Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Μετά το ξέσκισμά μου (Σεξ με 2 αδέλφια) με το Γιάννη τον πρώην μου και τον Στράτο τον αδελφό του, ξημέρωσε το επόμενο πρωί όπου ο Στράτος εκμεταλλεύτηκε το ότι ήμασταν μόνοι για ακόμα πολλούς γύρους καυτού σεξ.

Ο ήλιος έμπαινε καυτός μέσα, από την καμπάνα ξύπνησα και κοίταξα τριγύρω προσπαθώντας να συνέλθω από χθες. Ο Γιάννης έλειπε αλλά ο Στράτος που κοιμόταν στα δεξιά μου δε θα αργούσε να ξυπνήσει. Αποφάσισα πριν φύγω να χουζουρέψω λίγο. Νιώθω το Σταύρο να μισοξυπνά και να με σκουντάει.

- Τι έγινε;… τον ρωτάω.

- Έλα εδώ, μου λέει και με αγκαλιάζει.

Σύντομα ξανακοιμόμαστε αγκαλιά. Λίγη ώρα αργότερα νιώθω τα χείλη του να εξερευνούν τα δικά μου. Δεν υπάρχει λόγος να αντισταθώ, φιλιόμαστε για πολλή ώρα αγκαλιά μέχρι που ανεβαίνει πάνω μου και αρχίζει να με φιλάει στο λαιμό να με βασανίζει γλείφοντας το στήθος μου και λίγο πιο μετά η γλώσσα του να αρχίσει να μου γλείφει το μουνάκι αργά και βασανιστικά. Έγειρα προς τα πίσω και απολάμβανα τη γλώσσα του να μπαίνει αισθησιακά στο μουνάκι μου και να μου προκαλεί ρίγη σε όλο μου το κορμί.

- Χύσε μωρό μου…

τον ακούω να μου λέει. Αρχίζουν τα υγρά μου να τρέχουν με το Στράτο να τα απολαμβάνει μέσα από βογκητά καύλας κάτι που με έκανε να αρχίσω να παραμιλάω μέσα σε σπασμούς. Ο Στράτος με κρατούσε σφιχτά από τη μέση και προσπαθούσε να με βοηθήσει να ηρεμήσω από τον έντονο οργασμό που μου πρόσφερε.

Ανεβαίνει και ξαπλώνει δίπλα μου παίρνοντάς με αγκαλιά ξανά και χαϊδεύοντας απαλά τα μαλλιά μου. Γυρνάω και του χαμογελάω, δε μπορώ να συγκρατηθώ, τον θέλω πολύ και το ξέρει. Σηκώνεται και μου απλώνει το χέρι.

- Που πάμε;

- Πάμε μέσα να μην ακούγονται τα βογκητά σου. Θα σε πεθάνω σήμερα.

Δεν προλαβαίνω να σηκωθώ, με αρπάζει και με παίρνει αγκαλιά στο δωμάτιό του. Με ξαπλώνει απαλά στο κρεβάτι και πάω να κατέβω προς την πούτσα του.

- Δε χρειάζεται να με καυλώσεις, μόνο που σε βλέπω δες τον…

Η αλήθεια είναι ότι η πούτσα του είναι κάγκελο.

- Ανέβα καύλα μου πάνω του.

Σαν υπάκουο κορίτσι ανεβαίνω και με καρφώνει δυνατά πάνω του. Αρχίζουμε να καυλώνουμε άσχημα και να βογκάμε και οι δύο ταυτόχρονα. Μου σφίγγει με το ένα χέρι το κωλαράκι μου και με τη γλώσσα του γλείφει τις ερεθισμένες ρώγες μου.

- Βυζάρες έχεις μωρό μου.

- Κάνε με ό τι θες του λέω μέσα στην καύλα μου.

- Πες ο,τι είσαι μόνο δική μου… τον ακούω να μου λέει.

- Είμαι μόνο δική σου…

του λέω εντελώς χαμένη στην καύλα μου. Γαμιόμαστε ώρα πολλή τα βογγητά μας και οι ανάσες μας γεμίζουν το δωμάτιο.

- Έλα από κάτω μου μωρό μου

Αλλάζουμε στάση το ένα μου πόδι το βάζω στον ώμο του.

- Έλα μωρό μου του λέω μη με βασανίζεις άλλο πριν μπει χάιδευε με τον πούτσο του τα μουνόχειλά μου.

Όταν μπήκε μέσα μου ξεκίνησε νέος γύρος με βογκητά από τη μεριά του. Κατέβασε το πόδι μου από πάνω μου και τα τύλιξα γύρω από τη μέση του.

- Βρίσε με, του λέω, να τελειώσω.

Άλλο που δεν ήθελε κι εκείνος.

- Ξεφτιλισμένη πουτάνα, χύσε πάνω στον πούτσο που σε σκίζει…

- Χύνω γαμιά μου, μη σταματάς, του λέω, χύσε με κι εσύ.

Βγαίνει από το μουνάκι μου χύνει πάνω μου και με τα δάχτυλά του παίζει το μουνάκι μου. Δεν αργώ να χύσω κι εγώ. Πάω στο μπάνιο και βγαίνω αργότερα τυλιγμένη με μια πετσέτα. Ξαπλώνω δίπλα του με παίρνει αγκαλιά και συνεχίσαμε όλο το μεσημέρι μέχρι και το απόγευμα που σχόλασε ο Γιάννης και εγώ ετοιμαζόμουν να φύγω. Με σταματάει ο Στράτος λίγο πριν φύγω και μου λέει:

- Ξέρεις πως δεν είναι τίμιο να σου ζητήσω να αρχίσουμε να βγαίνουμε.

- Το καταλαβαίνω, του λέω, η τσούλα που πήγε με τον αδελφό του πρώην της… κλισέ.

Φιλιόμαστε μια τελευταία φορά που παραλίγο να ξαναχαθεί ο έλεγχος, τραβιόμαστε και δακρυσμένη με ραγισμένη την καρδιά φεύγω.

Δύο εβδομάδες αργότερα τελείωσε η άδεια μου και επέστρεψα στο γραφείο με κατεστραμμένη ψυχολογία. Ένα μεσημέρι τον πέτυχα έξω με μια κοπέλα. Κοιταχτήκαμε φευγαλέα, φόρεσα τα γυαλιά μου κι εξαφανίστηκα. Δεν τον ξαναείδα από τότε ποτέ.




Copyright protected OW ref: 179025



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.