Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας φίλοι μου. Με λένε Λίνα. Ελπίζω να είστε όλοι καλά με αυτόν τον ιό που μας έχει τύχει και μας έχει δυσκολέψει τόσο πολύ τη ζωή. Βέβαια να σας πω την αλήθεια εν μέσω της πανδημίας έχω έρθει πολύ πιο κοντά με το σύντροφο μου το Νίκο και ο εγκλεισμός μας έχει κάνει πιο σεξουαλικούς και τους δύο μας…

Το πόσο σεξ κάνουμε αυτήν την περίοδο δεν περιγράφεται. Δε μπορούμε να ηρεμήσουμε κανείς από τους δύο. Γενικά και προ ιού κάναμε αρκετά συχνά σεξ αλλά τώρα πλέον τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Μου αρέσει πάρα πολύ το σεξ με το Νίκο και θέλω να τον ικανοποιώ κάθε φορά, όπως και αυτός φυσικά.

Έτσι λοιπόν όπως ήρθαν τα πράγματα και αναγκαστικά κλειστήκαμε στα σπίτια μας θελήσαμε με το σύντροφο μου να πειραματιστούμε στο σεξουαλικό κομμάτι. Ο πειραματισμός μας αυτός είχε να κάνει με συμμετοχή ενός φιλικού ζευγαριού που μεταξύ σοβαρού και αστείου σε μια κοινή μας έξοδο και ενώ η συζήτηση είχε φτάσει σε πονηρά θέματα «έπεσε στο τραπέζι» για πλάκα βέβαια τότε. Ήρθε όμως η στιγμή να το κάνουμε πραγματικότητα και να ικανοποιήσουμε αυτή μας την επιθυμία.

Ο Γιάννης και η Μαίρη, λοιπόν, είναι το φιλικό ζευγάρι με το οποίο δοκιμάσαμε να πειραματιστούμε και η εμπειρία μας ήταν πολύ καυτή, σε σημείο τέτοιο που εδώ και λίγο καιρό έχουμε αποφασίσει να το επαναλάβουμε. Ο Γιάννης είναι γυμνασμένος άντρας και η Μαίρη μια γυναίκα χυμώδης με καμπύλες. Δεν τον είχα δει ποτέ ερωτικά το Γιάννη αλλά μόνο φιλικά. Όταν όμως τον είδα γυμνό μπροστά μου έπαθα σοκ. Το καλογυμνασμένο του κορμί με έκανε απίστευτα υγρή σε σημείο που ένιωθα αμήχανα και για το Νίκο που ήταν δίπλα μου και το είχε καταλάβει. Βέβαια και αυτός έβλεπε τις βυζάρες της Μαίρης και είχε μείνει να τις χαζεύει.

Χωρίς να χάσουμε καθόλου χρόνο αρχίσαμε να φιλιόμαστε εγώ με το Γιάννη ενώ ο δικός μου μας κοίταζε και η πούτσα του είχε αρχίσει να σηκώνεται. Η Μαίρη πήγε στο μέρος του και γονάτισε για να γευτεί το καυλί του γκόμενου μου. Ο Γιάννης άρχισε να μου χώνει σιγά-σιγά τα δάχτυλα του στο υγρό μου μουνάκι και εγώ έσφιγγα με τα νύχια μου τις γυμνασμένες του πλάτες. Ήθελα απεγνωσμένα να με βάλει πάνω του και να γαμήσει χωρίς λύπηση. Με έβλεπε να λιώνω και το απολάμβανε. «Ήρθε η ώρα να σε γαμήσω όπως δε σε έχει γαμήσει άλλος», μου είπε και με έβαλε να κάτσω πάνω στην τεράστια ψωλή του. Ήταν πολύ μεγάλη και χοντρή και πόνεσα λίγο στην αρχή, όμως το χαιρόμουν και το μουνάκι μου είχε γίνει τελείως μούσκεμα.

Η Μαίρη δίπλα συνέχιζε να πιπώνει σαν πουτάνα τον δικό μου και δεν έπαιρνε ανάσα. Τι πουτανάκι είναι αυτό;… σκέφτηκα από μέσα μου. Γιατί όμως εγώ που γαμιόμουν σαν τρελή μήπως ήμουν καλύτερη; Δυο πουτανάκια ήμασταν που γουστάραμε δυο ψωλαράδες και αυτοί μας έκαναν να λιώνουμε από καύλα και ηδονή. Ο Νίκος έβαλε τη Μαίρη στα τέσσερα και άρχισε να τη γαμάει με δύναμη ενώ εκείνη ούρλιαζε από καύλα και έχυνε στο πάτωμα. Έτρωγε σφαλιάρες στην κωλάρα της και είχε γίνει κατακόκκινη αλλά συνέχιζε να ζητάει να τη γαμήσει ο δικός μου πιο δυνατά και πιο δυνατά. Ακουγόμασταν νομίζω σε όλη την πολυκατοικία αλλά δεν παίρναμε χαμπάρι. Πήγα προς το μέρος τους και ενώ τη γαμούσε γονάτισα και έγλειφα τα αρχίδια του Νίκου από πάνω ως κάτω σα γλειφιτζούρι. Ο Γιάννης πήγε μπροστά από τη Μαίρη και της τον έχωνε στο στόμα και εκείνη καύλωνε ακόμη πιο πολύ. Λογικό με μια πούτσα μέσα της και μια στο στόμα. Ήθελα κι εγώ όμως. Έβαλα το Γιάννη να με γαμάει από κώλο και το Νίκο να μου γαμάει το στόμα. Η Μαίρη είχε έρθει από πίσω μου και μου έγλειφε τα μουνόχειλα. Είχα εκστασιαστεί. Ούτε εγώ δεν ξέρω πόσες φορές έχυσε η μουνάρα μου. Οι άντρες μας μετά από τόσο γαμήσι ήταν και οι δύο έτοιμοι να χύσουν. Είχαν ιδρώσει τόσο πολύ κι εγώ καύλωνα να τους βλέπω. Ενώ ήμουν στα τέσσερα σαν καλό τσουλάκι, ο Γιάννης μου τα πέταξε όλα στον κώλο και η Μαίρη τα έγλειψε όλα μέχρι την τελευταία σταγόνα. Τα χύσια του δικού μου τα κατάπια όλα εγώ γιατί μόνο δικά μου είναι. Είχαμε εξαντληθεί μετά από τέτοιο γαμήσι και αράξαμε όλοι στον καναπέ μέχρι τον επόμενο γύρο. Είδατε που ο ιός έχει και τα καλά του;
Copyright protected OW ref: 179742Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.