Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Κοιτάζω το ρολόι το οποίο έδειχνε λίγο μετά τις 6 το πρωί. Ένιωσα λίγο κρύο και αντιλαμβάνομαι πως ο κλιματισμός έχει κλείσει, έτσι η θερμοκρασία είναι λίγο πάνω από τους 16 βαθμούς. Η διαδικασία να βγει κανείς από τα σκεπάσματα και ειδικά όταν είναι γυμνός μετά από μια βραδιά όλο σεξ είναι δύσκολη. Χωρίς να σκεφτώ ιδιαίτερα, σηκώνομαι, ψάχνω να βρω ένα φούτερ και μια φόρμα, ευτυχώς ήταν πεταμένα κάτω. Ανοίγω το κλιματιστικό κι ετοιμάζω καφέ.

Σκέφτομαι πως έχουμε ολόκληρο ταξίδι και δε βρίσκω την ώρα που θα φύγουμε γιατί έτσι θα φτάσουμε όλο και πιο γρήγορα. Ξαφνικά ακούω μια φωνή από το δωμάτιο:

- Αλέξανδρε ξύπνησες;

- Ναι μωρό μου, τι έγινε;

- Φτιάξε μου έναν καφέ κι έρχομαι κι εγώ.

Η γυναίκα μου η Εριέττα, εδώ και 3 χρόνια παντρεμένοι, ετοιμαζόταν να σηκωθεί από το κρεβάτι. Στα 7 χρόνια που την γνωρίζω, δηλαδή από το 2ο έτος, ποτέ δεν άργησε να σηκωθεί από το κρεβάτι ότι και να είχε γίνει το προηγούμενο βράδυ.

Σηκώνεται, έρχεται και με φιλάει. Προσπαθώ να της πιάσω λίγο τον κώλο πιο πρόστυχα αλλά με σταματάει λέγοντας μου ότι πρέπει να μαζέψουμε τις βαλίτσες γιατί αν αργήσουμε να φτάσουμε στους γονείς της θα θυμώσουν και θα έχουν και δίκιο. Έτσι ξεκινήσαμε να μαζεύουμε τις βαλίτσες μας. Παρατήρησα ότι η γυναίκα μου έβαλε αρκετά σέξι εσώρουχα και ρούχα και απόρησα γιατί αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί σκέφτηκα πως θα θέλει να κάνουμε τρελίτσες στο σπίτι μιας και ήξερε πως με τρελαίνουν αυτά. Όταν το σεξ εμπεριέχει το ρίσκο.

Μετά από 3 ώρες δρόμο και λίγο πριν η καμπάνα χτυπήσει 12 φτάνουμε στο χωριό της Εριέττας κοντά στη Καλαμάτα όπου μας περιμένουν ο Γιώργος και η Μαρία, οι γονείς της. Οι γονείς της, μικροί σε ηλικία, λίγο πριν τα 60 και οι δύο. Ο πατέρας της ο Γιώργος γνώρισε τη Μαρία όταν ήταν φαντάρος στα 17 στη Ρόδο όπου είχε πάει διακοπές αυτή με την οικογένειά της. Τότε 15 χρόνων. Άτακτη κοπέλα τότε η Μαρία ξεκινάει για βόλτα με την αδερφή της την Αντριάνα που είναι ένα χρόνο μεγαλύτερη για ερημική παραλία της Ρόδου. Εκεί, έφηβες αυτές τότε, γνωρίζουν το Γιώργο και τον Ερρίκο, φαντάρους, που δεν είχαν αφήσει θηλυκή γάτα στο νησί. Μετά από την πρώτη γνωριμία, η Αντριάνα μένει έγκυος και αναγκάζεται να παντρευτεί τον Ερρίκο. Έτσι η γνωριμία των πεθερικών μου συνεχίστηκε μέχρι που κάνανε την Έφη, την αδερφή της γυναίκα μου και μετά από δύο χρόνια την Εριέττα και σαν αποδείχτηκε ιδιαίτερα καρπερός ο πεθερός μου μετά από 2 χρόνια έκανε και άλλο κορίτσι την Κατερίνα.

Ευτυχώς επειδή δεν μπορώ τους χαιρετισμούς, όταν φτάσαμε εκεί ήταν μόνο η Κατερίνα. Η "μικρή" όπως τη φωνάζαμε μιας και ήταν μόνο 25 χρόνων, μόλις είχε τελειώσει το μεταπτυχιακό της στην ψυχολογία στο Λονδίνο και είχε γυρίσει για διακοπές ώστε να συνεχίσει με διδακτορικό στην Αθήνα. Μεταφέραμε τα πράγματα και πάμε να μπούμε στο δωμάτιο που κοιμόμασταν όλα τα χρόνια, αλλά μας ανακοινώνει ο πεθερός μου πως δε γίνεται γιατί στο δωμάτιο αυτό θα μείνουν η μικρή μαζί με μια φίλη της από το Λονδίνο και το αγόρι της Κατερίνας. Έτσι εμείς πήγαμε στο δίπλα δωμάτιο όπου ήταν ένα μικρό κρεβάτι μονό. Βέβαια λίγη σημασία έχει. Ετοιμαζόμαστε και κατεβαίνουμε στο κάτω σπίτι, καθώς το σπίτι ήταν δύο ορόφων και ετοιμάζουμε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Σε ένα μεγάλο τραπέζι καθόμαστε εγώ με την γυναίκα μου, η μικρή με το αγόρι της και τη φίλη της καθώς και η Έφη, η μεγάλη αδερφή με τον μελλοντικό της σύζυγο τον Αναστάση και τα πεθερικά μου.

Μετά από πολύ καλό φαγητό μιας και η πεθερά μου είναι απίστευτη μαγείρισσα, καθόμαστε να πιούμε ένα καφέ και να τα πούμε. Η μικρή με τους άλλους πάνε βόλτα και έτσι βρίσκουμε ευκαιρία να αράξουμε λίγο. Εκεί η πεθερά φέρνει το θέμα "παιδί" στο τραπέζι.

- Μαμά τα έχουμε ξαναπεί, αυτό είναι θέμα δικό μου και του Αλέξανδρου.

- Μαμά, δίκιο έχει η Εριέττα, άστα τα παιδιά.

- Να κορίτσια μου… δε γίνεται χωρίς σεξ να πιάσετε παιδί.

Και εκεί σκάμε στα γέλια. Πετάγεται η Έφη και λέει πως μια χαρά δουλεύει το εργαλείο μου. Η Εριέττα πάνω στην πλάκα τη ρωτάει που το ξέρει και τότε αυτή ξεφουρνίζει πως στις διακοπές το καλοκαίρι μας είχε ακούσει. Εκεί η γυναίκα μου στη πλάκα τη ρωτάει γιατί δεν ήρθε και αυτή αλλά λαμβάνει την απάντηση της μάνας της να κόψει τις βλακείες. Η αλήθεια είναι ότι με αυτή τη κουβέντα εγώ καύλωσα και στέλνω μήνυμα στη γυναίκα μου να πάμε πάνω για έναν γύρο στα γρήγορα. Αυτή μου λέει πως αποκλείεται αλλά εγώ επέμενα. Έτσι έφυγα πρώτος λέγοντας πως είμαι κουρασμένος. Μετά από 15 λεπτά ενώ εγώ ήδη είχα ξεκινήσει και την έπαιζα, έρχεται το μωρό μου, ανοίγει την πόρτα, μπαίνει μέσα και ξεκινάει να μου κάνει μια απίστευτη πίπα. Άρχιζα να μουγκρίζω, μου ζήτησε να σταματήσω αλλά δεν άντεξα, έτσι ακούω έναν χτύπο στο τοίχο, σα να μας λένε "κάντε ησυχία".

Η Εριέττα μου λέει να κάνω ησυχία αλλιώς θα σταματήσει. Μια και δεν είχα επιλογή αφού το πουτσοκέφαλο μου απολάμβανε το υγρό στόμα της γυναίκας μου χαλαρώνω. Η δικιά μου ξαφνικά τον βγάζει από το στόμα της και αρχίζει να μου τον παίζει πολύ γρήγορα μιας και ήξερε ότι αυτό με καυλώνει, και εκεί δεν κρατιέμαι, τη χύνω στη μούρη και φωνάζω ένα "Χύνω μωρό μου". Εκείνη την ώρα ανοίγει η πόρτα και ενώ χύνω την γυναίκα μου στο πρόσωπο έρχεται η Έφη και απαιτεί ησυχία. Βέβαια, τι πιο περίεργο από όλα είναι ότι ενώ εγώ προσπάθησα να κρυφτώ η δύο αδερφές φάνηκαν να είναι πολύ οικείες με το σκηνικό.

Όλη η μέρα κύλησε σα να μην συμβαίνει τίποτα, αλλά το βράδυ δεν άντεξα και ρώτησα τη γυναίκα μου για την περίεργη οικειότητα. Αν και στην αρχή μου τα μάσαγε λίγο, τελικά ξεκινά να μου εξιστορεί την ιστορία.

Όταν αυτή ήταν 16 η Έφη μόλις είχε τελειώσει το λύκειο και ήταν στο χωριό με έναν 28χρονο οποίος της είχε κάνει το μουνί τρύπα πολυτελείας. Όπου την έβρισκε τη γάμαγε… και μέσα στο σπίτι συνέχεια μιας και τα πεθερικά μου από τότε μένανε στο κάτω σπίτι. Έτσι ήταν πολλές φορές που τους άκουγε ή που τους έβλεπε. Τη ρώτησα αν της άρεσε και μου είπε πολύ. Έτσι της πρότεινα να πάμε κρυφά να δούμε τι κάνει τώρα η Έφη. Αυτή βέβαια αρνήθηκε αλλά αφού της έτριψα λίγο το μουνάκι και ξεκινήσαμε να κάνουμε αργό σεξ, εγώ κολλημένος από πίσω της τραβώντας της απαλά τα μαύρα μαλλιά της.

Άλλαξε διάθεση και σηκώθηκε έτσι όπως ήταν, με ένα Στρινγκ και ένα φούτερ. Με τραβάει από το χέρι και πάμε να δούμε από την κλειδαρότρυπα της Έφης. Πρώτη κοιτάει αυτή και μου λέει:

- Κοίτα τη ξινή αδερφή έχω. Κοίτα...

και τη βλέπω με ένα δονητή. Στην άκρη του κρεβατιού ο Αναστάσης να βαράει μαλάκια. Όπως ήμουν μπροστά στην πόρτα νιώθω τη γυναικάρα μου να μου έχει πάρει τον πούτσο στο στόμα και να με τσιμπουκώνει. Λίγο πριν χύσω τη βάζω στα τέσσερα για να κοιτάει την κλειδαρότρυπα και την πηδάω ήρεμα μη μας ακούσουν. Χωρίς να μπορώ να κρατηθώ, χύνω μέσα της και αυτή αναστενάζει. Πάνω στην καύλα μου, που έχυνα μετά στο υγρό μουνί της γυναίκας μου, ακούω την πόρτα από το δωμάτιο της μικρής να κλείνει. Νιώθω άσχημα, αλλά δε λέω τίποτα για να μη χαλάσω τις διακοπές της γυναίκας μου.




Copyright protected OW ref: 179732



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).