Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πώς έγινε το κακό και τέσσερις μέρες πριν πάρω άδεια απολύσεως, βρέθηκα να ταξιδεύω στη Σαμοθράκη; Αυτό δεν το ήξερα. Αλλά ήξερα ότι σε τρεισήμισι μέρες θα γύρναγα πίσω. Βρέθηκα μαζί με άλλους δεκαεφτά νοματαίους στο στρατόπεδο πυροβολικού. Ασκήσεις κινήσεων... μαλακίες στο τετράγωνο.

- Ρε Ιανέ; ακούω μια γνωστή φωνή.

Στρέφομαι και βλέπω τα τρία αστέρια του λοχαγού. Κοιτάω το πρόσωπο και βαράω μια θεατρινίστικη προσοχή. Ο Παντελής (ένας φίλος από το λύκειο που είχε περάσει στην Ευελπίδων) σκάει στα γέλια. Ποιοι τρόποι συμπεριφοράς και αηδίες; Εγώ του είχα γνωρίσει την κοπέλα του, που έγινε και γυναίκα του. Αγκαλιαζόμαστε και το μισό στρατόπεδο μας κοιτάει.

- Πώς είσαι κύριε λοχαγέ; Η γυναίκα και η κόρη;… ρωτάω.

- Μια χαρά και οι δύο, απαντάει και ένα χαμόγελο εμφανίζεται στα χείλη του. Φαντάρος;

- Ναι, προλαβαίνω να πω καθώς με διακόπτει...

- Τι κοιτάτε ρε ντουβάρια; Εμπρός στις δουλειές σας!

Αρχίζει να γαβγίζει εντολές κι εγώ κάθομαι και καμαρώνω. Μισό λεπτό αργότερα αράζουμε στο ΚαΨιΜι των αξιωματικών. Πίνουμε ένα φραπεδάκι και του εξηγώ πώς έχουν τα πράγματα.

- Περίμενε έξω μη σε δει κανένας ηλίθιος, μου ψιθυρίζει και πάει στο γραφείο του τάγματος.

Δέκα λεπτά αργότερα με πλησιάζει με γοργό βήμα. Μου δίνει το νέο φύλο πορείας για Λήμνο και μου λέει ότι αν θέλω να μείνω στο σπίτι που νοικιάζει για το ΣΚ. Συμφωνώ αμέσως, αλλάζω ρούχα και βγαίνω από το στρατόπεδο ανάλαφρος. Για καμιά ώρα περπατάω στο νησί, απορροφώντας μέσα μου την ιστορία του. Ξαφνικά ακούω θόρυβο από μηχανάκι (αυτόματο, χωρίς ταχύτητες) και κάνω στην άκρη. Μια γυναίκα οδηγούσε στην κατηφόρα και φώναζε στα αγγλικά τρομαγμένη. Με μια γρήγορη ματιά είδα ότι πίεζε τη μανέτα των φρένων και δεν έπιαναν. Όπως κατέβαινε της φώναξα στα αγγλικά να πηδήξει. Τι το ήθελα; Καθώς ερχόταν με φόρα πηδάει πάνω μου κι εγώ ίσα που καταφέρνω να ισορροπήσω, να γονατίσω και να κυλίσω προς τα πίσω. Ευτυχώς το μηχανάκι αναπήδησε σε μια λακκούβα και έφυγε από την άλλη μεριά. Δύο μέτρια προς μεγάλα και καλοσχηματισμένα, στρογγυλά βυζιά έπνιγαν το στόμα μου. Ο αγκώνας μου είχε γρατσουνιστεί και αίμα έσταζε. Το μηχανάκι σταμάτησε στο πλάι ενός δέντρου.

- Oh my god! Thank you for catching me! I am ok! I am ok!

Ξαφνικά σταμάτησε να μιλάει, καθώς κατάλαβε ότι το στήθος της συνέθλιβε το στόμα και τη μύτη μου. Ανασηκώθηκε, με κοίταξε και είπε:

- Thank you so much! Are you ok?

Το εννοούσε. Ακόμα και στα αγγλικά καταλάβαινα ότι έδειχνε πραγματικό ενδιαφέρον, αλλά η προφορά της αν και αρκετά καλή πρόδιδε ότι δεν ήταν ούτε αγγλίδα ούτε αμερικάνα. Με κοίταζε μέσα από μεγάλα στρογγυλά γυαλιά ηλίου που κάλυπταν μεγάλη επιφάνεια του προσώπου της. Απάντησα στα αγγλικά με την άθλια προφορά μου.

- Νομίζω πως είμαι καλά. Μια γρατσουνιά μόνο στον αγκώνα. Χάλασαν τα φρένα;

- Δε λειτούργησαν, μου απάντησε. Δεν ξέρω γιατί. Μέχρι πριν πέντε λεπτά δούλευαν κανονικά.

Σηκώθηκε και με βοήθησε να σηκωθώ. Αυτή τη φορά την κοίταξα καλύτερα. Είχε μαύρα ίσια μαλλιά μέχρι λίγο πιο πάνω από το στήθος της, το πρόσωπό της αν και έφερε ελάχιστο μακιγιάζ, ήταν πανέμορφο. Κατέβασε τα γυαλιά της και είδα γαλάζια μάτια να με αντικρίζουν με ενδιαφέρον.

- Είσαι σίγουρος ότι είσαι καλά; Αιμορραγείς; Να πάμε στο νοσοκομείο! Και σε ευχαριστώ και πάλι που με βοήθησες. Νομίζω είχα παγώσει από φόβο.

Τα χέρια της άρχισαν να τρέμουν, μαζί με το σώμα της όσο μιλούσε γρήγορα. Φορούσε ένα εφαρμοστό τζιν σορτσάκι και μια κομμένη λευκή φανέλα (μάλλον με ψαλίδι) που εξέθετε τους κοιλιακούς της και ίσα που κάλυπτε το στήθος της. Στη φανέλα πάνω έγραφε στα αγγλικά: "My eyes are up there…" και είχε ένα βέλος προς τα πάνω. Στα πόδια της ήταν ασπροκόκκινα αθλητικά παπούτσια. Το ύψος της ήταν γύρω στο 1.72 και ανάλογο βάρος περί τα 60 κιλά.

- Πάρε βαθιές ανάσες, της είπα και της έπιασα τα χέρια. Είναι η αδρεναλίνη.

Με τους αντίχειρες μου βρήκα και έτριψα κυκλικά το σημείο που εξετάζουμε τους παλμούς. Την κοίταξα στα μάτια και σχεδόν διάβασα αυτά που σκεφτόταν. Συντόνισα την αναπνοή μου με τη δική της και σιγά-σιγά άρχισε να ηρεμεί.

- Μέτρα ανάποδα από το είκοσι προς το ένα.

Άρχισε να μετράει σε μια γλώσσα που μου ακούστηκε σαν γερμανικά, αλλά δεν ήταν. Όταν έφτασε στο τέλος, είχε ηρεμήσει. Ένα αυτοκίνητο σταμάτησε πίσω μας και ένας άντρας κοιτούσε το μηχανάκι, ενώ έβγαζε το κινητό του.

- Μην καλείς την αστυνομία, του είπα. Είμαστε καλά.

Η γυναίκα με κοίταξε και της έκανα νόημα να γυρίσει προς τα πίσω.

- Είναι δικό μου λάθος. Όχι του καλού τζέντλεμαν. Χάλασαν τα φρένα.

Ο άντρας μας κοίταξε και πλησίασε. Κατόπιν άνοιξε το πορτοφόλι του και είδα ότι ήταν αστυνομικός. Του περιέγραψα τι συνέβη. Με ρώτησε αν είμαι καλά. Του απάντησα πως είμαι μια χαρά και δεν επιθυμώ να ασκήσω οποιοδήποτε ένδικο μέσο εναντίον της κυρίας. Στη συνέχεια μετέφρασα λέξη προς λέξη το διάλογο. Ο αστυνομικός πλησίασε το μηχανάκι που ήταν πεσμένο και κοίταξε κάτω από το σπασμένο φέρινγκ. Μετά έβγαλε μια φωτογραφία με το κινητό του και μου είπε να πλησιάσω και να μεταφράσω.

- Το καλώδιο των φρένων είναι φαγωμένο. Κανονικά δεν έπρεπε να σου δώσουν να νοικιάσεις αυτό το μηχανάκι. Μπορούμε να το καταγράψουμε σαν ατύχημα για να μην πληρώσεις, αλλά να ζητήσεις και αποζημίωση.

Εγώ έκανα τη δουλειά μου και μετέφραζα ότι μου έλεγε, συμφωνώντας. Όμως γρήγορα αντιλήφθηκα τα κίνητρα του άντρα. Κορίτσαρος η κοπέλα. Της την έπεφτε από το πλάι. Κάλεσε τους συναδέλφους του. Μισή ώρα αργότερα ήρθε ένα περιπολικό και ο ιδιοκτήτης των ενοικιαζόμενων. Εν τω μεταξύ είχαμε συστηθεί με τη Σοφία, η οποία μάλιστα μου είχε ψιθυρίσει ότι γνώριζε πως της την πέφτουν. Τελικά το θέμα διευθετήθηκε χωρίς μηνύσεις και το περιπολικό-τζιπ μας κατέβασε στην πόλη, στο κέντρο υγείας. Εκεί μου καθάρισαν το γδάρσιμο στον αγκώνα. Η Σοφία καθόταν συνέχεια δίπλα μου.

Όταν βγήκαμε από το κέντρο υγείας επέμενε να με κεράσει κάτι. Της χαμογέλασα όσο πιο αυθόρμητα μπορούσα για να κρύψω ότι την είχα αναγνωρίσει. Μου άρεσε η προσοχή που μου έδινε και είχα να νιώσω έτσι πολύ καιρό. Όμως σταμάτησα τον εαυτό μου.

- Σοφία αυτό που νιώθεις είναι και από την αδρεναλίνη, αλλά και επειδή νομίζεις ότι σε έσωσα.

- Μα με έσωσες. Αν δε μου μιλούσες, θα τσακιζόμουν. Και ούτε κράνος φορούσα ούτε τίποτα. Η φωνή σου με έκανε να ξεπαγώσω.

- Οκ! Άλλα θέλω να σου πω ότι σε αναγνώρισα. Ξέρω ποια είσαι. Μη με διακόψεις σε παρακαλώ. Η προσοχή που μου έδωσες, η πραγματική ανησυχία! Τη βρήκα ευχάριστη. Είχα καιρό να νιώσω τέτοιου είδους στοργή. Αλλά δε θέλω να σε εκμεταλλευτώ.

- Ξέρεις ότι είμαι...

- Ναι. Σε γνώρισα όταν έβγαλες τα γυαλιά σου. Δεν είναι μόνο τα πανέμορφα μάτια, αλλά και το πρόσωπο. Δε χρειάζεσαι μακιγιάζ, ενώ κάτι άλλες άμα τις δεις χωρίς μεηκάπ είναι σαν κοράκια, είπα κάνοντας άθελα μου κομπλιμέντο (ή μπορεί και επίτηδες)

- Ώστε έχεις δει...

- Αρκετές. Κυρίως αυτές που έχουν υπόθεση. Θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σου. Μου άρεσες σα μοντέλο, αλλά μόλις σήμερα σε είδα σα γυναίκα.

- Από τα λόγια σου καταλαβαίνω ότι έχεις χάσει κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, μου δήλωσε.

Την κοίταξα στα μάτια.

- Έχεις σπουδάσει ψυχολογία;

- Ναι! Αλλά νωρίτερα δεν ήμουν σε θέση να σκεφτώ. Εσύ με συνέφερες. Και μάλιστα με τον πιο κατάλληλο τρόπο. Σε ευχαριστώ… συνάδελφε!

Μου χαμογελούσε. Το βλέμμα της δεν έδειχνε μόνο ενδιαφέρον, αλλά και κατανόηση. Της χαμογέλασα κι εγώ.

- Το επάγγελμα το κάνεις γιατί σου αρέσει το σεξ, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Θέλεις να έχεις μια οικονομική σταθερότητα πριν ξεκινήσεις και δε θες να είσαι υποχρεωμένη σε κανέναν, δήλωσα κοιτώντας την.

- Ναι. Βλέπεις πολλά! Και τώρα που συνεννοηθήκαμε λέω να πάμε να φάμε. Τι λες;

- Μους σοκολάτας για επιδόρπιο. Καλμάρει τα νεύρα μετά την αδρεναλίνη.

- Σύμφωνοι!

- Δώσε μου μόνο λίγη ώρα να πάω να αλλάξω.

- Γιατί να αλλάξεις; Μια χαρά είσαι έτσι.

- Λερωμένα ρούχα, ματωμένη φανέλα...

- Τρόπαια του ήρωα!

Γελάσαμε κι οι δύο. Τη συνόδευσα ως το ξενοδοχείο της και πήγα στου Παντελή. Με περίμενε και όταν με είδε σκονισμένο με ρώτησε τι συνέβη. Του είπα στα γρήγορα ενώ βιαζόμουν να κάνω μπάνιο. Ήθελα να πλυθώ καλά. Είχα βάλει σκοπό να την κυνηγήσω. Ο Παντελής μου είπε τα μπράβο και τα ζήτω και πόσο χάρηκε που επιτέλους θα βγω να φλερτάρω. Πραγματικά μπανιαρίστικα, άλλαξα επίδεσμο, πήρα το τσαντάκι και κοίταξα για προφυλακτικά. Είχα ένα πακέτο των τεσσάρων, αλλά τσέκαρα την ημερομηνία. Ευτυχώς δεν είχαν λήξει ακόμα. Λάτεξ! Κρατάει πολύ!

Σαράντα λεπτά αργότερα ήμουν στο ξενοδοχείο και την περίμενα. Ο ρεσεψιονίστ με κοίταζε με μισό μάτι. Η Σοφία ήρθε φορώντας μια μίνι φούστα, μπότες με δεκάποντο τακούνι και ένα ροζέ τιραντέ φανελάκι με τέσσερα παράλληλα σκισίματα στο ύψος του στήθους. Από μέσα διαγραφόταν το κόκκινο σουτιέν, αλλά δε φαινόταν να την νοιάζει. Καθώς με πλησίασε μου έκλεισε πονηρά και συνωμοτικά το μάτι και απότομα έσκυψε και με φίλησε στο στόμα.

- Γεια σου αγαπητέ μου, είπε στα αγγλικά.

Αμέσως μπήκα στο νόημα. Ο ρεσεψιονίστ φαινόταν να θυμώνει. Την έπιασα αλά μπρατσέτο και βγήκαμε έξω.

- Ο τύπος μόνο που δεν έχει πλημμυρίσει από τα σάλια του, μου είπε κάνοντας νεύμα με το κεφάλι προς τα πίσω.

Χαμογέλασα και την κοίταξα. Ήθελα να δει στο πρόσωπό μου ότι αυτό που θα ξεστομούσα στη συνέχεια το εννοούσα πραγματικά.

- Είσαι πάρα πολύ όμορφη. Χαίρομαι που σε συνοδεύω και χαίρομαι που όλοι οι άλλοι και οι άλλες θα λένε, κοίτα τι κοπέλα συνοδεύει ο τύπος. Αν δε σε πειράζει, θα προσπαθήσω να σε φλερτάρω έως και να σε αποπλανήσω.

Τα μάτια της με κοίταξαν εξεταστικά. Είδα μια λάμψη αναγνώρισης πίσω από αυτά.

- Ξεκίνησες ήδη και αρκετά καλά!

- Ομολογώ ότι έχω πάρα πολύ καιρό να φλερτάρω.

- Θα σε συγχωρήσω αν κάνεις λάθος.

Τα ζεστά της λόγια, το διακριτικό χτύπημα της παλάμης της στο χέρι μου, ο τρόπος της, μου έδιναν ελπίδες για ένα ευχάριστο βράδυ. Βγήκαμε για φαγητό. Αναγνώρισα τα βλέμματα και χαιρόμουν. Συζητήσαμε για τα πάντα, αλλά κυρίως για ψυχολογία. Που και που της έκανα κομπλιμέντα και όταν χαμογελούσε ευχαριστημένη, σήκωνα το ποτήρι μου και της ευχόμουν. Κάποια στιγμή αργότερα, στο μπαράκι που είχαμε καθίσει μετά το φαγητό, μου είπε ότι δε χρειαζόταν να χρησιμοποιήσω γλώσσα του σώματος. Μου έδειχνε άντρες και μου μιλούσε για το αν ήταν λιγούρια ή όχι. Συμφώνησα σε όλα εκτός από ένα. Ένας συγκεκριμένος τύπος της είπα ότι ήταν γκέυ. Μισό λεπτό αργότερα έγνεψε καταφατικά.

Ήμασταν στο τέλος του δεύτερου ποτού, όταν μου είπε να φύγουμε και να περπατήσουμε. Βαδίσαμε προς την παραλία και συνεχίσαμε την κουβέντα μας για διάφορα πράγματα. Λίγο αργότερα τη σταμάτησα και της εξομολογήθηκα:

- Περνάω θαυμάσια μαζί σου. Μου αρέσει που συζητάμε, αλλά θα ήθελα να κάνουμε κάτι παραπάνω. Ίσως είναι εν μέρη και φαντασίωση μου. Αλλά ελπίζω να κατάλαβες αρκετά ότι η καρδιά μου άνοιξε. Έστω και για λίγο. Και όχι… δε θέλω να κάνουμε σεξ. Θέλω να κάνουμε κάτι πιο ανώτερο.

- Έρωτα;

- Ναι.

- Και πολύ αργήσαμε δε βρίσκεις;

Την κοίταξα στα μάτια και δεν είδα κοροϊδία!

- Όταν τρώγαμε και κουβεντιάζαμε κατάλαβα κάποια πράγματα για σένα. Βέβαια είσαι κλειστός όσο δεν πάει, αλλά οι σκοποί σου είναι ειλικρινής. Επίσης μου άρεσε ο διάλογος, τα κομπλιμέντα, ακόμα και αυτή η εξομολόγηση. Στις ταινίες μερικές από εμάς για να φτιαχτούμε δε σκεφτόμαστε τον ή την παρτενέρ. Και όχι δεν εκμεταλλεύεσαι το γεγονός που εγώ θεωρώ ότι μου έσωσες τη ζωή. Απλά με ανέβασες. Κι εγώ σα γυναίκα θέλω να κάνω έρωτα μαζί σου. Και τώρα φίλα με!

Έσκυψα προς το μέρος της, αλλά και αυτή κάλυψε την υπόλοιπη απόσταση. Τα χείλη μας ενωθήκανε. Πρώτα απαλά, εξερευνώντας και μετά πιο παθιασμένα όταν οι γλώσσες μας άρχισαν να χορεύουν έναν ηδονιστικό χορό. Δύο λεπτά αργότερα τραβηχτήκαμε να πάρουμε ανάσα. Την είδα να περνάει τη γλώσσα της από το επάνω χείλος. Με είδε να βαριανασαίνω και οι ώμοι μου να ανεβοκατεβαίνουν.

"Ποια θεά Καβειρώ και αηδίες! Η Αφροδίτη ήταν μπροστά μου κι εγώ δεν ξέρω ποιος ήμουν. Όχι ο Άρης ή ο Ήφαιστος. Ούτε ο Άδωνης. Ίσως ο απλός Αγχίσης."

Την έπιασα από τους αγκώνες.

- Θέλω να μου λες τι να κάνω. Να μου πεις τι σου αρέσει. Θέλω να φανώ...

- Αντάξιος; Έλα Τζάνους. Είμαι σίγουρη ότι ξέρεις τι να κάνεις.

- Μπορεί να τα ξεχάσω όλα έχοντας σε μπροστά μου.

- Σταμάτα τα κομπλιμέντα! Σου είπα ήδη ότι σε θέλω...

- Κι όμως λέω την αλήθεια.

Με κοίταξε. Την κοίταξα. Τα χείλη μας ενώθηκαν σε μια νέα έκρηξη πάθους. Αλλά αυτό που ζούσα ήταν πρωτόγνωρο. Γιατί εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα πραγματικά πόσο πολύ όμορφη και δεκάρι ήταν, ενώ εγώ ίσα που κόντευα το πέντε. Στα αυτιά μου αντήχησαν τα λόγια του ζητιάνου της Θεσσαλονίκης.

"Αφού τα καταφέρεις με την άσχημη τότε βρες μια πανέμορφη, μια θεά, ένα μοντέλο. Πλήρωσε την στην ανάγκη. Αλλά να την πηδήξεις και αυτήν ένα ολόκληρο βράδυ".

Η διαδρομή με τα πόδια ως το ξενοδοχείο της μας φάνηκε τεράστια. Κι ακόμα πιο πολλά τα λίγα μέτρα από τη ρεσεψιόν ως το μπανγκαλόου. Μπήκαμε μέσα στο δωμάτιο και τα χείλη μας ξανακόλλησαν σα μαγνητικό πεδίο να επιδρούσε πάνω τους. Η πόρτα έκλεισε και κλείδωσε. Γρήγορα βρεθήκαμε στο ημίδιπλο κρεβάτι.

Ως εκείνη τη στιγμή τα χέρια μας δεν είχαν εξερευνήσει τα σώματά μας. Τα ρούχα μας βγήκαν ως δια μαγείας. Τότε ξεκίνησα να την εξερευνώ με τα δάχτυλα μου. Την άγγιξα παντού εκτός από το μουνάκι της. Μετρούσα το κορμί της σπιθαμή προς σπιθαμή και με τα αγγίγματα μου κι τις αντιδράσεις της, υπολόγιζα που να φιλήσω, να γλείψω, να επιμείνω. Όταν τα χέρια μου χούφτωσαν τα στητά στήθη και χάιδεψαν τις καυλωμένες ρώγες, την άκουσα να αναστενάζει. Βρήκα τη μικρή ελίτσα που είχε στο αριστερό στήθος, στο ύψος της καρδιάς. Δεν ήταν παρατονία στο τέλειο σώμα της. Ήταν σημάδι ερωτισμού.

- Πάντα θαύμαζα αυτή τη μικρή ελιά, είπα.

Η γλώσσα μου βγήκε από το στόμα της και το κεφάλι μου έγειρε και φίλησε εκείνο το μικρό σημείο. Πέρασα τη γλώσσα μου από εκεί αρκετές φορές και μετά έδωσα πολλά μικρά φιλάκια. Η σκληρή θηλή ακουμπούσε το μάγουλο μου. Μου ζητούσε να την αγγίξω και σέρνοντας τη γλώσσα μου ως εκεί, άρχισα να γλείφω κυκλικά. Στη συνέχεια με το στόμα μου φυλάκισα όσο πιο πολύ βυζί μπορούσα και άρχισα να πιπιλώ και να δαγκώνω. Εκείνη βόγκηξε δυνατά. Εγώ συνέχισα για λίγη ώρα ακόμα και μετά μετέβηκα στο άλλο στήθος.

- Σου αρέσει αυτό που μου κάνεις;… με ρώτησε. Με έχεις καυλώσει πολύ. Θέλω να χύσω. Γλείψε με!

Τα χέρια της είχαν κατεβεί ανάμεσα στα σκέλια της και με τα δάχτυλα της κρατούσε ανοιχτά τα λεπτά μουνόχειλα της. Γονάτισα ανάμεσα στα πόδια της και έσυρα τη γλώσσα μου από την τρύπα της ως την κλειτορίδα και πάλι πίσω. Συνέχισα αρκετή ώρα ενώ αυτή είχε αρκετούς οργασμούς.

- Βάλε τη γλώσσα σου μέσα μου. Θα τελειώσω, είπε αναστενάζοντας.

Υπάκουσα. Έχωσα τη γλώσσα μου όσο πιο βαθειά μπορούσα στην πηγή της καύλας της. Το δεξί της χέρι πήγε στην κλειτορίδα της και την έτριβε με μανία.

- Ναι, ναι, χύνω!

Πραγματικά όσο έγλειφα και ρουφούσα, η λεκάνη της και ο κόλπος της άρχισε να συσπάται. Πολύ σύντομα τα καυτά υγρά της πλημμύρισαν το μουνάκι της και άρχισαν να πετάγονται από αυτό. Καθώς τραβήχτηκα να πάρω ανάσα, ένας διαφανής πίνακας πετάχτηκε από μέσα της και με ψέκασε. Και μετά ένας δεύτερος και ένας τρίτος. Αμέσως έσκυψα και συνέχισα να την γλείφω. Η γεύση της ήταν κάτι σα βανίλια με πορτοκάλι. Πέντε λεπτά αργότερα με τράβηξε από το μουνάκι της και με φίλησε με πάθος. Η γλώσσα της χώθηκε απαιτητικά στο στόμα μου και πιπίλισε τη δική μου για να γευτεί και η ίδια τα υγρά της. Η ανάσα της ήταν κοφτή και γρήγορη. Το χέρι της κατέβηκε στην πούτσα μου που ήταν σκληρή σαν ατσάλι και έσταζε με προσπερματικά υγρά. Και η δική μου καύλα είχε εκτοξευθεί στα ύψη όσο της έκανα γλειφομούνι. Επιπλέον το καυτό φιλί της με είχε φέρει σε παροξυσμό.

- Είμαι κοντά, της είπα.

- Κάτσε καθιστός με τα πόδια στο πάτωμα και ανοιχτά, μου απάντησε.

Σηκώθηκε και μου έδειξε πως να κάτσω. Οι πατούσες μου ακουμπούσαν το πάτωμα, η πούτσα μου κουνιόταν από μόνη της στον αέρα και αποζητούσε εκτόνωση. Η Σοφία γονάτισε ανάμεσα στα πόδια μου και με το ένα χέρι μου έσφιξε την πούτσα.

- Κοίτα με τα μάτια, μου είπε.

Τα μάτια της στράφηκαν προς τα εμένα, ενώ το στόμα της φυλάκισε την πούτσα μου. Με το ένα χέρι μου την μάλαζε απαλά, με το άλλο γρατζουνούσε προσεκτικά τα αρχίδια μου. Το στόμα της άρχισε να ανεβοκατεβαίνει και η γλώσσα της να σαλιώνει κάθε πόντο της πούτσας μου. Τα μάτια μας δεν έχασαν οπτική επαφή. Όταν με άκουσε να αναστενάζω πιο δυνατά, έκανε το ρυθμό της πιο γρήγορο. Για λίγο τα μάτια μου έκλεισαν, αλλά μετά ξανά άνοιξαν. Ήθελα να της δείξω τι μου είχε κάνει. Η πούτσα μου τεντώθηκε και ξεκίνησε να εκτοξεύει πίδακες σπέρματος μέσα στο στόμα της. Τα χέρια μου κράτησαν καλά το κρεβάτι ενώ εκείνη συνέχιζε να με τσιμπουκώνει και να καταπίνει τα χύσια μου. Το στόμα της χαμογελούσε. Ένα λεπτό αργότερα σήκωσε το λαιμό της και άνοιξε το στόμα της για να μου δείξει ότι τα είχε καταπιεί όλα. Την έπιασα από τα μάγουλα και την τράβηξα προς το μέρος μου. Τη φίλησα με το ίδιο πάθος που με είχε φιλήσει και αυτή νωρίτερα. Το σώμα μου έτρεμε. Ζητούσε να καπνίσει.

Της το είπα. Της εξήγησα ότι στους πιο τέλειους οργασμούς μου με έπιανε μανία να καπνίσω. Σηκώθηκα παραπατώντας και βρήκα τα τσιγάρα μου και ένα τασάκι. Πήγα και κάθισα στη μικρή πολυθρόνα και της είπα να έρθει να καθίσει κοντά μου. Το έκανε. Κάθισε στο χέρι της πολυθρόνας δίπλα μου. Τη ρώτησα αν της άρεσε που την έγλειψα. Με ρώτησε ακριβώς το ίδιο χωρίς να μου απαντήσει, αλλά χαμογελούσε.

Αργότερα έκανα τη φαντασίωση μου πραγματικότητα. Πρώτα όργωσα όλο το σώμα της με το στόμα μου και μετά μπήκα μέσα της. Το κάναμε παθιασμένα αλλά και με στοργή σε όλο το μέρος, σε όλες τις στάσεις. Τα τέσσερα προφυλακτικά δε με έφτασαν. Είχε πάει εννιά το πρωί και ακόμα επιζητούσαμε να σβήσουμε την καύλα που είχαμε ανάψει.

- Κάνω εξετάσεις. Κάθε μήνα. Εσύ;

- Εγώ έκανα εξετάσεις πριν τρεις μήνες που έδωσα αίμα. Δεν είμαι τοξικομανής ούτε και είχα σχέσεις… (ναι καλά, ας μη μιλήσουμε για τη Λαμπιτώ).

- Όμως είμαι στις γόνιμες μέρες οπότε μόνο από κώλο θα με πάρεις.

Την κοίταξα. Δε θυμόμουν να είχε κάνει πρωκτικό στις ταινίες της και τουλάχιστον μέχρι εκείνη τη στιγμή μόνο δάχτυλο της είχα βάλει. Σήκωσε το ακουστικό από το τηλέφωνο και παρήγγειλε πρωινό και μεσημεριανό μαζί για δύο άτομα και ζήτησε να έρθει μετά από μία ώρα. Ίσα που πρόλαβα να τελειώσω για έκτη φορά μέσα στη φιλόξενη κωλάρα της όταν μας έφεραν τα φαγητά.

Εξουθενωμένοι και με μπουρνούζια φάγαμε και τελικά αποκοιμηθήκαμε στο κρεβάτι με εκείνη να κουρνιάζει στην αγκαλιά μου.

Το απογευματάκι την ξύπνησα κάνοντας της άλλο ένα γλειφομούνι και εκείνη με αντάμειψε με μια ακόμα απίστευτη πίπα. Της εξήγησα ότι έπρεπε να φύγω γιατί ήμουν φαντάρος και της έδωσα το τηλέφωνό μου.

- Πέρασα υπέροχα και με έκανες να νιώσω πιο άντρας από ότι ήμουν. Αν βρεθείς ποτέ ξανά στην Ελλάδα, δεν πρόκειται να αλλάξω νούμερο.

- Κι εγώ πέρασα ευχάριστα τις διακοπές μου χάρη σε σένα. Αν τύχει και δεις κάποια καινούρια μου, να ξέρεις ότι θα σκέφτομαι τις στιγμές που ζήσαμε.

Ήταν ή δεν ήταν αλήθεια, δε με ένοιαζε. Είχαμε σπουδάσει και οι δύο ψυχολογία. Καθώς έφευγα για Λήμνο ήρθε μήνυμα στο κινητό μου.

"Αυτό είναι το προσωπικό μου mail. Περιμένω να επικοινωνήσουμε σύντομα. Καλό καλοκαίρι".




Copyright protected OW ref: 179523



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.