Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν περίοδος Χριστουγέννων. Είχα έρθει στην Ελλάδα για τις γιορτές καθότι σπούδαζα στο εξωτερικό και είχαμε βγει για ποτάκια με τους τρεις φίλους μου που κάνουμε παρέα από το σχολείο. Μετά από μερικά ποτάκια, η συζήτηση για τα γκομενικά του καθενός είχε πάρει φωτιά και όλοι διηγούμασταν διάφορες φάσεις από τη φοιτητική μας ζωή, με πολλά γέλια και πειράγματα. Παρ' ότι ήμασταν καλοί φίλοι, υπήρχαν συγκεκριμένοι λόγοι που εγώ δεν χώνευα τον Άρη, ο οποίος καυχιόταν συνεχώς για τις κατακτήσεις του στις συμφοιτήτριές του, παντρεμένες που είχε πηδήξει καθώς επίσης και για το μέγεθος της πούτσας του.

Ήταν από οικογένεια με λεφτά και υπήρχαν πολλές στιγμές που έδειχνε με εκνευριστικό τρόπο την αλαζονεία και την «υπεργαματοσύνη» του. Μεγάλη αυτοπεποίθηση τού έδινε βέβαια και η μπρουτάλ εμφάνισή του στην οποία έδινε πολλή σημασία, καθώς το σώμα του ήταν αυτό που λέμε «τούμπανο», το κούρεμά του ήταν στυλ buzz cut, είχε γένια, ενώ έπαιζε και μπάσκετ σε αρκετά υψηλό επίπεδο κάτι που τραβούσε πολύ τις γκόμενες. Σε κάποια φάση δεν άντεξα και θέλησα να τον βάλω λίγο στη θέση του:

- Δηλαδή ρε συ Άρη πόσες έχεις προλάβει να γαμήσεις στα 20 σου;

- Ξέρω 'γω πάνω από 15 σίγουρα, έχω χάσει το μέτρημα…

- Ναι και μετά ξύπνησες ρε χα, χα, χα…

- Δεν το έπιασα αυτό… eιρωνεύεσαι Γιαννάκη; Ξέρεις με ποιον μιλάς;

- Ξέρω γι’ αυτό μιλάω, όλο μαλακίες μας λες τόση ώρα…

- Δεν κατάλαβα τραβάς κάνα ζόρι;

- Ε ξέρω 'γω;… στο τέλος θα μας πεις ότι έχεις πηδήξει και τις μάνες μας εσύ.

Οι άλλοι δύο φίλοι μου, ο Αντώνης και ο Πέτρος, παρακολουθούσαν την κόντρα μας και είχαν ξεσπάσει σε γέλια, ώσπου νευριασμένος ο Άρης μου απάντησε:

- Καλά τη μάνα σου συγκεκριμένα τη γαμάω όποτε γουστάρω.

- Χα, χα, χα… όπα ρε γαμιά, σιγά, ποιος είσαι;

- Καλά ναι… κορόιδευε εσύ. Πας ένα στοίχημα;

- Τι στοίχημα ρε;

- 200 ευρώ ότι μέχρι το Σάββατο που μας έρχεται θα στην έχω πηδήξει;

Εγώ σκάλωσα για λίγα δευτερόλεπτα αλλά ελαφρώς ζαλισμένος από το ποτό και πάνω στην ένταση της κατάστασης ούτε που σκέφτηκα να κάνω πίσω, άλλωστε μου φάνηκε περισσότερο σα μαλακία της στιγμής που πετάμε εμείς τα αγόρια χωρίς να πολυσκεφτόμαστε.

- Έφυγε ρε, τα πιο εύκολα 200 ευρώ της ζωής μου.

- Άψογα… είπε ο Άρης με ένα απίστευτα σίγουρο και αλαζονικό χαμόγελο στο πρόσωπό του.

Γύρισα στο σπίτι σκεπτικός και απλά περίμενα ποια θα ήταν η επόμενη κίνησή του. Δυο μέρες μετά μου ήρθε μήνυμα στο κινητό. «Σάββατο βράδυ, ετοιμάσου να δεις τη μαμάκα σου να γαμιέται σα σκύλα μαζί μου μπροστά στα μάτια σου. Επειδή υποθέτω θα σε ρωτήσει τι θα κάνεις το Σάββατο το βράδυ, εννοείται ότι θα της πεις πως θα είσαι έξω και ότι θα μείνεις σε ένα φίλο σου το βράδυ. Προφανώς και δε θα πας πουθενά βέβαια και θα είσαι κρυμμένος για να απολαύσεις το θέαμα τυχερούλη. Να μου έχεις τα 200 έτοιμα. Οκ;»

Το μήνυμα του Άρη με σόκαρε για τα καλά. Μα τι βρήκε να της πει για δικαιολογία για να έρθει σπίτι μας το Σάββατο; Ήξερα γενικά ότι η μάνα μου είχε επαφές με τους γονείς του μιας και μέναμε αρκετά κοντά αλλά δε μπορούσα να το εξηγήσω. Τα λόγια του μηνύματός του με γέμισαν ερωτηματικά για τη σιγουριά που είχε ο ίδιος και μια περίεργη καύλα της στιγμής με διαπέρασε. Έχει γούστο… είπα από μέσα μου. Οι ανησυχίες μου όντως επιβεβαιώθηκαν όταν λίγες ώρες μετά, η μάνα μου με ρώτησε τι σχέδια έχω για το Σάββατο, ρίχνοντας άδεια για να πιάσει γεμάτα.

- Αα Σάββατο βράδυ έχω κανονίσει… να ξέρεις, θα γυρίσω πρωί, της απάντησα.

- Χμ κάτι πονηρό μυρίζομαι ε; Μου απαντά με νόημα.

- Ε… ξέρεις μωρέ τώρα τα γνωστά.

- Μια χαρά, ωραία θα φέρω καμιά φίλη κι εγώ από δω αν είναι να πιούμε κάνα ποτάκι χαλαρά…

- Οκ ωραία, της λέω βλέποντας ότι το πράγμα προχωράει περίεργα.

Το Σάββατο λοιπόν ήρθε. Η ώρα είχε πάει γύρω στις 21:30. Εγώ ετοιμαζόμουν και καλά για να βγω, η μάνα μου ήταν ακόμα με ένα μπουρνούζι μέσα στο σπίτι και φαινόταν ότι περίμενε να δει τι ώρα θα φύγω ακριβώς.

- Έτοιμος; Έρχεται από δίπλα μου και μου λέει όση ώρα εγώ έφτιαχνα το μαλλί μου στον καθρέφτη του δωματίου μου.

- Ναι, την κάνω σε λιγάκι.

- Τι κούκλο γιο έχω εγώ…

μου λέει δίνοντάς μου κι ένα φιλάκι στο μάγουλο. Μωρό μου εγώ μπαίνω για μπανάκι τώρα οπότε σε χαιρετώ, να περάσεις καλά ε; Και μου κλείνει πονηρά το μάτι.

- Ναι ρε μαμά, εντάξει είπαμε.

Η μάνα μου μπαίνει στο μπάνιο, και ανοίγοντας τη βρύση της φωνάζω ότι την κάνω. Με χαιρετά με μια φωνή από μέσα και πάω προς την πόρτα, την ανοίγω και χωρίς να βγω έξω, την κλείνω σχετικά δυνατά για να ακουστεί. Αμέσως τρέχω στο δωμάτιο της και κρύβομαι κάτω από το υπέρδιπλο κρεβάτι της ώστε σε περίπτωση που μπει για να ντυθεί να μη με βρει στη ντουλάπα, όπου είχα σκεφτεί μετά να μπω για να βλέπω κιόλας.

Λίγο μετά, η μάνα μου μπαίνει στο δωμάτιο ξυπόλητη και με μια πετσέτα γύρω από τη μέση της, με τις σιλικονάτες βυζάρες της που είχε φτιάξει πριν μερικά χρόνια και μετά το διαζύγιο με τον πατέρα μου, να πάλλονται περήφανες πέρα δώθε. Αμέσως στέγνωσε τα υπέροχα καστανά μακριά μαλλιά της με το πιστολάκι και εν συνεχεία άφησε την πετσέτα της να κυλήσει στο πάτωμα μένοντας ολόγυμνη και ψάχνοντας παράλληλα το συρτάρι με τα εσώρουχά της για να δει τι να επιλέξει. Εν τέλει παίρνει από μέσα αυτά που θέλει και στεκόμενη μπροστά στον ολόσωμο καθρέφτη φοράει πρώτα ένα πολύ σέξι, διάφανο μαύρο σουτιέν που στην ουσία έδινε στο «πιάτο» τις βυζόμπαλές της, οι οποίες πίεζαν ασφυκτικά η μία την άλλη αφού το σουτιέν ήταν αρκετά στενό.

Την πλάκα μου βέβαια την έπαθα με το στρινγκάκι που επέλεξε να φορέσει, το οποίο ήταν ελαφρώς πιο παχύ από μια κλωστή, μαύρο και διάφανο μπροστά με το τριμαρισμένο μουνί της να φαίνεται από μέσα ξεκάθαρα. Ο κώλος της μάνας μου δε, ήταν περιβόητος ανέκαθεν στη γειτονιά μας. Τα κωλομάγουλα της ήταν μεγάλα και ολοστρόγγυλα και ήταν χοντροκώλα (με την καλή έννοια) σε σημείο να μην υπάρχει άντρας που να μην την τσεκάρει από πίσω όσο περπατάει στον δρόμο. Ανεβάζοντας το προς τα πάνω, το κορδόνι της εξαφανίστηκε κυριολεκτικά, χάθηκε. Αμέσως άνοιξε την παπουτσοθήκη που βρισκόταν δίπλα στη ντουλάπα της και καθισμένη στο κρεβάτι, άρχισε να φοράει τα απίστευτα σέξι 15ποντα, μαύρα πέδιλά της, τα οποία έδεναν υπέροχα και της έκαναν ένα εκπληκτικά θηλυκό πόδι. Την ψήλωναν επίσης αρκετά αφού η ίδια ήταν πάνω κάτω στο 1.55. Είχα μακράν την πιο σέξι μαμά στη γειτονιά, συγκρίνοντας πάντα και με εκείνες των φίλων μου οι οποίες είχαν παραμελήσει εντελώς την εμφάνισή τους, την ώρα που στα 42 της η δικιά μου έβαζε κάτω πολλές συμφοιτήτριές μου με τα μισά της χρόνια.

Αφού σηκώθηκε από το κρεβάτι, πήρε κάποια καλλυντικά και ξεκίνησε να βάφεται προσεκτικά μπροστά στον ολόσωμο καθρέφτη, φτιάχνοντας ένα πολύ σέξι look. Τελειώνοντας πήρε μερικά λεπτά για να στρώσει λίγο καλύτερα το σουτιέν της, ενώ δεν παρέλειψε να τσεκάρει πώς φαίνεται ο πάτος της στον καθρέφτη παίρνοντας κάποιες απίστευτα καυλωτικές πόζες και χαστουκίζοντας πότε-πότε τα κωλομέρια της. «Καύλα είσαι μωρή», μονολόγησε. Ακολούθως κι ενώ περίμενα να δω τι φόρεμα θα επιλέξει, παίρνει το κινητό της, βάζει ανοιχτή ακρόαση για να κοιτάζεται ταυτόχρονα στον καθρέφτη, καλεί και λέει:

«Έλα μωρό μου, έτοιμη είμαι, το πεδίο είναι ελεύθερο»

«Φτάνω καυλιάρα μου, έλα bye»

ακούγεται από το κινητό. Η φωνή ήταν ξεκάθαρα αυτή του φίλου μου. Εκείνη την ώρα δεν ήξερα τι με σόκαρε περισσότερο. Το ότι εκείνη αποκαλεί τον φίλο μου «μωρό της» όπως εμένα, το ότι μιλούσαν με τέτοια άνεση σα να ήταν ζευγάρι, ή το ότι η μάνα μου δεν έκανε καν κίνηση να ντυθεί, περιμένοντάς τον καθισμένη σταυροπόδι στο κρεβάτι σαν πορνοστάρ;

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα και πολύ χρόνο να συνειδητοποιήσω τι συμβαίνει γύρω μου. Το κουδούνι χτύπησε, η μάνα μου σηκώθηκε, έριξε ένα τελευταίο τσεκ στον καθρέφτη και αμέσως κινήθηκε προς την πόρτα. Δειλά-δειλά βγήκα στα γρήγορα κάτω από το κρεβάτι της και κρυμμένος στη γωνία έμεινα απλά να θαυμάζω το καυλωτικό περπάτημά της πάνω στα 15ποντα, την ώρα που τα απίθανα κωλομάγουλα της αλληλοσυγκρούονταν ερεθιστικά σε κάθε της βήμα.

- Έλα μωρό μου πού είσαι εσύ;… του κάνει ναζιάρικα η μάνα μου ανοίγοντας την πόρτα.

- Τι κάνεις μουνάρα μου; Πω… τι κωλάρα είναι αυτή;…

και αμέσως γραπώνει χωρίς πολλά πολλά τα κωλομέρια της μάνας μου.

- Όλη δική σου είναι να την ξεσκίσεις, έλα πάμε μέσα…

του λέει πρόστυχα η μάνα μου και περπατώντας μπροστά του με έναν σέξι βηματισμό, κρατώντας τον από το χέρι, τον οδηγεί στο δωμάτιό της, μη μπορώντας να ξεκολλήσει αυτός τα μάτια του από την κωλάρα της. Την ίδια στιγμή εγώ τρέχω και κρύβομαι μέσα στη ντουλάπα της, από τις περσίδες της οποίας θα μπορούσα να δω τι γίνεται στο κρεβάτι.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, η πόρτα ανοίγει με φόρα και ο φίλος μου με τη μάνα μου μπαίνουν γλωσσοφιλώντας παθιασμένα ο ένας τον άλλο, με τον Άρη να μην έχει ξεκολλήσει τα χέρια του από τον κώλο της. Σε κάποια στιγμή η μάνα μου κατεβάζει το χέρι της προς τα κάτω σιγά-σιγά, ώσπου φτάνει στον πούτσο του φίλου μου, ο οποίος είχε ήδη αρχίσει να διαγράφεται μέσα από το παντελόνι του.

- Μ… τι έχουμε εδώ;… ρωτάει πονηρά η μάνα μου.

- Είδες πώς έγινε για πάρτη σου μωρή καύλα; Απαντά ο φίλος μου ρίχνοντας ένα γερό μπάτσο στο αριστερό κωλομέρι της μάνας μου, ενώ παράλληλα πιάνοντας την από τους ώμους, αρχίζει να τη χαμηλώνει προς το ύψος της πούτσας του.

Ο Άρης με μια κίνηση βγάζει την μπλούζα του εμφανίζοντας τους δασύτριχους κοιλιακούς και το γεροδεμένο στήθος του, ενώ η μάνα μου γονατιστή ξεκινάει να του γλείφει τον πούτσο πάνω από το τζιν, ρίχνοντάς του και ελαφρές δαγκωματιές και κοιτώντας τον με νάζι. Αμέσως τού ξεκουμπώνει το παντελόνι και εκείνος στα γρήγορα το βγάζει μαζί με τα παπούτσια και τις κάλτσες του, ενώ η μάνα μου γραπώνει το μαύρο μποξεράκι του με τα δόντια της και αρχίζει να το κατεβάζει βασανιστικά, εμφανίζοντας πόντο-πόντο μια τεράστια κοντοκουρεμένη πούτσα, η οποία γκελάρει με μιάς στο πρόσωπό της.

- Μ… μεγαλώσαμε κι άλλο από την τελευταία φορά;

Του λέει πονηρά η μάνα μου σοκάροντάς μέ και αρχίζει ένα αργό τρομπάρισμα με τα μικρά της χεράκια στο υπερμέγεθες και παχουλό καυλί του Άρη, ο οποίος «απαντά» με ένα αλαζονικό χαμόγελο.

Η μάνα μου ξεκινάει ένα αισθησιακό γλείψιμο από τις μπάλες του Άρη έως το χοντρό του πουτσοκέφαλο που έμοιαζε σαν μανιτάρι, όσο ο Άρης φτάνει στην πλάτη της ξεκουμπώνοντάς της το σουτιέν. Οι βυζάρες της πετάγονται έξω και η μάνα μου ρίχνοντας μια μεγάλη φτυσιά στο πουτσοκέφαλό του, αρχίζει να μετράει με το στόμα της πόντο-πόντο το σκληρό καυλί του φίλου μου που παρακολουθεί με ικανοποίηση.

- Έτσι μωρή καργιόλα, μέχρι λαρύγγι θέλω να φτάσει…

της λέει σπρώχνοντας το κεφάλι της έως τη βάση της πούτσας του, στην οποία η μάνα μου φτάνει δίχως ιδιαίτερη δυσκολία, αν και ο πούτσος του θα πρέπει να άγγιζε τους 20 πόντους. Ο Άρης την κρατάει για λίγα δευτερόλεπτα εκεί μέχρι που την τραβάει από τα μαλλιά προς τα έξω, εμφανίζοντας τον πούτσο του τίγκα στα σάλια της μάνας μου, ενώ σάλια στάζουν κι από τα χείλη προς το σαγόνι και τα βυζιά της.

Ύστερα ο Άρης σηκώνει όρθιο τον πούτσο του προστάζοντας τη μάνα μου να του ρουφήξει τα παπάρια, το οποίο εκείνη κάνει με περίσσια καύλα. Το μικρό καυλί μου έχει αρχίσει να σκληραίνει επίσης από το θέαμα, ενώ ο Άρης κάθεται στην άκρη του κρεβατιού, λέγοντας στη μάνα μου να του τυλίξει τον πούτσο του με τις βυζάρες της. Η μάνα μου υπακούει και με μια κίνηση εγκλωβίζει με τα πλαστικά βυζιά της την πούτσα του φίλου που πλέον είχε γίνει σαν πέτρα και φτύνοντας ανάμεσα στα «μπαλκόνια» της, αρχίζει να τα ανεβοκατεβάζει με δύναμη. Εκείνος δείχνει να γουστάρει απίστευτα και οι δυο τους κοιτιούνται ερεθιστικά στα μάτια, ώσπου μετά από λίγα λεπτά ανελέητης βυζομαλακίας και σταδιακών ρουφηγμάτων του πουτσοκεφάλου του από τη μάνα μου, ο Άρης κραυγάζοντας αρχίζει να της «πυροβολεί» το στήθος με τα χύσια του, τα οποία εκτοξεύονται λίγα εκατοστά πάνω από το πουτσοκέφαλό του και σκάνε παχύρρευστα επάνω στα βυζιά της.

- Αχ καύλα, παρ' τα πουτάνα…

ουρλιάζει ο Άρης μέχρι να βγει και η τελευταία σταγόνα, με τη μάνα μου να παρακολουθεί σαδιστικά τον φίλο μου να αδειάζει όλο το σπέρμα του πάνω στα βυζιά της, τα οποία έλαμπαν περήφανα που είχαν επιτύχει τον στόχο τους. Η μάνα μου βρίσκοντας ξανά την ανάσα της άρχισε να μαζεύει τα χύσια του φίλου μου με τα δάχτυλά της, γλείφοντάς τα προκλητικά μπροστά του, ενώ φρόντισε να πασαλείψει τα υπόλοιπα σαν κρέμα στα βυζιά της.

- Τι χυσάρες μού πέταξες μωρό μου, απ’ όσους έχω πάρει έχεις την καλύτερη γεύση.

Ο φίλος μου ξαπλώνει στο κρεβάτι χαλαρός και η μάνα μου σηκώνεται και πάει προς το μπάνιο. «Σε δυο λεπτά είμαι πίσω», τού λέει κι εκείνος αρχίζει να ξαναπαίζει σιγά-σιγά τον πούτσο του παρακολουθώντας τον κώλο της να παρελαύνει μπροστά του.

Λίγα λεπτά μετά, η μάνα μου επιστρέφει στο δωμάτιο topless και φορώντας μόνο το κορδόνι και τα σέξι πέδιλά της πλησιάζει στο κρεβάτι. Ο Άρης δε χάνει χρόνο, της ορμάει και την ξαπλώνει με ανοιχτά τα πόδια, βγάζοντάς της ταυτόχρονα το στρινγκ. Αμέσως χώνει το στόμα του στο μουνί της και ξεκινάει ένα ασύλληπτο ολιγόλεπτο γλειφομούνι, με τη μάνα μου αφού έχει περικυκλώσει τον φίλο μου με τα πόδια της και κρατώντας τον από το κεφάλι να ξεσπά σε έναν δυνατό οργασμό:

- Ναι, ναι, σε χύνω καυλιάρη, αχ…

ουρλιάζει ενώ τα πόδια της τρέμουν στον αέρα. Αφού ξαναβρίσκει την ανάσα της, ανοίγει το συρτάρι του κομοδίνου δίπλα της, βγάζει μια καπότα extra large και τη δίνει στον φίλο μου να τη φορέσει στη γιγαντιαία πούτσα του, η οποία φαινόταν και πάλι να έχει πάρει τα πάνω της για τα καλά.

Ο Άρης φτύνει την πούτσα του και αφού την τρίβει για λίγο στα μουνόχειλα της μάνας μου, αρχίζει να τη σπρώχνει βαθιά μέσα στο μουνί της, με τη μάνα μου να τον κοιτάει με ένα λάγνο βλέμμα. Σταδιακά αρχίζει να βρίσκει ρυθμό ανεβάζοντας συνεχώς στροφές, όσο η μάνα μου παίζει την κλειτορίδα της και τον παρακαλά να τη γαμήσει πιο δυνατά.

- Καργιόλη πιο δυνατά… θέλω να το ξεσκίσεις το μουνάκι μου…

- Μωρή γαμιόλα τώρα θα δεις…

Ανεβάζει τα πόδια της στους στιβαρούς του ώμους, με τα τακούνια από τα πέδιλα της μάνας μου να δείχνουν πια το ταβάνι και αρχίζει ένα γερό γαμήσι μπαινοβγαίνοντας πολύ δυνατά στο μουνί της, με τα χοντρά παπάρια του να χτυπάνε με φόρα στα κωλομέρια της, ενώ την ίδια ώρα τη σφίγγει από το λαιμό με το δεξί του χέρι.

- Έτσι το γουστάρεις το γαμήσι μωρή χυσομάνα ε;…

της φωνάζει ο Άρης, με τη μάνα μου πριν προλάβει να μιλήσει να τρώει δύο γερά χαστούκια στο πρόσωπο. Λίγο μετά κι αφού το γαμήσι στο μουνί της γίνεται ανελέητο, ο Άρης κατεβάζει το πρόσωπό του προς το στόμα της μάνας μου για να τη φιλήσει αισθησιακά, με τα πόδια της να ισιώνονται πλέον στο ύψος του προσώπου της.

«Μωρέ μπράβο ευλυγισία η μαμά…», σκέφτηκα από μέσα μου ενώ στο θέαμα αυτής της στάσης κι ενώ αγγίζω ελαφρώς το πουτσάκι μου πάνω από το παντελόνι, χύνω ακαριαία μέσα στο εσώρουχό μου. «Δεν το πιστεύω… έχυσα στη θέα του φίλου μου να ξεσκίζει τη μάνα μου μπροστά στα μάτια μου και δεν έβγαλα κιχ». Ωστόσο η καύλα μου μπροστά σε αυτό το σκηνικό υπερνικούσε και ταμπού και ξευτίλες και όλα.

Ήταν πλέον η ώρα να αναλάβει η μάνα μου δράση. Ο Άρης ξαπλώνει αναπαυτικά στο κρεβάτι, η μάνα μου περνάει τον κώλο της πάνω από τον πούτσο του και με το δεξί της χέρι τον οδηγεί στο μουνί της, ενώ κάθεται αργά και βασανιστικά πάνω του, εξαφανίζοντας το μεγάλο του καυλί με συνοπτικές διαδικασίες.

- Μ… έτσι…

ψιθυρίζει η μάνα μου που αρχίζει να χοροπηδάει πάνω στην πούτσα του Άρη, ο οποίος δείχνει να απολαμβάνει το θέαμα βάζοντας τα χέρια του πίσω από το κεφάλι του. Η μάνα μου ξεκινάει ένα καυλωτικό twerking, ενώ σε απρόβλεπτες στιγμές κοπανάει με δύναμη τον κώλο της πάνω στον πούτσο του φίλου μου.

- Καύλα…

λέει ο Άρης, αρπάζοντας πλέον τη μάνα μου από τα μπαμπάτσικα κωλομάγουλα της, τα οποία χουφτώνει με πάθος με τις χερούκλες του, ενώ κάθε τόσο τα μπατσίζει δυνατά, πότε το ένα και πότε το άλλο, μέχρι που οι παλάμες του αρχίζουν να ξεχωρίζουν σαν τατουάζ επάνω τους. Εν συνέχεια, αναλαμβάνει ο ίδιος δράση, κοπανώντας ο ίδιος τον κώλο της μάνας μου πάνω στη διψασμένη για γαμήσι πουτσάρα του, κανονίζοντας πλέον αυτός το ρυθμό, όσο η μάνα μου ουρλιάζει από την καύλα.

- Έτσι μωρό μου ξέσκισέ μου τη μουνάρα, τιμώρησε τη με την ψωλάρα σου…

Ο Άρης τίγκα στην καύλα σέρνεται προς την άκρη του κρεβατιού με τη μάνα μου επάνω του, της λέει να τον κρατήσει από τον σβέρκο του και εκείνος γραπώνοντάς τη από τα μπούτια, σηκώνεται όρθιος. Φιλώντας ο ένας τον άλλο παθιασμένα, ο φίλος μου περπατάει γύρω-γύρω στο δωμάτιο με τη μάνα μου καρφωμένη επάνω στην καυλωμένη του πούτσα, ώσπου σταματάει ακριβώς μπροστά στη ντουλάπα και μεμιάς την κολλάει επάνω στις πόρτες.

«Τον καργιόλη, επίτηδες το κάνει αυτό…» σκέφτηκα, καθώς εκείνος ανεβάζει ρυθμό στις σπρωξιές του, ενώ η μάνα μου σε έκσταση βάζει τα χέρια της στο πάνω μέρος της ντουλάπας για να κρατηθεί. Ο κώλος της σχεδόν περνάει μέσα από τις περσίδες της πόρτας και για αρκετά δευτερόλεπτα που μου φάνηκαν αιώνας, η ντουλάπα από τις βίαιες γαμιές του Άρη νομίζεις ότι θα πέσει κάτω.

- Τι πούτσα μου ρίχνεις γαμιά μου;… αχ ,χύνω ξανά, ναι…

ουρλιάζει η μάνα μου που βρίσκεται πια σε απόσταση αναπνοής και στην ένταση της στιγμής. Χύνω κι εγώ για δεύτερη φορά και πάλι επάνω μου. Ο Άρης κατεβάζει ρυθμό και με τη μάνα μου ακόμα επάνω του κατευθύνεται ξανά στο κρεβάτι όπου την πετάει ξεθεωμένη.

Οι καύλες του ακόμα είναι ωστόσο πολλές και χωρίς να χάσει χρόνο, τη διατάζει να στηθεί στα 4 με τον κώλο της πάνω και το κεφάλι στο σεντόνι. Ύστερα πηγαίνει από πίσω της, ανοίγει τα κωλομέρια της και χώνει ξανά το πρόσωπό του εκεί, αυτή τη φορά όμως στην κωλότρυπα της, την οποία κάνει μούσκεμα με τα σάλια του, ενώ η μάνα μου μουγκρίζει αισθησιακά και χαμογελάει πονηρά.

Μετά από λίγο, ο Άρης ανασηκώνεται, πιάνει την πούτσα του και αφού την κοπανάει δυο φορές στα κωλομάγουλα της, αρχίζει να μπήγει σιγά-σιγά το χοντρό του πουτσοκέφαλο στην κωλοτρυπίδα της μάνας μου. Με τα μάτια της ορθάνοιχτα πλέον και κρατώντας την ανάσα της, αρχίζει να δέχεται στον πάτο της την πουτσάρα του φίλου μου, ο οποίος με ένα σαδιστικό βλέμμα απολαμβάνει κάθε πόντο του καυλιού του που χάνεται μέσα στον κώλο της.

- Αχ… μού την έσκισες την κωλότρυπα καργιόλη…

φωνάζει η μάνα μου, με τον Άρη να μη συγκινείται από τις κραυγές της και περνώντας το πόδι του μπροστά, πατάει δυνατά με την πατούσα του το μάγουλο της μάνας μου σε μια εντελώς υποτιμητική στάση. Μπατσίζοντας ξανά με μίσος τα χοντρά της κωλομάγουλα ξεκινάει πάλι σε έναν ανελέητο ρυθμό, με τα παπάρια του να χτυπάνε στον κώλο της, ο οποίος έχει γίνει πλέον έρμαιο στις ορέξεις του.

- Τι ξεκώλιασμα σου ρίχνω μωρή γαμιόλα μάνα; Η κωλάρα σου μου ανήκει πια, το ξέρεις μωρή χυσαποθήκη; Ε;…

φωνάζει ο Άρης όντας εντελώς εκτός ελέγχου πια από την καύλα.

- Αχ, μ…

- Σου μιλάω μωρή καργιόλα! Μίλα! Ποιος είναι ο καλύτερος σου γαμιάς πουτανάρα; Σε ποιον ανήκει ο κώλος σου μωρή ξεκωλιάρα;

Τα χαστούκια του πέφτουν «βροχή» στα κωλομέρια της μάνας μου, ενώ η πούτσα του κάνει κυριολεκτικά γεώτρηση στην κωλότρυπα της.

- Αχ ναι μωρό μου, εσύ είσαι ο καλύτερος γαμιάς μου, η κωλάρα μου είναι δικιά σου, σου ανήκει αποκλειστικά… απαντά διαλυμένη η μάνα μου.

- Έτσι μπράβο, απαντά αλαζονικά ο Άρης. Ξέρει ο γιος σου τι πουτάνα μάνα έχει μωρή καύλα; Ξέρει ότι γαμιέται σα σκύλα για τα λεφτά; Ξέρει ότι την έχει ξεκωλιάσει όλη η γειτονιά και όλοι οι φίλοι του;…

φωνάζει σε αμοκ ο φίλος μου που με μια κίνηση βγάζει τον πούτσο του από τον κώλο της μάνας μου και ξαπλώνοντάς τη μπρούμυτα, πετάει την καπότα και αρχίζει να τρομπάρει δυνατά τον πούτσο του που έχει πάρει φωτιά.

- Παρ' τα πουτανάρα…

ουρλιάζει ο Άρης και το χοντροκέφαλο καυλί του αρχίζει να εκτοξεύει τεράστιες ποσότητες σπέρματος στα κωλομάγουλα της μάνας μου, εναλλάσσοντας τις ριπές των χυσιών του ώστε να ασπρίσει όλη την επιφάνεια του κώλου της. Η μάνα μου γυρνώντας απλά το κεφάλι της, απολαμβάνει την πέραση που έχει ακόμα ο κώλος της στους μικρότερους, ενώ εγώ έχοντας βγάλει πια έξω και το πουτσάκι μου τελειώνω για τρίτη φορά.

- Τι έκανες εκεί βρε τέρας;…

λέει ναζιάρικα η μάνα μου στον φίλο μου πασαλείβοντας τα πηχτά χύσια του Άρη στον κώλο της, ο οποίος αστράφτει από σπέρμα.

Ο Άρης ξαναβρίσκει σιγά-σιγά την ανάσα του και πιάνοντας από δίπλα το παντελόνι του, βγάζει δυο κατοστάρικα από την τσέπη του. Αμέσως πάει κοντά στη μάνα μου που ακόμα ξερογλείφει τα χύσια του από τα δάχτυλά της.

- Επειδή σε ζόρισα λίγο παραπάνω σήμερα…

της λέει πονηρά ο Άρης δείχνοντάς της τα κατοστάρικα, τα οποία εν συνεχεία κολλάει σε στυλ κωλοσκάμπιλου, από ένα σε κάθε κωλομάγουλο της μάνας μου, η οποία κοιτάζει έκπληκτη.

- Αγάπη μου σε ευχαριστώ πολύ…

του απαντά «υποχρεωμένη» και με ένα γρήγορο ρούφηγμα του καθαρίζει την πούτσα του από τις τελευταίες σταγόνες που κρέμονταν από το πουτσοκέφαλο του.

- Τίποτα καύλα μου, αφού το ξέρεις ότι δεν υπολογίζω τα φράγκα…

- Το ξέρω μωρό μου, το ίδιο και ο πατέρας σου, του απαντά κλείνοντάς του και το μάτι. Λοιπόν εγώ μπαίνω για μπανάκι, σε φιλώ και σε ξαναπεριμένω όποτε έχεις καύλες, φιλιά και στο μπαμπά…

τον χαιρετά η μάνα μου και αφού ξεκολλάει τα χαρτονομίσματα από τα κολλώδη λόγω σπέρματος, κωλομέρια της, τα ρίχνει πρόχειρα στην τσάντα της και μπαίνει στο μπάνιο.

Ο Άρης ολόγυμνος ακόμα, έρχεται προς τη ντουλάπα, ανοίγει και με ένα εριστικό ύφος μου λέει:

- Μπα, μπα… τι έχουμε εδώ; Δεν πιστεύω να στεναχωρήθηκες που η μάνα σου βγήκε στο κλαρί και την έχουμε ξεκωλιάσει όλοι έτσι; Κάποια στιγμή θα το μάθαινες άλλωστε. Ο πατέρας μου να ξέρεις ότι στην έχει χρυσοπληρώσει. Πώς περίμενες άλλωστε να σου πληρώνει τις σπουδές σου στο εξωτερικό; Από το κομμωτήριο που σου ‘χει πει ότι δουλεύει; Απ’ ό,τι βλέπω πάντως γούσταρες με το ξέσκισμά της ε; Εμένα λοιπόν μαλακισμένο δεν θα με ξαναπροκαλέσεις όταν μιλάμε για μουνιά. Σκάσε τα 200 τώρα λοιπόν και σε ευχαριστώ και για το τζαμπέ γαμησάκι με τη μάνα σου που μου έκανες δώρο.

Ταπεινωμένος του τα δίνω, ντύνεται και φεύγει. Βγαίνοντας απ’ τη ντουλάπα, παίρνω λίγα λεπτά πριν φύγω να δω λίγο το «πεδίο μάχης». Η ατμόσφαιρα της κρεβατοκάμαρας είχε ποτίσει από έναν συνδυασμό μυρωδιών από χύσια και ιδρώτα. Το σεντόνι μούσκεμα από τα ξεραμένα χύσια του Άρη, τα υγρά της και μπόλικος ιδρώτας ολούθε. Το στρινγκάκι της μάνας μου πεταμένο στην άκρη του κρεβατιού, το σουτιέν της στο πάτωμα και παραδίπλα η τεράστια καπότα του Άρη. Κάθισα λίγο να συνέλθω και να συνειδητοποιήσω τι είχαν δει τα μάτια μου για σχεδόν μία ώρα και προσπαθούσα να αποδεχτώ αυτά που είχα ακούσει για εκείνη από τον Άρη. Ακούγοντας το νερό της βρύσης να κλείνει, σηκώθηκα και την έκανα αθόρυβα.
Copyright protected OW ref: 179840Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.