Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τη Δέσπω, οπότε έχουμε ευκαιρία κάνουμε δυνατά γαμήσια, όμως την προηγούμενη εβδομάδα έγινε κάτι φοβερό.

Έχουμε συμφωνήσει όταν είμαστε με τους δεσμούς μας να μην ενοχλούμε ο ένας τον άλλο. Η Δέσπω εδώ και ένα μήνα πήρε άδεια για να πάει διακοπές με το δικό της. Εγώ την έβγαζα μια με τη θεία και μια με την Άντρη. Την περασμένη εβδομάδα όμως κάτι έτυχε και ξέμεινα από γκόμενά. Τρελάθηκα, μια εβδομάδα χωρίς γαμήσι, τραβούσα από μαλακία σε μαλακία. Παρασκευή είχα άδεια, Σαββατοκύριακο δεν εργάζομαι, σκεφτόμουν και την φαρμακοποιό και την Έφη, αλλά για κακή μου τύχη και αυτές ήταν εκτός. Σκέφτηκα να πάω σε οίκο ανοχής, ήθελα κάπου να τον χώσω, πρώτη φορά εμένα χωρίς τρύπα έτσι μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο και ένας φίλος μου λέει:

- Φίλε έκλεισα δωμάτιο σε ξενοδοχείο στο Τρόοδος (βουνά) για Παρασκευή και Σάββατο. Έχω πληρώσει αλλά δε μπορώ να πάω, θες να πας εσύ;

Αμέσως είπα ναι. Λέω από μέσα μου "ευκαιρία για διακοπές και ίσως πετύχω καμία παντρεμένη". Στην περιοχή (πάνε ζευγάρια συνήθως) ή ίσως κάνω φάση με καμία υπάλληλο σε ξενοδοχείο. Ξεκίνησα, είχα βγάλει τον πούτσο έξω και τον χάιδευα. Μέχρι να φτάσω είχα καυλώσει στο φουλ. Πήρα το κινητό και πάνω στην καύλα έστειλα μήνυμα της Δέσπως ρωτώντας τη που έχει χαθεί. Τελικά έφτασα στο ξενοδοχείο, άφησα τα πράγματα στο δωμάτιο, βγήκα έξω, άρχισα ψάξιμο αλλά δεν... τίποτα. Στη ρεσεψιόν είχε μια κοπέλα αλλά δεν τη γούσταρα, όμως ήταν φιλότιμη, σήκωνε αστεία, οπότε σκέφτηκα να γαμούσα αυτή στο κάτω-κάτω.

Όταν πήγα πίσω στο ξενοδοχείο, ξάπλωσα λίγο στο δωμάτιο και ξαφνικά λαμβάνω το εξής μήνυμα από τη Δέσπω:

"Σε επιθύμησα, δεν περνάω καλά, σε σκέφτομαι συνέχεια, μου λείπεις. Σε μια εβδομάδα θα είμαι πίσω"

Τρελάθηκα, άναψα και της απαντώ:

"Τώρα που είσαι;"

"Κακοπετριά"

Αυτό ήταν! Το μωρό μου ήταν απόσταση 10 λεπτά από εμένα. Είχε ήδη βραδιάσει. Τη ρώτησα τι φοράει και που ακριβώς βρίσκεται. Αφού μου απάντησε και ήταν σε μια καφετέρια, χωρίς να πω κάτι, πήρα το αμάξι και πήγα. Βρήκα το τραπέζι που κάθονταν. Στο καφέ είχε κόσμο, ήταν γεμάτο. Ερχόμενος από πίσω έκανα πως σκόνταψα και έπεσα πάνω τους. Η Δέσπω τα έχασε κυριολεκτικά. Ζήτησα συγγνώμη και πήγα και έκατσα απέναντι τους. Είχε γίνει άσπρη, φαντάζομαι η καρδιά της πως χτυπούσε! Ο δικός της έπαιζε μπίνγκο, δεν της έδωσε σημασία. Φορούσε ένα πολύ κοντό φόρεμα άνοιξε τα πόδια έκανα πως μου έπεσε κάτι έσκυψα να το πάρω και διέκρινα το μουνί της. Δε φορούσε τίποτα από κάτω. Ήπια μια μπυρίτσα και της έστειλα μήνυμα:

"Βρες τρόπο, μένω στο τάδε ξενοδοχείο να κάνουμε κάτι στα γρήγορα"

και έφυγα. Πήγα στο ξενοδοχείο μετά από καμία ώρα. Ενώ το πήρα απόφαση ότι τίποτα δε θα γινόταν, λαμβάνω το εξής μήνυμα:

"Μωρό μου ο δικός μου πήγε έκτακτα δουλειά (είναι σε σώμα ασφαλείας). Έρχομαι… είμαι δικιά σου"

Ήρθε, μπήκε στο δωμάτιο και χωρίς πολλά-πολλά άρχισε πίπα. Ρουφούσε με λύσσα. Ήρθε 69, ρουφούσα, πολλά υγρά έτρεχαν από παντού. Ήρθε από πάνω και καβάλησε, η αγαπημένη μας στάση. Έμεινε ακίνητη μέχρι που άδειασα μέσα της. Σηκώθηκε, με φίλησε και μου λέει:

- Ώρα 12 στην κατασκήνωση των ορειβατών… και έφυγε.

Κατά της 12 παρά, ξεκίνησα. Έφτασα στο σημείο και ήταν εκεί, με περίμενε. Ο κόσμος κοιμόταν στις σκηνές του. Ανεβήκαμε σ' ένα βουνό πιο κάτω. Στήθηκε με τουρλωτό το κωλαράκι. Σήκωσα τη φούστα, δε φορούσε τίποτα και την κάρφωσα από πίσω. Ούρλιαξε. Τη γαμούσα δυνατά και της έδινα σκαμπίλια στα κωλομάγουλα.

- Τελειώνω, της λέω.

- Στο μουνί τα θέλω, κάνε μου παιδί.

Μπήκα στο μουνί και τελείωσα φωνάζοντας δυνατά. Τον καθάρισε και ξεκινήσαμε δεύτερο γύρω μέχρι που ακούστηκε μια φωνή:

- Ρε τι κάνετε εκεί;

Μας πήραν χαμπάρι. Γελάσαμε, τρέξαμε και φύγαμε. Πήγαμε στο ξενοδοχείο, κάναμε δυνατό γαμήσι όπου πάλι τελείωσα μέσα της. Όλο το βράδυ γαμιόμασταν. Κοιμηθήκαμε αγκαλιά και όταν ξύπνησα γιατί με είχε πάρει για τα καλά ο ύπνος, βρήκα ένα σημείωμα που έγραφε:

"Έχω κάνει ετοιμασία μέσω γιατρού να μείνω έγκυος. Θα το έκανα με το δικό μου χθες και σήμερα ήταν οι γόνιμες μέρες μου. Εσύ είσαι ο πατέρας του παιδιού μου, αλλά θα το ρίξω στον άλλον. Σε ευχαριστώ άνδρα μου. Την άλλη εβδομάδα θα είμαι πάλι δικιά σου, φιλάκια από την πουτάνα σου"

Αυτό ήταν υπέροχο ξύπνημα. Είχα ανάψει πάλι αλλά ίσα που προλάβαινα το πρωινό. Βγήκα από το δωμάτιο και έπεσα στους δίπλα. Ένα ζευγάρι κοντά στα 70. Η κυρία στεκόταν καλά, αυτός δεν... η κυρία χαμογελούσε κι αυτός νευρίασε. Σίγουρα μας είχαν ακούσει όλο το βράδυ. Πήγα προς την καφετέρια κι έκατσαν απέναντι μου. Η κυρία όλο χαμόγελο και νάζια.

Τα υπόλοιπα στην επόμενη ιστορία...
Copyright protected OW ref: 179546Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.