Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η Ντορίτα είναι Κύπρια συμφοιτήτρια μου από τη Σχολή και μένει κι αυτή στα Βόρεια Προάστια, αλλά μόνη της καθώς οι γονείς της, της προσφέρουν όλες τις ανέσεις για απερίσπαστες σπουδές εδώ στην Αθήνα.

Είναι 1 χρόνο μεγαλύτερη μου, στρέιτ και κουκλάρα. 5-6 εκατοστά πιο ψηλή από εμένα, πληθωρική σε στήθος και κωλαράκι, αλλά όχι πάνω από 65 κιλά, κοντό μαύρο μαλλί και πράσινα μάτια. Από την πρώτη χρονιά της εδώ στην Αθήνα έκανε μια σχέση με ένα 35άρη, τραπεζικό στέλεχος, το Γιώργο.

Ο Γιώργος είναι καστανός, με μελιά μάτια, γύρω στο 1.88 ύψος και περίπου στα 85 κιλά, γυμνασμένο κορμί και βλέμμα που σκοτώνει τα θηλυκά. Έτσι δεν του στάθηκε δύσκολο να κατακτήσει εύκολα τη Ντορίτα. Ο ίδιος δεν ξέρω πόσο ερωτευμένος είναι, αφού κάθε φορά που βγαίναμε παρέα το μάτι του πάντα έπαιζε πάνω μου και σε κάθε γυναίκα στην παρέα.

Είχα μόλις γυρίσει πάλι Αθήνα από τις καλοκαιρινές διακοπές και προσπαθούσα να ξαναοργανώσω τη ζωή μου εδώ για τη Σχολή και τη χρονιά που θα ακολουθούσε, όταν μου τηλεφώνησε η Ντορίτα.

Είχε κι εκείνη γυρίσει από την Κύπρο (δεν είχε λείψει και πολύ λόγω Γιώργου) και με προσκάλεσε για το Σαββατόβραδο σπίτι της, που θα ήταν εκείνη με το Γιώργο και με ένα ξάδελφο του, που ζούσε και εργαζόταν στην Αγγλία, τον Άγγελο. Όπως μου είπε η Ντορίτα, από ό,τι της είχε πει ο Γιώργος, ο Άγγελος ήταν λίγο πάνω από τα 40, παντρεμένος με Αγγλίδα, που δεν είχε έρθει μαζί του σ’ αυτό το ταξίδι στην Ελλάδα και έτσι το βάρος της φιλοξενίας και διασκέδασης του Άγγελου είχε πέσει στο Γιώργο και η ιδέα για δείπνο στης Ντορίτας με κάποια φίλη της για παρέα έπεσε και η φίλη ήμουν εγώ.

Θα μαζευόμασταν στης Ντορίτας κατά τις 9 το βράδυ. Καθώς ο καιρός είναι ζεστός ακόμη, φόρεσα ένα καλοκαιρινό φορεματάκι, σε ανοικτό καφέ προς εκάι χρώμα με πολύ λεπτό πουά, αρκετά κοντό (περίπου 35 εκ. πάνω από το γόνατο), σουρίτσα γύρω από τη μέση, για να την τονίζει, τιραντάκια με ελεύθερους τους ώμους και την πλάτη, και ελεύθερο μπούστο μπροστά, που τόνιζε το ελεύθερο από σουτιέν στήθος μου, ενώ το σύνολο συμπλήρωνε ένα λευκό στρινγκάκι και μπεζ καλοκαιρινές γόβες και τσαντάκι. Το αποτέλεσμα στον καθρέφτη με ικανοποίησε πλήρως, αφού τόνιζε τα πόδια μου και το στήθος μου και παρ' όλο, που θα ήταν απλά ένα φιλικό δείπνο, δεν έπαυε να θέλω πάντα να αρέσω.

Όταν έφτασα στης Ντορίτας η υπόλοιπη παρέα ήταν ήδη εκεί. Τα δύο πράγματα, που παρατήρησα με το που μπήκα, ήταν ο Άγγελος (πραγματικός Άγγελος, 45άρης τελικά, κι αυτός ψηλός σαν το Γιώργο και με ανάλογο σωματότυπο, μελαχρινός αλλά με ανοιχτό χρώμα δέρματος και γκριζογάλανα μάτια) και το δεύτερο τα βλέμματα επιδοκιμασίας για την εμφάνισή μου από Γιώργο και Άγγελο, με ματιές που ήταν σα να ήμουν μπροστά σε μηχάνημα για ακτινογραφία, με μόνο το στρινγκάκι μου. Δε λέω ότι δε μου άρεσε αυτό, ιδιαίτερα από τον Άγγελο, που με τραβούσε τόσο η εμφάνισή του, όσο και η ωριμότητά του, αλλά ο Γιώργος, με τη Ντορίτα τριγύρω, θα έπρεπε να είναι κάπως πιο διακριτικός.

Η βραδιά ξεκίνησε στην τραπεζαρία με ό,τι Ιταλικά είχε παραγγείλει και ετοιμάσει για την παρέα η Ντορίτα, με άφθονο σφραγιστό κόκκινο κρασί, μουσική από το σαλόνι, πολλά αστεία και ελαφριά συζήτηση, ακόμη και φλερτ από τον Άγγελο, για περίπου 2 ώρες.

Η βαρετή φιλική συνάντηση εξελισσόταν σε μια πραγματικά χαλαρή και ανέλπιστα ευχάριστη βραδιά.

Μετά το φαγητό, περάσαμε όλοι στο σαλόνι, με το Γιώργο να συνεχίζει να ανοίγει συνεχώς νέα μπουκάλια (είχα ήδη αρχίσει να ζαλίζομαι και να σκέφτομαι, πως θα οδηγούσα πίσω στο σπίτι και τι θα έκανα σε ένα πιθανό αλκοτέστ).

Είχα καθίσει στον μεγάλο γωνιακό καναπέ με τον Άγγελο δίπλα μου, ενώ η Ντορίτα με το Γιώργο είχαν καθίσει απέναντι σε ένα τριθέσιο καναπέ. Το φορεματάκι μου, έτσι καθιστή – ή μάλλον βυθισμένη - στον μαλακό καναπέ είχε ανασηκωθεί τουλάχιστον άλλα 10 εκ., μόλις καλύπτοντας πλέον το εσώρουχο μου και αφήνοντας όλα τα πόδια, μέχρι ψηλά στα μπούτια σε κοινή θέα.

Το βλέμμα του Άγγελου έπαιζε ανάμεσα στο στήθος μου, που ήθελε να βγει από το λεπτό φορεματάκι και οι ρωγίτσες μου ήταν ανασηκωμένες με την προσοχή, που έπαιρναν και με το κρασί, που είχα ήδη πιει, ενώ άλλες φορές τα μάτια του χάιδευαν τα γυμνά μου μπούτια. Αλλά και από απέναντι, πολλές φορές έπιασα το βλέμμα του Γιώργου να θέλει να χωθεί ανάμεσα στα γυμνά μου μπούτια, με μια ζήλια για τον ξάδελφο του, που ήταν δίπλα μου. Φρόντιζε να σηκώνεται τακτικά και να έρχεται σχεδόν από πάνω μου για να ξαναγεμίσει το ποτήρι μου με κρασί, αλλά και σαν αφορμή για καλύτερη θέα.

Κάτι το κρασί, κάτι η απαλή μουσική, κάτι η ώρα (είχαν περάσει μεσάνυχτα) και η Ντορίτα είχε γείρει στον καναπέ και μάλλον την είχε πάρει ο ύπνος.

Ο Γιώργος την ανασήκωσε στα χέρια του – άλλη μια φορά θαύμασα το πόσο γυμνασμένος ήταν και την οδήγησε στην κρεβατοκάμαρά της. Μάλλον ήταν ώρα να το διαλύσουμε, αλλά και ο Άγγελος και ο Γιώργος, που ξαναγύρισε σαλόνι και κάθισε δίπλα μου αυτή τη φορά, διαμαρτυρήθηκαν και ζήτησαν να μείνουμε ακόμη λίγο.

Δεν ήξερα τι να κάνω, αν από ευγένεια έπρεπε να μείνω ακόμη λίγο ή αν έπρεπε να φύγω κι εγώ. Έκανα απόπειρα να ανασηκωθώ από τον καναπέ, αλλά μάλλον είχα πιει πολύ γιατί παραπάτησα και ένιωσα το χέρι του Άγγελου να με στηρίζει και να με ξανατραβάει δίπλα του.

Γελάσαμε, αφού φάνηκε ότι δεν άντεχα κι εγώ το ποτό και ένιωσα το πρόσωπό μου να έχει αναψοκοκκινίσει. Ο Άγγελος είχε βυθίσει τα μάτια του στα δικά μου και όπως τον κοίταζα κι εγώ, ένιωσα την παλάμη του ζεστή να χαϊδεύει το μπούτι μου, που ήταν στην πλευρά του.

Ήταν τυχαία μια κίνηση τρυφερότητας ή μου την έπεφτε ερωτικά μπροστά στον ξάδελφο του; Η απορία μου χρειάστηκε δευτερόλεπτα για να λυθεί, όταν ένιωσα το χέρι του Γιώργου να χαϊδεύει κι εκείνος το άλλο μου μπούτι, ψηλά, στο εσωτερικό, φέρνοντάς μου ανατριχίλα.

Δεν πρόλαβα καν να ανοίξω το στόμα μου να διαμαρτυρηθώ, όταν και οι δύο, σαν σε συγχρονική κολύμβηση, με το ελεύθερο χέρι τους, άγγιξαν το στήθος μου πάνω από το λεπτό φορεματάκι και άρχισαν αν παίζουν με τις ρωγίτσες μου, που είχαν ήδη γίνει τούρμπο.

Ένιωσα να σκύβουν και δύο πάνω μου και να κολλάνε τα χείλη τους στο λαιμό μου ρίχνοντας το κεφάλι μου, βαρύ από το ποτό, στον καναπέ. Τι γινόταν; Ήταν δυνατόν;

Σίγουρα αυτό που γινόταν ήταν η φαντασίωση, που πάντα είχα, για μια περιπέτεια με 2 άντρες ταυτόχρονα, αλλά, που δεν πίστευα ότι ποτέ θα τολμούσα να συμβεί. Αλλά να που τώρα συνέβαινε κι εγώ δε μπορούσα καν να τους σπρώξω μακριά μου.

Η σκέψη ότι ο ένας ήταν ο γκόμενος της φίλης μου, μου δημιουργούσε κάποιες αναστολές, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν ήμουν εγώ, που είχα τον έλεγχο.

Τόσο ο Άγγελος, όσο κι ο Γιώργος, ήταν έμπειροι άντρες και αρκετά γοητευτικοί και το κρασί είχε αδυνατίσει και τις όποιες αντιστάσεις μου.

Ένιωσα τα χέρια τους να κατεβάζουν τα ραντάκια από το φορεματάκι και να ξεγυμνώνουν το στήθος μου, χωρίς να μπορώ να τους εμποδίσω. Τα χείλη τους άρχισαν αν δαγκώνουν τις ερεθισμένες μου ρώγες, ενώ κάποιο χέρι είχε ανοίξει τα μπούτια μου και με χάιδευε πάνω από το εσώρουχο.

Είχα κλείσει τα μάτια και ένιωθα την αναπνοή μου βαριά και γρήγορη. Όταν το χέρι στο εσώρουχό μου συνάντησε την κλειτορίδα μου και άρχισε να τη βασανίζει, ένιωσα σπασμούς σε όλο μου το κορμί και να χύνω χωρίς έλεγχο.

- Όχι Γιώργο! Άγγελε σε παρακαλώ! Σταματήστε και οι δύο! Μπορεί να έρθει η Ντορίτα.

Δε με άκουσαν καν. Το αντίθετο θα έλεγα. Ο Γιώργος γονάτισε ανάμεσα στα μπούτια μου και χώνοντας και τα δύο του χέρια κάτω από το φορεματάκι, μου τράβηξε το στρινγκάκι και το έβγαλε, ανασηκώνοντας τα πόδια μου. Μετά άρχισε να ρουφάει με τα χείλη του και να δαγκώνει την κλειτορίδα μου, ενώ δύο δάχτυλά του άρχισαν να με γαμάνε με ρυθμό, αφού ήμουν ήδη πολύ υγρή.

Ο Άγγελος πάλι είχε πέσει με τα μούτρα στο στήθος μου και έδειχνε να το ευχαριστιέται πολύ. Το στόμα του δάγκωνε τη ρώγα προς τη μεριά του, ενώ το άλλο χέρι του είχε πάρει την άλλη ρώγα ανάμεσα στα δάχτυλα και την έστριβε, την τσίμπαγε, χούφτωνε το στήθος μου και με έκανε να χάνω τον κόσμο.

Απορούσα, που δεν άκουσε τα βογκητά μου η Ντορίτα και δε μας έπιασε στα πράσα. Κι εγώ ανάμεσα σε δύο γεροδεμένους, γοητευτικούς άντρες ζούσα τη φαντασία της ζωής μου, παιχνιδάκι στα χέρια τους. Και να το ήθελα δε μπορούσα να αντισταθώ. Αν και κάπως ντροπιαστικό, ήταν η εμπειρία της ζωής μου και ήθελα κι εγώ να τη ζήσω.

Δεν χρειάστηκε να το αναλύσω περισσότερο. Το κορμί μου είχε τη δική του ατζέντα και ένας δεύτερος οργασμός, πιο δυνατός από τον πρώτο, με γέμισε υγρά και ανατριχίλες.

Ο Γιώργος ανασηκώθηκε και γδύθηκε, μετά τράβηξε από τη μέση το φορεματάκι μου και μου το έβγαλε αφήνοντας με μόνο με τις γόβες. Ξάπλωσε στο γωνιακό καναπέ και με τράβηξε πάνω του. Ο πούτσος του ήταν ήδη κάγκελο και ανοίγοντας μου τα πόδια με τράβηξε πάνω του και μπήκε μέσα μου.

- Γιώργο, τι θα πει η Ντορίτα; Σταμάτησε σε παρακαλώ!

- Μη μιλάς! Σε θέλω εδώ και 3 χρόνια…

και μού έκλεισε το στόμα φιλώντας με με γλώσσα, ενώ ο πούτσος του άρχισε να με σκίζει βαθιά και με ρυθμό.

Ένιωσα χέρια να χαϊδεύουν το κωλαράκι μου και να το ανοίγουν. Ο Άγγελος είχε γδυθεί κι αυτός και είχε ανεβεί στον καναπέ πίσω μου.

Το σαλιωμένο του δάχτυλο άρχισε να βασανίζει την κωλοτρυπίδα μου και να με ανοίγει σιγά – σιγά κι από εκεί. Τώρα πια έλιωνα. Ένα δεύτερο δάχτυλο ενώθηκε με το πρώτο και άρχισε να με παίρνει κι αυτό από πίσω.

Ένιωθα ένας τρίτος οργασμός να πλησιάζει και όταν τα δάχτυλα πίσω μου τα αντικατέστησε ο κοντόχοντρος πούτσος του Άγγελου μου ήρθε λιποθυμία από την καύλα.

Οι δύο άντρες άρχισαν να με σφυροκοπούν αλύπητα και οι πούτσοι τους να τρακάρουν μέσα μου, μπρος και πίσω. Το κεφάλι μου γύριζε σα διαστημόπλοιο από την ηδονή, που ρουφούσα με κάθε μου κύτταρο.

Η ιδέα ότι δεν είχα καθόλου έλεγχο στο κορμί μου, ότι δύο άντρες με έσκιζαν, όπως εκείνοι ήθελαν και τον ένα τον είχα γνωρίσει πριν λίγες μόνον ώρες και τώρα ήταν βαθιά μέσα στο κωλαράκι μου και με έπαιρνε σαν πουτανάκι, μου έφερναν ίλιγγους ηδονής και ερωτικού πάθους.

Η τρέλα ήρθε και στους τρεις μας ταυτόχρονα. Ο Γιώργος τραβήχτηκε για να μη χύσει μέσα μου κι άρχισε να χύνει βογκώντας στα μπούτια μου, αλλά ο Άγγελος, καυτός, άρχισε να χύνει μέσα στο κωλαράκι μου, ενώ τα χέρια του με λύσσα ζούλαγαν τα στήθη μου και βασάνιζαν τις ρώγες μου. Άρχισα να χύνω κι εγώ για άλλη μια φορά, αφήνοντας το κορμί μου ολόγυμνο, μπρούμυτα, πάνω στον καναπέ.

Προσπαθούσα να φανταστώ τι σκεφτόντουσαν για μένα. Ολόγυμνη, μόνο με τις γόβες, το κωλαράκι μου σε κοινή θέα, τα ρούχα μου στο πάτωμα και δύο άντρες, που μόλις με είχαν σκίσει, γυμνοί με τις πούτσες στο χέρι, να δείχνουν ακόμη πεινασμένοι για τη συμφοιτήτρια της γκόμενας του ενός.

Ο ένας δεν ένιωθε καμία τύψη απέναντι στη γκόμενα του να με πάρει μέσα στο σπίτι της, λέγοντάς μου, ότι με ήθελε 3 χρόνια τώρα.

Ο άλλος, παντρεμένος, σε ηλικία υπερδιπλάσια της δικιάς μου, κατάφερε να χύσει μέσα στο κωλαράκι μου, γνωρίζοντας μας μόνο λίγες ώρες και μάλιστα συμμετέχοντας σε παρτούζα.

Κι εγώ δεν ήξερα πια τι να σκεφτώ. Ήμουν το πουτανάκι, που το έσκισαν μέσα στο σπίτι της φίλης της, ο γκόμενός της και ένας άγνωστος, ή απλά αδύναμη και χωρίς αντιστάσεις, που ζούσε τη φαντασίωση τα ζωής της;

Οι σκέψεις μου διακόπηκαν καθώς οι δύο άντρες ήταν πάλι σε πλήρη στύση και αυτή τη φορά απλά άλλαξαν θέση. Ο Άγγελος με τράβηξε πάνω του και μπήκε ακόμη πεινασμένος ερωτικά για το κορμί μου μέσα μου, ενώ κι ο Γιώργος δεν έχασε χρόνο και καρφώθηκε στο κωλαράκι μου, δαγκώνοντας με λύσσα το αυτί και το σβέρκο μου.

Για άλλη μια φορά το κορμί μου με πρόδιδε και ρουφούσε ηδονή χωρίς να μπορεί να διαμαρτυρηθεί. Οι δύο εραστές μου με γρήγορο ρυθμό και με βιαιότητα με έσκιζαν για άλλη μια φορά, κάνοντας με να τρέμω από καύλα στα έμπειρα χέρια τους, που δε χόρταιναν να χαϊδεύουν το γυμνό μου κορμί.

Άρχισα να χύνω και πάλι. Ο τέταρτος οργασμός σε λίγη ώρα με είχε καταλάβει και αυτό τους έδωσε το σύνθημα να ακολουθήσουν κι αυτοί. Ένιωσα τον Γιώργο, ελεύθερο αυτή τη φορά να βρίσκει τη λύτρωση μέσα στο κωλαράκι μου, γεμίζοντας με τα υγρά του, ενώ ο Άγγελος ευτυχώς βγήκε από μέσα μου για να χύσει κι αυτός στα μπουτάκια μου.

Ευτυχώς δεν υπήρχε ίχνος από την Ντορίτα, γιατί θα ένιωθα απέραντη ντροπή και δεν ξέρω τι θα γινόταν και ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο.

Φόρεσα το φορεματάκι μου, μάζεψα το εσώρουχο στο τσαντάκι και αφού για μια τελευταία φορά τα χείλη τους χάιδεψαν τον λαιμό μου και με φίλησαν στα χείλη και τα χέρια τους χωμένα κάτω από το φορεματάκι μου χάιδεψαν το γυμνό μου κωλαράκι μια τελευταία φορά, έφυγα να γυρίσω σπίτι.

Τι βραδιά Θεέ μου!




Copyright protected OW ref: 179634



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.