Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Απαγορευμένη έλξη (2ο μέρος)

Η πρωτοχρονιά μόλις είχε μπει, αλλά δεν καταλάβαινα τίποτα άλλο εκτός από την απίστευτη έκσταση που μόλις είχα ζήσει. Εγώ και η Γιώτα είχαμε ικανοποιήσει ο ένας τον άλλο, σε ένα μαγικό, πρωτόγνωρο και ανυπέρβλητο κοινό οργασμό. Αφού το πάθος μας είχε εκτονωθεί και κορεστεί, είχαμε μείνει αγκαλιασμένοι, να φιλιόμαστε απαλά.

Ο χρόνος είχε παγώσει! Οι στιγμές κρατούσαν σχεδόν για πάντα. Τα σώματά μας είχαν κολλήσει και κανείς από τους δύο δε μπορούσε να ξεχωρίσει ποια μέρη ανήκαν σε ποιον. Ήμασταν ένα πριν γίνουμε ένα.

Όχι! Δεν είχε κερδίσει ο πόθος ή η λαγνεία. Είχε κερδίσει ένα ανώτερο συναίσθημα. Ένα συναίσθημα που δεν είναι ποταπό, αλλά εξευγενισμένο. Μερικά λεπτά αργότερα από την αμοιβαία ικανοποίηση, τα ρούχα μας σκόρπισαν στο πάτωμα. Παντελόνι και φόρεμα, φανέλα και σουτιέν, εσώρουχο και τάνγκα. Τα σώματά μας ενωμένα και αγκαλιασμένα κινήθηκαν από μόνα τους στο δωμάτιο μου.

Μέσα σε ένα σχεδόν εκστατικό παροξυσμό, κατάφερα να ξεκολλήσω τα χείλη μου από τα δικά της. Ένιωσα το σώμα της να διαμαρτύρεται. Τα βλέμματα μας συναντήθηκαν. Υπήρχε μόνο μια ερώτηση στο μυαλό μου, αλλά πριν την εκφράσω η Γιώτα μου χαμογελούσε.

- Έχω πάρει τα μέτρα μου, ήταν το μόνο που μου είπε.

Τη φίλησα με περισσότερο πάθος. Η στύση μου είχε σκληρύνει εκ νέου. Καθώς το σώμα της ακούμπησε το στρώμα του κρεβατιού απαλά, τα μπούτια της άνοιξαν και με υποδέχτηκαν. Μπήκα μέσα της χωρίς βοήθεια. Ο ανδρισμός μου ανακάλυψε εύκολα το άδυτο της. Τα πόδια της τυλίχτηκαν γύρω από τη μέση μου. Αναστενάξαμε και οι δύο δυνατά από την απίστευτη ηδονή.

- Τελειώνω, κραύγασε δυνατά. Ωχ Ιανέ μου, αγάπη μου, τελειώνω!

Με την πρώτη διείσδυση μου μέσα της, η έκσταση τη συνεπήρε. Ήταν πολύ υγρή και οι γυναικείοι χυμοί της εκλύονταν με ταχύτητα. Οι συσπάσεις του κόλπου της γίνονταν πιο δυνατοί με κάθε νέα μου εισχώρηση.

- Μαζί μου, γίνε ένα με εμένα. Πόσο τέλεια είναι όλα...

Τα χέρια μου την αγκάλιασαν. Δε χρειάστηκε να πιεστώ για να πραγματοποιήσω αυτό που μου ζητούσε. Τα χείλη μου λίγο πριν βρουν τα δικά της βόγκηξαν δυνατά καθώς άρχισα να εκσπερματώνω μέσα της.

- Είμαστε ένα αγάπη μου, της είπα πριν τη φιλήσω με πάθος.

Δεν ξέρω πόσο κράτησε η μαγεία της στιγμής. Δεν ένιωθα ζάλη, αλλά ταυτόχρονα δε μπορούσα να αντιληφθώ το χρόνο να κυλά. Τα σώματα μας είχαν απογειωθεί σαν πύραυλος που εκτοξεύεται προς τη σελήνη και φτάσαμε στο ζενίθ σε μηδενικό χρόνο, σταματώντας εκεί.

Ιδρωμένοι, ικανοποιημένοι, αγκαλιασμένοι, συνεχίσαμε να αναζητάμε περισσότερο την απόλυτη έκσταση. Παρ' όλο που είχα τελειώσει μέσα της, δεν είχα χάσει την πυγμή μου. Συνέχισα να εισχωρώ στο είναι της και εκείνη να με δέχεται.

Όμως ήθελα να της χαρίσω κι άλλα. Ξεκολλώντας τα χείλη μου από τα δικά της, σχημάτισα ένα μονοπάτι από φιλιά ξεκινώντας από το σαγόνι της, περνώντας από το λαιμό της και καταλήγοντας στη χαράδρα του στητού στήθους. Έγειρα το κεφάλι μου αριστερά και έγλειψα με τη γλώσσα μου τη δεξιά πρησμένη θηλή. Η πλάτη της Γιώτας τεντώθηκε για να απολαύσει τις αμαρτωλές περιποιήσεις που της έκανα. Η συχνότητα των αναστεναγμών της ικανοποίησης αυξήθηκαν. Όταν άλλαξα θηλή και ακούμπησα στο μέρος της καρδιάς, ένιωσα ευθύς νέα υγρά να πλημμυρίζουν την πηγή της ζωής της. Οι κολπικές συσπάσεις της ήταν πολύ πιο έντονες από την πρώτη φορά.

- Καρδιά μου με τελειώνεις ξανά. Έλα μαζί μου στα μονοπάτια της Αφροδίτης… είπε η Γιώτα αναστενάζοντας.

- Έρχομαι ψυχή μου. Είμαι μαζί σου, δίπλα σου, κοντά σου. Τίποτα δε θα μας χωρίσει.

Εκ νέου βρεθήκαμε να αγκαλιάζουμε ταυτόχρονα την εκστατική ηδονή.

- Νοιώθω γεμάτη για πρώτη φορά στη ζωή μου, βόγκηξε δίπλα στο αυτί μου.

- Νοιώθω σαν θεός μαζί σου, απάντησα.

Μερικά λεπτά αργότερα έψαχνα απελπισμένα τα τσιγάρα μου. Ο εκπληκτικός οργασμός που είχα ζήσει καλούσε την απαραίτητη δόση νικοτίνης. Αφού τα βρήκα άναψα δύο ταυτόχρονα και πήρα μερικές βαθιές τζούρες. Ύστερα βρέθηκα ξαπλωμένος στην αγκαλιά της Γιώτας, με ένα τασάκι ανάμεσα μας και της έδωσα το τσιγάρο της.

- Χάσαμε πολύ χρόνο τις τελευταίες ημέρες, μου είπε.

- Μπορούμε εύκολα να τον αναπληρώσουμε.

Ήξερα ότι συμφώνησε. Οι τζούρες έγιναν γρήγορες και μεγάλες. Οι γόπες έσβησαν καλά και το τασάκι τοποθετήθηκε στο κομοδίνο. Το σώμα μου έγειρε πάνω στο δικό της και επιτέλους μετά από λίγο η γλώσσα μου άρχισε να εξερευνεί αυτό που ποθούσε. Η γεύση της ήταν γλυκιά σαν μέλι. Συγκεντρώθηκα πολύ ώρα ανάμεσα στα σκέλια της και μόνο μια στιγμή διέκοψα όταν μου διαμαρτυρήθηκε ότι θέλει να προσφέρει, για να της πω ότι εκστασιάζομαι με αυτό που κάνω και της έδειξα πόσο στητός ήταν ο ανδρισμός μου.

Φιλούσα, έγλειφα, γευόμουν! Εκείνη βογκούσε, αναστέναζε, κραύγαζε και τελείωνε πάνω στη γλώσσα μου ξανά και ξανά. Όταν κάποια στιγμή δεν άντεχε άλλο, με έπιασε από το λαιμό και με τράβηξε με μανία πάνω της. Με φίλησε στο στόμα ενώ το χέρι της βρήκε την παλλόμενη σάρκα μου. Με γύρισε και γρήγορα γονάτισε για να φυλακίσει με το στόμα της όλο το μήκος του ανδρισμού μου.

- Αγάπη μου είμαι κοντά... θα τελειώσω... της είπα.

Όμως εκείνη συνέχισε το θεσπέσιο έργο της. Να σαλιώνει όλο το μήκος μου, να χαϊδεύει με τη γλώσσα της τα ευαίσθητα σημεία μου και με το χέρι της να παίζει αργά αλλά δυνατά το πέος μου. Δευτερόλεπτα αργότερα γευόταν τα υγρά μου, όπως είχα κάνει κι εγώ με τα δικά της. Καθώς την κοιτούσα είδα τα δάχτυλα του ενός χεριού της να χορεύουν στο εσωτερικό της. Κατάλαβα ότι τελείωνε μαζί μου.

Συνεχίσαμε να κάνουμε έρωτα χωρίς σταματημό, εκτός από το απαραίτητο τσιγάρο. Βρεθήκαμε στο ντους, στην κουζίνα, στο σαλόνι, στο δωμάτιο της και πάλι στο δικό μου. Η έκσταση που νιώθαμε δε μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Είχε ξημερώσει, μεσημεριάσει, απογευματίασει και βραδιάσει. Συνεχίζαμε ακάθεκτοι, αλλά με στάσεις για φαγητό και νερό.

Το βράδυ ήρθε ξανά. Ήμασταν ενωμένοι. Ένα σώμα, μια οντότητα. Μια κοινή θέληση! Πέρασαν τα μεσάνυχτα της πρωτοχρονιάς και ξημέρωνε η δεύτερη μέρα του χρόνου. Επιτέλους πέσαμε αποκαμωμένοι, ευτυχισμένοι, απόλυτα ικανοποιημένοι και αγκαλιασμένοι σε ένα γλυκό λήθαργο.

Τα μάτια μου άνοιξαν απότομα. Όλο μου το σώμα έτρεμε από την αδρεναλίνη και την εγρήγορση. Η καρδιά μου χτυπούσε απίστευτα γρήγορα. Μια οικεία φωνή ακούστηκε στα αυτιά μου

- Τranquillitas dilectus mei! Est autem in! Es liberis! Ο τόνος της φωνής της ήταν καθησυχαστικός.

- Τι συνέβη, ρώτησα τη φίλη μου από την Αίγυπτο που στεκόταν δίπλα μου.

- Αντιμετώπισες τον πειρασμό, τον φόβο, το πάθος και το μίσος. Είσαι ελεύθερος.

Ανασηκώθηκα από το κρεβάτι. Φορούσα εσώρουχο και φανέλα και ήμουν μες τον ιδρώτα. Αφού κάλμαρα την καρδιά μου κοίταξα τη φίλη μου στα μάτια.

- Εσύ;… ρώτησα.

- Όχι, εσύ… μου απάντησε.

- Και ποια ήταν η γυναίκα στο όνειρό μου; Γιατί για ένα είμαι σίγουρος! Δεν έχω ανιψιά που να την λένε Γιώτα, ούτε που να σπουδάζει στην Πάντειο, ούτε και κάτι άλλο.

- Focus!

Συγκεντρώθηκα! Και αντιλήφθηκα τα πάντα μέσα σε ένα καρδιοχτύπι.

- Νunc intellegite, είπα.

- Quidem est!




Copyright protected OW ref: 179875



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).