Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μπορεί η γυναίκα μου να κάνει καταπληκτικά τσιμπούκια (και το παραδέχομαι πως είναι ο βασικός λόγος που την παντρεύτηκα), αλλά από δουλειές του σπιτιού είναι άστα να πάνε. Εντάξει η αλήθεια είναι ότι δουλεύει και πολλές ώρες οπότε τη δικαιολογώ. Γι' αυτό στο σπίτι κάθε τόσο έρχεται και μας καθαρίζει η Μαρίνα, Αλβανίδα κοντά στα 45. Πρόκειται για περίπτωση μεγάλης κλαψομούνας. Κλάψα μονίμως για την παλιοζωή. Και σκατόφατσα. Πραγματικά άσχημη φάτσα. Από την άλλη, παρά τα χρόνια της, από σωματάκι σκίζει. Και την παίρνω μάτι πολλές φορές την ώρα που καθαρίζει και σκύβει και βλέπω φόρα παρτίδα τα βυζιά της ή πέφτει στα τέσσερα και τουρλώνει το κωλαράκι, φοράει και κολάν πάντα. Όταν έρχεται και η γυναίκα μου λείπει, προσπαθώ πάντα να αράζω στον υπολογιστή με καμιά τσοντούλα ή να κάνω τσατ ενώ τη χαζεύω για μεγαλύτερη καύλα. Παρ' ότι δε με τρέλαινε σα μουνί, η αλήθεια είναι ότι είχα σκεφτεί αρκετές φορές να της την πέσω αλλά φοβόμουν μην το μάθει η γυναίκα μου.

Ένα πρωί που είχε έρθει να καθαρίσει, την ώρα που ετοιμαζόμουν να φύγω στεκόμουν στον καθρέφτη του μπάνιου με ανοιχτή την πόρτα. Η Μαρίνα μπήκε μέσα από πίσω μου και έσκυψε να πιάσει ένα εσώρουχο μου που είχε πέσει έξω από το καλάθι με τα άπλυτα. Συγχρόνως έσκυψα κι εγώ να το πιάσω, ντράπηκα και λίγο γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα μύριζε αφού το φορούσα το προηγούμενο βράδυ που είχα πάει για τρέξιμο. Τότε με κοίταξε και μου είπε:

- Άστο καλέ τι ανησυχείς;… και άντρα έχω και αγόρια έχω μεγαλώσει ξέρω πως είναι.

Δεν έδωσα μεγάλη βάση, σκέφτηκα τι λέει τώρα η γκόμενα ότι δεν την ενοχλεί η πουτσίλα επειδή την έχει συνηθίσει; Τέλος πάντων δεν ασχολήθηκα και πολύ, τη χαιρέτησα τυπικά και έφυγα.

Φεύγοντας από το σπίτι και περίπου 5 λεπτά μετά συνειδητοποίησα ότι δεν είχα πάρει το κινητό μου. Γεγονός πολύ σπάνιo γιατί είμαι όπως οι περισσότεροι, μονίμως κολλημένος με αυτό. Φυσικά γύρισα πίσω, ακόμα και ένα τεταρτάκι χωρίς το κινητό αρχίζει και δημιουργεί άγχος. Μπήκα με το κλειδί, πολλές φορές μπαινοβγαίνω ενώ δουλεύει η Μαρίνα και κάποιες φορές μπορεί να μη μιλήσουμε καν, αν είναι μέσα σε κάποιο δωμάτιο και καθαρίζει. Η αλήθεια είναι ότι δεν έκανα καθόλου θόρυβο και αφού έριξα μια γρήγορη ματιά στο σαλόνι και δεν το είδα προχώρησα προς το υπνοδωμάτιο καθώς σκέφτηκα ότι θα το έχω αφήσει εκεί που φόρτιζε το βράδυ, πάνω στο κομοδίνο. Φτάνοντας στην πόρτα του δωματίου βλέπω τη Μαρίνα, η οποία δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι γύρισα, ξαπλωμένη στο διπλό κρεβάτι ντυμένη αλλά με ανοιχτά τα πόδια, με το ένα χέρι να παίζει το μουνάκι της πάνω από το κολάν και με το άλλο να κρατάει το άπλυτο μποξεράκι μου και να το έχει φέρει στο πρόσωπο της για να το μυρίζει.

Έχω ζήσει πολλά αλλά δε θα πω ψέματα, προς στιγμήν κόλλησα. Σκέφτηκα να πάρω το κινητό και να φύγω, που θα ήταν μεγάλο λάθος να αφήσω μια τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη, αλλά ευτυχώς έκανα ένα θόρυβο και η Μαρίνα πετάχτηκε, πήγε να κρύψει το εσώρουχο και άρχισε να λέει σε σπαστά ελληνικά:

- Συγκνώμη, όχι, ντεν είναι έτσι.

Με τη μία η αμηχανία εξαφανίστηκε, είχε ξυπνήσει μέσα μου ο γαμιάς, δεν υπήρχε περίπτωση πια να την αφήσω έτσι. Τη βάζω πάλι στο κρεβάτι και της λέω:

- Γιατί δε μου είπες ότι σου αρέσει η μυρωδιά μου;… δεν χρειάζεται να ψάχνεις υποκατάστατα έχω εδώ το αληθινό.

Αμέσως τα κατέβασα βγάζοντας τον πούτσο μου στο εκατοστό από το πρόσωπο της. Και τότε σε αυτά τα δευτερόλεπτα πριν το ρουφήξει στο στόμα, θυμήθηκα μικροί που λέγαμε για τις μπαζόφατσες ότι "αυτή τη γαμάς μόνο με σακούλα στο κεφάλι" ή "της βάζεις μια σημαία στη μούρη και φωνάζεις για την πατρίδα". Καύλωσα στην ιδέα να κάνω κάτι παρόμοιο και αφού την είχα τσακώσει με το άπλυτο βρακί στη μούρη μου καρφώθηκε η ιδέα με τη μία. Πριν την αφήσω λοιπόν να αρχίσει το τσιμπούκι πήρα το εσώρουχο και της το πέρασα ανάποδα στο κεφάλι ώστε να καλύψω τα μάτια της και να μπει μέσα και η μύτη της για να μυρίζει την πουτσίλα που της άρεσε, αφήνοντας μόνο το στόμα έξω για προφανείς λόγους.

Έτσι όπως ήμουν όρθιος ήταν μία πρώτης τάξης ευκαιρία για να ένα "ανάποδο" τσιμπούκι. Δηλαδή τη γύρισα κάθετα στο κρεβάτι με το κεφάλι της να κρέμεται έξω από αυτό ώστε να μπορώ χαμηλώνοντας λίγο τα πόδια να της γαμάω κανονικά το στόμα σαν μουνί. Είναι από τις αγαπημένες μου τσιμπουκο-στάσεις και σίγουρα η καλύτερη για να γαμήσεις στόμα αφού σε αυτή τη στάση είναι πιο εύκολο να το πάρουν όλο μέχρι τα αρχίδια. Είχα και καιρό να το κάνω με τη γυναίκα μου οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω την ευκαιρία.

Φυσικά η Μαρίνα δεν προέβαλλε καμία αντίσταση, καθόταν εκεί παθητικά και έκανα ό,τι ήθελα. Πήρα το χέρι της και το έβαλα πάλι στο μουνάκι της για να το παίζει πάνω από το κολάν, στο οποίο ήδη είχε σχηματιστεί κηλίδα από τα υγρά της. Προς στιγμή σκέφτηκα να τη γδύσω και να τη βάλω να φορέσει ένα στρινγκάκι ή κάποιο άλλο καυλοεσώρουχο της γυναίκας μου, με σκοπό να της το σκίσω, αφού όπως ανέφερα και σε προηγούμενη ιστορία αυτό είναι το τελευταίο μου κόλλημα, χύσιμο με ταυτόχρονο σκίσιμο στρινγκ. Έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε κίνδυνος να καρφωθούμε, η γυναίκα μου έχει τόσα πολλά που αποκλείεται να καταλάβει ποτέ ότι κάποιο λείπει. Τελικά όμως, τόσο επειδή βιαζόμουν γιατί υποτίθεται ότι είχα φύγει για δουλειά εδώ και ώρα αλλά και επειδή δεν ήθελα να της δώσω και πολύ αέρα, αποφάσισα να της γαμήσω το στόμα μέχρι να τη χύσω έτσι όπως ήταν εκεί χωρίς καν να τη γδύσω.

Ξεκίνησα λοιπόν να της γαμάω το στόμα δυνατά και να ακούω βαριά την αναπνοή αφού η μύτη της ήταν μέσα στο εσώρουχο. Δεν κουνούσε καν το κεφάλι της, έμπαινα και έβγαινα δυνατά. Με τα χέρια μου που και που της έσπρωχνα το κεφάλι για το παίρνει τέρμα μέσα. Κάθε τόσο με έβαζε να τραβηχτώ για να πάρει μία βαθιά ανάσα από το στόμα και μετά συνέχιζα πάλι δυνατά. Μου αρέσει πολύ σε αυτή τη στάση να βλέπω τον πούτσο να διαγράφει μέσα στο λαιμό της και να την πιάνω με το χέρι μου εκεί. Όμως κάποια στιγμή σκέφτηκα ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα που έχει αυτή η στάση. Έτσι όπως κρέμεται το κεφάλι και το στόμα της είναι πολύ εύκολο να την οδηγήσεις για γλειφοκώλι. Σκέφτηκα ότι δεν θα μου έλεγε όχι. Αν δε γλείφει αυτή η γκόμενα κωλοτρυπίδα, που τη βρίσκει σνιφάροντας βρώμικα εσώρουχα, ποια θα το κάνει;

Σήκωσα λοιπόν τον πούτσο μου και της έδωσα για αρχή τα αρχίδια στο στόμα για να δω πως θα αντιδράσει. Με τη μία ένιωσα τη μύτη της να τρίβεται στην κωλότρυπα μου και να παίρνει πάλι βαθιές ανάσες. Τότε σιγουρεύτηκα. Δεν υπήρχε επιστροφή. Σήκωσα με το χέρι τα αρχίδια μου και έκανα λίγο μπροστά. Η γλώσσα της καρφώθηκε στην τρύπα μου και τα χείλη της έκλεισαν γύρω-γύρω. Ένιωσα αυτό το απίστευτο αίσθημα καύλας, που μόνο όποιος έχει δεχτεί γυναικεία γλώσσα να σπαρταράει στον κώλο του μπορεί να καταλάβει. Πλέον ήξερα ότι δύσκολα θα προλάβω να ξαναμπώ στο στόμα της για να χύσω, έτσι τη στιγμή που τα ένιωθα να έρχονται τραβήχτηκα λίγο και της τα έδωσα στη μάπα, τα πιο πολλά στο ανοιχτό της στόμα και τα υπόλοιπα πάνω στο εσώρουχο που κάλυπτε το μισό της πρόσωπο.

Ανέβασα το παντελόνι, πήρα το κινητό από το κομοδίνο, τράβηξα λίγο το χυμένο εσώρουχο και της είπα:

- Μην ξεχάσεις να το πλύνεις αυτό…

και έφυγα.
Copyright protected OW ref: 179827Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.