Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι μόνος εδώ και τέσσερα χρόνια. Έχω μια μικρή επιχείρηση που επιβίωσε στα χρόνια της κρίσης και μου δίνει τη δυνατότητα μιας σχετικά άνετης ζωής. Δε μπορεί να πει κανείς ότι είμαι στην πρώτη νεότητα αλλά έχω έντονη επιθυμία να ζήσω. Επιδιώκω να κάνω μια σχέση με μια γυναίκα και να περνάμε καλά. Άλλωστε δεν έχω πολύ χρόνο να σπαταλήσω με κακό sex και ανούσιες σχέσεις. Πρέπει να πω εδώ ότι δεν θα πήγαινα και με το κάθε μιλφάκι μόνο και μόνο για να γαμήσω. Θέλω να μπορώ να μιλήσω και να καλύψω και κοινωνικές μου ανάγκες που πραγματικά στερήθηκα μετά την απώλεια της συζύγου μου.

Είμαι 62 και καλοδιατηρημένος. Ψιλογυμνάζομαι και με τις παρέες μου προσπαθώ να διασκεδάζω. Οι φίλοι μου γνωρίζουν διάφορες "κοπέλες". Η μια ήταν θεούσα και όταν βγήκαμε για πρώτη φορά έκανε το σταυρό της σε κάθε εκκλησιά που συναντούσαμε. Η άλλη, ζωντοχήρα ούσα, μου μιλούσε συνέχεια για τον τέως της και μου έλεγε πόσο καλός ήταν. Η τρίτη ήθελε να χαμουρευτεί αλλά όχι να ολοκληρώσει μαζί μου. Ήταν απίστευτη, μέχρι και μαλακία μου έπαιξε αλλά όταν, γυμνός πια, της είπα να πάμε στο κρεβάτι άρχισε να ψελλίζει σαν μυξοπαρθένα τύπου δε μπορώ, και δεν κατάλαβα, και δεν πρέπει, και την έδιωξα. Έχω άπειρες τέτοιες ιστορίες να σας διηγηθώ. Έχω καταλήξει ότι όλες οι μόνες τους είναι απόλυτα τρελαμένες και δεν καταλαβαίνουν ότι η ζωή είναι μικρή και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Μεταξύ των κυριών που γνώρισα ήταν και μια που το μειονέκτημά της ήταν τα λίγα παραπάνω κιλά της. Αλλά τουλάχιστον ήξερε τι ήθελε από αυτή τη σχέση. Βγήκαμε δύο φορές και πήγαμε για φαΐ και κουβέντα. Την τρίτη φορά την κάλεσα σπίτι μου. Με χαρά αποδέχτηκε την πρόταση μου.

Είχα φροντίσει να έρθει η κοπέλα που κρατάει το σπίτι μου καθαρό και το είχε κάνει κούκλα. Εγώ ετοίμασα ένα οσομπούκο στο φούρνο με κριθαράκι και μια σαλάτα χωριάτικη. Είχα πάρει και μερικά τυριά για το τέλος. Το κρασί είναι το φόρτε μου. Προμηθεύτηκα δυο μπουκάλια ροζέ από τη Μακεδονία και τα είχα στο ψυγείο.

Η κυρία ήρθε καλοντυμένη και περιποιημένη και αφού τελειώσαμε το γεύμα μας καθίσαμε και συζητούσαμε στο σαλόνι μπροστά από την ανοιχτή τηλεόραση. Ήρθε δίπλα μου με τον καφέ της. Μας πήρε κάποια ώρα να αρχίσουμε τα φασώματα. Σκέφτηκα ότι ίσως φταίει η ηλικία. Όσο μεγαλώνεις γίνεσαι πιο προσεκτικός, ίσως και πιο άτολμος. Την πρώτη κίνηση την έκανε η Μαργαρίτα. Έγειρε στον ώμο μου και μου είπε ότι περνάει πολύ καλά μαζί μου. Αυτό αρκούσε για να αρχίσουμε να φασωνόμαστε στον καναπέ. Τα γλωσσόφιλα διαδέχτηκαν τα πρώτα φιλιά και στη συνέχεια τα χάδια από ανώδυνα έγιναν πιο τολμηρά. Σηκώθηκα και της είπα να πάμε στο διπλό κρεβάτι. Της είπα να πάψουμε να φερόμαστε σαν έφηβοι. Έφερε αντιρρήσεις αλλά για τα μάτια του κόσμου.

- Δε μπορώ βρε Γιάννη μου. Πρώτη φορά στο σπίτι σου.

Αφού τελείωσε με τη γκρινίτσα, της είπα ότι δεν πρέπει να χάνουμε ούτε ένα λεπτό από την απόλαυση.

- Ναι Γιάννη μου, δίκιο έχεις.

Αρχίσαμε να γδυνόμαστε. Μείναμε με τα εσώρουχα.

- Έτσι θα είμαστε; Άντε πέτα και τα τελευταία…

κι εγώ έβγαλα το μποξεράκι μου. Είχα ψιλοκαυλώσει και της άρεσε που με είδε. Ήρθε κοντά μου και με χούφτωσε με τις δυο της παλάμες.

- Μου αρέσεις, μουρμούρισε.

- Κι εμένα…

της είπα σκύβοντας και παίρνοντας τη ρώγα της με την πλατιά άλω στο στόμα μου. Της τη δάγκωσα λιγάκι χουφτώνοντας παράλληλα το άλλο της στήθος. Ακούστηκε ένα αχνό αχ και αγκάλιασε το βυζί της και το πίεζε στο στόμα μου.

- Μου αρέσει να μου ροκανίζεις τη ρώγα. Φά' την αγόρι μου, πόνεσε με σε παρακαλώ. Μου αρέσει, πολύ μου αρέσει…

Συνέχισα να ασχολούμαι με τα βυζιά της παίζοντας με τις ρώγες της και πονώντας την όσο πίστευα ότι αντέχει. Μου είχε ξανασυμβεί στα νιάτα μου με μια γκόμενα που ήταν έτοιμη να λιποθυμήσει από την καύλα όσο της πονούσα το ρωγοβύζι. Πίστευα ότι αυτό δεν ήταν δυνατό να μου ξανασυμβεί αλλά να που με τη Μαργαρίτα συμβαίνει. Ίσιωσα το κορμί μου, με αγκάλιασε και μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο όλα τα λεφτά. Μόλις ολοκλήρωσε μου είπε μέσα από τα δόντια της "είσαι μια καύλα".

Πήγα στο κρεβάτι και ξάπλωσα ανάσκελα. Ήρθε και πήρε το καυλωμένο καυλί μου στο στόμα. Άρχισε να με πιπώνει. Δεν την άφησα να με τελειώσει. Της είπα να γυρίσει παράλληλα με το κορμί μου για να μπορώ να ασχοληθώ με την κωλάρα της και την περιποιημένη μουνάρα της. Δεν της είπα για 69 γιατί θα με έπνιγε. Τελικά ήταν χοντρούλα η άτιμη. Πάντως στην πίπα ήταν θεά. Άρχισα να τη δαχτυλώνω και μούγκριζε από καύλα. Της δαχτύλωνα μουνί και κώλο ταυτόχρονα. Της δάγκωνα τα μουνόχειλα της και γλωσσογαμούσα τη μουνότρυπα της. Την ένιωθα να τρέμει.

- Θα με κάνεις να χύσω καύλα μου. Πιο σιγά σε παρακαλώ. Σε θέλω μέσα μου τώρα, τώρα σου λέω. Θέλω να σε νιώσω, να σε νιώσω γαμιά μου.

Την έστησα στα 4 και της τον έχωσα δυνατά. Με σταμάτησε και μου είπε ότι θέλει να με βλέπει. Μου είπε ότι «θέλω να βλέπω την καύλα στο πρόσωπό σου όσο με παίρνεις». Γύρισε ανάσκελα, σήκωσε τα μπούτια της και μούγκριζε. Εγώ έμπαινα δυνατά στην παχιά μουνάρα της και μετά έβγαινα μέχρι να φανεί το πουτσοκέφαλο και μετά πάλι μια δυνατή πουτσιά και πάλι μέσα μέχρι τη μήτρα της. Η κοπέλα είχε αλαλιάσει. Κάποια στιγμή νόμιζε πως πήγαινα να την βγάλω από την μούνα της και άρχισε να φωνάζει:

- Μείνε μέσα μου καύλα, μη βγεις. Έτσι Γιάννη μου, έτσι να σε νιώθω. Θέλω να σε νιώθω.

- Μαργαρίτα θέλω να με πιάσεις και να σε νιώσω να βουρτσίζεις την μουνάρα σου μέχρι να χύσουμε.

Σταμάτησα να τη γαμάω, μ’ έπιασε με τη χούφτα της και άρχισε το βούρτσισμα. Σιγά στην αρχή και μετά όσο προχωρούσε η καύλα της όλο και πιο γρήγορα. Είχα τρελαθεί τελείως. Προσπαθούσα να κρατηθώ και λόγω πείρας το κατάφερνα. Τη βλέπω ότι έχει ξεφύγει και βογκώντας λέει:

- Χύνω μωρό μου, χύνω καύλα μου. Χώσ’ το μου, χώσ’ τον μου καύλα μου, νιώσε το χύσιμο μου, αχ τώρα, τώρα σε θέλω…

- Παρ' τα πουτανάκι μου, νιώσε το καυλί μου στην τρύπα σου.

- Γέμισε με με τα χύσια σου καύλα μου, πασάλειψε με, σε θέλω.

Βγήκα και στα γόνατα άρχισα να μαλακίζω την πούτσα μου. Δεν χρειάστηκε πολύ για να με κάνουν να της γεμίσω το κορμί με τα ψωλοχύματά μου. Έπεσα δίπλα της στο κρεβάτι. Ανάπνεε γρήγορα και με χάιδευε ενώ εγώ έπαιζα με τα βυζιά της. Πήγαμε στο μπάνιο, ξεπλυθήκαμε και χαμουρευτήκαμε. Πήγαμε στο κρεβάτι, ετοίμασα δυο ουισκάκια με παγάκια για να δροσιστούμε. Σηκωθήκαμε το άλλο πρωί. Με πήρε στο στόμα της και με τελείωσε. Ομολογώ ότι το χάρηκα πολύ. Είχα καιρό να νιώσω την καύλα της πρωινής πίπας. Τέλεια!

Η σχέση μας προχώρησε και περνούσαμε καλά με συχνό και καλό γαμήσι και ευχάριστη κοινωνική ζωή. Μιλούσαμε για τη ζωή μας, τις εμπειρίες μας, τις φαντασιώσεις μας. Η Μαργαρίτα μετά το χωρισμό της είχε κάποιες βραχυχρόνιες σχέσεις με κάποιους άντρες αλλά δεν την κάλυπταν. Όταν συναντηθήκαμε και αρχίσαμε να κάνουμε sex είχε να πάει με άντρα περίπου έξι μήνες. Και μου είπε "γι' αυτό έχυσα πέντε ή έξι φορές την πρώτη μέρα που το κάναμε".

- Και πως την έβγαζες ρε Μαργαρίτα, με τόση καύλα που έχεις μέσα σου;

- Άσε, μην τα ρωτάς. Έβλεπα τσόντες στο tablet και χαιρόμουν μόνη μου.

- Ε… αν πετύχει η μαλακία, είναι καλά.

- Έλα ρε συ, αν δεν έχεις επαφή με το σώμα του άντρα, δε λέει.

- Θα συμφωνήσω, της απάντησα. Εσύ με τον άντρα σου πως τα πηγαίνατε στο sex.

- Τα πρώτα χρόνια ήταν εκρηκτικά, μετά σιγά-σιγά ηρεμήσαμε, όπως όλα τα ζευγάρια.

Ήθελα να μάθω κι άλλα και τη ρώτησα για τις φαντασιώσεις της.

- Κοίτα, όλα μου αρέσουν στο κρεβάτι. Όλα στην κατάλληλη στιγμή. Η στιγμή παίζει τεράστιο ρόλο.

- Μαργαρίτα μου θα συμφωνήσω.

- Εσύ Γιάννη μου τι φαντασιώνεσαι;

- Θα μου άρεσε να κάναμε ένα τρίο.

- Με ποιόν;

- Φαντασίωση είναι ρε Μαργαρίτα, δεν έχω σκεφτεί και με ποιόν ή με ποια. Άλλοτε φαντάζομαι με δυο γυναίκες και άλλοτε με μια γυναίκα και δύο άντρες.

- Να σου πω κι εγώ, στις μοναχικές μου στιγμές, πολύ συχνά, φανταζόμουν ότι με έπαιρναν δύο άντρες. Συγκεκριμένα σκεφτόμουν ότι δύο πούτσες με γαμούσαν από μουνί και στόμα, σαν να μην είχαν σώμα μόνο εργαλεία. Ίσως να έφταιγε ότι δεν τολμούσα να δώσω μορφή στη φαντασίωση μου. Πάντως ηδονιζόμουν με την ιδέα και τελείωνα δυνατά.

- Θα το έκανες σήμερα;… στ' αλήθεια σε ρωτάω. Όχι για να το κάνουμε, αλλά θα ήθελα να ξέρω.

- Δε νομίζω ότι θα το τολμούσα αγόρι μου. Ἠ μάλλον, μετά από μικρή διακοπή συμπλήρωσε, θα μπορούσα να το συζητήσουμε, εν καιρώ φυσικά.

- Κι εμένα δεν ξέρω αν θα μου άρεσε. Στο Πανεπιστήμιο μου είχε τύχει μια φορά και πήρα την κοπέλα που ήμασταν μαζί και φύγαμε. Πιστεύω ότι η κοπελιά ίσως και να γούσταρε. Να σου πω κάτι που σκέφτομαι γι’ αυτό το θέμα. Αν η κοπέλα δε με ενδιαφέρει ίσως και να μη με ενοχλήσει αλλά μια γυναίκα που με ενδιαφέρει δε θα ήθελα να την βλέπω να πιπώνει ξένη ψωλή, να καταπίνει ψωλόχυμα κάποιου «άγνωστου», να καυλώνει και να χύνει πάνω σε μια ξένη πούτσα. Πιστεύω ότι θα ζήλευα. Και πως θα τη δω και θα τη φιλήσω την επομένη το πρωί με τα χύσια του άλλου στα χείλια της. Δε νομίζω ότι θα το αντέξω.

Μετά από αυτή την κουβέντα τελείωσε και η προοπτική ενός τρίο.




Copyright protected OW ref: 179736



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).