Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα σας αυτή η ιστορία είναι το δεύτερο μέρος της ιστορίας "Η ανώμαλη αδελφή" και χαίρομαι που σας άρεσε η πρώτη.

Η αδελφούλα μου είναι μαυρομάλλα, άσπρο δέρμα και τελευταία έχει πάρει λίγα κιλά με αποτέλεσμα να έχουν πεταχτεί τα βυζιά της και το κωλαράκι της.

Μετά από την κατασκοπία μου και τα πράματα που είδα μου είχε γίνει εμμονή να μπορέσω να την ξαναδώ και να ξανανιώσω έτσι.

Ένα βράδυ ήμασταν στο σαλόνι και βλέπαμε μια ταινία, ο καθένας καθόταν σε άλλο καναπέ οι οποίοι ήταν ο ένας απέναντι από τον άλλον. Το κινητό της χτυπούσε συνέχεια και ασχολιόταν με το να στέλνει μηνύματα αλλά αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν οι γκριμάτσες τις, άλλοτε γελούσε, άλλοτε δάγκωνε τα χείλη της. Μιλούσε με το αγόρι της και όχι πολύ ρομαντικά, είχα φαγωθεί να δω τι λένε. Η μικρή είχε πάει ήδη 3 φορές στο μπάνιο κάτι πολύ ύποπτο. Αμέσως έβαλα το σχέδιο σε δράση.

Την επομένη το πρωί σηκώθηκα πιο νωρίς από αυτή, της πήρα το κινητό και το έκρυψα. Η αδελφούλα μου σηκώνεται πάντα τελευταία στιγμή για το μάθημά της οπότε δε θα είχε χρόνο να ούτε να ψάξει πολύ, ούτε η μάνα μου θα της άφηνε πολλά περιθώρια να αντιδράσει.

Όταν έφυγαν άνοιξα το κινητό και μπήκα να δω την συνομιλία τους. Με εξόργισε αυτό που είδα. Είχε διαγράψει τα μηνύματα και τελευταίο κείμενο ήταν το αγοριού της να λέει "στείλε μου".

Απογοητεύτηκα αλλά δεν το έβαλα κάτω, έβαλα το σχέδιο Β σε δράση. Έθαψα ξανά το κινητό με στα μαξιλάρια της να το βρει όταν γυρίσει. Γενικά κάπου εδώ να σας πω ότι είχαμε έναν υπολογιστή που πολύ συχνά μαλώναμε για το ποιος θα κάτσει. Έτσι λοιπόν την άφησα αρκετή ώρα να κάτσει εκείνο το βραδάκι και περίμενα υπομονετικά. Επιτέλους χτύπησε το τηλέφωνό της και βγήκε έξω. Τρέχοντας έπιασα τη θέση μου άνοιξα έναν άλλον περιηγητή και μπήκα στο facebook μου. Όταν μπήκε μέσα της φώναξα ότι είχε κάτσει πολύ ώρα και ήταν η σειρά μου. Βλέποντας ότι είμαι συνδεδεμένος στο λογαριασμό μου δεν έκανε τον κόπο να βεβαιωθεί ότι έχει αποσυνδεθεί από το δικό της.

Ακούγοντας την πόρτα της να κλείνει με δύναμη τσατισμένη και τους υπόλοιπους να κοιμούνται σε άλλους ορόφους, μου άφηνε ελεύθερο το πεδίο να κατασκοπεύσω. Άνοιξα το παράθυρο με το λογαριασμό της και άρχισα να διαβάζω.

Η αρχή ήταν για το πόσο βλάκας είμαι που τις πήρα την θέση της στον υπολογιστή και άλλες μουρμούρες αλλά πολύ γρήγορα ήρθε η καθησύχαση του αγοριού της. Έφτασε η ώρα που περιμέναμε όλοι μας, άρχισε να γίνεται πρόστυχο το θέμα και να πέφτουν οι πρώτες εικόνες, ενώ εγώ είχα αρχίσει ήδη να τον παίζω.

Η πρώτη εικόνα ήταν του αγοριού της με φουσκωμένο το εσώρουχο του, εμφανώς πολύ καυλωμένος. Η μικρή ανώμαλη δεν έχασε ευκαιρία να στείλει 2 φώτο με τα βυζιά της από έξω να τα ζουλάει και να τα τραβάει. Οι βρισιές πήγαιναν σύννεφο τύπου "καργιόλα, βρωμόμουνο, πουτάνα, καυλιάρα" και ότι θα θέλε να την ξεσκίσει όταν θα βρεθούν. Ότι πιο καύλα να διαβάζεις να σου βρίζουν την μικρή σου αδελφή και να ξέρεις ότι γαμιέται. Η συνέχεια ήταν με την πούτσα καυλωμένη σε μια φώτο (τον είχε κάνει τούρμπο) και απάντησε με μια φώτο που ήταν το κορδονάκι της, τραβηγμένο να φαίνονται τα χείλια από το μουνάκι της. Το αγόρι της αντέδρασε και την είπε ότι πρέπει να στείλει πιο πρόστυχες φώτο τώρα. Το καργιολάκι υπάκουσε και έστειλε 5-6 φώτο με το μουνάκι της, είχε στείλει το μουνάκι της να του βάζει δάχτυλα, να του ανοίγει τα χείλη και να κάθεται στα τέσσερα και να ανοίγει τον κώλο της να φαίνεται η κωλοτρυπίδα της. Την επιβράβευσε με ένα "καλό ήταν αλλά θέλω και βίντεο για να χύσω πουτάνα μου".

Άργησε λίγο άλλα ήρθε ένα βίντεο 3-4 λεπτών που ανυπομονούμε να δούμε. Η αδελφούλα μου πάνω σε μια ροζ κουβέρτα με ανοιχτά τα πόδια να παίζει την κλειτορίδα και ζουλάει τα βυζιά της, να φέρνει το κεφάλι της κοντά στο μουνί της και να το φτύνει, να βάζει 3 δάχτυλα στο μουνί της και να το τραβάει, να ακούγετε ένας ήχος ηδονής και να ακούγετε το μουνί της που σκίζετε. Μετά πήγε έφερε ένα αποσμητικό μέτριου μεγέθους αλλά χοντρό. Το σάλιωσε και το βύθιζε στο μουνί της και το γαμούσε με μανία, τώρα δεν ακουγόταν μόνο το μουνί της αλλά και η ίδια η οποία βογκούσε με πάθος. Βλέποντας την ανώμαλη αδελφή μου να τεντώνεται, να συσπάται και να τελειώνει άρχισα να εκτοξεύω πάρα πολύ χύσι, λέρωσα πάρα πολλά πράματα και ένιωθα ότι ήμουν έτοιμος να πεθάνω από την καύλα, το ίδιο και το αγόρι της αδελφής μου, ο οποίος έστειλε το ανάλογο βίντεο που χύνει τα πάντα.

Αυτή ήταν μια από τις πιο καυλωμένες στιγμές που έχω ζήσει και αφού έχω αποθηκεύσει όλες τις φώτο και τα βίντεο πολύ συχνά προσπαθώ να αναβιώσω αυτό το συναίσθημα.
Copyright protected OW ref: 179884Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.