Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μέναμε πολύ καιρό στην Αθήνα λόγω της κατάστασης του κορωνοϊού. Χάσαμε τις δουλειές μας, του άντρας μου έκλεισε η επιχείρηση που δούλευε, εμένα δεν ανανεώθηκε η σύμβαση μου ως καθαρίστρια. Πήραμε την απόφαση να γυρίσουμε πίσω στο Αγρίνιο, μιας και πέθανε η πεθερά μου το Φεβρουάριο του 2019 και το σπίτι έμεινε σε μας, στο όνομα του Βύρωνα. Εκεί έχουμε κάποια χωράφια να ασχοληθούμε. Γυρίσαμε και την τρίτη μέρα αφού ήρθαμε, ο γείτονας ήθελε γυναίκα να φυλάει τον πατέρα του τον κύριο Γιώργο, 78 χρονών. Έπιασα δουλειά. Πάμε τώρα στο κομμάτι το ερωτικό. Με τον άντρα μου κάνουμε συχνά έρωτα, δύο φορές την εβδομάδα, ενώ στην Αθήνα με γάμαγε καθημερινά. Μια μέρα πριν τέσσερις μήνες άρχισε ο κύριος Γιώργος να μου την πέφτει:

- Μαρία κορίτσι μου αν ήμουν είκοσι χρόνια νεότερος θα είχα μια της ηλικίας σου.

- Κύριε Γιώργο δύσκολα να εμπιστευτείτε στις μέρες μας… του απάντησα.

- Θέλω να με κάνεις μπάνιο, αύριο θα έρθει το εγγόνι μου να με δει.

Τον γδύνω, τον πάω στη ντουζιέρα και καθώς τον έκανα μπάνιο πέφτει το σφουγγάρι καθώς μιλούσαμε. Σκύβω να το πάρω και ξαφνικά χώνω τον πούτσο του μέσα στο στόμα μου. Το βγάζω από το στόμα μου, του ζήτησα συγγνώμη, τον έντυσα και έφυγα. Το βράδυ που έκανα έρωτα με τον άντρα μου σκεφτόμουν αυτό που έκανα στο κύριο Γιώργο. Ο άντρας μου με γάμησε στα τέσσερα μετά με έχυσε στον κώλο. Το πρωί πήγα στη δουλειά μου λέει ο κύριος Γιώργος:

- Καλημέρα Μαρία, θέλω κάτι να σου πω αλλά θα μείνει μεταξύ μας.

- Πες μου κύριε Γιώργο.

- Χθες έγινε κάτι την ώρα που με έκανες μπάνιο. Έχω να γαμήσω εδώ και τριάντα χρόνια και συγγνώμη που θα στο πω. Θέλω να μου κάτσεις να σε γαμήσω.

- Κύριε Γιώργο είμαι παντρεμένη, είπα δήθεν για να αποφύγω την κατάσταση, αλλά καλά. Θα γίνει μια φορά. Πάμε στο κρεβάτι.
Γδύθηκα, τον γδύνω κι αυτόν, σκύβω, του κάνω τσιμπούκι, με γάμησε ιεραποστολικό, μπήκα πάνω του, μετά μπήκε από πάνω μου και με έχυσε στον κώλο μέσα. Σηκώνομαι, πάω να κάνω μπάνιο, με φωνάζει μόλις τελείωσα και μου λέει:

- Πήγαινε σπίτι σου, είναι η ώρα που θα έρθει ο εγγονός μου, δε σε χρειάζομαι άλλο.

- Εντάξει κύριε Γιώργο. Δε θέλετε να μαγειρέψω να φάει τίποτα ο εγγονός σας;

- Όχι πήγαινε, μου λέει.

Την άλλη μέρα πήγα και μου λέει:

- Καλημέρα, θέλω να μιλήσουμε, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

- Καλημέρα σας, τι έγινε κύριε Γιώργο;

- Άκουσε με… αν θες να κάτσεις στη δουλειά και επειδή ξέρω ότι πεινάτε, ξέρεις τι πρέπει να κάνουμε εμείς οι δύο. Αλλιώς άνοιξε την πόρτα και σήκω και φύγε. Εγώ θέλω εδώ μια να τη γαμάω δύο φορές την εβδομάδα…. διάλεξε.

- Κύριε Γιώργο τι είναι αυτά που λέτε;…

κατέβασα το παντελόνι μου και το στρινγκ και του λέω "πήδα με". Σηκώθηκε με έστησε στο τραπέζι, βγάζει τον πούτσο του και τον χώνει στον κώλο μου. Άρχισε να με γαμάει έτσι. Βγάζει την πούτσα του με χύνει στον κώλο απ' έξω. Μετά στο κρεβάτι γυμνοί, με γάμησε πάλι, με έχυσε στο στόμα και μου λέει καθώς ήμασταν στο κρεβάτι.

- Θέλω να χωρίσεις και να έρθεις να μείνεις μαζί μου.

- Δε γίνεται… αν θες να έχουμε σχέση έχει καλώς! Το μόνο αν θες να κάνω είναι να μη με γαμάει ο Βασίλης. Μόνο έτσι αν θες!

Από το Μάιο έχουμε σχέση με τον κύριο Γιώργο. Με γαμάει σχεδόν καθημερινά. Ο άντρας μου έχει να με γαμήσει από τον Ιούλιο. Του ζήτησα να σταματήσουμε να κάνουμε έρωτα λόγω που το παιδί είναι σπίτι και λόγω κορωνοϊού για να γαμιέμαι με τον κύριο Γιώργο.
Copyright protected OW ref: 179635Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.