Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η Κατερίνα και ο Πάνος ήταν συνάδελφοι της γυναίκας μου. Ο Πάνος γύρω στα 35 και η Κατερίνα λίγο μικρότερη του, κάπου στα 25.

Μελαχρινό πανέμορφο μωράκι με μακριά ίσια μαύρα μαλλιά μέχρι χαμηλά στην πλάτη της, λεπτή, κοντούλα με ένα κωλαράκι ολοστρόγγυλο που τραβούσε το βλέμμα μιας και όσες φορές την πετύχαινα στην δουλειά της γυναίκας μου, φορούσε πάντα κολάν που τόνιζε τον κώλο της και δε γινόταν να περάσει απαρατήρητος.

Λεπτή μέση και υπέροχα στρογγυλά βυζιά που στο μικρό κορμάκι της φαίνονταν αρκετά μεγάλα, τουλάχιστον όπως μου φαινόντουσαν πάνω από τα ρούχα. Όμορφο και γλυκό προσωπάκι με αμυγδαλωτά μάτια με πονηρό βλέμμα και χειλάκια όνειρο. Γενικά σαν αυτά τα μικρά καυλάκια που βλέπεις καμιά φορά να σερβίρουν σε κάποιο καφέ και θες να τα ξεσκίσεις.

Ο Πάνος από την άλλη ήταν ένας συνηθισμένος τύπος, αδύνατος, αγύμναστος, άνθρωπος του γραφείου θα λέγαμε. Αρκετά άνετος και ευχάριστος με αρκετό χαβαλέ. Μπορώ να πω ότι τον συμπάθησα όταν τον γνώρισα.

Ήταν ζευγάρι τρία χρόνια τώρα και φαίνονταν να τα πηγαίνουν αρκετά καλά μεταξύ τους. Αυτήν τουλάχιστον την εντύπωση μου είχαν δώσει.

Με την Κατερίνα είχαμε συστηθεί μιας και αρκετές φορές πέρναγα να πάρω τη γυναίκα μου από την δουλειά της, Τον Πάνο τον γνώρισα ένα καλοκαίρι σε μια σχετικά πιο απομονωμένη παραλία της Αττικής που πηγαίναμε συχνά με την Καίτη για μπάνιο.

Εκεί που αράζαμε και η γυναίκα μου έκανε ηλιοθεραπεία και εγώ διάβαζα ένα βιβλίο, ακούμε μια φωνή:

- Καίτη;

- Αχ Κατερίνα… Πάνο… πως κι από εδώ βρε παιδιά;

- Μας πρότειναν αυτή την παραλία για να είμαστε λίγο πιο ήσυχα, Λέει η Κατερίνα.

- Γεια σου Δημήτρη, με χαιρετάει με ένα μεγάλο χαμόγελο… να σου συστήσω το αγόρι μου τον Πάνο.

Όσο διαρκούσαν οι χαιρετούρες και τα τυπικά που λέγονται κάθε φορά, ο Πάνος είχε καρφώσει το βλέμμα του στην κωλάρα της Καίτης που ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα και είχε τραβήξει το μαγιό της όλο μέσα στον κώλο.

Τους προτείνουμε να κάτσουν μαζί μας και στρώνουν τις ξαπλώστρες τους δίπλας μας.

Όταν η Κατερίνα βγάζει το λευκό σορτσάκι και το t-shirt που φορούσε και πηγαίνει προς τη θάλασσα για βουτιά τραβώντας και τον Πάνο και χαζογελώντας, κόντεψε να μου έρθει συγκοπή. Φορούσε κοφτό μαγιό μικροσκοπικό με κορδονάκι στο πλάι που έμπαινε σχεδόν όλο μέσα στο κωλαράκι της και από πάνω ίσα που έκρυβε τα βυζιά της αυτό που φόραγε. Ήταν πολύ μεγάλα και απίστευτα στητά. Ο κώλος της μικρός, σφιχτός, καλοσχηματισμένος. Κορμάκι που πραγματικά… σπάνια συναντάς.

- Τι έγινε; Καρφώθηκες Δημητράκη, γυρνάει και μου λέει η Καίτη χαμογελώντας.

- Ναι ενώ ο Πάνος που δεν πήρε τα μάτια του από τον κώλο σου πήγε πίσω ε;…

της λέω κι εγώ και γελάμε. Η ώρα με τα παιδιά περνάει ευχάριστα, με αστεία, κουβεντούλα και βουτιές και γενικά κάνουμε ωραία παρέα. Όλη την ώρα εγώ δεν έχω πάρει τα μάτια μου πάνω από την Κατερίνα και ο Πάνος από την Καίτη. Προσπαθούμε και οι δύο να το κάνουμε όσο πιο διακριτικά μπορούμε, όχι όμως ότι τα καταφέρνουμε. Εμένα δε με ενοχλεί που καρφώνεται στον κώλο και τις βυζάρες της Καίτης αλλά ούτε κι εκείνος δείχνει να ενοχλείται ιδιαίτερα που δείχνω ενδιαφέρον για τη γκόμενα του.

Καθόμαστε και οι τέσσερις κάτω από τις ομπρέλες και καθώς συζητάμε και έχουμε πάρει και μερικές μπύρες από ένα κοντινό περίπτερο, η Καίτη ξαπλώνει μπρούμυτα και λέει:

- θα μου βάλεις λίγο αντηλιακό ρε μωρό μου; Λέω να κάνω λίγη ηλιοθεραπεία ακόμα.
Ξεκινάω να της βάζω αντηλιακό στην πλάτη και να το απλώνω κάνοντας της ταυτόχρονα μασάζ. Η Καίτη το απολαμβάνει ενώ η Κατερίνα βλέποντας αυτό αρχίζει να γκρινιάζει στον Πάνο.

- Να ορίστε, τόσα χρόνια παντρεμένοι και της κάνει ακόμα μασάζ, ενώ εσύ όποτε στο ζητάω όλο βαριέμαι και βαριέμαι είσαι.

- Ο Δημήτρης έχει βγάλει μια σχολή πριν μερικά χρόνια και κάνει εκπληκτικό μασάζ. Και ποια λέτε είναι η τυχερή που έκανε εκπαίδευση πάνω της;…

λέει η Καίτη χαμογελώντας και δείχνει με τους αντίχειρες της τον εαυτό της.

- Αχ… ζηλεύω…

λέει η Κατερίνα όλο νάζι.

- Αν δεν έχει πρόβλημα ο Πάνος μπορώ να σου κάνω εγώ ένα μασαζάκι να το ευχαριστηθείς, πετάγομαι αμέσως.

- Ναι αμέ. Φυσικά και θέλω να μου κάνεις αλλά όχι εδώ. Άμα είναι να το κάνουμε σωστά. Με αρωματικά κεράκια, χαλαρή μουσική και ησυχία. Να το ευχαριστηθώ ρε παιδί μου.

Πετάγεται η Καίτη

- Πάνο εσύ έχεις πρόβλημα;

- Κανένα απολύτως, αλλά με έναν όρο. Θα πάρω κι εγώ την Καίτη να πάμε σινεμά. Τι λες; Συμφωνείς; Λέει γυρνώντας και κοιτώντας την Καίτη

Εκείνη χαμογελάει και συμφωνεί. Η Κατερίνα του ρίχνει μια μπουνιά στο μπράτσο κάπως θυμωμένα

- Εντάξει ας είναι. Λοιπόν έκλεισε. Τι λέτε να πούμε για την επόμενη Κυριακή αν είμαστε όλοι χαλαροί. Τι λέτε;

Όλοι συμφωνούμε.

Οι μέρες περνάνε κι εγώ πραγματικά ανυπομονώ να ξαναδώ αυτό το κορμάκι. Δε μπορώ να βγάλω το κωλαράκι της Κατερίνας από το μυαλό μου. Αλλά δεν ήταν το σώμα της που με κέρδισε τόσο πολύ αλλά το νάζι και το πρόστυχο βλέμμα της.

Είμαι συνέχεια καυλωμένος και έχουμε ξεσκιστεί στο γαμήσι με την Καίτη. Δεν την αφήνω σε ησυχία. Δε δίνει και πολύ σημασία και ούτε μου έχει αναφέρει κάτι για το επικείμενο μασάζ, πράγμα που βάζει σε κάποιες σκέψεις.

Γιατί δε λέει κάτι; Πως και το αφήνει έτσι ασχολίαστο; Δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα της κάτι τέτοιο. Ούτε κι εγώ την ρωτάω όμως τίποτα γιατί δεν θέλω να ανοίξω ξανά το θέμα μην τυχόν και στραβώσει κάτι. Παρασκευή απόγευμα και ενώ ετοιμαζόμαστε για σινεμά, μου πετάει:

- Μίλαγα και με την Κατερίνα σήμερα, είδα και τον Πάνο που ήρθε να την πάρει. Με ρώταγαν αν ισχύει ότι είχαμε κανονίσει για την Κυριακή. Φυσικά και ισχύει τους είπα. Έτσι δεν είναι;…

με Ρωτάει κάπως αδιάφορα ενώ βάφεται.

- Ναι να το κάνουμε αφού το κανονίσαμε. Και μπορούμε μετά να συναντηθούμε και να πάμε για φαγητό…

της λέω κι εγώ προσπαθώντας να το παίξω κι εγώ αδιάφορος. Με κοιτάζει λοξά από τον καθρέφτη με ένα πονηρό χαμόγελο σαν να μου λέει ότι δεν την πείθω. Την παρατηρώ όπως βάφεται μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου. Είναι γυμνή φορώντας μόνο ένα μαύρο στρινγκ κορδόνι που τονίζει το ζουμερό αλλά σφιχτό και στρογγυλό κώλο της. Οι βυζάρες της χωρίς σουτιέν έχουν κρεμάσει κάπως αλλά κρατιούνται σχετικά καλά για την ηλικία της, με μεγάλες σκούρες θηλές. Έχει μερικά κιλάκια παραπάνω αλλά ένα βήμα πριν τα σαράντα, τη λες μια σούπερ ζουμερή μιλφάρα. Δεν περνάει απαρατήρητη και στο δρόμο αρκετοί πιτσιρικάδες που τη βλέπουν θα ήθελαν να την πηδήξουν. Αλλά το πιο δυνατό της σημείο ήταν και παραμένει τα απίστευτα χείλη της. Τέλεια τσιμπουκόχειλα! Και με τα χρόνια η Καίτη και χάρη και στην δική μου καθοδήγηση, είχε τελειοποιήσει την τεχνική της στην πίπα. Μου έκανε πολλές φορές τσιμπούκια που πραγματικά με έστελναν.

Αρκετές φορές της έλεγα χαζογελώντας ότι άμα έβαζε κάτω κανέναν πιτσιρικά και του έπαιρνε καμιά πίπα, πραγματικά θα τον έστελνε. Εκείνη γελούσε.

Κυριακή μεσημεράκι και η Κατερίνα με την Καίτη έχουν συνεννοηθεί, αλλάξει διευθύνσεις και ο καθένας ετοιμάζεται. Πραγματικά δεν πλανιέται τίποτα στον αέρα. Εγώ ετοιμάζω το μασαζοκρέβατο που είχα αγοράσει πριν μερικά χρόνια, σε μια άκρη του σαλονιού και προσπαθώ να φτιάξω μια χαλαρή ατμόσφαιρα, χαμηλώνοντας το φωτισμό, ανάβοντας αρωματικά κεράκια και βάζοντας χαλαρή μουσική.

Η Καίτη ετοιμάζεται να φύγει βαμμένη απλά, φορώντας ένα ξεβαμμένο τζιν που τόνιζε άψογα την κωλάρα της και ένα πουκαμισάκι με ανοιχτά τα κουμπιά. Οι βυζάρες της ξεχείλιζαν.

Έβαλα να πιώ ένα ποτάκι να χαλαρώσω παρ' όλο που ήταν πολύ νωρίς για εμένα να πιώ. Μετά από μισή ωρίτσα χτύπησε το κουδούνι. Ήταν προφανώς η Κατερίνα. Ο Πάνος περίμενε την Καίτη κάτω στο αμάξι.

- Καλώς τη. Πέρνα μέσα…

της λέω. Μπαίνει και με φιλάει σταυρωτά. Φορούσε σαγιονάρες και είχε πανέμορφα δάχτυλα βαμμένα κοραλλί που έκαναν πολύ ωραία αντίθεση με τη μαυρισμένη επιδερμίδα της. Φορούσε ένα κοντό τζιν σορτσάκι που άφηνε να φαίνεται ίσα-ίσα η κάτω γραμμή του κώλου της και ένα λεπτό τιραντάκι χωρίς σουτιέν. Δεν το χρειαζόταν εξάλλου. Τα βυζιά της στητά και περήφανα.

- Έχεις φτιάξει ατμόσφαιρα βλέπω έ; Έχεις και κρεβάτι για μασάζ…

μου λέει με ένα επιφώνημα θαυμασμού παρατηρώντας τον χώρο.

- Να σου βάλω κάτι να πιείς να χαλαρώσεις;

Μου απαντά καταφατικά και αράζει στον καναπέ όσο εγώ της φτιάχνω μια μαργαρίτα που μου είχε πει ότι της αρέσει. Της δίνω το ποτό της και πίνουμε λιγάκι συζητώντας.

- Είσαι έτοιμη να ξαπλώσεις να ξεκινήσουμε;

- Πανέτοιμη. Σε πειράζει να είμαι γυμνή επάνω; Θα φοράω μόνο το κιλοτάκι μου.

- Να είσαι όπως θες και νιώθεις άνετα.

Χαμογελάει, βγάζει το σορτσάκι της και το μπλουζάκι της και εμένα μου κόβεται η ανάσα ενώ προσπαθώ να το παίξω άνετος.

Μένει με ένα πορτοκαλί στρινγκ που αναδεικνύει τη σκούρα επιδερμίδα της. Τα βυζιά της έχουν μικρές σκούρες θηλές αλλά έχουν τις πιο χοντρές ρώγες που έχω δει ποτέ μου.

Ξαπλώνει μπρούμυτα και αφού βάζω λίγο λαδάκι στα χέρια μου ξεκινάω να το απλώνω στην πλάτη της. Έχω σκεπάσει πρώτα με μια πετσέτα τον κωλαράκο της. Έχει πολύ απαλή επιδερμίδα. Τα χέρια μου επιδέξια πιέζουν και ζεσταίνουν τους μύες στα σωστά σημεία και σιγά-σιγά αρχίζει να χαλαρώνει, βγάζοντας αναστεναγμούς ευχαρίστησης. Σιγά-σιγά τη χαλαρώνω από ψηλά στην πλάτη μέχρι χαμηλά στη μεσούλα της.

Σκεπάζω όλη της την πλάτη με την πετσέτα, για να παραμείνει ζεστή και αρχίζω να κάνω μασάζ στα πόδια της. Απλώνω αρκετό λαδάκι σε όλο το μήκος των ποδιών της μέχρι ψηλά λίγο πιο κάτω από τον κώλο της και ξεκινάω να της κάνω μασάζ στα πατουσάκια και τα δάχτυλα της. Αναστενάζει

- Αχ… το κάνεις πολύ καλά! Τα χέρια σου είναι μαγικά.

- Χαίρομαι που το απολαμβάνεις.

- Με έχεις χαλαρώσει ήδη απίστευτα.

- ‘Έχεις πολύ όμορφα πέλματα και πολύ ωραία και περιποιημένα δάχτυλα, της λέω.

- Ξέρεις, ο Πάνος τρελαίνεται να του τον παίζω με τα πόδια μου.

Πήρα θάρρος.

- Δεν τον κατηγορώ. Είναι πολύ καυλωτικό να βλέπεις αυτά τα όμορφα ποδαράκια πάνω στον πούτσο σου. Τυχερός ο Πάνος.

Της λέω και συνεχίζω με περισσότερο θάρρος και πιο τολμηρά και ερωτικά τώρα να της κάνω μασάζ αλλά και να τη χαϊδεύω πιο ψηλά ανεβαίνοντας από τις λεπτές γάμπες της στα μπουτάκια της και το εσωτερικό των μηρών της.

Της ζητάω να γυρίσει ανάσκελα και συνεχίζω να της βάζω λαδάκι και να κάνω μασάζ στα μπουτάκια της. Της ανοίγω τα πόδια και της τα βάζω σε σχήμα ρόμβου και βάζοντας αρκετό λάδι την τρίβω από την μέσα μεριά των μηρών της μέχρι ψηλά στις λαγόνες της μια ανάσα από το μουνάκι της.

- Αχ…

Αναστενάζει και η ανάσα της έχει γίνει βαριά. Ανεβαίνω στην κοιλιά της και στα υπέροχα βυζιά της και τα χουφτώνω και τα μαλάζω απαλά. Οι ρώγες της έχουν γίνει διπλάσιες. Έχει αναψοκοκκινίσει και με κλειστά μάτια γλείφει τα χείλη της. Παίρνω κι άλλο θάρρος και χωρίς να τη ρωτήσω κατεβαίνω πάλι χαμηλά και το ένα μου χέρι τρίβει την κοιλίτσα της και το άλλο την τρίβει γύρω από το μουνάκι της χωρίς να το ακουμπάω καθόλου.

Την παιδεύω αρκετή ώρα. Μόλις περνάω ίσα το δάχτυλο μου από την κωλοτρυπίδα της ψηλά στην κλειτορίδα της, ανασηκώνει τον κώλο της από το στρώμα σχηματίζοντας ένα τόξο με την πλάτη και τα πόδια της.

- Αχ… τι μου κάνεις;

- Δε σου αρέσει;

- Ναι… πολύ!

- Έλα να βγάλουμε το κιλοτάκι σου.

Της το κατεβάζω και την έχω ολόγυμνη μπροστά μου, λαδωμένη από την κορφή μέχρι τα νύχια, με πρησμένες ρώγες και ένα υπέροχο καλοξυρισμένο μουνάκι να στάζει από τα υγρά της. Αρχίζω να χαϊδεύω και να τρίβω το μουνάκι της και την χοντρή της κλειτορίδα ενώ ταυτόχρονα χουφτώνω τις βυζάρες της.

Γλιστράω ένα δάχτυλο μέσα της σιγά-σιγά και μετά δύο. Αρχίζω να τη γαμάω με τα δάχτυλα μου απαλά και κάνοντας το χέρι μου χούφτα τρίβω την κλειτορίδα της. Η Κατερίνα έχει κλείσει τα μάτια και αναστενάζει. Τη γαμάω επιδέξια με τα δάχτυλα μου. Σε λίγο αρχίζει να χύνει με σπασμούς και πλημμυρίζει τα δάχτυλα μου και το κρεβάτι.

- Είσαι καύλα…

της λέω ενώ σκύβω και χωρίς να σταματήσω να χαϊδεύω το μουνάκι της σκύβω και της δίνω ένα φιλί στα χείλη.

- Πάντα μου άρεσαν οι αρκετά μεγαλύτεροι άντρες…

μου λέει και με τραβάει και μου δίνει ένα βαθύ γλωσσόφιλο. Τη γυρνάω στα τέσσερα πάνω στο κρεβάτι και βγάζοντας τον πούτσο μου έξω που έχει γίνει πέτρα, τον φέρνω κοντά στα χειλάκια της.

Αρχίζει να μου γλείφει το πουτσοκέφαλο και προσπαθεί να τον πάρει όλο μέσα στο στοματάκι της αλλά δεν τα καταφέρνει. Το στόμα της είναι καυτό και τα χειλάκια της πολύ απαλά. Αλλά φαίνεται αμέσως ότι δεν έχει εμπειρία. Εγώ ταυτόχρονα όπως είναι στα τέσσερα βάζω κι άλλο λαδάκι και της το απλώνω στο κωλαράκι και την κωλοτρυπίδα της όσο με τσιμπουκώνει.

- Μπράβο καυλάκι μου, έτσι…

- Σου αρέσει;… το κάνω καλά;…

με ρωτάει ενώ τον έχει στην άκρη του στόματος της και μου γλείφει τη βάλανο.

- Η Καίτη μου έχει πει ότι τρελαίνεσαι να στον γλείφει.

- Ναι ωραία το κάνεις αλλά θα μπορούσες να μάθεις και καλύτερα από τη δασκάλα…

της λέω εννοώντας φυσικά τη γυναίκα μου.

- Συνέχισε και μη μιλάς…

της λέω ενώ τις κρατάω τα μαλλιά και της τον χώνω όλο και πιο βαθιά ενώ ταυτόχρονα προσπαθώ να της βάλω δάχτυλο στο κωλαράκι της

- Είσαι πολύ στενή, δε στο έχει περιποιηθεί κατάλληλα το αγόρι σου το κωλαράκι σου;

- Μ… δεν έχει υπομονή…

απαντάει ενώ γεύεται τον πούτσο μου με λαχτάρα.

- Μην ανησυχείς, εγώ έχω αρκετή.

Αφού ευχαριστήθηκα αρκετά το τσιμπούκι της, την ξαπλώνω ανάσκελα και βάζω τον πούτσο μου ανάμεσα στα πατουσάκια της. Μου τον παίζει για λίγο ενώ με κοιτάει στα μάτια μέσα στην καύλα.

Της ανοίγω τα πόδια τελείως κρατώντας την από τους λεπτούς αστραγάλους της και της τον χώνω σιγά-σιγά μέχρι την ρίζα

- Τι πούτσα είναι αυτή; Είναι πολύ σκληρή, σαν ατσάλι!

- Είδες πως μου τον έχεις κάνει πουτανάκι;… τώρα θα σε ξεσκίσω. Δε θα σε αφήσω να πάρεις ανάσα.

Γαμιόμαστε για αρκετή ώρα και έχουμε αλλάξει αρκετές στάσεις. Την έχω ξεσκίσει ψιθυρίζοντας της συνέχεια προστυχόλογα και το απολαμβάνω όσο και εκείνη. Κάποια στιγμή και ενώ έχει περάσει αρκετή ώρα χτυπάει το κινητό της. Το κοιτάζει και είναι ο Πάνος

- Σήκωσε το… την προστάζω.

- Ναι;… έλα μωρό μου, απαντάει.

Κάθομαι σε μια πολυθρόνα και την τραβάω στα γόνατα μπροστά μου φέρνοντας πάλι τον πούτσο μου με τα χύσια της μπροστά στο πρόσωπο της. Όσο μιλάει με το αγόρι της αρχίζει να μου τον γλείφει.

- Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα μωρό μου… εσείς τι κάνετε; Α… καλά, πηγαίνετε και θα έρθουμε να σας βρούμε εκεί. Ναι μωρό μου δεν θα αργήσουμε. Τα λέμε σε λίγο, φιλάκια.

Το κλείνει και μου λέει ότι θα πάνε για φαγητό και να πάμε να τους βρούμε. Παίρνω το κινητό της και αρχίζω να την τραβάω φωτογραφίες με τον πούτσο μου στο στόμα της. Εκείνη παίρνει πόζες και με κοιτάζει με το πιο πρόστυχο βλέμμα που έχω συναντήσει.

- Είσαι σκέτη καύλα, θα έπρεπε να τις δει το αγόρι σου αυτές τις φωτό. Θα κάνατε φοβερό γαμήσι μετά.

- Μπορεί και να του τις δείξω, που ξέρεις;

- Τότε να τραβήξουμε αρκετές για να έχεις τις λέω και συνεχίζω να τραβάω.

Τη στήνω στα τέσσερα στο πάτωμα και την γαμάω πισωκολλητά. Ο κώλος της στα τέσσερα με τον πούτσο μου χωμένο μέχρι την μέση.

- Άνοιξε τα κωλομέρια σου να φαίνεται καλά η κωλοτρυπίδα σου, της λέω και συνεχίζω να τραβάω φωτογραφίες.

- Α… με έχεις ξεσκίσει. Θέλω να χύσω πάλι...

και χύνει με ορμή ουρλιάζοντας. Ούτε και ξέρω πόσες φορές έχει χύσει αλλά δε θέλω να σταματήσω να την γαμάω. Βάζω ένα δάχτυλο στο κωλαράκι της και αρχίζω να της το γαμάω σιγά-σιγά

- Θέλω να με γαμήσεις και από τον κώλο!

- Δεν προλαβαίνουμε σήμερα πουτανίτσα μου, θέλω να το κάνω με την ησυχία μου να το ευχαριστηθείς.

- Αυτό είναι υπόσχεση, μου λέει.

- Φυσικά καργιολάκι μου…

της λέω και αρχίζω να τις δίνω σφαλιαρίτσες στο σφιχτό κώλο της, απαλά στην αρχή και στη συνέχεια όλο και πιο δυνατά. Αφού ευχαριστήθηκα γαμήσι της λέω:

- Έλα να μου τον πάρεις πάλι στο στόμα να σε χύσω!

Γυρνάει και τον βάζει πρώτα ανάμεσα στα βυζιά της κάνοντας μου μια τέλεια ισπανική. Μετά αρχίζει να μου τον παίζει γλείφοντας μου το πουτσοκέφαλο. Την πιάνω από τα μαλλιά απαλά και την οδηγώ να μου γλείψει τα αρχίδια ενώ μου τον παίζει. Αρχίζω να χύνω με ορμή στο προσωπάκι της. Τεράστια ποσότητα καλύπτει την μύτη της τα χείλη της και το πρόσωπο της. Τα παίρνω με το δάχτυλο και της τα βάζω στο στόμα. Τα καταπίνει πρόθυμα.

Σταματάω και κοιτάζω το θέαμα. Είναι γυμνή, γονατιστή στο πάτωμα, λαδωμένη και χυμένη σε όλο το πρόσωπο. Παίρνω πάλι το κινητό της και τη φωτογραφίζω όπως είναι.

- Άμα σε ρωτήσει ο Πάνος πως πέρασες, δείξε του αυτή την φωτό, της λέω και της κλείνω το μάτι.

- Εσύ στην Καίτη τι θα πεις;

- Με την Καίτη είμαστε απελευθερωμένοι αρκετά χρόνια τώρα στο σεξ. Μάλλον θα θέλει να μάθει όχι αν σε γάμησα μόνο, αλλά και λεπτομέρειες. Καυλώνει με τις διηγήσεις.

Αφού πηγαίνουμε και οι δύο μαζί στο μπάνιο την πλένω και δε χορταίνω να χαζεύω το υπέροχο κορμί της. Σκουπιζόμαστε και αράζω λίγο στον καναπέ. Έρχεται και κάθεται στα πόδια μου τυλιγμένη με την πετσέτα.

- Φέρε το κινητό σου να δεις τι σε τράβηξα.

Αρχίζουμε να κοιτάζουμε μαζί τις φωτό και ενώ τις χουφτώνω τα απίστευτα βυζιά της την ξαπλώνω και της ανοίγω τα πόδια και αρχίζω να την γλείφω ενώ εκείνη χαζεύει στο κινητό τις φωτογραφίες.

- Το μουνάκι σου έχει υπέροχη γεύση. Κρίμα που δεν έχουμε αρκετό χρόνο να σε κάνω να χύσεις πάλι με το στόμα μου, της λέω.

Χτυπάει το κινητό της και είναι πάλι ο Πάνος. Βάζει ανοιχτή ακρόαση

- Ρε παιδιά τι θα γίνει θα έρθετε; Έχουμε ήδη παραγγείλει.

- Μόλις τελειώσαμε και ερχόμαστε, του λέω ενώ έχω κολλημένα τα χείλη μου στο μουνί της.

Αφού ευχαριστήθηκα λίγο ακόμα το μουνάκι της, ντυθήκαμε και πήγαμε να τους βρούμε σε ένα ωραίο μικρό εστιατόριο. Αφού παραγγέλνουμε κι εμείς άρχισαν οι ερωτήσεις για την ταινία που είδαν, αν ήταν ωραία και πως τα πέρασαν.

- Κατερίνα πως σου φάνηκε τελικά το μασάζ; Άξιζε;… την ρωτάει η Καίτη.

- Ήταν απρόσμενα καλό, άμα δε βαριέται θα ήθελα να μου ξανακάνει ο Δημήτρης, της απαντά η Κατερίνα.

Η Καίτη μου χουφτώνει τον πούτσο κάτω από το τραπέζι. Κατάλαβε. Η βραδιά κύλησε ωραία. Όταν γυρίσαμε σπίτι και ξαπλώσαμε η Καίτη μου κατεβάζει το εσώρουχο, παίρνει τον πούτσο μου στο στόμα της και ξεκινάει να μου τον γλείφει.

- Λέγε… ήξερα ότι το τσουλάκι ήθελε να το γαμήσεις. Πες τα μου όλα!

Αρχίζω να τις λέω τι έγινε ενώ εκείνη μου τον γλείφει παίζοντας το μουνάκι της.

- Ξεκωλιάρα, θες να με ακούς να σου λέω πως γαμάω άλλες έτσι;

- Ναι αρκεί να ξεσκίζεις κι εμένα. Εγώ είμαι η πρώτη. Μην το ξεχνάς.

- Ναι μωρό μου, εσύ.

Γαμηθήκαμε για άλλο ένα βράδυ με πάθος. Μερικές μέρες μετά μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό από την Κατερίνα. Ήταν μια φωτό της στα τέσσερα με τον κώλο ορθάνοιχτο και το δάχτυλο να δείχνει την κωλοτρυπίδα της και μου έγραφε:

«Μου έχεις πει ότι δεν θα μου τον αφήσεις παραπονεμένο»

«Υ.Γ. Έδειξα τις φωτό που τράβηξες στον Πάνο και καύλωσε τόσο πολύ που με ξέσκισε όλο το βράδυ. Μου ζήτησε να μου ξεπαρθενιάσεις τον κώλο μπροστά του. Θες;»

«Και βέβαια θέλω» της απαντώ

« Πες του ότι θα είναι μια από τις πιο καυλωτικές εμπειρίες της ζωής του να βλέπει να γαμάνε το κωλαράκι της γκόμενας του»
Copyright protected OW ref: 179896Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.