Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

- Δε μπορείς να φανταστείς πόσο δύσκολο είναι να βρεις εισιτήρια για το φεστιβάλ! Με το που αναρτώνται online, εξαφανίζονται. Πρέπει να έχεις γνωστό! Μέσο! Δόντι! Βύσμα!

- Το ξέρω ρε συ Καλλιστώ! Μπορεί να σταθούμε τυχεροί φέτος.

- Θα δούμε!

Αυτός ο διάλογος έγινε το Φλεβάρη του 2009. Εγώ προσωπικά ήθελα για μια φορά στη ζωή μου να παρευρεθώ στο φεστιβάλ του Σαν Ντιέγκο που διεξαγόταν κάθε καλοκαίρι στα τέλη Ιουλίου. Και όχι! Δεν ήθελα να βρεθώ με διάφορους τηλεοπτικούς ή κινηματογραφικούς αστέρες που εμφανίζονταν εκεί για να προωθήσουν τις σειρές ή τις ταινίες τους. Ήθελα σαν παίκτης παιχνιδιών ρόλων είτε από υπολογιστή ή επιτραπέζια pen and paper και σαν αναγνώστης κόμικ και ιστοριών επικής, ηρωικής, επιστημονικής και δε συμμαζεύεται φαντασίας να ζήσω αυτή την εμπειρία. Μέσα σε πέντε μήνες πολλά θα μπορούσαν να συμβούν.

Ήδη είχα βάλει ένα γερό κομπόδεμα στην άκρη για το πιθανό ταξίδι. Επίσης είχα παραγγείλει το κοστούμι που θα με συνόδευε. Φυσικά και έπρεπε να ντυθώ με την cosplay στολή, αν κατάφερνα να πάω. Το μόνο πρόβλημα ήταν το απαραίτητο αξεσουάρ. Το μεγάλο μακρύ μαύρο σπαθί, με χαραγμένους ρούνους στη λάμα, ένα κόκκινο πετράδι στη λαβή και συνολικό ύψος 169,23 εκατοστά. Φυσικά υπάρχουν ρέπλικες, αλλά δε θα μπορούσα ποτέ να περάσω κάτι τέτοιο από το τελωνείο. Χώρια που ένα κανονικό σπαθί με στομωμένη λάμα θα ζύγιζε κοντά στα 25 κιλά. Και ποιος θα έπαιρνε το χρόνο να χαράξει ρουνικά ιδεογράμματα πάνω στη λάμα;

Η ιδέα του κοστουμιού με εξίταρε τόσο πολύ που για δύο μήνες σχεδίαζα τους ρούνους, βάσει των πληροφοριών που συνέλεξα από βιβλία, κόμικς και φωτογραφίες που έβρισκα στο διαδίκτυο. Στα τέλη Απριλίου παρήγγειλα σε ένα ξυλουργείο και επέβλεψα την κατασκευή καθώς και την απαραίτητη μαύρη βαφή. Με τη βοήθεια ενός πολύ καλού φίλου και ειδικών εργαλείων, χάραξα πάνω στην ξύλινη λάμα τους ρούνους και τους έβαψα γαλάζιους. Επίσης αγόρασα έναν αιματίτη και τον προσάρμοσα στη λαβή. Το σπαθί ήταν σχεδόν τέλειο και ζύγιζε περί τα 6 κιλά.

Στα τέλη Ιουνίου έλαβα τα καλά νέα. Η φίλη μου από το Λος Άντζελες, είχε καταφέρει να μου βρει εισιτήρια για όλο το φεστιβάλ. Ήταν πιο εύκολο γιατί δεν είχα ζητήσει να παρευρεθώ στις VIP συγκεντρώσεις. Επίσης θα με φιλοξενούσε η ίδια και θα γλίτωνα τα χρήματα της διανυκτέρευσης στο ξενοδοχείο (άρα θα αγόραζα περισσότερα πράγματα στο φεστιβάλ). Εξ' άλλου η απόσταση για το Σαν Ντιέγκο ήταν μόλις 160 χιλιόμετρα από το σπίτι της. Κοντά δυο ώρες δρόμο με το σιδηρόδρομο του Λος Άντζελες.

Έκλεισα αεροπορικό εισιτήριο με επιστροφή και βρέθηκα στις ΗΠΑ δυο μέρες πριν την έναρξη. Την πρώτη μέρα προσαρμόστηκα στο τοπικό ωράριο και τη δεύτερη προετοιμάστηκα για ένα φανταστικό ταξίδι σε ένα μαγικό μέρος. Η Καλλιστώ θα ερχόταν μαζί μου και έτσι θα είχα συντροφιά.

Μέσα στα βαγόνια του τρένου συναντήσαμε πολλά άτομα ντυμένα με διάφορες στολές. Έτσι προετοιμαστήκαμε για την πανδαισία που θα ακολουθούσε. Όταν επιτέλους φτάσαμε στην τοποθεσία του φεστιβάλ και διασχίσαμε την ισχυρή ασφάλεια για να μπούμε, ήταν σαν να εισερχόμασταν σε έναν άλλο κόσμο.

Υπήρχαν πάμπολλα άτομα ντυμένα με στολές από τον Πόλεμο των Άστρων, το Σταρ Τρεκ, τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, αλλά και διάφοροι βρυκόλακες, λυκάνθρωποι, πολεμιστές, ξωτικά, μάγοι και μάγισσες. Εγώ ήμουν βαμμένος με άσπρο μέηκ-απ και είχα φορέσει κόκκινους φακούς επαφής στα μάτια. Μαύρες δερμάτινες μπότες, μαύρο παντελόνι και πουκάμισο με επίσης μαύρη κάπα. Στο κεφάλι μου είχα προσαρμόσει μια περούκα με άσπρα ίσια μαλλιά μήκους είκοσι εκατοστών. Στα αυτιά μου είχα βάλει λευκά προσθετικά που να μοιάζουν με ξωτικά, αλλά όχι πολύ μεγάλα και στα χείλη μου είχα απαλό μοβ κραγιόν. Το σπαθί μου ήταν φορεμένο στην πλάτη χωρίς θηκάρι (γιατί αλλιώς θα σερνόταν αν το θηλύκωνα στη ζώνη). Η Καλλιστώ είχε φορέσει ένα μαύρο φόρεμα εφαρμοστό, είχε επίσης βάλει λευκό μέηκ-απ σε όλα τα ορατά σημεία του σώματος και κίτρινους φακούς επαφής. Από πάνω φορούσε ένα ράσο των Αυγουστίνων μοναχών. Στην επίχρυση ζώνη της είχε περασμένο ένα κοντό σπαθί και ένα αρχαιοπρεπές φλασκί. Επίσης είχε βάψει τα χείλη της με περίπου το ίδιο άσπρο χρώμα και είχε πλέξει τα μαλλιά της σε μια περίπλοκη τριπλή κοτσίδα. Στα δόντια της είχε περάσει μια μασέλα με αιχμηρούς κυνόδοντες που ήταν πιο μεγάλοι σε μήκος, αλλά δεν την εμπόδιζαν να μιλάει.

Πιάσαμε κουβέντα με πολλά άτομα, αλλά επίσης πολλοί μας πλησίασαν για να μιλήσουν μαζί μας. Φυσικά κυρίως επειδή η Καλλιστώ είναι πανέμορφη και μοντέλο. Οι πιο βασικές ερωτήσεις ήταν τι ακριβώς έχουμε ντυθεί. Βέβαια αναγνώριζαν την Καλλιστώ ως βρυκόλακα, και θεωρούσαν πως εγώ είμαι ο συνοδός της. Αρκετοί και αρκετές με τα άτομα που μιλήσαμε βρήκαν ότι η Καλλιστώ είναι Καπαδοκιανή βρυκόλακας και θεωρούσαν ότι είμαι το γκουλ της (μιας και δε φορούσα μασέλα με δόντια), αλλά και επειδή η περούκα κάλυπτε τα αυτιά μου. Η πρώτη μου κίνηση κάθε φορά ήταν να παραμερίσω τα μαλλιά για να τους δείξω την καταγωγή μου. Μόνο οκτώ άτομα ανακάλυψαν με την πρώτη τι είχα ντυθεί κι αυτό κυρίως από τη λαβή του σπαθιού που προεξείχε στην πλάτη μου, αλλά που ο μανδύας μου κάλυπτε.

Η πιο ενδιαφέρουσα συνομιλία μου ήταν με μια κοπέλα ντυμένη (η γδυμένη αν προτιμάτε) σκλάβα Τούιλεκ με δύο λεκού (φυλή από τον πόλεμο των άστρων με δύο σάρκινες προεκτάσεις στο κεφάλι μου μοιάζουν με κέρατα). Ήταν γύρω στο 1.60 ύψος και περίπου 50 κιλά βάρος, βαμμένη πράσινη σε όλο το σώμα, με πράσινα μάτια. Φορούσε μπότες μέχρι τη γάμπα, ένα μικρό εφαρμοστό μαύρο σορτσάκι που εξέθετε το κωλαράκι της και χρυσό σουτιέν που ίσα κάλυπτε το μέτριο, αλλά καλοσχηματισμένο στήθος της.

Θυμάμαι που με πλησίασε πρώτη (φυσικά και την είχα προσέξει, δεν είμαι τυφλός). Γονάτισε μπροστά μου και με ρώτησε:

- Άρχοντα Έλρικ! Μπορώ να αγγίξω την Καταιγίδα;

Χαμογέλασα λοξά, παίρνοντας ένα θλιμμένο ύφος και δίνοντας τον ανάλογο τόνο στη φωνή μου.

- Γιατί θες να κάνεις κάτι τέτοιο δυστυχισμένη Τουίλεκ; Είναι επικίνδυνο και μόνο να ονομάζεις το σπαθί μου.

- Αν αληθεύουν οι φήμες για το σπαθί σου Άρχοντα, θα προτιμούσα να μου πάρει την ψυχή, παρά να ζω στην σκλαβιά των Χατ.

- Μπορώ να σε ελευθερώσω αν προτιμάς. Βέβαια η Καταιγίδα ευχαρίστως θα ρουφούσε την ψυχή σου για να με θρέψει, αλλά η σκλαβιά δε μου αρέσει. Την πολεμάω όταν μπορώ και ποτίζω το σπαθί με τις ψυχές τους!

- Λευτέρωσε με Άρχοντα! Έρχονται να με πάρουν!

Η κοπέλα εκείνη τη στιγμή έκανε νόημα στην παρέα της. Ένας άντρας ντυμένος Ρόντιαν (άλλη φυλή του πολέμου των άστρων, αυτόν που σκότωσε ο Χαν Σόλο στην πρώτη χρονολογικά ταινία μέσα στο μπαρ), ένας μισθοφόρος Μανταλόριαν (με τη στολή του Μπόμπα Φετ) και ένας Γκαμόριαν (τα πράσινα γουρούνια που μοιάζουν και με ορκ από την επιστροφή των τζεντάι) πλησίασαν προς το μέρος μας.

Εγώ κοίταξα τριγύρω μου και έκανα δύο βήματα πίσω. Έλυσα το μανδύα μου και τον άφησα να πέσει και τράβηξα το σπαθί μου θεατρινίστικα κρατώντας το ψηλά!

- Άριοχ! Άριοχ! Αίμα και ψυχές για τον Κύριο μου τον Άριοχ,

κραύγασα δυνατά στα Ελληνικά για να τους μπερδέψω και να ακούγομαι εξωτικός! Κατόπιν όρμισα προς το μέρος τους και κάναμε μια αργή εικονική πάλη. Λίγο αργότερα ούρλιαξα εκστατικά κρατώντας την Καταιγίδα με το ένα χέρι ενώ εκείνοι κείτονταν στο πάτωμα.

Ο κόσμος γύρω μας χειροκρότησε. Ιπποτικά έκανα υπόκλιση προς όλους και αφού πλησίασα την κοπέλα Τούιλεκ, την γράπωσα από τη μέση τραβώντας την προς το μέρος μου και τη φίλησα στο στόμα με μια ρευστή κίνηση. Δεν περίμενα ότι θα ανταποκριθεί τόσο άμεσα και θα εισχωρούσε κατευθείαν τη γλώσσα της στο στόμα μου. Όταν το φιλί μας διακόπηκε μου είπε:

- Πώς να σε ξεπληρώσω Άρχοντα που με έσωσες;

- Θα βρούμε ένα τρόπο, απάντησα σαρκαστικά.

Λίγο αργότερα η παράσταση μας τελείωσε. Πιάσαμε κουβέντα ανταλλάσσοντας απόψεις, ιδέες, ιστορίες και προτιμήσεις. Μισή ώρα περίπου αργότερα η Τούιλεκ έσκυψε στο αυτί μου και με ρώτησε αν έχω πάει ποτέ με μια από το είδος της. Τα μάτια μου άστραψαν και απάντησα αρνητικά κουνώντας το κεφάλι μου. Με πήρε από το χέρι, ενώ φώναξα στην Καλλιστώ στα ελληνικά ότι πάω να το κάνω. Χαμογέλασε και μου σήκωσε τον αντίχειρα για καλή τύχη. Βγήκαμε έξω από τον πολυχώρο και πήγαμε προς τις υπαίθριες τουαλέτες που είχαν στηθεί. Μπήκαμε μαζί σε μια αδειανή και όταν κλείδωσε από μέσα, έσκυψε και μου έλυσε τη ζώνη του παντελονιού. Στη συνέχεια μου το κατέβασε μαζί με το εσώρουχο και με έβαλε να καθίσω στο κάθισμα της λεκάνης.

- Θέλω να σε ευχαριστήσω που με έσωσες Άρχοντα. Θέλω να ικανοποιήσω τον πόθο σου, είπε χωρίς να βγει εκτός χαρακτήρα. Δείξε στη σκλάβα σου πόσο την ποθείς. Γέμισε το στόμα της με το σπέρμα σου!

Το καυλί μου ήταν ήδη αρκετά σηκωμένο, όσο εκείνη γονάτιζε μπροστά μου. Το στόμα της άνοιξε και αμέσως το κατάπιε μέχρι τη βάση. Αναστέναξα καθώς με τη γλώσσα της μου σάλιωνε το στέλεχος και έπαιζε με το κεφαλάκι αλλά και τον ουρητήρα. Το αριστερό της χέρι έπιασε τη βάση της πούτσας μου σφιχτά και το στόμα της άρχισε να ανεβοκατεβαίνει. Η πούτσα μου σκλήρυνε μέσα στο λαιμό της. Ήταν πολύ επιδέξια στο τσιμπούκι, δε χωρούσε αμφιβολία. Λίγα λεπτά αργότερα έχυσα μια τεράστια ποσότητα σπέρματος μέσα στο λαρύγγι της και εκείνη δεν έχασε ούτε σταγόνα. Αφού κατάπιε, μου φίλησε το κεφαλάκι, σηκώθηκε και με βοήθησε να ντυθώ.

- Το βράδυ θα μοιραστώ το κρεβάτι μου μαζί σου, της είπα απαλά. Και να ξέρεις ότι δεν είσαι πια σκλάβα.

Υποκλίθηκε, μου έπιασε το δεξί χέρι και το φίλησε.

- Ελπίζω να σε ικανοποίησα Άρχοντα, μου είπε.

- Ναι! Αν και η Καταιγίδα έχει θρέψει το σώμα μου, εσύ θα κορέσεις τα υπόλοιπα. Αλλά το βράδυ, απάντησα.

Φαίνεται να εκτίμησε μου έμεινα στον χαρακτήρα. Πέρασε το μέσο πάνω από το δείκτη πλέκοντας τα δάχτυλα της και μου το έδειξε.

- Μένω σε ξενοδοχείο εδώ κοντά.

Έκανα την ίδια κίνηση.

- Με φιλοξενεί η κολλητή μου στο Λος Άντζελες! Δε θα ήθελα να γυρίσει μόνη της.

- Πάμε τώρα;

- Να την πάρω ένα τηλέφωνο.

Έβγαλα το κινητό από παντελόνι και πήρα την Καλλιστώ, καθώς βγαίναμε από την τουαλέτα. Της εξήγησα την κατάσταση και μου είπε πως έχει παρέα. Την ευχαρίστησα και είπα στην Τουίλεκ ότι φεύγουμε. Κάναμε μια στάση σε ένα περίπτερο και πήρα προφυλακτικά.

Δέκα λεπτά αργότερα ήμασταν στο μονόκλινο δωμάτιο που νοίκιαζε. Το μικρό στενό σορτσάκι είχε βγει, καθώς και το σουτιέν. Όλη η σάρκα της ήταν βαμμένη πράσινη.

Ξανάμπλεξε τα δάχτυλα της και μου είπε:

- Θέλω να με γαμήσεις σαν τον Έλρικ!

Τη γύρισα ανάποδα πάνω στο κρεβάτι, κατέβασα το παντελόνι μου και το εσώρουχο, ενώ έτριψα τα τοιχώματα του μουνιού της. Ήταν ήδη πολύ υγρή. Την τράβηξα από τη μέση και φορώντας ένα προφυλακτικό βύθισα με μανία την πούτσα μου στο μουνί της. Άρχισε να αναστενάζει και να μιλάει στη γλώσσα των Χατ (ξέρω κάποιες κουβέντες, ναι τις παλιοκουβέντες)

Την έπιασα από τη μέση και άρχισα να μπαινοβγαίνω με ταχύτητα μέσα της. Σχεδόν ένα λεπτό αργότερα ένιωσα τις κολπικές συσπάσεις της και άρχισε να χύνει. Ο κώλος της ήταν τουρλωμένος προς το μέρος μου και βρήκα ευκαιρία να της μπήξω το μέσο μέσα στην τρυπούλα της. Κραύγασε με καύλα κι εγώ συνέχισα να τη γαμάω έτσι για κάνα δεκάλεπτο. Τη σφυροκοπούσα με όλη μου τη δύναμη. Το μουνί της συσπώνταν, έχυνε και εκείνη έβριζε στα Χατίζ.

- Γάμα μου τον κώλο!

Της έκανα το χατίρι. Έβγαλα την ψωλή μου από το μουνάκι της και τραβώντας το δάχτυλο μου από την τρυπούλα του κώλου της, το αντικατέστησα με την πούτσα μου. Η δίοδος στην αρχή ήταν στενή, αλλά προσαρμόστηκε. Άρχισα μετά από λίγο να τη σκίζω ξέφρενα. Το χέρι της βρέθηκε στο μουνάκι της, ενώ το δικό μου από τη μέση της, χούφτωσε το βυζί της. Μερικά λεπτά αργότερα έχυνα κι εγώ.

Τραβήχτηκα προσεχτικά, αφαίρεσα το προφυλακτικό, σήκωσα εσώρουχο και παντελόνι και έβγαλα τσιγάρο κι αναπτήρα από την εσωτερική τσέπη του μανδύα.

Κάθισα σε μια πολυθρόνα απολαμβάνοντας τη νικοτίνη. Η κοπέλα είχε γυρίσει το σώμα της στο κρεβάτι και με κοιτούσε λάγνα. Αφού τελείωσα το τσιγάρο μου, σύρθηκε γονατιστή προς το μέρος μου και μου ξεκούμπωσε το παντελόνι. Ξεκίνησε εκ νέου να με τσιμπουκώνει και γρήγορα η πούτσα μου ανταποκρίθηκε.

Ο ιδρώτας που έτρεχε από το σώμα της, ξεμουντζούρωνε την πράσινη μπογιά, αλλά δεν την ένοιαζε. Όταν η πούτσα μου ήταν στητή σαν κοντάρι σημαίας, εκείνη βρήκε τα προφυλακτικά και μου πέρασε ένα. Κατόπιν με καβάλησε και το μουνάκι της βρέθηκε εκ νέου να γεμίζει με το εργαλείο μου. Πέρασε τα πόδια της πίσω από τη μέση μου και τα χέρια της γύρω από το λαιμό μου. Έσκυψε προς το μέρος μου και κόλλησε το σώμα της πάνω, ενώ τα χείλη της βρήκαν τα δικά μου. Όσο ανταλλάσσαμε καυτά φιλιά, το σώμα της λικνιζόταν αργά, κυκλικά και αισθησιακά πάνω στην πούτσα μου.

Συνεχίσαμε έτσι για σχεδόν τρία τέταρτα. Ήξερα ότι έχυνε με μικρούς οργασμούς, αλλά πλέον τα αρχίδια μου ζητούσαν να εκτονωθούν. Της έπιασα τα καπούλια και άρχισα με τη λεκάνη μου να σπρώχνω γρήγορα. Το κατάλαβε αμέσως και άρχισε να χοροπηδάει πάνω στην καυλωμένη πούτσα μου. Ξαφνικά λύγισε τη μέση της και τα χέρια της άγγιξαν και κρατήθηκαν από το πάτωμα. Άρχισε να χορεύει κάτι σαν τσιφτετέλι (είναι η μόνη περιγραφή) όσο της κρατούσα τα καπούλια κι εγώ ξεκίνησα να αδειάζω τα χύσια μου μέσα της αναστενάζοντας δυνατά. Όμως κι εκείνη δεν πήγαινε πίσω. Ένιωσα δυνατές συσπάσεις και τον κόλπο της να μου αρμέγει τα αρχίδια. Παρατήρησα επίσης πως οι θηλές της είχαν πρηστεί σε απίστευτο σημείο.

Δύο λεπτά αργότερα κάπνιζα νέο τσιγάρο. Εκείνη πήρε ένα ειδικό μαντηλάκι που αφαιρεί το μέηκ-απ και μου καθάρισε το πράσινο στο πρόσωπο. Μισή ώρα αργότερα μου είχε περάσει ένα χέρι ακόμα λευκό. Όταν τελείωσε τη δουλεία της μου έπιασε την πούτσα πάνω από το παντελόνι.

- Είσαι αχόρταγη, της είπα!

Πέρασε το μέσο πάνω από το δείκτη (σημάδι ότι είναι εκτός χαρακτήρα) και μου είπε ενώ συνέχιζε να με χαϊδεύει:

- Με εξιτάρει η ιδέα ότι με γαμάει ο Έλρικ.

Ξάπλωσε ξανά στο κρεβάτι και τούρλωσε τον κώλο της προς το μέρος μου. Χαμογέλασα πονηρά στον εαυτό μου, έβαλα προφυλακτικό και ξεκίνησα να τη γαμάω εκ νέου. Δεν αλλάξαμε στάση καθόλου. Μόνο πισωκολλητό! Κι εγώ απλά να εναλλάσσω την πούτσα μου στο μουνί και στον κώλο της. Μου πήρε πάνω από μια ώρα να τελειώσω, αλλά με βοήθησε. Μου έβγαλε το προφυλακτικό και άδειασα τα αρχίδια μου στο επιδέξιο στόμα της.

Μισή ώρα αργότερα έφυγα μόνος όσο εκείνη ξαναπερνούσε την πράσινη μπογιά στο σώμα της. Γύρισα στο φεστιβάλ και κατάφερα να βρω την Καλλιστώ σχετικά γρήγορα. Το μόνο που με ρώτησε ήταν το σκορ. Απάντησα 1-0 στις τουαλέτες και 3-0 στο ξενοδοχείο. Την υπόλοιπη μέρα την περάσαμε σε διάφορους πάγκους, όπου αγόρασα κόμιξ, βιβλία και μία συλλεκτική φιγούρα. Γυρίσαμε στο σπίτι της Καλλιστώς αργά το βράδυ όπου και ψήσαμε μπριζόλες για να φάμε.

- Ελπίζω αύριο να βρω κι εγώ κάτι ωραίο, μου είπε.

- Απλά χτύπα τα δάχτυλα σου και θα βρεις… της απάντησα.
Copyright protected OW ref: 179930Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.