Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ο κολλητός μου ο Μάριος τα είχε 2 χρόνια με την Πέγκυ. Και τι δύο χρόνια ήταν αυτά. Επεισοδιακά, κάθε τόσο τσακώνονταν, χώριζαν, και τα ξανάβρισκαν. Έκαναν απίστευτες ζήλιες ο ένας στον άλλο όταν ήταν χώρια. Εγώ, που τότε με το Μάριο λέγαμε τα πάντα για τα γκομενικά μας, ήταν σαν να ζούσα τη σχέση τους από μέσα. Και είχα παθιαστεί αντίστοιχα. Όποτε χώριζαν τρελαινόμουν να τους φέρω πάλι μαζί. Άλλωστε και η Πέγκυ με συμπαθούσε πολύ κι εγώ το ίδιο και ήμουν σε μια περίοδο που έκανα κι εγώ τότε τις πρώτες μου σχέσεις και πέθαινα για ρομαντικές ιστορίες σαν τη δική τους.

Τελικά, παρά τις άοκνες προσπάθειές μου χώρισαν δύο χρόνια μετά. Ο Μάριος βρήκε άλλη κοπέλα κι εγώ το πήρα απόφαση ότι δε θα άλλαζε η κατάσταση. Τότε όμως, όταν σιγουρεύτηκα πλέον για το φίλο μου, άρχισα να βλέπω την Πέγκυ με άλλο μάτι.

Καταρχάς να σας την περιγράψω. Σα σώμα δεν ήταν κάτι τρομερό. Είχε μερικά εξτρά κιλά, ύψος περίπου 1,75. Ελάχιστα τροφαντή κοιλιά, ελαφρώς χοντρά πόδια. Λόγω των εξτρά κιλών όμως και του στήθους της που ήταν αρκετά άνω του μετρίου, σχημάτιζε ωραίες καμπύλες. Επιπλέον, είχε ένα απίστευτα σεξουαλικό πρόσωπο. Γαλαζοπράσινες ματάρες, σταρένιο δέρμα που έδενε ωραία με τα καστανά της μαλλιά. Και κάτι χειλάρες, άλλο πράγμα. Μεγάλες και κόκκινες, έτοιμες για τσιμπούκια. Ο συνδυασμός των καμπύλων και του προσώπου της έβγαζε μια έντονη θηλυκότητα.

Όταν έληξε οριστικά η ιστορία με το Μάριο, ενώ μέχρι τότε η Πέγκυ περνούσε από το μυαλό μου μόνο σα φίλη, αν όχι αδερφή, σταδιακά άρχισα να τη σκέφτομαι αλλιώς και να τραβάω μαλακίες για πάρτη της, σκεφτόμενος ότι μου παίρνει τσιμπούκι με τις χειλάρες της. Σεβόμουν όμως τον απαράβατο κανόνα ότι δεν κοιτάμε τις πρώην των φίλων και δεν άφηνα να φανεί τίποτα. Ή έτσι νόμιζα.

Μετά από 2-3 χρόνια, κυρίως λόγω αποφοίτησης, έχασα την Πέγκυ και δεν την έβλεπα συχνά. Μάθαινα νέα της όμως από τα social media. Και το βασικότερο νέο ήταν ότι είχε ξεκινήσει χορό σε επαγγελματικό επίπεδο. Όπερ σήμαινε ότι το σώμα της έσφιξε, έχασε κιλά και γενικά βελτιώθηκε πολύ η εμφάνισή της.

Πριν ένα μήνα περνούσα από τη σχολή να πάρω ένα χαρτί. Είχε τελετή ορκωμοσίας και πήγα κλασικά να κουτσομπολέψω ποιοι είχαν τελειώσει. Φαντάζεστε την έκπληξή μου όταν είδα την Πέγκυ, ντυμένη με ένα εξαιρετικά κομψό φόρεμα να κρατά μια ανθοδέσμη και να χαμογελά. Ενθουσιάστηκα, έσπευσα να τη συγχαρώ και να θαυμάσω πόσο είχε ομορφύνει. Και αυτή τρελάθηκε που με είδε, επέμενε να πάω με την παρέα της να με κεράσει στην καφετέρια, της εξήγησα όμως ότι δε μπορούσα. Τότε μου είπε, με ένα ύφος που δε σήκωνε αντίρρηση, ότι με περίμενε το βράδυ στο πάρτι που θα έκανε σπίτι της. Δεν είχα επιλογή να μην πάω.

Το βράδυ βρέθηκα στο σπίτι της στου Ζωγράφου. Ήταν λίγοι μόνο φίλοι της καλεσμένοι, σύνολο καμιά δεκαριά. Ήταν καύλα. Φορούσε ένα λευκό πουκάμισο, στενό να τονίζει τα βυζιά της και ελαφρά διαφανές, να διακρίνεται το μαύρο σουτιέν κι από κάτω ένα στενό παντελόνι που διέγραφε τέλεια τον κώλο και το στρινγκ της. Η βελτίωση στο σώμα της ήταν πιο ορατή παρά ποτέ. Και δυστυχώς σε λίγο θα συνέβαινε το ίδιο και με την καύλα που μου είχε προκαλέσει. Το παλιό μου απωθημένο επανήλθε πλήρως και πλέον ήθελα να την πηδήξω.

Κάποια στιγμή, επιστρέφοντας από το μπάνιο την είδα στο δωμάτιό της, γυρισμένη πλάτη, να μην κοιτάει έξω. Δεν αντιστάθηκα, πλησίασα και την έπιασα από τη μέση. Πετάχτηκε, μέχρι να καταλάβει ποιος ήμουν. Τότε αφέθηκε, χαλάρωσε και μου έδωσε κι εμένα αφορμή να απλώσω κι άλλο το χέρι μου προς την κοιλιά της και τα χείλη μου προς το αυτί της. Της είπα να διώξει σύντομα τους καλεσμένους της και δε θα έχανε.

Πράγματι, μες στο επόμενο μισάωρο οι υπόλοιποι είχαν αρχίσει να αραιώνουν. Οι τελευταίοι έφυγαν περίπου μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Εγώ είχα κρυφτεί σε άλλο δωμάτιο για να μην καταλάβουν ότι παρέμεινα. Όταν η Πέγκυ έμεινε μόνη της βγήκα χωρίς να με καταλάβει και την έπιασα ξανά από την κοιλιά. Τη χάιδεψα, αφέθηκε και την τράβηξα πάνω μου. Άπλωσα τα χέρια και χούφτωσα γερά τα βυζιά της. Αναστέναξε και γύρισε σε εμένα.

Αρχίσαμε να ανταλλάσσουμε παθιασμένα φιλιά. Έβγαινε μαζεμένο το πάθος πολλών χρόνων. Ήταν ένα αμοιβαίο απωθημένο. Τα χέρια μου εξερευνούσαν το σώμα της ενώ αυτή είχε τυλίξει τα μπράτσα της στο κεφάλι μου και με τραβούσε όλο και πιο κοντά της. Άπλωσα το χέρι πίσω από την πλάτη της και χούφτωσα γερά τον κώλο της. Ένιωθα το στρινγκάκι να διαγράφεται κάτω από το παντελόνι και ήθελα σαν τρελός να της το βγάλω.

Διέκοψα το φιλί και την άρπαξα από τα μαλλιά. Την έσυρα στο κρεβάτι από το κεφάλι και την έσπρωξα σε αυτό ανάσκελα. Έτσι όπως ήταν ξαπλωμένη η διαφορά στο σώμα της ήταν περισσότερο αισθητή. Κατέβασα τα παντελόνια μου και ετοιμάστηκα να απολαύσω αυτό που πάντα γούσταρα πάνω της. Τις τσιμπουκοχειλάρες της.

Με το που έχωσα το καυλί μου στο στόμα της άρχισε να με γλείφει με τρομερή μαεστρία. Τα χείλη της έσφιγγαν και ρουφούσαν τον πούτσο μου αχόρταγα. Η καργιόλα ήταν καλή σε αυτό και το ήξερε. Ποιος ξέρει πόσα είχε ρουφήξει μετά του Μάριου. Μέσα σε πέντε λεπτά με έκανε να χύσω και τα ήπιε όλα μέχρι τελευταίας σταγόνας.

Έπεσα αποκαμωμένος δίπλα της αλλά δεν άργησα να πάρω τα πάνω μου. Η σκέψη ότι ήμουν έτοιμος να πηδήξω την πρώην του κολλητού μου ήταν μεγάλο διεγερτικό. Ο Μάριος μου είχε πει πολλές λεπτομέρειες και ήθελα να δω αν ήταν αλήθεια. Έχωσα το χέρι κάτω από το πουκάμισο και χούφτωσα τις βυζάρες της. Το καυλί μου είχε επανέλθει σε δευτερόλεπτα. Πριν προλάβει να φέρει αντίσταση έσκισα με μια δυνατή κίνηση το πουκάμισό της, και την άφησα με το μαύρο σουτιέν. Τα σκισμένα πουκάμισα πολύ με φτιάχνουν. Όρμησα στην κοιλίτσα της, έχωσα τη μούρη μου, τη δάγκωνα και της έγλειφα τον αφαλό. Κατέβαινα λίγο-λίγο κι όταν έφτασα στο παντελόνι της το ξεκούμπωσα και το κατέβασα αργά-αργά. Φανερώθηκε το μαύρο κιλοτάκι, τα μπουτάκια και οι γάμπες της. Τα πόδια της ήταν πιο σφιχτά σε σχέση με όταν τη θυμόμουν, υποθέτω λόγω του χορού.

Πλέον το θέαμα που μου έδινε ήταν απίστευτα σεξουαλικό. Ξαπλωμένη στο κρεβάτι, με το πουκάμισο ανοιγμένο διάπλατα, να φαίνεται το μαύρο σουτιέν που έκανε ωραίο σετ με το κιλοτάκι της και η κοιλιά της να ανεβοκατεβαίνει από τις έντονες ανάσες της. Είχα φτάσει στο υπέρτατο επίπεδο καύλας. Κατέβασα με μια κίνηση το κιλοτάκι της, για να αποκαλυφθεί μπροστά μου ένα ξυρισμένο και περιποιημένο μουνάκι. Η Πέγκυ, βλέποντας τη στύση μου άνοιξε προκλητικά τα πόδια της, έφερε τα χέρια πάνω από το κεφάλι της και μου είπε, «είμαι όλη δική σου».

Χωρίς να χάσω άλλο καιρό, έχωσα το καυλί μου στο μουνάκι της. Ήταν ακριβώς όπως μου περιέγραφε πάντα ο κολλητός μου. Ανοικτό και υγρό. Έφτασα με τη μία πολύ βαθιά και η Πέγκυ ούρλιαξε. Αυτό με καύλωσε κι άλλο και συνέχισα απλά να τη σφυροκοπάω, να μπαίνω μέσα της όλο και βαθύτερα. Το πουτανάκι έμοιαζε να μην έχει πάτο, όσο και να έσπρωχνα υπήρχε κι άλλο.

- Τι μουνάκι είναι αυτό που έχεις καύλα μου; Θα στο ξεσκίσω, δε θα είναι ποτέ ξανά ίδιο.

- Γάμα με, σκίσε με αλύπητα, γουστάρω…

Μετά από λίγα λεπτά σφυροκοπήματος, χωρίς να βγω καθόλου από μέσα της έφερα τις πατούσες της στους ώμους μου και ο κώλος της βρέθηκε στον αέρα. Τη γράπωσα γερά από τη μέση κι άρχισα να μπαίνω μέσα της με τρομερή ταχύτητα και ορμή. Το ευρύχωρο μουνάκι της με τρέλαινε, κουνιόμουν κυκλικά μέσα της για να με νιώθει όσο το δυνατόν περισσότερο. Έβγαλα λίγο άγαρμπα τα βυζιά της από το σουτιέν και τα χούφτωσα λαίμαργα. Σφυροκοπούσα το μουνάκι της ενώ τα χέρια μου της χούφτωναν το στήθος.

Ήταν η απόλυτη καύλα. Η πρώην του κολλητού μου, που τόσες φορές με είχε καυλώσει και κάποτε έβλεπα σαν αδερφή μου, ήταν στο έλεός μου, ανίκανη να αντισταθεί σε ό, τι γούσταρα να της κάνω. Μπορούσα να την ξεσκίσω όσο γούσταρα, χωρίς κανείς να με εμποδίσει.

- Πως σε ξεσκίζω έτσι μωρή καργιόλα; Τι βυζάρες είναι αυτές, πόσο γουστάρω να σε έχω από κάτω μου;

Όταν έφτανα κοντά να τελειώσω προσπαθούσα να διώχνω μακριά τη σκέψη μου για να αντέξω περισσότερο. Ήταν όμως δύσκολο, με είχε τρελάνει και ένιωθα τον ερωτισμό στην ατμόσφαιρα. Αυτή αν κρίνω από τις κραυγές της πρέπει να είχε ήδη τελειώσει τουλάχιστον δύο φορές, συνέχιζε όμως να κουνάει τη λεκάνη της, ζητούσε ο πούτσος μου να πάει βαθιά μέσα της, να τον νιώσει. Είχα πει ότι θα συγκρατιόμουν, δε μπορούσα όμως να το κάνω. Η απευθείας επαφή του πούτσου μου με το υγρό της μουνάκι με έκανε να δώσω μια ύστατη σπρωξιά, να φτάσω όσο πιο βαθιά μέσα της μπορούσα και να απελευθερώσω το φορτίο μου φωνάζοντας.

- Παρ' τα μωρή πουτάνα, κι άλλο μέσα. Τα χύνω όλα μέσα σου τσουλάκι, για να μάθεις να με καυλώνεις έτσι!

Έχυνα μέσα της ασταμάτητα, έβγαλα ποτάμια. Το μουνάκι της έκανε σπασμούς ενώ τελείωνε παράλληλα, σα να προσπαθούσε να ρουφήξει όλα μου τα χύσια.

Ήταν ένα υπέροχο γαμήσι. Ένα κοινό απωθημένο και των δύο που βγήκε προς τα έξω. Η Πέγκυ σεξουαλικά ήταν ακριβώς όπως μου την περιέγραφε ο κολλητός μου. Καυλιάρα, καυτή, με αστείρευτη διάθεση για ξέσκισμα. Μας πήρε ο ύπνος στο κρεβάτι χωρίς να πούμε τίποτα, ευτυχώς οι δικοί της έλειπαν. Το πρωί πήραμε πρωινό μαζί κι έφυγα σαν κύριος. Έκτοτε δεν έχουμε αναφερθεί ξανά σε ό, τι έγινε. Ξέρουμε όμως ότι αν χρειαστεί θα ξαναγίνει.




Copyright protected OW ref: 179817



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.