Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

- Dice mi la veritas! (Μίλα και πες μου την αλήθεια).

- Verum, veridicus non est la veritas (Αληθινά, αληθοφανή, δεν υπάρχει αλήθεια).

- Γητείες, μαγγανείες και άλλες μαγείες.

- Ξόρκια και ασυναρτησίες.

Κοιταζόμασταν και οι δυο με τρόπο που κανείς άλλος δε θα αντιλαμβανόταν. Αυτή φορούσε μια ασημένια σούπερ μίνι εφαρμοστή φούστα, ένα μαύρο see through αμάνικο ολόσωμο κορμάκι και ασημένιο σουτιέν. Στα χέρια της είχε περασμένα χρυσά βραχιόλια και στους αγκώνες είχε στηρίξει κάτι σαν ύφασμα που οκτώ λεπτές ασημένιες λωρίδες κρέμονταν. Στα πόδια της ήταν ασημένια σανδάλια, που έδεναν με ίδιου χρώματος κορδόνια ως τα γόνατα. Τα μακριά μαύρα μαλλιά της κάλυπταν την πλάτη της καλαίσθητα.

Ο κόσμος την κοιτούσε, τη θαύμαζε και μετά την ξεχνούσε. Γιατί; Είναι πολύ απλό. Ο κόσμος δε μπορεί να θυμάται κάτι που δε μπορεί να έχει, είτε είναι άρρεν είτε θήλυ. Περιμέναμε έξω από τα κτελ.

- Quea apud ipsum est!

- Ego scio.

Το λεωφορείο της έφτασε. Κεραυνοί άστραψαν στον ορίζοντα και βροντές ακολούθησαν. Τα μάτια μου ασυναίσθητα έπιασαν κάτι που δεν έπρεπε να δουν.

- Non nunc!

Επιτέλους η άλλη φίλη μου κατέβηκε από το λεωφορείο. 1,56 ύψος, 47 κιλά βάρος, μαύρα μαλλιά κουρεμένα ως τη βάση του λαιμού, μαύρα μάτια. Φοράει γαλάζιο τζίν παντελόνι, μαύρο φούτερ, μαύρη τσάντα. Ήδη έχω σκύψει και βγάζω το μικρό σακίδιο από τη μπαγκαζιέρα του λεωφορείου. Ξέρω ποιο είναι. Δε χρειάζεται να ρωτήσω.

- Πού είσαι ρε μόρτη;… με ρωτάει ενώ παίρνει τη βαλίτσα.

- Στη γη του πυρός!

Κοιταχτήκαμε στα μάτια. Την τελευταία φορά που εμείς οι δύο είχαμε βρεθεί ήταν το 2004. Όταν η εθνική Ελλάδας είχε κερδίσει την Τσεχία στον ημιτελικό. Δεκαέξι χρόνια και κάτι ψιλά. Καθώς στρίβω τσιγάρο και της δίνω, το βλέμμα της αντικρίζει την άλλη φίλη μου από την Αίγυπτο.

- Καλή! Το έχετε κάνει;

- Όχι.

- Α ναι! Τώρα το βλέπω. Ριψοκίνδυνο.

Τις συστήνω. Η φίλη μου από την Ελλάδα δίνει το χέρι στη φίλη μου από την Αίγυπτο. Κοιτάζονται στα μάτια. Χαμογελάνε και καθώς της ακουμπάω και τις δύο, ένας κεραυνός χτυπάει το αλεξικέραυνο στο λιμάνι. Μυρίζω θειάφι, καμένο γυαλί και κεχριμπάρι. Το εκκωφαντικό μπαμ της βροντής ακούγεται μετά από δύο δέκατα του δευτερολέπτου. Και ξαφνικά ο αέρας πέφτει. Κοιταζόμαστε και οι τρεις. Ακουμπάμε ο ένας τον άλλο σε τρίγωνο και λέμε ταυτόχρονα.

- Είμαστε στο μάτι! Κράτα τώρα μέχρι που να έρθει η σημαίνουσα ώρα.

Πηγαίνουμε σε ένα μπαράκι και πίνουμε δύο ουισκάκια ο καθένας. Πάω να πληρώσω και για άλλη μια φορά μένω αμίλητος. Η Αίγυπτος τα έχει κανονίσει όλα. Κόσμος τη θαυμάζει, αλλά δε μπορεί να κάνει αλλιώς. Η Ελλάδα όμως δεν την ξεχνάει. Συζητάμε για ιστορίες, κακουχίες και παλιές αμαρτίες. Για πίκρα και για κακό μεγάλο. Για στεναχώριες και χαμένες ελπίδες. Η ατμόσφαιρα έχει βαρύνει και φεύγουμε από το μαγαζί.

- Ξέρεις ότι θα σε έπαιρνε, αν δεν ήμουν στην πόλη του, λέει η Αιγύπτια.

- Ναι το ξέρω. Αλλά δεν είναι η ώρα μας ακόμα. Έρχεται μια άλλη. Μια από Αθήνα. Αυτή είναι σημαντική γι' αυτόν να το θυμάσαι.

- Δε θα έρθει για πολύ νομίζω. Λίγες ώρες.

- Που όμως αυτές οι λίγες ώρες θα γεμίσουν με χαρά και τους δύο. Τους βλέπω...

- Κι εγώ τους βλέπω...

- Κι εγώ μας βλέπω να μας παίρνει ο "έξω από 'δω".

- Αφήστε τη φίλη μου στην ησυχία της…

πετάχτηκα για να διακόψω τη συζήτησή τους. Όμως η Ελληνίδα και η Αιγύπτια έχουν απορροφηθεί. Η πρώτη γελάει και νεύει θετικά, η δεύτερη υποκλίνεται μπροστά μου με το σαρδόνιο χαμόγελο της.

Ξέρω ότι η φίλη μου από Αθήνα θα έρθει στην Πάτρα και όταν είμαστε και οι τρεις μαζί είναι σα να βλέπουμε τα πάντα.

Όχι! Δε θα βρεθούμε στο σπίτι μου. Στο ξενοδοχείο δίπλα στο κτελ. Θα κλείσουμε ημιδιανικτεύρεση. Θα ανέβουμε με τα πόδια σχεδόν τρέχοντας στον πρώτο όροφο και θα ανοίξουμε την πόρτα, η οποία θα κλείσε σε μηδενικό χρόνο πίσω μας. Δεν έχουμε χρόνο για φιλιά. Θα βγάλουμε όλα τα ρούχα μας. Και μετά θα φιληθούμε με πάθος. Με τέτοιο πάθος που και οι δύο έχουμε να νιώσουμε καιρό. Δε θέλουμε να κάνουμε έρωτα. Θέλουμε απόλυτη σαρκική επαφή. Αλλά πρώτα θα τη γλείψω. Γιατί θέλω να θυμηθώ πώς μυρίζει. Γιατί το έχω ξεχάσει. Και γιατί θέλω να είναι εντελώς καυλωμένη και υγρή και πολύ κοντά στον οργασμό.

Μετά θα μπω μέσα της και θα τελειώσω μέσα σε δυο λεπτά. Γιατί ξέρω ότι έχω να πάω καιρό με γυναίκα, αλλά και γιατί με έφτιαξε η μυρωδιά της. Όμως κι αυτή θα χύσει μαζί με εμένα. Ταυτόχρονα. Γιατί και η ίδια έχει καιρό να αισθανθεί χαρά στα σκέλια της εκτός από την πλαστικούρα.

Θα καπνίσω ένα τσιγάρο, όσο θα τη βλέπω να παίζει το μουνάκι της και την κωλότρυπα της. Και μετά θα τη γαμήσω όσο πιο δυνατά μπορώ. Θα αλλάξουμε στάσεις. Εγώ από πάνω, αυτή ιππαστί ανάποδα, πισωκολλητό. Εκεί θα της βάλω δάχτυλο στον κώλο και μετά δεύτερο. Σε λιγάκι η πούτσα μου θα πάρει τη θέση των δαχτύλων και αυτή ενώ θα παίζει με το μουνάκι της και την κλειτορίδα της, θα χύνει δυνατά και από μπρος και από πίσω. Θα τη γείρω στο πλάι και θα της γαμάω το κωλαράκι πιο αργά. Θα πρέπει κι εγώ να πάρω ανάσες. Δεν έχω την αντοχή της νιότης, αλλά έχω την εμπειρία.

Όταν θα αρχίσει να συνέρχεται, θα τη δαγκώσω πίσω στο σβέρκο απαλά. Και μετά τα χείλη μου θα πλησιάσουν στο λαιμό της και ενώ αυτή είναι παραδομένη, θα γλείψω με τη γλώσσα μου τη σφαγίτιδα φλέβα και...

- Prohibere, λέω στην Αίγυπτο.

- Ένα αστείο έκανα. Αλλά όπως θα την παίρνεις από πίσω να της δαγκώσει τον αριστερό λοβό του αυτιού. Όχι δυνατά, απαλά. Και μετά να βάλεις τη γλώσσα σου μέσα και γύρω από το αυτί της.

- Ναι, συμπληρώνει η Ελλάδα. Αυτή τότε θα σε γυρίσει και θα σου κάνει την καλύτερη πίπα της ζωής της. Και όταν θα τελειώσεις στο στόμα της, θα τη δεις να χύνει μαζί σου...

- Και θα έχετε λίγο ακόμα χρόνο να μιλήσετε, να καπνίσεις και να το ξανακάνετε, είπαν και οι δύο ταυτόχρονα.

- Ρε βλαμμένες! Δεν έχετε κάτι καλύτερο να ασχοληθείτε από την ερωτική μου ζωή.

Με κοιτάνε! Της κοιτάω.

- Εγώ θα πάω σε ένα φίλο μου που με φιλοξενεί στο Ρίο και θα παίξω με αυτό που είδα, λέει η Αίγυπτος.

- Κι εγώ θα πάω στο δωμάτιο σου και θα περιμένω να μιλήσουμε για άλλα πράγματα, λέει η Ελλάδα. Μην ανησυχείς! Θα πάρουμε άλλο ουίσκι. Όχι το δικό σας.

Η Αιγύπτια υποκλίνεται ενώ ένα ταξί σταματάει κι αυτή μπαίνει μέσα. Η Ελληνίδα με κοιτάει.

- Τη θυμάσαι;… ρωτάω.

- Ναι! Ξέρεις ότι έχει...

- Ναι. Ξέρω φιλενάδα. Ξέρω.




Copyright protected OW ref: 179468



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).