Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που θα σας αφηγηθώ συνέβη όταν ήμουν 22 (28 τώρα) και είχα την πρώτη σοβαρή μου σχέση. Η κοπέλα μου, σχετικά ψηλή με ωραίο κωλαράκι και στητό στήθος, είχε και μία αδερφή που εκείνη την περίοδο έδινε για δεύτερη φορά πανελλήνιες. Αυτή ήταν λίγο πιο κοντή όμως με εξίσου δυνατό κώλο που μόλις τον έβλεπε κάποιος το μόνο που σκεφτόταν ήταν πότε θα τον ανοίξει.

Πολλές φορές τύχαινε να πηγαίνω στο σπίτι της κοπέλας μου τα Σαββατοκύριακα όταν έφευγαν οι γονείς της και γαμιόμασταν συνέχεια χωρίς να ντρέπεται που είναι η μικρή της αδελφή στο άλλο δωμάτιο. Έτσι κι αλλιώς εκείνη καθόταν μέσα και διάβαζε. Με τη δικιά μου βγάζαμε πολλά γούστα. Καύλωνε με το να γαμιέται με τις ώρες, από παντού, να μου λέει πόσο γουστάρει να σκέφτεται πως γαμάω άλλες, να την πνίγω με τον πούτσο μου, να τη γυρίζω βίντεο και μετά να τα βλέπει και να παίζει το μουνάκι της και πολλά άλλα. Ήταν έτοιμη να υπηρετεί κάθε άντρα στο σεξ ως το πιο υπάκουο πουτανάκι.

Όμως αν και όλα ήταν καλά, δε μπόρεσα να ξεκολλήσω από το στρογγυλό κώλο της «μικρής» μιας κι όπως είπα έδινε δεύτερη φορά εξετάσεις κι ήταν 19, ένα χρόνο μικρότερη από τη δικιά μου.

Ένα από τα πολλά ΣΚ που είχα πάει και ξέσκιζα τη δικιά μου, βγήκα ημίγυμνος από το δωμάτιο με μία πετσέτα μόνο να κρύβει τον πούτσο μου για να πάω στο μπάνιο να κάνω ένα ντουζάκι. Τότε πέρασα έξω από το δωμάτιο της «μικρής» και την είδα που ξάπλωνε μπρούμυτα φορώντας ένα στενό ροζ στρινγκάκι. Το κωλαράκι ήταν πεταχτό, όπως και μπροστά σ’ αυτό το θέαμα ένιωσα τον πούτσο μου να γίνεται σκληρός σαν πέτρα. Φαντάστηκα πως θα ήθελα να πάω από πάνω της, να την ξυπνήσω, να της δώσω ένα φιλί γεμάτο πάθος και να τη στήσω κατευθείαν στα τέσσερα για να την κάνω δική μου. Βέβαια όλα αυτά δε θα αργούσαν να γίνουν όπως αποδείχτηκε!

Πήγα στο ντους και ενώ είχε προηγηθεί τρελό γαμήσι με τη «μεγάλη» άρχισα να τον παίζω γι’ αυτό που είχα αντικρίσει πριν λίγο. Πλύθηκα, βγήκα από το μπάνιο και όταν ξαναπέρασα την είδα πως είχε ντυθεί. Πέρασε από το μυαλό μου μήπως το έκανε επίτηδες για να το δω αλλά δεν έδωσα σημασία. Πήγα στο δωμάτιο και το πρωί όταν γαμούσα τη δικιά μου σκεφτόμουν την αδερφή της.

- Πες μου πως έτσι γαμούσες και τις άλλες; Ε γαμιά μου;

- Και καλύτερα. Εσένα σ’ έχω μόνο για να χύνω πουτάνα, της έλεγα.

Μετά λίγους μήνες χώρισα, η «μεγάλη» μ’ έπιασε όντως να γαμάω άλλη και δεν της άρεσε τόσο. Άλλο το τι λέμε πάνω στην καύλα κι άλλο τι κάνουμε καμιά φορά. Βέβαια κι εγώ ήμουν 22, όχι πως τώρα που είμαι 28 έχει αλλάξει κάτι, κι όταν έβλεπα μουνί που ήθελα να γλείψω και να σκίσω έκανα πάντα κίνηση. Ένα κακό του χωρισμού ήταν που έχασα επαφή με τη «μικρή» και την θέα του πεταχτού της κώλου.

6 μήνες μετά μου ήρθε ένα μήνυμα από τη μικρή που μ’ ενημέρωνε πως είχε έρθει να σπουδάσει στην πόλη που είχα μετακομίσει το καλοκαίρι για δουλειά. Με ξάφνιασε αφού είχα χωρίσει με την αδερφή της εδώ και κάποιους μήνες, αλλά δέχτηκα να βγω για ένα καφέ.

Βγήκαμε κάπου χαλαρά, κατευθείαν μετά το γυμναστήριο εγώ και φορούσα μία γκρι φόρμα από κάτω. Αυτή ήρθε και με βρήκε ντυμένη με ένα σορτσάκι και ένα απλό t-shirt.

Εκεί που καθόμασταν την πήρε το μάτι που 2-3 φορές να κοιτάζει κλεφτά την ψωλή μου που διαγραφόταν κάτω από την φόρμα. Η αλήθεια είναι πως είχα καυλώσει και λίγο και αυτό ήταν μάλλον που την έκανε να δαγκώσει τα χείλη της δυο φορές. Με ρώτησε αν μιλάω με την αδερφή της άλλο, λες και δεν ήξερε. Της είπα τα τυπικά, πως απλά τελείωσε και όλα καλά, ότι έχουμε μιλήσει και δε μου κρατάει κακία και πως όλο αυτό ανήκει στο παρελθόν.

Ήπιαμε το καφεδάκι και της είπα πως για ό,τι θέλει θα είμαι εδώ μέχρι να προσαρμοστεί.

Δεν άργησε να μου ξαναστείλει. Το ίδιο βράδυ με πήρε τηλέφωνο. Με ρώτησε αν θα μπορούσα να πάω από εκεί γιατί κάτι έγινε με το ρεύμα και δεν είχε και δεν ήξερε τι να κάνει. Με τα πολλά έβαλα ένα τζιν κι ένα κοντομάνικο και πετάχτηκα στο σπίτι της.

Άνοιξε μέσα στο σκοτάδι και διέκρινα πως φορούσε πετσέτα μπάνιου αντί για ρούχα. Ότι η διακοπή την πέτυχε όταν έκανε ντους. Μου μύρισε στημένο το σκηνικό και είπα να κάνω κίνηση.

Τελικά ήταν η ασφάλεια. Την ανέβασα και είδα πως η πετσέτα είχε ανέβει ψηλά ίσα-ίσα να κρύβεται το μουνάκι της. Ο πούτσος μου έγινε πέτρα ξανά. Την πλησίασα και με ρώτησε:

- Γιατί δεν έβαλες τη φόρμα σου;

- Γιατί;… τη ρώτησα.

- Σε κολακεύει περισσότερο, είσαι πιο σέξι με εκείνη, συμβουλή απλά…

και μου χαμογέλασε. Τότε ξεκίνησε αυτό που περίμενα από τότε που τον έπαιζα γι’ αυτή στην τουαλέτα του σπιτιού της. Την πλησίασα, την έπιασα από την μέση, η πετσέτα έπεσε και της έδωσα ένα φιλί γεμάτο καύλα. Όσο τη φιλούσα ένιωθα μικρούς σπασμούς στα πόδια της και κατάλαβα πως η «μικρή» έκανε μούσκεμα το μουνάκι της.

- Τι έγινε μικρή; Καύλωσες;

- Δεν ξέρεις πόσες φορές σ’ έχω σκεφτεί να το κάνεις αυτό;

- Το φιλί;

- Ναι!

- Αυτό δεν είναι τίποτα. Εσύ δεν ξέρεις πόσο καιρό το περιμένω.

Κατεβάζω το χέρι μου και πιάνω απαλά το κωλαράκι της που ταίριαζε ίσα-ίσα στην παλάμη μου. Το χαϊδεύω ενώ τη φιλάω και σταδιακά αρχίζω να το σφίγγω τόσο πολύ μέχρι που ένιωσε τα δάχτυλα μου να χαϊδεύουν με τη σειρά τους την τρυπούλα της. Συνέχισα να τη φιλάω και τότε με τα χέρια της ξεκούμπωσε το τζιν μου και έβγαλε έξω το χοντρό μου πούτσο.

- Τον έχω παίξει για σένα πολλές φορές.

- Κι εγώ για σένα άντρακλα μου.

- Αλήθεια;

- Όταν γαμούσες την αδερφή μου σας άκουγα και γινόταν το μουνάκι μου μούσκεμα. Άκουγα να τη γαμάς και έβαζα δάχτυλο με το ρυθμό που έδινες. Σκεφτόμουν πως γαμάς εμένα εκείνη την στιγμή.

- Γι’ αυτό που είπες θα σε ξεσκίσω. Παρ' τον στο στόμα σου.

Έκατσε στα γόνατα, άνοιξε το στόμα της και ξεκίνησε να το γλείφει. Τον είχε πάρει όλο και έκανε παιχνίδια με τη γλώσσα της. Είχα καυλώσει πολύ με αυτό που είχα ακούσει. Άρχισα να της γαμάω το στόμα και να της λέω πως τώρα είναι δικιά μου, πως θα είναι η πουτάνα μου στην πόλη και πως όταν θα θέλω να γαμήσω θα έρχομαι σ’ αυτή. Συμφωνούσε σε όλα με μουγκρητά. Τη σήκωσα και την πήγα στο κρεβάτι.

- Όσο θα γλείφω το μουνάκι σου θα μου πεις ό,τι έχει φαντασιωθεί μαζί μου.

Στήθηκε μπρούμυτα και της είπα πως δεν ήθελα έτσι. Ήθελα να στηθεί ανάσκελα για να τη γλείψω και να έχω και τη μούρη μου μέσα στο κωλαράκι της όσο μιλάει. Και ξεκίνησε.

- Σας άκουγα που γαμιόσασταν, σ’ έβλεπα να μπαίνεις στο σπίτι και σκεφτόμουν πόσο ωραίο θα είναι να είμαι εγώ στην θέση της αδελφής μου. Την άκουγα να μιλάει για σένα στις φίλες της και να λέει πόσο καλός γαμιάς είσαι κι ένιωθα το μουνάκι μου να γίνεται μούσκεμα.

- Συνέχισε πουτάνα. Όλα θα τα πεις.

- Ναι γαμιά μου! Ναι! Όλα! Μία φορά πήγα να σας πάρω μάτι αλλά δε μπόρεσα, είχατε κλειστό στο φως, σ’ άκουγα μόνο που ανάσαινες βαριά και φανταζόμουν να με γαμάς στα τέσσερα και να νιώθω την ανάσα σου. Ξέρω πως την έχεις χοντρή και δεν έχω σταματήσει να το σκέφτομαι. Πολλά βράδια φορούσα μόνο το εσώρουχό μου για να με δεις όταν βγεις από το δωμάτιο αλλά δεν το είχες προσέξει.

- Σ’ είχα για πιο αθώα, νόμιζα πως έτυχε αυτό. Αφού είσαι τόσο καργιολάκι, σαν καργιολάκι θα τον φας.

Την έστησα και έχωσα βίαια τον πούτσο μου στο υγρό μουνάκι της. Τη γαμούσα πάρα πολύ δυνατά και φώναζα.

- Δεν θ’ ανασάνω πάνω από τον ώμο σου καργιόλα. Θα σε γαμάω εγώ όπως θέλω, όχι όπως έχεις φανταστεί.

- Ναι γαμιά μου, εσύ με κάνεις ό,τι θέλεις.

- Πάρε τον πούτσο μου βρωμιάρα. Παρ' τον και πες ευχαριστώ γαμιά μου.

- Ευχαριστώ γαμιά μου.

- Έτσι μπράβο…

Πάνω στη μεγάλη καύλα, της σφαλιάριζα το κωλαράκι δυνατά. Είχε γίνει κατακόκκινο.

- Πες πουτάνα μου ότι θα τον φας και από τον κώλο… της είπα και ενώ την ξέσκιζα της έβαλα τον αντίχειρα μου στην τρυπούλα της.

- Ναι! Δεν το χω ξανακάνει, αλλά θέλω. Θέλω να χύσω!

Τη σήκωσα για να με τσιμπουκώσει, μου τον σάλιωσε καλά και την ξαναέστησα στα τέσσερα.

- Παρ' τον πουτάνα!

Ο πούτσος μου είχε γίνει τούμπανο. Οι φλέβες διαγράφονταν ξεκάθαρα παντού. Πρώτα στην τρυπούλα της μπήκε το κεφάλι. Την γάμησα σιγά-σιγά με αυτό μέχρι που μπήκε όλος ο πούτσος μου μέσα της. Ξάπλωσα από πάνω της, ανάσαινα βαριά στο αφτί της και της γαμούσα αργά το κωλαράκι. Φώναξε πως δεν αντέχει άλλο και την ένιωσα που έσφιγγε τα μπούτια της και έχυνε. Δεν έχασα χρόνο και έχυσα μέσα στην τρυπούλα της που την είχα κάνει δικιά μου. Βγήκα αργά-αργά. Η «μικρή» είχε ξεθεωθεί από την καύλα. Τα χύσια μου βγαίνουν από την τρυπούλα της, γλιστράνε στο κατακόκκινο μουνάκι της και πέφτουν κάτω. Πήραμε μία ανάσα, και πήγε να με πάρει αγκαλιά.

- Όχι ακόμα καυλιάρα μου. Θα μου καθαρίσεις τον πούτσο και μετά.

- Ό,τι μου πεις.

Κατέβηκε προς τα κάτω, μου έγλειψε τον πούτσο από τα αρχίδια μέχρι το κεφάλι, τον καθάρισε και ήρθε στην αγκαλιά μου.

Πέρασα το χέρι πίσω από την πλάτη της και έφτασε η παλάμη μου στο μουνάκι της. Ήταν ακόμα υγρό. Ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος που ήταν ακόμα πιο άγριος.

Από κει και πέρα, δε σταματήσαμε να γαμιόμαστε όλο το βράδυ. Συνεχίζουμε ακόμα όταν βρισκόμαστε στην ίδια πόλη γιατί εγώ γύρισα πίσω. Έχω κι άλλες ιστορίες με τη "μικρή". Αν καυλώσατε θα σας τις πω.
Copyright protected OW ref: 179716Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.