Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Έχω γράψει πιο παλιά για ένα δωράκι που κάνω που και που στον εαυτό μου. Πηγαίνω σε μια παραλία γυμνιστών, σε νησάκι στις Κυκλάδες, κάνω γυμνισμό και μερικές φορές έχω και τα τυχερά μου. Εκεί μια φορά είχα συναντήσει έναν ηλικιωμένο με μια πούτσα θηρίο. Του είχα πάρει μια πίπα και τον είδα να γαμάει μπροστά μου. Είχε την πιο όμορφη πούτσα που είχα δει ποτέ.

Δε θα έλεγα τον εαυτό μου γκέι, αλλά ήταν τόσο όμορφη η ψωλή του, που δε μπόρεσα ν' αντισταθώ.

Πήγα και φέτος λοιπόν, έβγαλα όλα μου τα ρούχα και έκατσα γυμνός στον ήλιο. Δεν είχε πολύ κόσμο, μόνο δύο τύπους που έκαναν κι αυτοί γυμνισμό.

Μετά από λίγο, είδα τον ηλικιωμένο που σας έλεγα, να έρχεται. Δε μπορώ να πω ότι δε χάρηκα που τον είδα. Ήταν γυμνός, με την ψωλή του μισοσηκωμένη να κρέμεται ανάμεσα στα πόδια του. Περπατούσε αργά και φαινόταν ότι δε βιαζόταν καθόλου.

Πέρασε από μπροστά μου, συνέχισε για λίγο και μετά επέστρεψε προς την άκρη της παραλίας απ' όπου είχε έρθει.

Περιττό να σας πω ότι τα μάτια μου ήταν καρφωμένα στο παλαμάρι του. Φυσικά το κατάλαβε αλλά έκανε τον αδιάφορο. Συνέχισε προς την άκρη της παραλίας και σε λίγο είχε κρυφτεί πίσω από κάτι βραχάκια, σ' ένα μικρό κόλπο. Εμένα μου είχε καρφωθεί η εικόνα του και δεν έφευγε από το μυαλό μου με τίποτε.

Σε λίγο σηκώθηκα και ξεκίνησα προς το μέρος που είχε πάει, ελπίζοντας να τον δω. Είχα πάρει και τα πράγματά μου, αποφασισμένος να ξαπλώσω κάπου κοντά του. Μόλις έστριψα στα βραχάκια έμεινα με το στόμα ανοιχτό.

Το κολπάκι ήταν μικρό και στην μια του άκρη είδα μια οικογένεια να κάνει γυμνισμό. Άντρας, γυναίκα και δύο παιδιά. Τα παιδιά φορούσαν μαγιό, η γυναίκα ήταν γυμνόστηθη και ο άντρας τελείως γυμνός. Η γυναίκα ήταν ψηλή, με ωραία βυζιά. Ο άντρας με λίγα παραπανίσια κιλά και εξαιρετικά μικρό πούτσο. Ήταν σηκωμένος και δεν ήταν μεγαλύτερος από το μικρό μου δάχτυλο. Λίγο πιο πέρα, όχι πάνω από δέκα μέτρα ήταν και ο ηλικιωμένος τελείως γυμνός κι αυτός. Η ψωλή του κρεμόταν σαν προβοσκίδα και φυσικά η αντίθεση με το πουτσάκι του άντρα ήταν μεγάλη. Φαινόταν όλοι άνετοι και κανένας δεν έδειχνε να είναι σε δύσκολη θέση.

Ο γέρος καθόταν στο πλάι, κοιτώντας τους υπόλοιπους. Tα παιδιά είχαν ξαπλώσει λίγο πιο πέρα, ο άντρας ήταν όρθιος και η γυναίκα καθόταν στον κώλο της.

Πήγα στην άλλη μεριά του κολπίσκου και έστρωσα την πετσέτα μου. Γδύθηκα και κάθισα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορώ να τους βλέπω. Η καύλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο. Η γυναίκα φαινόταν ότι κοιτούσε την ψωλή του γέρου, περισσότερο απ αυτό που θα λέγαμε τυχαίο κοίταγμα.

Μετά από λίγο ο γέρος σηκώθηκε και έκατσε όρθιος κοιτώντας προς το μέρος του ζευγαριού. Το θέαμα ήταν απίστευτο. Μια πολύ όμορφη γυναίκα, με ένα μέτριο άντρα με πολύ μικρή πούτσα και δίπλα τους ένας τύπος με ένα καυλί όνειρο.

Φαινόταν ξεκάθαρα ότι ήταν καυλωμένος. Η πούτσα του ήταν μισοσηκωμένη και κουνιόταν. Η γυναίκα είχε καρφώσει το βλέμμα της ανάμεσα στα πόδια του.

Μετά από λίγο ο γέρος πλησίασε το ζευγάρι και μίλησε στον άντρα, ο οποίος εξακολουθούσε να είναι όρθιος. Είπε για το πόσο ζεστή ήταν η μέρα και για το πόσο τυχεροί ήταν που είχαν ένα τέτοιο μέρος για να δροσιστούν. Η αντίθεση ανάμεσα στις πούτσες τους ήταν τεράστια. Ένα παλαμάρι πανέμορφο και δίπλα του ένα γαριδάκι. Η γυναίκα είχε βάλει τα γυαλιά ηλίου και τους παρακολουθούσε. Μετά από λίγο ο γέρος είπε ότι θα πάει να βουτήξει και ο άντρας κάθισε δίπλα στη γυναίκα του.

Μόλις βούτηξε, είδα τη γυναίκα να σηκώνεται, να βγάζει και το κάτω μέρος του μαγιό της και… τελείως γυμνή, να πηγαίνει προς την θάλασσα. Ο κώλος της ήταν στητός και τα μπούτια της, αν και λίγο γεμάτα, ήταν υπέροχα.

Βούτηξε και κολύμπησε για λίγο, μακριά από τον γέρο. Δεν άργησε όμως να στρίψει προς το μέρος του και εντελώς αδιάφορα, κολυμπούσε πλησιάζοντάς τον. Ο άντρας της απ' έξω απλά κοιτούσε.

Μετά από λίγο είχαν πλησιάσει αρκετά και είχαν πιάσει την κουβέντα. Δε μπορούσα να ακούσω τι λένε. Σε κάποια φάση η γυναίκα βούτηξε και έκατσε αρκετά κάτω από το νερό. Όταν βγήκε ήταν πάρα πολύ κοντά στο γέρο, σχεδόν αγκαλιά και γελούσε. Για τα επόμενα δέκα, δεκαπέντε λεπτά συνέχισαν να είναι και οι δυο τους μέσα στο νερό, υπερβολικά κοντά.

Μετά ο γέρος άρχισε να βγαίνει προς τα έξω και σε λίγο είχε βγει από το νερό. Η πούτσα του ήταν τέρμα σηκωμένη με το πουτσοκέφαλο πρησμένο. Προχώρησε με αργά βήματα προς την πετσέτα του, σκουπίστηκε και γύρισε προς τον άντρα και του είπε πόσο όμορφο ήταν το νερό και πως έχασε που δε μπήκε. Συνέχισαν να κουβεντιάζουν και μου έκανε τρομερή εντύπωση που η ψωλή του γέρου δεν έπεφτε καθόλου.

Δεν άργησε να βγει και η γυναίκα και ολόγυμνη πήγε προς τον γέρο και γελώντας τον αγκάλιασε και του είπε πως έχει απίστευτο χιούμορ.

Η σκηνή ήταν απίστευτη. Η γυναίκα δεν τον κράτησε για πολύ ώρα αγκαλιά, αλλά για όση ώρα ήταν αγκαλιασμένοι, η ψωλή του καυλωμένη τριβόταν στην κοιλιά της αγγίζοντας το κάτω μέρος από τα βυζιά της. Λίγο πιο πέρα ο άντρας της γελούσε με τα αστεία του και το πουτσάκι του κόντευε να σπάσει από καύλα (όπως και το δικό μου).

Η γυναίκα τον άφησε και πήγε προς τα πράγματά της. Γύρισε την πλάτης της στον ηλικιωμένο και έσκυψε για να φτιάξει την πετσέτα της, δείχνοντάς του το μουνί της και τον κώλο της. Αυτός φυσικά καρφώθηκε στο θέαμα και ασυναίσθητα, άρχισε να χαϊδεύει το καυλί του.

Η γυναίκα ξάπλωσε προς το μέρος του με ανοιχτά τα πόδια της και του έδειχνε ότι είχε και δεν είχε κοιτώντας τον να χαϊδεύει το παλαμάρι του. Ο άντρας της είχε σηκωθεί και με την πούτσα όρθια τακτοποιούσε. Σε λίγο όμως η φάση χάλασε, γιατί σηκώθηκαν τα παιδιά. Ο γέρος ξάπλωσε μπρούμυτα και η γυναίκα γύρισε στο πλάι.

Περίμενα αρκετή ώρα, αλλά δε φαινόταν να γίνεται κάτι και αποφάσισα να φύγω. Μάζεψα τα πράγματά μου, βγήκα από το κολπάκι και προχώρησα προς την οργανωμένη παραλία για καφέ. Εκεί άραξα σ ένα τραπέζι και σκεφτόμουν τη φάση που με είχε κατακαυλώσει. Και εκεί έπαθα και τη μεγαλύτερη πλάκα.

Είδα, μετά από λίγο, τον άντρα και τα παιδιά να τους παίρνει παγωτό. Αυτά γκρίνιαζαν γιατί δεν είχαν καθίσει λίγο ακόμη στη θάλασσα και γιατί η μαμά έκατσε. Αυτός προσπαθούσε να τα καθησυχάσει, λέγοντάς τους πως θα ξαναπάνε για μπάνιο και πως η μαμά έπρεπε να κάνει λίγο παραπάνω μπάνιο για τη μέση της που την πονούσε.

Είμαι σίγουρος πως μόλις τελείωνε με το καυλί του γέρου η μέση της θα ήταν πολύ καλύτερα.




Copyright protected OW ref: 179689



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.