Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Γιάννη, είμαι 20 χρονών και θα ήθελα να σας εκμυστηρευτώ την περιπέτεια μου με μια φίλη της μάνας μου που είναι 42. Ποτέ μου δεν είχα παρόμοια εμπειρία και γενικά δεν έκανα ποτέ κάτι με μεγαλύτερες γυναίκες. Η Λίνα όμως, η φίλη της μάνας μου είναι σκέτη καύλα και δε μπορούσα να αφήσω τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη.

Η Λίνα λοιπόν είναι μια χυμώδης γυναίκα με πλούσιο στήθος και καμπύλες. Από μικρός τη θυμάμαι να έρχεται συχνά στο σπίτι μας επίσκεψη, όντας πολύ καλή φίλη της μάνας μου. Θυμάμαι να χαζεύω το στήθος της και να σας πω την αλήθεια την φανταζόμουν πολλά βράδια και τον έπαιζα για πάρτη της. Είναι μια γυναίκα που πραγματικά από μικρή ηλικία μου είχε ξυπνήσει όλα τα σεξουαλικά μου ένστικτα και περίμενα να μεγαλώσω για να της εκδηλώσω το ενδιαφέρον μου για εκείνη. Κάποιες φορές με είχε τσακώσει να έχω καρφωμένο το βλέμμα μου στις βυζάρες της, αλλά η πονηρή έκανε ότι δεν με είχε δει. Μάλλον της άρεσε κι εκείνης όλο αυτό.

Περνώντας λοιπόν τα χρόνια και έχοντας κι εγώ εμπειρίες με κάποιες κοπέλες, ένιωθα την ανάγκη να της εκφράσω τον πόθο μου για εκείνη και τη φαντασίωση που είχα να γαμήσω μια μεγαλύτερη γυναίκα. Είχε έρθει να πιει καφέ στο σπίτι με τη μάνα μου, ενώ εγώ ήμουν στο γυμναστήριο. Γυρνώντας λοιπόν την είδα να κάθεται στο σαλόνι και προφανώς δεν έχασα την ευκαιρία να την χαιρετήσω.

- Που ήσουν μικρέ; Μου λέει.

- Γυμναστήριο Λίνα.

- Α… πας και γυμναστήριο Γιαννάκη μου ε; Πας για να είσαι φέτες το καλοκαίρι και να τρελαίνεις τις μικρούλες;

- Δεν ξέρω για τις μικρούλες, αλλά τις μεγαλύτερες θέλω να τις τρελάνω σίγουρα, της απαντώ.

Έπιασε το νόημα και μου έκλεισε το μάτι πονηρά. Πριν φύγει λοιπόν και ενώ η μάνα μου ήταν στην κουζίνα, προσφέρθηκα να την ξεπροβοδίσω και της λέω, ότι το εννοούσα ότι θέλω να τρελάνω τις μεγαλύτερες και ότι έχω βάλει στόχο μια συγκεκριμένη.

- Ποια;… μου λέει.

- Δεν έχεις καταλάβει ακόμη; Εσένα. Τόσα χρόνια μου έχεις γίνει έμμονη ιδέα και θέλω να σε σκίσω.

- Κάνε ησυχία γιατί θα μας ακούσει η μάνα σου, μου λέει. Πότε θες να βρεθούμε;

- Αύριο βράδυ μπορείς;

- Ναι μπορώ… μου λέει εκείνη. Έλα σπίτι μου. Ο άντρας μου θα λείπει.

Αυτό ήταν. Από εκείνη τη στιγμή δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο από την ώρα που θα πάω σπίτι της.

Το επόμενο βράδυ, προετοιμάστηκα κατάλληλα, έβαλα κολόνια από πάνω ως κάτω και έφυγα για το σπίτι της. Με υποδέχθηκε με ένα στενό μπλουζάκι και ένα πολύ κοντό σορτσάκι. Ήμουν σίγουρος ότι αυτό το βράδυ θα γινόταν χαμός. Κάτσαμε στο σαλόνι και αρχίσαμε να μιλάμε για το πως και της είπα στο σπίτι μου όλα αυτά. Της είπα ότι από μικρός την ήθελα αλλά δεν γινόταν να κάνω κίνηση. Τώρα όμως που είχα μεγαλώσει και έχοντας περισσότερες εμπειρίες έκανα αυτό που χρόνια ήθελα να κάνω αλλά ντρεπόμουν. Ήμουν λίγο σφιγμένος και αγχωμένος και εκείνη το είχε καταλάβει. Ήρθε δίπλα μου και μου ζήτησε να χαλαρώσω και μου είπε πως εκείνη ξέρει τον καλύτερο τρόπο για να με χαλαρώσει.

Με πλησίασε πολύ και με φίλησε απαλά στο στόμα. Εγώ είχα ήδη γίνει πέτρα για εκείνη. Πέρασα το χέρι μου γύρω από τη μέση της και άρχισα να την φιλάω πιο έντονα και με μεγαλύτερο πάθος. Είχαμε ανάψει και οι δύο πολύ. Με έσπρωξε πίσω στον καναπέ και μου κατέβασε το παντελόνι.

- Σε έχει πιπώσει ποτέ σαραντάρα μωρό μου;

- Όχι καύλα μου της απαντάω.

- Τώρα θα δεις πως είναι…

μου λέει, και τον βάζει όλο μέσα στο στόμα της. Της έπιασα το κεφάλι και της το κρατούσα προς τα κάτω και εκείνη το απολάμβανε ακόμη πιο πολύ. Της γαμούσα το στόμα δυνατά και ήμουν πια έτοιμος να τη γαμήσω. Παίρνω από το παντελόνι μου το προφυλακτικό και όταν πήγα να το ανοίξω μου λέει:

- Θα βάλεις καπότα μωρό μου; Εγώ ακάποτα θέλω να με γαμήσεις για να νιώσω τις φλέβες σου.

Τρελάθηκα. Πέταξα το προφυλακτικό, την έβαλα στα τέσσερα και τη γαμούσα αλύπητα. Της χτυπούσα τα κωλομέρια με δύναμη και είχε κοκκινίσει η κωλάρα της. Ούρλιαζε από ηδονή κι εγώ δε σταμάταγα.

- Δεν με έχει γαμήσει ποτέ κανείς έτσι, μου φώναζε.

- Ξεκωλιάρα θα σε γαμάω κάθε βράδυ…

Ήμουν στο όριο να χύσω μέσα της και παρ' όλο που το ήθελα τόσο πολύ τον έβγαλα έξω και της τα πέταξα όλα στην κωλοτρυπίδα. Την έβλεπα στα τέσσερα χυμένη και κοκκινισμένη και τρελαινόμουν. Σηκώθηκε, μου έριξε ένα γλωσσόφιλο και μου υποσχέθηκε ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή.




Copyright protected OW ref: 179549



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.