Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σε όλους λέγομαι Τάκης, είμαι 30 χρόνων, αρκετά εμφανίσιμος, αδύνατος, γύρω στο 1, 75 μελαχρινός παντρεμένος με τη Στέλλα 26 χρόνων, η οποία ήταν κάτι παραπάνω από μια ωραία γυναίκα γύρω στο 1.62, αδύνατη, καστανό μελαχρινή, με μακριά ίσια μαλλιά, γύρω στα 50 κιλά, με μια κωλάρα τουρλωτή και από φυσικού της, αλλά και με τη γυμναστική που έκανε την είχε φτιάξει ακόμα πιο τουρλωμένη, ενώ αντίθεση έκαναν με το λεπτό κορμί της τα μεγάλα και πλούσια στήθη της. Μια φορά μου έκανε ισπανικό και το πέος μου χάθηκε μέσα σ' αυτά. Δε φημίζομαι για το μέγεθος μου, είναι περίπου 10 εκατοστά, κάτι όμως που δεν ενοχλούσε τη Στέλλα καθόλου μιας και δεν μου είχε κάνει παράπονα ποτέ στο κρεβάτι.

Με τη γυναίκα μου είμαστε πολύ ερωτευμένοι και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Περνούσαμε πολύ καλά μαζί. Τον Ιούνιο είχαμε πάει λόγο και της δουλειάς μου στο χωριό μου για δύο εβδομάδες εκεί την πρώτη μέρα μείναμε στο πατρικό μου αλλά λόγο κακής κατάστασης του σπιτιού η θεία μου, αδερφή της μάνας μου μας πρότεινε να μείνουμε στο δικό τους σπίτι μιας και το σπίτι ήταν μεγάλο και τους περίσσευε ένα δωμάτιο. Έτσι μείναμε μαζί της στο ίδιο σπίτι μ' αυτή και τα δύο ξαδέρφια μου, το Θάνο 40 ετών, γύρω στο 1.80, λίγο εύσωμος και αρραβωνιασμένος και εκτός από ξάδερφος, πολύ καλός φίλος και τον Κώστα, 35 ετών, γύρω στο 1.85, αλλά όχι και τόσο εμφανίσιμος. Είχε αρκετά άγρια χαρακτηριστικά και πολλά περιττά κιλά. Αρκετά άξεστος στους τρόπους, κάτι που το έκανε ακόμα πιο δύσκολο να βρει γυναίκα. Μ' αυτόν δεν τα πηγαίναμε και πολύ καλά από μικροί, με έβλεπε ανταγωνιστικά και είχαμε κόντρα συχνά, μεγαλώνοντας λιγότερο.

Ήταν πολύ εγωιστής σαν άτομο και δεν του άρεσε ποτέ να έχουν αντίθετη άποψη απ' αυτόν ακόμα και σε ασήμαντα θέματα. Για παράδειγμα με τη μπάλα αν υποστηρίζεις άλλη ομάδα γίνονταν τρελός, σε αντίθεση με τον αδερφό του που υποστήριζε την ίδια ομάδα αλλά δεν ήταν φανατικός. Μια μέρα θυμάμαι έπαιζε μπάσκετ Αμ. . εναντίον Ρω... Το ματς για μένα δεν είχε τόσο τρελό ενδιαφέρον, όλοι στο τραπέζι τρώγαμε και βλέπαμε ματς. Ακόμα και η Στέλλα με τη θεία μου. Σε μια φάση ο ξάδερφος δεν έχασε ευκαιρία και απ' την αρχή του ματς μας τσίγγλισε τι υποστηρίζουμε. Εγώ δεν ήξερα από εθνικές τι υποστηρίζει αλλά δεν ήθελα ούτε κόντρα να του πάω μα του είπα ότι υποστήριζα Ρω... Αυτός αμέσως με ειρωνεύτηκε και άφησε ξεκάθαρο να φανεί ότι υποστήριζε Αμερική.

Μου είπε να βάλουμε και στοίχημα αλλά δεν ήθελα. Τότε μου είπε πως είμαι κότα ως συνήθως και διάφορα για να με προκαλέσει σε αρκετά υψηλό τόνο, ώσπου η Στέλλα και η θεία ενοχλήθηκαν από τις φωνές του, η θεία του είπε να ηρεμήσει αλλά δεν άκουγε. Η Στέλλα έκατσε δίπλα μου και πήρε το μέρος μου. Παρ' όλο που δεν ήξερε και πολλά από μπάσκετ με υποστήριζε. Σε μια δόση όπως με προκαλούσε σε μια φάση, φάνηκε να ηρέμησε για λίγο ενώ σαν να μου φάνηκε ότι κοιτούσε τη γυναίκα μου κάπως περίεργα, κάτι που μου φάνηκε παράξενο. Εντάξει… δε λέω, λόγο της εποχής, καλοκαίρι ήταν, όλοι ήμασταν ντυμένοι ανάλαφρα. Οι άντρες φορούσαμε μόνο βερμούδες και αμάνικες μπλούζες ενώ η Στέλλα φορούσε επάνω μια μπλούζα με ραντάκι που είχε λίγο ανοιχτό μπούστο ενώ είχε και κουμπιά πιο κάτω και αν τα ξεκούμπωνε περισσότερο απ' το μισό στήθος θα αποκαλύπτονταν. Τα είχε κουμπωμένα, δεν ήθελε να προκαλεί, ενώ από κάτω φορούσε μια εφαρμοστή και αρκετά λεπτή φόρμα σαν κολάν που έφτανε μέχρι το γόνατο.

Με εκνεύρισε ο τρόπος που την κοιτούσε και ευτυχώς το έκοψε γιατί αλλιώς θα τον πλάκωνα. Ύστερα ηρέμησα, σκέφτηκα ότι θα ήταν ιδέα μου. Σε μια δόση η Στέλλα σηκώθηκε από δίπλα μου και πήγε στην κουζίνα ενώ μετά από λίγο ο Κώστας άρχισε πάλι να με προκαλεί λέγοντας, "λοιπόν τι λες δεν βάζουμε ένα στοίχημα έτσι για την πλάκα; Μη φοβάσαι δε θα βάλουμε πολλά λεφτά εκτός αν κωλώνεις, αν φοβάσαι". Μετά από λίγο ήρθε ξανά η Στέλλα με ένα δίσκο με κάτι πιάτα με μεζέδες που έκαναν με τη θεία και μας τους άφησε στο τραπέζι ενώ μετά πήγε στην κουζίνα λέγοντας ότι θα φέρει και κάτι λουκάνικα που έκαναν με τη θεία. Ο Κώστας σηκώθηκε να πάει τουαλέτα. Μετά από λίγο η Στέλλα γύρισε με τα λουκάνικα ενώ και ο Κώστας επέστρεφε να κάτσει στη θέση του και είπε:

- Α… ωραία βλέπω έψησε αυτά που έφερα χθες εγώ, τα χωριάτικα, τα μεγάλα. Ευτυχώς γιατί αν έβαζε τα' αλλά που παίρνει απ' την πόλη τα κατεψυγμένα, δε θα χορταίναμε. Της πόλης το λουκάνικο είναι πολύ μικρό και στεγνό, που να συγκριθεί με το δικό μας εδώ το χωριάτικο. Και πιο ζουμερό είναι και πιο μεγάλο.

Λέγοντας αυτά, έκατσε ξανά στον καναπέ ενώ η Στέλλα συμφώνησε.

- Ναι φαίνεται όντως πολύ μεγάλο.

Ο Κώστας, αφού αρχίσαμε να τρώμε, σε μια φάση μου είπε πάλι:

- Έλα τι λες, ακόμα γυρίζει, πάει το στοίχημα ότι η Αμε... Θα σας κερδίσει;

Εγώ του είπα ξανά όχι ενώ αυτός συνέχισε:

- Εκτός αν φοβάσαι ότι θα σας ξεσκίσουμε, γιατί στο τέλος να ξέρεις αυτό θα κάνουμε, ότι κάνει πάντα η Α… στη Ρ… και ότι κάνουν αυτοί οι αράπηδες στις ρ...

Του είπα "όχι δεν ψήνομαι". Τότε η Στέλλα φανερά ενοχλημένη και επειδή τυχαίνει η μαμά της να είναι από Ρωσία, είναι μισή Ελληνίδα μισή ρωσίδα. Αλλά δεν μιλάει καν τη γλώσσα, ούτε καταλάβαινε. Γεννήθηκε και μεγάλωσε Ελλάδα αλλά το πήρε πατριωτικά και του είπε:

- Εντάξει πάει το στοίχημα…

ενώ του είπε ότι τα σχόλια του ήταν ρατσιστικά αυτός της είπε ότι δεν έχει ιδέα από μπάσκετ και μιλούσαν φωνάζοντας για λίγο. Η Στέλλα ρώτησε τι στοίχημα θα βάλουν αλλά αυτός είπε αργότερα θα μας πει. Τελικά το ματς τελείωσε, η Ρωσία το πάλεψε αλλά έχασε με αρκετή διάφορα. Τα σχόλια του Κώστα πολύ εριστικά. Εμείς δε δώσαμε συνέχεια. Τελικά πέρασαν δύο μέρες, ο Κώστας φάνηκε να ηρέμησε αλλά και να ξέχασε το στοίχημα. Έτσι δεν του το θύμισα ενώ εκείνη τη μέρα του είχα πει ότι κερνάω μπύρα. Αυτός γέλασε και είπε ότι δε θα ξεμπερδέψω με μια μπύρα. Μετά από δύο μέρες ήμουν στη δουλειά. Έτυχε να τελειώσουμε νωρίς και είπαμε αφού δεν έχει κόσμο να φύγουμε νωρίτερα. Αντί να σχολάσω στις τέσσερις, σχόλασα στις 12 και γύρισα σπίτι. Το σπίτι άδειο, η θεία έλειπε σε μια φίλη της, ο Θάνος ήταν με την αρραβωνιαστικιά του έξω για ψώνια, ο Κώστας στα χωράφια ως συνήθως, η Στέλλα έπρεπε να είναι σπίτι λογικά αλλά δεν ήταν πουθενά. Θα πήγε με τη θεία σκέφτηκα.

Αφού άραξα λίγο μετά σκέφτηκα να δω το αυτοκίνητο στο πίσω μέρος της αυλής γιατί είχε ένα θέμα με τη μηχανή, ήθελε να αλλάξω και τα λάστιχα και πήγα να κοιτάξω. Όπως έβλεπα το αμάξι μου, δίπλα ήταν το αυτοκίνητο του Κώστα. Σε μια φάση άρχισα να ακούω ένα θόρυβο σαν τρίξιμο και ένα μονότονο χτύπημα σα να βαρούσε κάποιος λαμαρίνα. Κοίταξα τριγύρω, δίπλα το αμάξι του Κώστα στη θέση του, σκέφτηκα μήπως τίποτα έγινε σεισμός αλλά τίποτα. Τα αμάξια δεν κουνιόντουσαν και τίποτα τριγύρω. Ο θόρυβος σα να επιταχύνει λίγο. Όπως έψαχνα μου φάνηκε ότι ακούστηκε απ' το υπόστεγο. Δεν έδωσα σημασία. Μια άλλη μέρα γύρισα στη μια πάλι και έλειπαν όλοι.

Αφού δεν είδα προκοπή με το αμάξι είπα να αλλάξω τα λάστιχα. Πήγα να τα περάσω, αλλά δεν είχα καλό γρύλο και πήγα να πάρω απ' το υπόστεγο. Ο θόρυβος της λαμαρίνας ακούγονταν και σήμερα. Καμιά δεκαριά μέτρα μακριά στο υπόστεγο ήταν παρκαρισμένο και το παλιό βαν το λεωφορειάκι του Κώστα που το είχε για μεταφορές. Όπως μπήκα στο υπόστεγο, πέρασα στα πέντε μέτρα απ' το βαν. Ο θόρυβος ήταν δυνατότερος και τότε κοντοστάθηκα και είδα ότι το βαν κουνιόταν και από κει έρχονταν ο θόρυβος. Πλησίασα ξαφνιασμένος. Λέω έχει γούστο ο τρελός ο Κώστας να χει τίποτα ζωντανά εδώ μέσα τίποτα πρόβατα και τρελάθηκαν τα ζωντανά. Αφού πλησίασα κι άλλο κοντά στα τρία μέτρα σε μια δόση άκουσα κάτι σαν "αχ" ένα πολύ θηλυκό αναστεναγμό. Τότε πλησίασα στο βαν και κοίταξα μπροστά στα καθίσματα μα δεν είδα τίποτα. Άδειο.

Πήγα προς τα πίσω και έστησα αφτί στην πόρτα στο πλάι. Άρχισα να ακούω εκτός από τη λαμαρίνα και ένα πατ πατ, ενώ το συνόδευαν και αναστεναγμοί από μια πολύ ωραία γυναικεία φωνή ενώ κάπου-κάπου ακούγονταν και μια αντρική γαϊδουροφωνάρα. Το βαν είχε θέμα με την πόρτα και είχε σε κάνα δυο σημεία τρύπες μια ήταν κοντά στην πόρτα. Το γκαράζ δεν είχε πολύ φως και μέσα στο βαν δεν φαίνονταν και πολλά. Έβαλα το μάτι να δω τι γίνεται και έπαθα σοκ μιας και είδα δύο φιγούρες στο σκοτάδι να κάνουν άγριο σεξ. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ο Θάνος με την αρραβωνιαστικιά του και πήγα να φύγω, μετά όμως κατάλαβα ότι ο άντρας ήταν ο Κώστας μιας και το πρόσωπο δε φαίνονταν αλλά η σιλουέτα με την κοιλάρα του ξεχώριζε. Η γυναικεία σιλουέτα δεν ταίριαζε στη γυναίκα του Θάνου γιατί ήταν πολύ καλλίγραμμη. Δεν την αναγνώρισα αλλά μου έκανε εντύπωση πως ο Κώστας ο χοντρομπαλάς με τη γουρουνόφατσα γαμούσε στα τέσσερα πισωκολλητό τόσο ωραία γυναίκα.

Βρήκε γκόμενα;… αποκλείεται σκέφτηκα. Μετά μου ήρθε φλασιά ότι ο Θάνος μου είχε πει πως μερικές φορές παλιά ο Κώστας έφερνε στα κρυφά, κυρίως νύχτα, πουτάνες κανονικές, επαγγελματίες δηλαδή που της πλήρωνε και τις γαμούσε στο βαν. Μια φορά τον είχε πιάσει με μια ο ίδιος. Είχα αηδιάσει με τα λίπη του χοντρού και λυπόμουν την ατυχή κοπέλα που της έτυχε στη βάρδια της αυτό το παχύδερμο. Απ' την άλλη όταν εστίαζα στη γκόμενα και στους αναστεναγμούς της καύλωνα. Είχα αρχίσει να σκληραίνω κάτω, μιας και οι γυναικείοι αναστεναγμοί ήταν κάτι που μου έλειπε γενικά, γιατί η γυναίκα μου η Στέλλα δεν αναστενάζει καθόλου στο σεξ. Είναι πολύ ήσυχη και σιωπηλή γενικά. Έτσι ακούγοντας το έσκορτ καύλωσα. Βογκούσε ωραία ενώ σε μια δόση ακούστηκε ένα σλατσ που τελικά ήταν ένα μπατσοκώλι που έριξε ο Κώστας στο κωλομέρι της κοπέλας ενώ που και που της έπιανε τα μακριά μαλλιά από πίσω και της τα κρατούσε ενώ τη γάμαγε σαν να ίππευε φοράδα και τα μαλλιά της ήταν το σκοινί του αλόγου που κρατάει ο αναβάτης.

Σε μια φάση ο Κώστας ανέβασε ρυθμό. Το βαν κουνιόταν κανονικά ενώ η κοπέλα άρχισε να αναστενάζει πιο δυνατά.

- Έτσι, γάμα με, γάμα με…

- Είδες τι ωραία γαμάμε, είδες τι σκληρά που ξεσκίζουμε;

- Ντα… αχ… ντα...

- Σε έχουν ξεσκίσει ποτέ ξανά έτσι;

- Αχ… νιετ, αχ…

Κατάλαβα ότι η κοπέλα ήταν ρωσίδα. Τον ηλίθιο σκέφτηκα, κοίτα τι γελοιότητες κάνει, ακόμα και στο σεξ βγάζει τα κόμπλεξ του στην καημένη την κοπέλα. Ποιος ξέρει τι μικροτσούτσουνος θα είναι για να μιλάει με τόσο παχιά λόγια για τα προσόντα του ενώ συνέχισε…

- Έχεις φάει ποτέ μεγαλύτερο πούτσο;

- Νιετ, νιετ… αχ...

Μετά από λίγο έσκυψε μπροστά και της έπιασε τα μεγάλα στήθη.

- Καργιόλα τι βυζάρες έχεις! Θα στις γεμίσω χύσια μετά.

Σηκώθηκε ξανά σε στάση καβαλάρη τρομάρα του και συνέχισε το σφυροκόπημα. Μετά από λίγο:

- Πουτάνα μου είμαι έτοιμος να χύσω, αν θες να κρατήσει κι άλλο έλα και πάρε μου πίπα αργά όπως πριν να μου τον χαλαρώσεις λίγο γιατί είμαι έτοιμος να χύσω.

Ελάττωσε ρυθμό ενώ αυτή κατευθείαν υπάκουσε, γύρισε, έβγαλε αυτός την πούτσα του απ' το μουνί της και τότε τρελάθηκα. Δε μπορεί λέω, δε βλέπω καλά επειδή έχει σκοτάδι, αποκλείεται αυτός ο κοιλαράς να χει τόσο μεγάλη πούτσα. Μιλάμε φαίνονταν σαν να ήταν καμία εικοσαριά πόντους. Έκατσε στα γόνατα η κοπέλα μπροστά στην πούτσα του και άρχισε να του παίρνει πίπα. Αυτός τώρα βογκούσε δυνατά αλλά κάπως πιο ξαλαφρωμένος μιας και του τη ρούφαγε αργά, ενώ του την έπαιρνε όλη και του κάνε κάτι κόλπα και δούλευε τα χείλια και τη γλώσσα τέλεια. Όπως φαινόταν απ' της κινήσεις του κεφαλιού της η κοπέλα ήταν επαγγελματίας και μάλιστα πολύ καλή, ενώ επιβεβαιωνόταν αυτό που λένε για τις ρωσίδες ότι όντως είναι καλές στο τσιμπούκι. Άρχισα να ζηλεύω λίγο μιας και η Στέλλα δε γούσταρε το στοματικό και δε μου έπαιρνε πίπες ποτέ. Μόνο μια δύο φορές στην αρχή όταν ήμασταν νιόπαντροι και η αλήθεια ήταν πως μου άρεσε πολύ παρ' όλο που δεν είχε τη μαεστρία ούτε την προθυμία της κοπέλας εδώ.

Μετά από ένα φοβερό δεκάλεπτο τσιμπούκι και μερικές λαρυγγοπίπες, πραγματικά η κοπέλα κατάπινε σπαθιά, απορούσα πως κατάφερε και τον πήρε όλον τον πούτσο του Κώστα μέσα.

Μετά από λίγο της είπε "είμαι εντάξει τώρα, έλα να συνεχίσουμε" και την έβαλε ξανά να στηθεί στα τέσσερα, ενώ γρήγορα άρχισε να χώνει την πούτσα του μέσα στο μουνί της με αργές εισχωρήσεις στην αρχή. Μετά επιτάχυνε και κατέληξε ξανά σε άγριο σφυροκόπημα ενώ μετά από λίγο της λέει:

- Είδες πως γαμάει η χώρα μου τη Ρωσία σας;

- Αχ, ντα, ντα…

- Είδες πως καρφώναμε οι Αμερικανοί στη μπασκέτα της Ρωσίας; Σ' αρέσει που η ομαδάρα μας ξεσκίζει την ομαδούλα σας;

- Ντα...

Μετά από κάνα εικοσάλεπτο έτσι, της είπε:

- Έρχεται καργιόλα, χύνω…

Βγήκε από μέσα της, γονάτισε μπροστά του, παρέταξε την πούτσα του μπροστά της ενώ τώρα η κοπέλα έπιασε με τα χέρια της τα στήθη της και έβαλε τον πούτσο του ανάμεσα στα βυζιά της και άρχισε να τα ανεβοκατεβάζει. Το ισπανικό δε σταμάτησε εκεί μιας και η γαιδουρόπουτσα του Κώστα ήταν τόσο μεγάλη που παρ' όλο που η κοπέλα είχε μεγάλα βυζιά προεξείχε το πουτσοκέφαλο. Έτσι, ότι περίσσευε, η κοπέλα το ρούφαγε στο στόμα της πιπιλίζοντας το πουτσοκέφαλο ενώ τώρα αυτός έδιωξε τα χέρια της απ' τα στήθη της και τα πιάσε αυτός με τις χερούκλες του και άρχισε να της γαμάει έτσι τα βυζιά ενώ φαινόταν έτοιμος να χύσει.

Η κοπέλα έβαλε τα χέρια της πάνω στα δικά του απ' το πλάι και ακολουθούσε το ρυθμό του. Σταμάτησαν το ισπανικό τσιμπούκι και συνέχισαν με λαρυγγοπίπες που του έπαιρνε η κοπέλα και μετά από λίγο σταμάτησε και του τον έπαιζε ενώ του τον έγλειψε από πάνω μέχρι κάτω. Μετά του έδωσε ένα φιλί στον κορμό της πούτσας, ένα στο πουτσοκέφαλο, βάρεσε την πούτσα του στη γλώσσα της μερικές φορές και συνέχισε να του παίρνει πίπες. Ο τρόπος που του έκανε πίπες ήταν πολύ καυλωτικός. Το είχε η κοπέλα.

- Χύνω, χύνω πουτάνα, χύνω γαμώ τη Ρωσία...

Το βλάκα σκέφτηκα, ακόμα και στο σεξ τόσο κομπλεξικός και ρατσιστής. Η κοπέλα μετά από λίγο έβγαλε την πούτσα του απ' το στόμα της βήχοντας ενώ μετά ανασήκωσε τα βυζιά της μπροστά στην πούτσα του κι αυτός άρχισε να τα γεμίζει χύσια. Απ' ότι κατάλαβα, αν και αυτό δε φαίνονταν με το χαμηλό φωτισμό που είχε, έχυνε αρκετή ώρα ενώ μετά ο ίδιος οδήγησε την πούτσα του στο πρόσωπο της και την έχυνε εκεί. Αφού την έχυσε τελείωσε και άφησε την πούτσα του ελεύθερη έτσι κάγκελο όπως ήταν μιας και δεν είχε αρχίσει ακόμα να πέφτει απ' την καύλα. Δεν είδα αν τα κατάπιε η κοπέλα πάντως εκείνη την ώρα καθάριζε τα στήθη της απ' ότι είδα.

Ξαφνικά ακούστηκε η φωνή της θείας από μέσα. Έφυγα αμέσως και δεν είδα τη συνέχεια.

Όμως υπήρχε συνέχεια...




Copyright protected OW ref: 179448



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.