Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με την κουμπάρα μου την Ελένη γνωριζόμαστε σχεδόν 20 χρόνια. Το ίδιο και με τον άντρα της. Μάλιστα είχα παίξει κάποιο ρόλο ο ίδιος στη γνωριμία και την αρχή της σχέσης τους και γι’ αυτό τους πάντρεψα. Η Ελένη είναι μία ιδιαίτερα εμφανίσιμη γυναίκα ακόμα και τώρα στα σαράντα κάτι της. Ποτέ δεν θα την έλεγες «μουνάρα» αλλά πάντα ήταν πολύ γοητευτική. Ξανθιά, με ωραίο σώμα, σχετικά αδύνατη, αλλά με τις απαραίτητες γυναικείες καμπύλες. Δε μπορώ να πω, μου άρεσε αρκετά ως γυναίκα αλλά λόγω της φιλικής μας σχέσης, με την ίδια και τον άντρα της, ποτέ δεν την είχα δει ερωτικά παρ' ότι όταν είχαμε γνωριστεί μικροί, υπήρχε ξεκάθαρα από την αρχή μία αμοιβαία συμπάθεια και έλξη. Το καλοκαίρι που μας πέρασε όμως αυτό έμελλε να αλλάξει.

Μία κοινή μας φίλη παντρεύτηκε μέσα στο καλοκαίρι. Λόγω των περιορισμών σε καλεσμένους ελέω κορονοϊού, λόγω των εξόδων, καθώς η τελετή θα γινόταν σε νησί και λόγω των υπολοίπων υποχρεώσεων που έχουν όλοι οι παντρεμένοι, αποφασίσαμε να πάνε στο γάμο μόνα τους τα κορίτσια, δηλαδή η γυναίκα μου και η κουμπάρα. Λίγο πριν το γάμο όμως η γυναίκα μου εμφάνισε μία ελαφριά αδιαθεσία και λόγω της κατάστασης αλλά και επειδή δεν ένιωθε καλά αποφάσισε να μην πάει και είπαμε να πάω εγώ στη θέση της. Υπήρχε μία μικρή αμηχανία γιατί είχαν κλείσει δωμάτιο μαζί στο ξενοδοχείο αλλά κανείς από τους τέσσερεις μας δεν το θεώρησε σημαντικό. Η τόσων ετών φιλική μας σχέση ήταν για όλους εγγύηση ότι θα μπορούσα να μοιραστώ το δωμάτιο με την Ελένη χωρίς πρόβλημα. Συμφωνήσαμε ότι θα ζητούσαμε δύο μονά κρεβάτια και όλα θα πήγαιναν καλά.

Φτάσαμε μαζί στο νησί και με τη μία φύγαμε για το ξενοδοχείο. Το κλίμα ήταν πολύ καλό, ήταν μία ευκαιρία για μίνι διακοπές. Λίγο πριν φτάσουμε και επειδή γενικά μας αρέσει να κάνουμε αρκετό χαβαλέ, πέταξα την ιδέα μόλις φτάσουμε στο ξενοδοχείο να υποκριθούμε στη ρεσεψιόν ότι είμαστε παράνομο ζευγαράκι, έτσι για να γελάσουμε με τις αντιδράσεις τους. Η Ελένη δέχτηκε αμέσως με χαμόγελο και μπαίνοντας στο ξενοδοχείο φορούσε μάσκα, μεγάλα γυαλιά ηλίου και ένα τεράστιο ψάθινο καπέλο. Είχε σχεδόν καμουφλαριστεί σαν να έδειχνε ότι δεν θέλει να τη γνωρίσουν. Μόλις βεβαιωθήκαμε ότι δεν υπήρχε τριγύρω κανένας γνωστός που να έχει φτάσει για το γάμο, άρχισε κάποια πειραγματάκια και με έλεγε ψιθυρίζοντας «μωρό μου», «αγάπη μου» κλπ. Είχε μπει 100% στο πετσί του ρόλου με αποκορύφωμα την ατάκα που πέταξε στον ρεσεψιονίστ μόλις μας έδωσε το κλειδί:

- Μπορώ να ανέβω στο δωμάτιο μέχρι να κανονίσει ο… άντρας μου τις ταυτότητες και τα υπόλοιπα γιατί δε θέλω να μας βλέπουν μαζί;

Η φάτσα του τύπου ήταν όλα τα λεφτά, σκέφτηκα το γέλιο που θα ρίχναμε μετά με την Ελένη και με το ζόρι κρατιόμουν. Έτσι και έγινε. Η Ελένη έφυγε και εγώ καθυστέρησα λίγο γιατί η κράτηση ήταν στο όνομα της γυναίκας μου και ο υπάλληλος προσπαθούσε να καταλάβει αν η γυναίκα μου ήταν όντως αυτή που μόλις πήρε την κάρτα-κλειδί και έφυγε ή αν είχα κάνει κράτηση στο όνομα της γκόμενας ή αν είχα κάνει κράτηση στο όνομα της γυναίκας μου και ήρθα με την γκόμενα. Όπως και να έχει, η φάρσα δούλευε μια χαρά και εγώ χαμογελώντας με τη δεύτερη κάρτα-κλειδί στο χέρι ανέβαινα προς το δωμάτιο.

Μόλις άνοιξα την πόρτα αντίκρισα την Ελένη ημίγυμνη, να φοράει μόνο ένα άσπρο στρινγκάκι. Αμέσως πήγα να ξανακλείσω την πόρτα και να βγω έξω, λέγοντας:

- Χίλια συγνώμη ρε Ελένη δεν φαντάστηκα ότι είχες κιόλας γδυθεί.

Η Ελένη κράτησε την πόρτα και είπε:

- Έλα μέσα, δεν φταις εσύ απλά ζεστάθηκα πολύ. Εξάλλου δεν είπαμε ότι είμαστε παράνομο ζευγαράκι; Μισές δουλειές θα κάνουμε;

Η αλήθεια είναι ότι είχα ήδη κολλήσει με τα βυζάκια της και κατά βάθος αυτό ήθελα να ακούσω. Όταν μάλιστα γύρισε και είδα το κορδονάκι να χωρίζει τόσο όμορφα τα κωλομάγουλα της κόλλησα εντελώς. Η αμηχανία είχε βαρέσει κόκκινο, καθόμουν όρθιος με τη βαλίτσα στο χέρι και προσπαθούσα κάτι να πω. Τελικά μίλησε η Ελένη:

- Τι κάθεσαι και κοιτάς; Άντε άσε τι βαλίτσα και έλα μέσα. Τι είναι αυτά τώρα; Σε παρακαλώ για χαλάρωσε και έλα εδώ;

- Τι να χαλαρώσω ρε Ελένη; Πλάκα μου κάνεις; Πώς να χαλαρώσω;

- Έλα εδώ δίπλα μου και θα σε χαλαρώσω εγώ. Ξέρω ένα κόλπο που κάνει όλους τους άντρες να χαλαρώνουν. Πιάνει πάντα. Δοκιμασμένο. Έλα μη με ξενερώνεις τώρα.

Είχα καταλάβει ακριβώς που το πάει και δεν υπήρχε επιστροφή. Πήγα διστακτικά και κάθισα δίπλα της στο κρεβάτι, το οποίο ήταν τελικά διπλό αφού συστηθήκαμε ως «ζευγάρι» στη ρεσεψιόν. Αμέσως σηκώθηκε, γονάτισε μπροστά μου και με 2 κινήσεις μου έβγαλε το παντελόνι και το μποξεράκι μου και χωρίς καθόλου λόγια πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. Είχα πια ξεπεράσει το αρχικό σοκ και αποφάσισα να χαλαρώσω, όπως μου είχε πει και η ίδια και να το απολαύσω. Εξάλλου πολύ σύντομα κατάλαβα ότι η κουμπάρα είχε τρομερές ικανότητες στο τσιμπούκι. Δεν πέρασε ούτε ένα λεπτό και ήδη χωρίς μεγάλη δυσκολία είχε καταφέρει να το βάζει όλο στο στόμα. Λατρεύω τις γυναίκες που το κάνουν αυτό και με είχε ενθουσιάσει που το τσιμπούκι της έμοιαζε τόσο με της γυναίκας μου. Βέβαια όπως λέει και η παροιμία «Αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε» σκέφτηκα.

Τα ίδια γούστα για βαθύ και δυνατό τσιμπούκι θα είχε και ο άντρας της σίγουρα και την είχε προπονήσει πολύ καλά. Γυναίκα που πιπώνει τόσο καλά και βαθιά πρέπει να έχει φάει πολύ γαμήσι στο στόμα. Έτσι και η γυναίκα μου, έτσι και η κουμπάρα. Έτσι κι εγώ αποφάσισα να χειριστώ την κατάσταση όπως με τη γυναίκα μου και να αξιοποιήσω τα ελεύθερα χέρια μου. Στην αρχή έπιασα το κεφάλι της πρώτα με το ένα και μετά με τα δύο χέρια και το έσπρωχνα μέχρι κάτω και την κρατούσα εκεί όταν το είχε όλο στο στόμα. Κάθε λίγο την άφηνα και μετά ξανά το ίδιο με μεγαλύτερη λύσσα. Είχα πια τρελαθεί εντελώς και αποφάσισα να δοκιμάσω και κάτι άλλο που κάνω με τη γυναίκα μου. Της κάρφωσα το καυλί στο μάγουλο από τη μέσα μεριά και με το χέρι μου απ’ έξω έπιανα στο πρόσωπο της το πουτσοκέφαλο μου και το έπαιζα με μικρά χαστουκάκια. Η Ελένη, όπως ήμουν σίγουρος, ανταποκρινόταν 100%.

Όταν έβγαζα το χέρι μου από το πρόσωπο της, έκανε αυτή το ίδιο με το δικό της χέρι. Χαστουκάκια στο δικό της μάγουλο με τον πούτσο μου να εξέχει από μέσα. Ήταν ένα θαύμα να έχω μετά από τόσο καιρό και μία δεύτερη γυναίκα να κάνει τόσο φοβερό τσιμπούκι. Άρχισα να σκέφτομαι στα γρήγορα αν θα την έχυνα επί τόπου ή αν έπρεπε να την κόψω για να τη γαμήσω. Η ίδια δεν έδειχνε διάθεση να σταματήσει αλλά τα μάτια μου είχαν καρφωθεί τόση ώρα στον κώλο της και στο κορδονάκι που τελικά σκέφτηκα πως θα ήταν μία καλή ευκαιρία για ένα γαμήσι στα τέσσερα. Την τράβηξα απότομα από τα μαλλιά την κοίταξα μέσα στα μάτια και της είπα:

- Τώρα θέλω να σε γαμήσω.

Οι ρόλοι είχαν πια αλλάξει. Πλέον δεν ήταν αυτή η παράνομη αποφασισμένη γκόμενα και εγώ ο τρακαρισμένος, αγχωμένος φίλος. Πλέον ήμουν ο γαμιάς και αυτή είχε γίνει το πουτανάκι μου. Με επηρέαζε φυσικά και η ομοιότητα στο στυλ με τη γυναίκα μου αλλά ήμουν τόσο σίγουρος πως θα γούσταρε τρελά ένα δυνατό γαμήσι στα τέσσερα με αρκετή ένταση και καμιά σφαλιάρα. Μου απάντησε αμέσως:

- Φυσικά μωρό μου. Μόνο που αν δε σε ενοχλεί… θα σε πείραζε να μη βγάλω το στρινγκάκι μου;

Τώρα κόλλησα τελείως. Τρελαίνομαι να φοράνε στρινγκάκι στο πήδημα και να μην το βγάζουν. Που στον πούτσο το ήξερε; Σκέφτηκα ότι μάλλον τα συζητάνε μεταξύ τους τα πουτανάκια, αυτή και η γυναίκα μου. Δεν εξηγείται αλλιώς, τέτοια ταύτιση στο γαμήσι. Και αυτό με καύλωσε ακόμα περισσότερο. Τελικά η Ελένη με προσγείωσε απότομα. Ή απλά δεν ήθελε να μου το πει. Με είδε που σκεφτόμουν και είπε:

- Ξέρεις δεν ήρθα «προετοιμασμένη» γι’ αυτό. Μέχρι πριν μισή ώρα ούτε που το είχα φανταστεί. Οπότε καλύτερα να μην ξεσκεπάσω το «θάμνο» και σε ξενερώσω. Εκτός αν σε ξενέρωσα ήδη οπότε μπορούμε απλά να συνεχίσουμε από εδώ που είμαστε.

Έπρεπε να το είχα φανταστεί. Γι’ αυτό τσιμπούκωνε με τόσο πάθος και λύσσα. Πιστεύοντας ότι θα χύσω και δεν θα χρειαστεί να μου πει ότι είναι αξύριστη. Πλέον το δίλημμα ήταν πολύ μεγάλο. Έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στα δύο αγαπημένα μου χυσίματα. Από τη μία ένα καλό άδειασμα στο στόμα της, ένα all time classic αγαπημένο χύσιμο και από την άλλη μία καλή πιθανότητα για το νέο μου αγαπημένο τον τελευταίο καιρό, χύσιμο μέσα, στα τέσσερα ενώ της τραβάω το κορδόνι από το στρινγκ. Αν πάλι δε με άφηνε να χύσω μέσα θα μπορούσα άραγε να γαμήσω πάλι στόμα για τελείωμα; Μεγάλες αποφάσεις για τόσο λίγο χρόνο.

Τελικά αποφάσισα να τη γαμήσω. Είχα γευτεί το εκπληκτικό τσιμπούκι της και ήθελα να δοκιμάσω όσα περισσότερα μπορούσα από την Ελένη. Λίγη τρίχα δεν θα ήταν ιδιαίτερο πρόβλημα για μένα, ειδικά αν ήταν ανοιχτόχρωμη όπως και τα μαλλιά της. Την έβαλα στα γρήγορα να στηθεί στα τέσσερα και πήγα από πίσω. Τραβώντας το κορδόνι στο πλάι όντως ξεπρόβαλλαν μερικές καστανόξανθες τριχούλες, οι οποίες αντί με χαλάσουν τελικά με έφτιαξαν στην ιδέα ότι το νέο μου πουτανάκι έδειχνε τέτοια αφοσίωση που ντρεπόταν να δει ο γαμιάς της τις τριχούλες της. Αμέσως έπαιξα το μουνί της λίγο με τα δάχτυλα, δεν χρειάστηκε πολύ καθώς ήταν ήδη μούσκεμα και είχε κλασική ανοιχτή μουνάρα σαραντάρας. Δεν επέμεινα πολύ γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να κομπλάρει λόγω τρίχας. Πολύ σύντομα η ανοιχτή μουνάρα της είχε ρουφήξει όλο τον πούτσο μου και άρχισα με τη μία να τη γαμάω με ένταση και δυνατά. Τα βογκητά της ήταν τόσο όσο, ακριβώς όπως μου αρέσει χωρίς υπερβολές. Το δυνατό "αχ" όταν έσκασε η πρώτη σφαλιάρα στον κώλο όμως με τρέλανε.

- Έτσι σου αρέσει;

- Ναι… πιο δυνατά! Πιο δυνατά!

Τέντωσα το χέρι και της τράβηξα τα μαλλιά. Γύρισα το κεφάλι της για να την δω να το λέει:

- Πήδα με πιο δυνατά!

Αυτός ο ρυθμός πηδήματος με σφαλιάρες στον κώλο και τράβηγμα μαλλιών συνεχίστηκε αλλά όχι για πολύ. Είχα καυλώσει τόσο που ήξερα ότι πρέπει να πάμε για το μεγάλο φινάλε. Έπιασα το κορδόνι του στρινγκ και άρχισα να το τραβάω με μανία. Ο ήχος από τα κωλομέρια της που σκάγανε πάνω μου κάθε φορά που έμπαινα βαθειά ήταν απίστευτος. Για μια στιγμή σκέφτηκα ότι τη γαμάω χύμα χωρίς καπότα και πριν είναι αργά για να σταματήσω της είπα:

- Θα χύσω στο μουνάκι σου…

- Ναι μωρό μου μέσα τα θέλω.

Αυτό ήταν το τελικό σύνθημα. Τράβηξα τόσο δυνατά το κορδόνι του στρινγκ που άρχισαν να σπάνε οι ραφές. Μαζί με τα κρακ κρακ που ακούγονταν έφευγαν και τεράστιες ποσότητες σπέρματος δυνατά μέσα στη μουνάρα της. Ήταν ένα απίστευτο χύσιμο. Στο ένα μου χέρι είχα ακόμα το διαλυμένο στρινγκ και με το άλλο την έπιασα πάλι με το μαλλιά και τη γύρισα:

- Ελπίζω να έχεις βάλει αρκετά στρινγκάκια στη βαλίτσα.

Το τεράστιο χαμόγελο που διαγράφηκε στο πρόσωπο της σήμαινε μόνο ένα πράγμα. Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο είχε μόλις ξεκινήσει.
Copyright protected OW ref: 179536Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.