Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Οι φίλοι του άντρα μου (4ο μέρος)

Τρόμαξα με το κουδούνι. Άνοιξα χωρίς να σκεφτώ.

- Καλημέρα...

- Καλημέρα, τι θέλετε;

- Η Ελίζα;

- Ναι, παρακαλώ τι θέλετε;

Κλείνει μόνος του τη πόρτα.

- Με στέλνουν τα παιδιά... ξέρεις.

- Ποια;

- Τα παιδιά καύλα μου, μην κάνεις την απορημένη...

και με αρπάζει από τη μέση. Σάστισα!

- Τι κάνεις;

- Έλα καυλιάρα μου, αφού ξέρω ότι γουστάρεις πούτσα.

Με ρίχνει στο καναπέ άγρια. Ήταν 65ρης ίσως, δυνατός όμως, μύριζε μια βαρβατίλα.

- Σταμάτα… τι πας να κάνεις;

- Να σε σκίσω μωρή καργιόλα, ξέρω για σένα πουτανάκι…

και μου σκίζει τη μπλούζα. Τα βυζιά μου πετάχτηκαν ελεύθερα μπροστά του. Καύλωσα από τον άσχημο τρόπο του αλλά έκανα τη δύσκολη, άλλωστε δε μπορούσα να αρνηθώ. Λίγο η καύλα, λίγο οι γαμιάδες μου που δε σηκώνουν αντίρρηση υπέκυψα. Τον άρπαξα από το καυλί και τρόμαξα από το μέγεθος και τη σκληρότητα. Τον πήρα στο στόμα και έγλυφα σαν τρελή.

- Γλύψε πουτάνα ξεκωλιάρα.

Το βρίσιμο με τρελαίνει.

- Ναι ρε… είμαι γι' αυτό γαμιέμαι με όλους. Σκάσε και γάμα με πούστη!

Πριν προλάβω να τελειώσω τη φράση μου, μου τον κάρφωσε στο μουνί τέρμα.

- Καργιόλα σ' αρέσει;

- Πάντα ρε, πάντα, σκισ' το μου τελείως με την ψωλάρα σου.

- Γαμιόλα γυναίκα…

και μου ρίχνει το πρώτο χαστούκι. "Άντρακλα μου…" ψιθύρισα.

- Είσαι πουτάνα μωρή;

- Είμαι πουτάνα μεγάλη ρε μαλάκα. Γάμα με την πουτάνα!

- Ναι μωρή, θα σε ξεκωλιάσω σήμερα που λείπει ο μαλάκας σου.

- Ξέσκισε με… μη σε νοιάζει αυτός.

- Τον έχεις κάνει κέρατα μωρή;

- Γάμα με…

- Φώναξε μωρή πουτάνα… τι είσαι;

- Πουτάνα, γαμιόλα, ξεκωλιάρα είμαι…

- Ο άντρας σου τι είναι;

- Κερατάς, μαλάκας, γάμα με την πουτάνα!

Μου ρίχνει δεύτερο χαστούκι.

- Μη ρε μαλακά, όχι σημάδια…

- Σκάσε ψωλού…

και τρώω τρίτο χαστούκι. Καυλώνω με το ξύλο.

- Ρίξε μου καργιόλη γαμιά. Μ' αρέσει… τι πούτσα είναι αυτή που με γαμάει;…

- Να δεις χύσια που θα φας πουτάνα!
- Όχι μέσα καυλιάρη, όχι μέσα…

- Στη μουνάρα γαμημένη, στη μουνάρα θα χύσω μέσα, έτσι είπαν τα παιδιά και δε θα σκουπιστείς μέχρι να έρθει ο μαλάκας ο άντρας σου!

- Ναι ρε, ναι, χύσε τη μουνάρα μου, χυσ' τη καργιόλη, θέλω χύσια, γκάστρωσε με γαμιά μου, είμαι πουτάνα, γαμιόλα ξεσκισμένη!

Τρελαμένη ήμουν! Ότι ήθελε με έκανε, με χαστούκιζε, με γαμούσε, με έβριζε χυδαία κι εγώ έβριζα τον άντρα μου ότι μπορείτε να φανταστείτε.

Η μεγαλύτερη πουτάνα είχα γίνει.

- Χύσε με καργιόλη, χύσε με την πουτάνα μέσα μου, μέσα στη μουνάρα μου να γκαστρωθώ η καργιόλα να με δει ο μαλάκας μου πόσο πουτάνα με έχετε κάνει. Χύσε, τα θέλω καργιόλη.

- Παρ' τα μωρή τσούλα, παρ' τα πουτάνα στη μουνάρα σου μέσα γαμημένη ξεκωλιάρα γυναίκα…

Νιώθω τα χύσια του καυτά μέσα μου και σφίγγω τα πόδια να μη βγει τίποτα έξω.

- Όλα μέσα τα θέλω…

Τον πούστη, παρά την ηλικία του και μεγάλη την έχει και ένα σορό υγρά μου έριξε. Τον αρπάζω και του δίνω ένα γλωσσόφιλο τρελό. Πριν τραβηχτώ μου ρίχνει ένα χαστούκι δυνατό.

- Μωρό μου γιατί;

- Γιατί είσαι γαμιόλα μεγάλη! Είσαι μωρή;

- Είμαι… πουτάνα είμαι! Έτσι πες στους γαμιάδες μου. Σου άρεσα καργιόλη;

- Πολύ μωρή ξεκωλιάρα, πολύ, θα στείλω κι άλλους!

- Όχι σε παρακαλώ, δεν κάνω βίζιτες, μόνο καλοί φίλοι των γαμιάδων μου που στέλνουν τα παιδιά…

και έφυγε μάλλον ευχαριστημένος. Εγώ γεμάτη ψωλόχυμα που θα το κρατήσω μέχρι να έρθει ο άντρας μου. Θα κάτσω στο τραπέζι μαζί του για φαγητό με τα χύσια του γαμιά στη μουνάρα μου και στα πασαλειμμένα μπούτια μου.

Φιλάκια… Ελίζα.
Copyright protected OW ref: 179496Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.