Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είχα πάει για ψώνια, και έκλεψα ένα ζευγάρι γυαλιά, με είδαν στην κάμερα και με φώναξαν στο γραφείο της ασφάλειας. Πήρα τηλέφωνο τη μαμά μου να έρθει. Ο σεκιούριτι με έπιασε από τα μαλλιά και με έβαλε να κάτσω σε μια καρέκλα. Άρχισα να φοβάμαι, όταν μου είπε…

- βγάλε τα γυαλιά που έκλεψες πουτανάκι.

- Εγώ του είπα δεν πήρα τίποτα κύριε.

- Βγάλε τα ρούχα σου να σε ψάξω.

Κοκκίνισα και έβγαλα τη μπλούζα μου και το παντελόνι και έμεινα με το σουτιέν και το κιλοτάκι. Έβαλε το χέρι του μέσα στο σουτιέν και άρχισε να μου χαϊδεύει τα βυζάκια μου.

- Ωραία βυζάκια έχεις πουτανάκι… είπε και συνέχισε. Για να δούμε κι εδώ…

και έβαλε το χέρι του μέσα στο κιλοτάκι και άρχισε να μου χαϊδεύει το μουνάκι. Ντράπηκα πολύ.

- Σας παρακαλώ κύριε, αφήστε με.

- Κάτσε να δούμε και στην τσάντα σου…

είπε και βρήκε τα γυαλιά.

- Ωχ τι έχουμε εδώ;

Κοκκίνισα και κατέβασα το κεφάλι κάτω.

- Θέλεις να φωνάξω την αστυνομία;

- Όχι κύριε, σας παρακαλώ…

είπα και τότε μπήκε η μαμά μου.

- Τί γίνεται εδώ;…

είπε και αυτός της τα εξήγησε όλα.

- Λοιπόν, λέει αυτός, ή φέρνουμε την αστυνομία ή τα βρίσκουμε αλλιώς…

και έβαλε το χέρι του πάλι μέσα στο σουτιέν μου και άρχισε να μου χαϊδεύει τα βυζάκια.

- Μη τη μικρή, σε παρακαλώ… είπε η μαμά μου.

- Δεν είναι μικρή να κλέβει;… λέει αυτός, και μη στεναχωριέσαι θα έρθει και η σειρά σου…

και βάζει το χέρι του στα βυζιά της μαμάς μου. Τα χάιδευε λέγοντας…

- ουάου από σένα πήρε η κόρη σου, γαμώ τα βυζιά έχεις κι εσύ!

Μετά έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα της μαμάς και άρχισε να παίζει με το μουνάκι της.

- Έτσι πουτανίτσες είπε, να είστε καλές μαζί μου και θα φύγετε γρήγορα για το σπίτι.

Μετά έκατσε στην καρέκλα και με τράβηξε να κάτσω επάνω του. Μου σήκωσε το σουτιέν και άρχισε να μου χαϊδεύει τα βυζάκια και το άλλο χέρι το έβαλε στο κιλοτάκι μου και μου έπαιζε το μουνάκι.

- Θα περάσουμε καλά πουτανάκια, θα σας μάθω να κλέβετε άλλη φορά, θα σας ξεσκίσω στον πούτσο και τις δύο για να μάθετε. Βγάλε τα ρούχα σου κι εσύ καργιόλα…

λέει στη μαμά μου και αυτή άρχισε να ξεντύνεται. Μετά με σήκωσε και με έσπρωξε με το κεφάλι πάνω στο γραφείο, μου κατέβασε, μου έβγαλε το βρακάκι και μου έριξε μερικές σφαλιάρες στον κώλο. Έβαλε ένα δάχτυλο στο μουνάκι μου και άρχισε να μου το βάζει και να το βγάζει αργά και μετά πιο γρήγορα.

- Κάθαρμα, είπε η μαμά μου, δε ντρέπεσαι;

- Όχι… λέει αυτός, θα σας ξεσκίσω και τις δυο…

και με έβαλε να κάτσω πάλι στην καρέκλα δίπλα στη μαμά μου. Αυτός έκατσε όρθιος μπροστά μας, πήρε το χέρι μου, το έβαλε πάνω στο παντελόνι του και το ανεβοκατέβαζε πάνω στον καυλωμένο του πούτσο.

- Έτσι πουτανάκι χάιδεψε τον πούτσο μου.

Άπλωσε το χέρι του, έβαλε το δάχτυλό του στο μουνί της μαμάς μου και άρχισε να το παίζει. Η μαμά αναστέναζε και έτρεμε από την καύλα.

- Σ' αρέσει πουτάνα ε; Το μουνί σου είναι μούσκεμα!

Τη σήκωσε όρθια, έσκυψε και μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα και μετά έβγαλε έξω τον τεράστιο πούτσο του.

- Παίξε με τον πούτσο μου μικρή…

είπε, μου πήρε το χέρι και το έβαλε πάνω στον πούτσο του. Άρχισα να του παίζω το τεράστιο καυλί και αυτός φιλούσε τη μαμά μου και της έπαιζε το μουνάκι.

- Έτσι καργιολάκι είπε, παίξε μου τον πούτσο…

και έβαλε τη μαμά μου να γονατίσει. Άρχισε να χτυπάει τον πούτσο του στο πρόσωπο της μαμάς με μανία και να λέει:

- Πάρε πουτσοσκάμπιλα πουτάνα, βγάλε τη γλώσσα καργιόλα…

και η μαμά έβγαλε τη γλώσσα της έξω κι αυτός άρχισε να χτυπάει τη γλώσσα της με το καυλί του. Μετά της το χώνει στο στόμα με δύναμη και άρχισε να της γαμάει το στόμα με λύσσα. Μετά γύρισε σε μένα και μου λέει:

- Παρ' τον κι εσύ πουτανάκι και γλείψ' τον λίγο.

Τον έπιασα στο χέρι μου και άρχισα να τον γλείφω. Αυτός καύλωνε και είπε στη μαμά μου να παίζει με το μουνάκι της. Μετά σήκωσε τον πούτσο του και μου λέει να του γλείψω τα αρχίδια. Άρχισα να του τα γλείφω και ύστερα μας έβαλε και τις δυο να του κάνουμε πίπα. Του γλείφαμε τον πούτσο και τ' αρχίδια μια εγώ και μια η μαμά. Μετά μας έβαλε δίπλα-δίπλα με την κοιλιά στο γραφείο και τα πόδια μας στο πάτωμα, μας άνοιξε λίγο τα πόδια και έκατσε σε μια καρέκλα στη μέση. Έβαλε από ένα δάχτυλο στα μουνάκια μας και άρχισε να μας τα γαμάει δυνατά και γρήγορα. Φωνάζαμε από καύλα.

- Καυλώνετε πουτανάκια ε; Τα μουνάκια σας είναι μούσκεμα καργιόλες, τώρα θα δείτε παλιοπουτανάκια…

και μας έβαλε και από ένα δάχτυλο στον κώλο. Μας γαμούσε τα μουνάκια και τις κωλοτρυπίδες μας με μανία, μέσα έξω, μέσα έξω. Μετά μας έβαλε να κάτσουμε πάνω στο γραφείο με τα πόδια μας ανοιχτά, πήρε τα πόδια της μαμάς και τα έβαλε πάνω στον πούτσο του.

- Παίξε μου τον πούτσο με τα πόδια σου εσύ πουτάνα…

είπε και άρχισε η μαμά μου να του τραβάει μαλακία με τα πόδια.

- Ναι, έτσι πουτάνα συνέχισε να τον παίζεις…

και έσκυψε το κεφάλι του ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να γλείφει το μουνάκι μου. Καύλωνα πολύ αλλά δεν είπα τίποτα. Το μουνάκι μου ήταν μούσκεμα από την καύλα, τότε πήρε και τα δικά μου ποδαράκια και τα έβαλε κι αυτά πάνω στον σκληρό του πούτσο. Αρχίσαμε μαζί με τη μαμά να του παίζουμε τον πούτσο με τα πόδια μας. Έγειρε πίσω και είπε:

- Καργιόλες με καυλώνετε πολύ, έτσι, παίξτε τον πούτσο μου με τα πόδια σας, θα σας χύσω σε λίγο…

και εκεί που του παίζαμε τον πούτσο με τα πόδια μας άρχισε ξαφνικά να χύνει και να πετάγονται τα χύσια του προς τα πάνω μας και στα πόδια μας. Αφού έχυσε αρκετά, μας έβαλε να ξαπλώσουμε στο γραφείο με τα κεφάλια μας να κρέμονται κάτω, άρχισε να τρίβει τον πούτσο του στο πρόσωπο της μαμάς και να τη χτυπάει στο μέτωπο και στα μάγουλα με το καυλί του και να της δίνει δυνατά πουτσοσκάμπλα. Μετά της τον κάρφωσε στο στόμα.

- Ρούφα τον πούτσο μου καργιόλα να με καυλώσεις να γαμήσω το παιδικό στοματάκι της κορούλας σου.

Ήρθε σε μένα, χώνει το τεράστιο καυλί του στο στόμα μου και άρχισε να μου το γαμάει γρήγορα και δυνατά.

- Έτσι πουτανάκι, θα σου σκίσω το στοματάκι, γουστάρεις τον πούτσο μου καργιολάκι, γουστάρεις να σου γαμάω το στόμα; Παρ' τον πουτανάκι…

και μου γαμούσε το στόμα σαν τρελός, ενώ με τα χέρια του μας γαμούσε τα μουνάκια μας, μετά μας γύρισε με τα μουνάκια μας μπροστά και άρχισε να τρίβει το μουνάκι μου με τον πούτσο του.

- Μη, μη, του λέω, σε παρακαλώ μη με γαμήσεις…

και αυτός κάρφωσε τον πούτσο του στο μουνάκι μου.

- Τι κάνεις εκεί καργιόλη, γαμάς το μουνί μου!

- Ναι πουτανάκι θα σου σκίσω το μουνάκι…

και άρχισε να μου το γαμάει δυνατά. Ο πούτσος του έμπαινε και έβγαινε όλος μέσα στο καυτό μουνάκι μου. Με γαμούσε με καύλα και άρχισα να καυλώνω. Ήμουν έτοιμη να χύσω, τότε η μαμά άρχισε να τον χτυπάει και να λέει "μη γαμάς το κορίτσι μου παλιοκαργιόλη, άφησέ το". Τότε αυτός με άφησε, πήγε στη μαμά και κάρφωσε το τεράστιο καυλί του στην κωλοτρυπίδα της.

- Παρ' τον στον κώλο πουτάνα να μάθεις να κάνεις το δικηγόρο…

και άρχισε να της ξεσκίζει την κωλοτρυπίδα. Η μαμά φώναζε από την καύλα.

- Ναι πούστη, σκίσε μου τον κώλο, ξεκώλιασε με, με έχεις καυλώσει καργιόλη και το μουνάκι μου θέλει να χύσει.

- Ναι πουτάνα, χύσε μου τον πούτσο…

και άρχισε να της γαμάει τον κώλο γρήγορα. Η μαμά έπαιζε με το μουνί της και φώναζε…

- χύνω, χύνω πούστη, με ξεκώλιασες και το μουνί μου χύνει…

- Χύσε πουτάνα…

είπε αυτός και μου είπε να φιλήσω τη μαμά στο στόμα. Φίλησα τη μαμά και αυτή μου έπιασε το κεφάλι και μου έβαλε μέσα στο στόμα τη γλώσσα της. Άρχισα πάλι να καυλώνω και τότε ήρθε αυτός και μου κάρφωσε το καυλί του στο μουνάκι. Μετά τον έβγαλε και άρχισε να τον τρίβει στην κωλοτρυπίδα μου.

- Μη ρε πούστη αυτό…

- Θα δεις τι καλό που είναι…

και τον έσπρωξε μέσα στην στενή μου κωλοτρυπίδα. Φώναξα κι αυτός άρχισε να μου ξεσκίζει τη μικρή μου ροδέλα. Η μαμά άρχισε να με φιλάει στο στόμα και να μου χαϊδεύει τα βυζάκια. Μετά άρχισε να μου γλείφει το καυλωμένο μουνάκι. Αυτός τον έβγαλε από τον κώλο μου και τον έχωσε στο στόμα της μαμάς.

- Γλείψε μου τον πούτσο πουτάνα, βάλε σάλιο να μην πονάει η κόρη σου.

Η μαμά του έπαιρνε για λίγο πίπα και μετά μου τον έβαζε πάλι στον κώλο και με ξέσκιζε. Πάλι πίπα η μαμά και ξανά στον κώλο μου. Ο κώλος μου άρχισε να πονάει και τσούζει αλλά με καύλωνε πολύ. Μετά έβαλε τη μαμά να κάτσει με το μουνάκι της πάνω στο στόμα μου και να γλείφει το δικό μου μουνάκι. Αρχίσαμε να γλείφουμε τα μουνάκια μας κι αυτός ήρθε από πίσω μου και μου ξανακάρφωσε τον πούτσο στον κώλο και άρχισε να μου ξεσκίζει την κωλοτρυπίδα.

- Θα σε ξεκωλιάσω πουτανάκι, είπε, παρ' την ψωλάρα μου στον κώλο καργιολάκι…

και αρχίσαμε με τη μαμά σχεδόν μαζί να χύνουμε και να φωνάζουμε από την καύλα. Έχυνε η μια στο στόμα της άλλης και γλείφαμε τα μουνάκια μας με καύλα. Μας σήκωσε και μας έβαλε να γονατίσουμε και να του γλείψουμε τον πούτσο. Του γλείφαμε τον πούτσο και τα αρχίδια σαν καλές πουτάνες.

- Θα σας χύσω τώρα πουτάνες, με έχετε καυλώσει πολύ, παίξτε με τα μουνάκια σας!

Παίζαμε με τα μουνάκια μας, εγώ έπαιζα με το μουνάκι της μαμάς και η μαμά έπαιζε με το δικό μου μουνάκι και αρχίσαμε πάλι να καυλώνουμε.

- Χύνω πουτάνες… σας χύνω…

και άρχισε ο πούτσος του να μας χύνει στη μάπα, στα βυζιά και τα μαλλιά και να μας γεμίζει με τα χύσια του. Χύσαμε κι εμείς για μία ακόμη φορά.




Copyright protected OW ref: 179455



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.