Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Προπαραμονή του Αγίου Δημητρίου και ημέρα Σάββατο. Το καθιερωμένο παιχνίδι ρόλων που διεξάγουμε με ομοϊδεάτες αναβλήθηκε λόγω υποχρεώσεων των μισών παικτών. Απόγευμα προς βραδάκι και ο ήλιος έχει πέσει λόγω της αλλαγής ώρας. Ήμουν προετοιμασμένος για ένα επικό session έχοντας προβλέψει σχεδόν τα πάντα. Αυτό που δε μπορούσα να φανταστώ είναι η ανία...

Αν αποφάσιζα να βγω για καμιά μπύρα, θα έπρεπε να κυκλοφορήσω τις μεγάλες ώρες. Όλα τα μαγαζιά έκλειναν τα μεσάνυχτα. Επειδή δεν τα πηγαίνω καλά με τη βαρεμάρα, αποφάσισα να πάρω μερικά τηλέφωνα για να βρω κάποιον φίλο και να βγούμε έξω. Μηδέν εις το πηλίκο. Άλλοι είχαν κανονίσει και άλλοι δεν ήταν διαθέσιμοι.

Έβγαλα ένα κέρμα του ενός ευρώ και το έστριψα επιδέξια στον αέρα. Κορώνα βγαίνω μόνος μου, γράμματα θα πάω να πιω έξω!

- Γράμματα! Είπα δυνατά.

Μισή ώρα αργότερα είχα αλλάξει ενδυμασία και ροβολούσα για το κέντρο της πόλης. Γύρισα δυο-τρεις καφετέριες/μπαρ και ήπια από μια μπύρα. Φυσικά είχα γνωστούς, αλλά όχι φίλους. Στην τρίτη μπύρα αποφάσισα ότι πεινούσα και τα πόδια μου με έφεραν σε ένα μικρό μεν μεζεδάδικο, αλλά με πολύ καλή μαγείρισσα (την οποία γνώριζα).

Παρήγγειλα μπύρα στη σερβιτόρα και τη σπεσιαλιτέ. Κρασάτη τηγανιά με μια απίστευτη σάλτσα λεμονιού που έφτιαχνε μόνο η γνωστή μου. Ήπια τη μπύρα γρήγορα και παρήγγειλα δεύτερη καθώς και μια μερίδα λουκάνικα και πατάτες για να τσιμπάω.

Κοιτώντας τριγύρω μου, είδα μερικές παρέες να καταλαμβάνουν τα τραπέζια που ήταν τακτοποιημένα σε απόσταση. Όλοι φοιτητές. Εγώ στη δεύτερη μπύρα και οι μεζέδες να έρχονται, οι τρεις διαφορετικές παρέες να μοιράζονται ένα κιλό κρασί. Μέχρι να έρθει η τηγανιά, έπινα την τρίτη μπύρα μου. Σχεδόν 16 άτομα δε μπορούσαν να τελειώσουν 3 κιλά κρασί. Αμ το χειρότερο; Όλοι με τα κινητά στο χέρι. Ίσα που αντάλλαζαν λίγες κουβέντες.

- Αυτή είναι η σημερινή νεολαία… σχολίασα δυνατά. Αντί να μιλήσουν με τις κοπέλες δίπλα τους κάθονται και παίζουν με τα κινητά. Αντί να πιούν και να διασκεδάσουν, μυρμιριάζουν…

Επίτηδες μίλησα δυνατά. Μπας και δω αντίδραση. Κάποιοι με κοίταξαν. Αλλά ίσως τους φόβισα. Δεν είπαν κουβέντα! Κούνησα το κεφάλι μου αηδιασμένος με την κατάντια τους. Στα χρόνια μου σαν φοιτητής, έβγαινα, έπινα, διασκέδαζα, φλέρταρα και μπορεί την επόμενη να έδινα εξετάσεις.

Η σερβιτόρα μου έφερε την τηγανιά! Η μπύρα άδειαζε και της παρήγγειλα μισό κιλό ροζέ κρασί. Μέχρι να μου το φέρει καθάρισα τη μπύρα και έσκυψα πάνω από το πιάτο να μυρίσω το ευωδιαστό άρωμα του φαγητού. Πήρα μια μπουκιά ψωμί και βούτηξα στη σάλτσα. Η γλώσσα μου ικανοποιήθηκε αμέσως. Γέμισα το κρασοπότηρο, ήπια μια γερή γουλιά και επιτέλους συγκεντρώθηκα στο μεζέ. Η χαρά του καλοφαγά!

Καθώς έτρωγα και έπινα με όρεξη, η κοπέλα που είχα πλάτη σηκώθηκε από το τραπέζι της και πλησίασε προς το μέρος μου.

- Συγγνώμη αν ενοχλώ την ώρα που τρως, αλλά ήθελα να σου πω πως το σκέφτηκα και έχεις δίκιο.

Στράφηκα προς το μέρος της και αντίκρισα μια μαύρη σοκολατένια κοπέλα, με ράστα μαύρο μαλλί μέχρι το ύψος του στήθους, σκούρα καστανά διαπεραστικά μάτια, ύψος ίσα με 1.60 και βάρος στα 45-50 κιλά. Λεπτή, αλλά με καμπύλες στα οπίσθια, στις γάμπες και στο στήθος. Κατέβασα πιρούνι και μαχαίρι, σηκώθηκα από την καρέκλα και της έκανα νόημα να καθίσει απέναντι μου, χαμογελώντας. Εκείνη κάθισε στην καρέκλα που της υπέδειξα και κατόπιν ξανακάθισα κι εγώ.

- Δεν με ενοχλείς δεσποινίς, είπα κοιτώντας την στα μάτια. Ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνεις να καθίσεις στο τραπέζι μου. Είσαι φιλοξενούμενη μου!

Ο τόνος της φωνής μου ήταν ήρεμος, αλλά απόλυτος. Έκανα νόημα στη σερβιτόρα και της είπα να φέρει ποτήρι και μαχαιροπίρουνα, ενώ εκ νέου στράφηκα προς τη νεαρή.

- Χάρισε μου το όνομα σου!

- Όλγα, εσύ;

- Ιανός. Ευτυχισμένη η στιγμή που συναντηθήκαμε.

Καθώς ήρθε το νέο ποτήρι, της έβαλα από το κρασί μου και της το έδωσα στο χέρι.

- Ο ξένιος Δίας απαιτεί να καλοσταμνίζουμε και να φιλεύουμε τον ξένο μας από ότι κατιτίς έχουμε. Πιες, φάε! Μη ντρέπεσαι.

- Μιλάς με περίεργο ύφος. Αρχαιοπρεπές! Και το όνομά σου...

- Είμαι αυτός που είμαι. Φαίνεσαι για Ελληνίδα τρίτης γενιάς. Από που κατάγεσαι;

- Ζιμπάμπουε.

- Αχα… Ροδεσία! Ωραίο μέρος. Η νότια Ροδεσία είχε πολλούς Έλληνες αποίκους.

- Ναι!

- Δοκίμασε από αυτή την τηγανιά! Η σάλτσα της είναι υπέροχη, είπα και έτεινα το πιάτο μου προς το μέρος της. Μην ντρέπεσαι! Όπως σου είπα σε φιλοξενώ.

Για σχεδόν μία ώρα μιλούσαμε γι' αυτήν και τι σπουδάζει καθώς και για άλλα θέματα. Οι απαντήσεις που μου έδινε ήταν έξυπνες και το χιούμορ της σπιρτόζικο. Της ανέφερα ότι δε μπορούσα να καταλάβω γιατί δεν αντάλλασσε κουβέντα με τους συμφοιτητές της. Δεν το αναλύσαμε πολύ. Κατόπιν μιλήσαμε για άλλα πράγματα και όταν ζήτησα το λογαριασμό, έβγαλε το πορτοφόλι της από την τσάντα για να πληρώσει.

- Σε παρακαλώ… είπα αυστηρά. Ήσουν καλεσμένη μου και με ψυχαγώγησες με τα λόγια σου και τις κουβέντες σου. Αντί να περάσω ένα βαρετό βράδυ μόνος, απόλαυσα την εξαιρετική παρέα σου.

Με τα πολλά πέρασε η ώρα. Οι συμφοιτητές της τη ρώτησαν δισταχτικά αν θα πάει μαζί τους και εκείνη τους αποστόμωσε με ένα όχι. Μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα περπατούσαμε παρέα. Σταμάτησα σε ένα περίπτερο και πήρα μια σοκολάτα υγείας που στη συνέχεια τη μοιραστήκαμε. Της είπα που μένω και πως θα πάρω ταξί. Μου απάντησε ότι διαμένει στη διαδρομή μου.

Κάμποσο αργότερα μπαίναμε μαζί σε ένα ταξί και έδωσα τη διεύθυνση μου. Κατόπιν της είπα να πει στον ταρίφα πού να κατέβει. Μου έκλεισε το μάτι και κατάλαβα. Όσο κουβεντιάζαμε είχα αντιληφθεί τις προθέσεις της, αλλά εγώ δεν είχα και μεγάλη διάθεση. Τελικά όμως αποφάσισα να υποκύψω.

Όταν μπήκαμε στο σπίτι μου τη ρώτησα αν θέλει ένα ποτό. Η Όλγα αρνήθηκε και το μόνο που ζήτησε ήταν η τουαλέτα. Της έδειξα και της είπα να περιμένει μισό λεπτό. Πήγα και της έφερα μια καινούρια καθαρή πετσέτα και με ευχαρίστησε με μάτια που έλαμπαν.

Πέντε λεπτά αργότερα βγήκε από την τουαλέτα, ενώ εγώ την περίμενα στο σαλόνι έχοντας βάλει ένα ουίσκι για μένα. Με πλησίασε!

- Ξέρω… της είπα. Αλλά γιατί εμένα;

- Γιατί έχεις εμπειρία και θα είσαι προσεκτικός και τρυφερός μαζί μου.

Σηκώθηκα και πήγα στην κουζίνα όπου άνοιξα ένα μπουκάλι μαυροδάφνη. Της γέμισα ένα ποτήρι.

- Θέλω να είσαι χαλαρή. Βλέπω ότι έχεις τσιτώσει.

Το ήπιε με δυο γουλιές, το άφησε στο τραπέζι και με πλησίασε. Την άφησα να πλησιάσει τα χείλη της στα δικά μου. Ανταλλάξαμε πολλά μικρά φιλιά και όταν τα χέρια της πέρασαν γύρω από το λαιμό μου, έψαξα με τη γλώσσα μου τη δική της. Αντιστάθηκε λίγο, αλλά τελικά ανταπέδωσε τα χάδια μου.

Την τράβηξα από το χέρι και την πήγα στο δωμάτιο μου. Έβαλα απαλή τζαζ μουσική να παίζει στο ραδιόφωνο και επικεντρώθηκα σε αυτήν. Με τα χέρια μου εξερεύνησα τις γραμμές του σώματός της, ενώ τη φιλούσα απαλά. Κατόπιν άρχισα να της αφαιρώ τα ρούχα και όπου συναντούσα σάρκα φιλούσα και δάγκωνα απαλά. Πήρα το χρόνο μου μαζί της. Η ανάσα της είχε βαθύνει και οι χτύποι της καρδιάς της επιταχύνθηκαν όταν έβγαλα το σουτιέν που φυλάκιζε το μέτριο και στητό στήθος. Οι σκούρες θηλές της ήταν καυλωμένες και τεντωμένες. Άρχισα να γλείφω, να ρουφάω, να πιπιλάω κάθε βυζί. Πότε-πότε σταματούσα το παιχνίδι μου και έβρισκα τα χείλη της. Το τζιν παντελόνι είχε κατέβει και το λευκό μεταξένιο εσώρουχο ακολούθησε. Τα δάχτυλα μου άγγιξαν το κουρεμένο μουνάκι της και ένιωσα τα υγρά της που κυλούσαν. Την έβαλα να ξαπλώσει στο κρεβάτι, ενώ από τη ντουλάπα έβγαλα μια σκούρα καφέ πετσέτα και ένα ακόμα μαξιλάρι. Στη συνέχεια άνοιξα το συρτάρι του κομοδίνου και έβγαλα προφυλακτικά. Την είδα που έγνεψε ικανοποιημένη όταν τα είδε.

Άπλωσα με διπλή στρώση την πετσέτα από κάτω της και έβαλα το μαξιλάρι στη μέση της. Κατόπιν της είπα να βγάλει τα σκουλαρίκια της καθώς έβγαζα κι εγώ μπλούζα και παντελόνι. Λίγο αργότερα συνέχισα να εξερευνώ το σώμα της με το στόμα και τη γλώσσα μου. Όταν είδα το χέρι της να πηγαίνει ανάμεσα στα πόδια της, το έπιασα γρήγορα και το έβαλα στην άκρη. Επιτέλους άρχισα να επικεντρώνομαι στην ήβη της. Αργά με τη γλώσσα μου γαργάλησα την κλειτορίδα της και εισέπνευσα το άρωμα της. Άρχισα να γλείφω τα εξωτερικά τοιχώματα του μουνιού της και εισχώρησα το δείκτη μου μέσα της απαλά. Αντιστάθηκε για λίγο, αλλά μετά αναστέναξε δυνατά όταν βύζαινα και φιλούσα το κουμπάκι της. Λίγο αργότερα η μεσούλα της συσπάστηκε και άρχισε η ίδια να λικνίζεται πάνω στο δάχτυλο μου.

- Αχ… είναι τέλειο. Μη σταματάς!

Έβαλα και το μέσο δίπλα στο δείκτη. Η γλώσσα μου πλέον ανεβοκατέβαινε από την τρυπούλα της προς την κλειτορίδα της με ταχύτητα. Η λεκάνη της άρχισε να κινείται ξέφρενα. Οι βρυσούλες της άνοιξαν και άρχισε να χύνει δυνατά. Όταν ένιωσα τις κολπικές συσπάσεις στα δάχτυλα μου, σταμάτησα το παιχνίδι με τη γλώσσα μου και με το ελεύθερο χέρι κατέβασα το εσώρουχο μου και πήρα ένα προφυλακτικό. Μισό λεπτό αργότερα τράβηξα τα δάχτυλα μου από μέσα της και το φόρεσα. Στη συνέχεια πήρα υγρά από το μουνάκι της και πέρασα μια δόση στο στητό καυλί μου. Την κοίταξα στα μάτια και την είδα να με κοιτάει με προσμονή.

Αργά μπήκα ανάμεσα στα πόδια της, ανασήκωσα τη μεσούλα της και τοποθέτησα το κεφάλι της πούτσας μου στο άνοιγμα της. Την είδα που πήρε μια βαθιά ανάσα και έσκυψα δίπλα στο αυτί της.

- Μη φοβάσαι και μην πιέζεσαι. Έχεις υγρά καύλα μου και η δίοδος είναι ανοιχτή.

Με αργές κινήσεις μπήκα μέσα της σιγά-σιγά. Όταν ένιωσα την αντίσταση του υμένα, τη δάγκωσα απαλά στο λοβό του αυτιού, ενώ το χέρι μου έσφιξε την πρησμένη δεξιά ρώγα. Μια μικρή κραυγούλα αργότερα, εισχώρησα μέσα της. Το στόμα μου βρήκε το δικό της και τη φίλησα με πάθος. Έμεινα ακίνητος για να προσαρμοστεί, αλλά η λεκάνη της άρχισε να κινείται. Τα μάτια της είχαν κλείσει. Η αναπνοή της ήταν ακόμα πιο γρήγορη από πριν. Ο κόλπος της άρχισε να συσπάται εκ νέου στην πούτσα μου.

- Τελειώνω...

Ξεκίνησα να κινούμαι μέσα της. Τα χέρια της πέρασαν πίσω από την πλάτη μου και με γρατσούνισαν. Τα πόδια της δέθηκαν κόμπο πίσω από τους μηρούς μου.

- Ναι, ναι, ναι, ναι...

Όσο κραύγαζε και αγκομαχούσε, τόσο πιο γρήγορα άρχισα να κινούμαι μέσα της. Η έκσταση που ένιωθε ήταν πρωτόγνωρη. Γνώρισα ότι αυνανιζόταν, αλλά ποτέ ως τώρα δεν είχε πάρει κάτι μεγαλύτερο μέσα της.

Μετά από αρκετά λεπτά εντατικής διείσδυσης, ένιωθα κι εγώ την ανάγκη της εκτόνωσης. Η Όλγα βογκούσε και με φιλούσε με πάθος, παραδομένη σε πρωτόγνωρους οργασμούς. Το πρήξιμο που ένιωθα στα αρχίδια μου μεγάλωσε. Πολύ σύντομα τα βογκητά μας ενώθηκαν και άδειασα μέσα της.

Στη συνέχεια βγήκα προσεκτικά, πήρα ένα μωρομάντηλο και αφαίρεσα το προφυλακτικό. Αίμα είχε τρέξει από μέσα της, αλλά όχι σε μεγάλη ποσότητα. Τα μάτια της μπορεί να ήταν κλειστά και να πάσχιζε να βρει την αναπνοή της, αλλά στο πρόσωπό της υπήρχε ένα χαμόγελο ικανοποίησης.

Έστριψα ένα τσιγάρο και το κάπνισα. Εκείνη σηκώθηκε και με αγκάλιασε από πίσω.

- Συγγνώμη για τις γρατσουνιές, είπε. Η πλάτη σου έχει κοκκινίσει.

- Πρέπει να κάνεις μπάνιο με χλιαρό νερό. Και μετά συνεχίζουμε.

- Ευχαρίστως, μου είπε με λάγνο τρόπο.

Εκείνο το βράδυ της δίδαξα μερικές στάσεις και τελείωσα άλλες δύο φορές μέσα της και μία στο στόμα της όταν μου έκανε τσιμπούκι. Ήταν καλή μαθήτρια γιατί δε με δάγκωσε καθόλου, αλλά επίσης το ευχαριστιόταν και η ίδια. Της άρεσε να βλέπει τι μου προξενούσε με τα χείλη, τη γλώσσα και τα χέρια της.

Τα ξημερώματα μου ανέφερε τον κώλο της. Της απάντησα ότι δε χρειάζεται να πάρουμε την παρθενιά σε όλα την ίδια μέρα, αλλά της έδωσα μια συμβουλή και μου είπε ότι θα την ακολουθούσε. Κανονίσαμε να βρεθούμε τέλη Δεκέμβρη και για εκείνη τη συνεδρία. Έφυγε χαρούμενη και με ανάλαφρο βήμα από το σπίτι μου, αφού ήδη είχε ξημερώσει.

Θα την περιμένω και ίσως να σας πω από το νέο έτος και αυτή την ιστορία.




Copyright protected OW ref: 179882



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.