Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας φίλοι μου, έχω καιρό να γράψω δυστυχώς. Μετά από αρκετή προσπάθεια πέρασα το στάδιο να βλέπω τη μητέρα μου σα γυναίκα και τώρα πλέον έχω 3 χρόνια σχέση με μια κοπέλα που στο σεξ τουλάχιστον τα βρίσκουμε απόλυτα, καθώς ικανοποιεί όλα μου τα γούστα όπως βέβαια κι εγώ τα δικά της. Η κοπέλα μου είναι 22 χρονών, κοντούλα σχετικά, με μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, υπέροχο προσωπάκι, με λίγα κιλάκια παραπάνω από το κανονικό που τα έχει όλα στις καμπύλες της που κολάζουν και άγιο, όπως και στο στήθος της που είναι μεγάλο και τραβάει τα βλέμματα όλων όπου και να πάμε αν τυχών φορέσει κάτι λίγο πιο άνετο. Αυτό που μου άρεσε πάντα στην κοπέλα μου (ας την πούμε Ελένη) είναι ότι της αρέσει να ντύνεται πολλές φορές σα σκύλα, με τα μίνι της τα εξώβυζα της και ότι και να βάλει να το συνδυάσει πάντα με το στρινγκάκι της το ανάλογο.

Στην ιστορία μας λοιπόν. Εδώ και ένα χρόνο με την Ελένη κάθε φορά που το κάνουμε μιλάμε και για τρίτο άτομο να τη γαμάει, να τη χύνει στο στόμα της και γενικά καυλώνουμε πολύ και οι δύο κάθε φορά που το αναφέρουμε. Εμένα ειδικά μου έχει γίνει εμμονή να τη δω να γαμιέται με άλλον και με άλλους. Τόσο καιρό που το συζητάγαμε ποτέ δεν είχαμε κάποιο συγκεκριμένο στο μυαλό μας. Εγώ έχω έναν φίλο, τον κολλητό μου βασικά. Τον ξέρω κοντά στα 10 χρόνια και είμαστε σαν αδέρφια, έχουμε κάνει σχεδόν τα πάντα μαζί (πάντα λέγαμε ότι θέλαμε να πάρουμε μια γκόμενα τρίο). Ο φίλος μου (ας τον πούμε Χρήστο) είναι κατά 3 χρόνια μεγαλύτερος από μένα και έχει να κάνει σχέση κοντά στα 4 χρόνια. Το χειρότερο είναι ότι από τότε έχει να κάνει σεξ.

Μια μέρα με την Ελένη, ήταν πρωί Κυριακής, δε δούλευε κανείς μας και έτσι πως ήμασταν στο κρεβάτι γυμνοί, εγώ την έγλειφα χαμηλά κι αυτή μου μιλούσε. Είχαμε πιάσει λίγο την κουβέντα πριν αρχίσω να τη γλείφω για τον Χρήστο ότι δεν έχει σχέση και έλεγε η Ελένη ότι προκοπή δεν έχει χωρίς δουλειά και χωρίς κοπέλα. Έτσι όπως την έγλειφα της λέω ότι έχει άλλα προσόντα (επειδή έχουμε δει γυμνούς ο ένας τον άλλον ξέρω πως ο Χρήστος μπορεί σε πολλά να υστερεί αλλά στο μέγεθος και το πάχος είναι πολύ προικισμένος) και τότε με ρώτησε τι εννοώ και της είπα για τα προτερήματα του. Σταμάτησε να μιλάει για λίγο και απλά με άφησε να τη γλείψω μέχρι να τελειώσει. Μετά από αυτό καθίσαμε για πρωινό και καθώς πέρασε λίγο η ώρα βγήκαμε μια βόλτα.

Η Ελένη κλασσικά φορούσε μια μπλούζα που έβγαζε σχεδόν όλο της το στήθος έξω. Όταν γυρίσαμε σπίτι είχα αρχίσει να έχω πολλές καύλες και έτσι την άρπαξα, την πέταξα στο κρεβάτι και την έγδυσα. Άρχισα να τη φιλάω στο λαιμό (αυτό την καυλώνει άπειρα ειδικά όταν έχω και το χέρι μου στο μουνάκι της) και άρχισα να τη ρωτάω για το πρωί αν καύλωσε που ανέφερα για το μεγάλο πούτσο του Χρήστου. Ντράπηκε λίγο στην αρχή αλλά την ξανά ρώτησα και μου έγνεψε καταφατικά. Τότε της είπα ότι έχει να κάνει σεξ 4 χρόνια. Φαντάσου της λέω να σε γαμήσει πως θα σε ξεμουνιάσει. Ένιωσα το μουνάκι της να αρχίζει τους σπασμούς και να τελειώνει όσο έχω τα δάχτυλα μου μέσα της.

Εκείνο το βράδυ δεν το συζητήσαμε άλλο, απλά γαμηθήκαμε άγρια. Με τον καιρό το αναφέραμε αρκετές φορές μέχρι που και μόνη της μου έλεγε για τον πούτσο του Χρήστου. Εγώ ωστόσο δεν είχα αναφέρει κάτι στο Χρήστο όσο βγαίναμε έξω μαζί. Ένα βράδυ ήταν να πάμε για καμιά μπύρα και ήρθαμε λίγο στο σπίτι να αλλάξω. Ήταν και η Ελένη σπίτι όταν της είπα ότι θα πάω με το Χρήστο σπίτι να αλλάξω και θα βγούμε. Μόλις φτάσαμε σπίτι την είδαμε και μας έπεσε και τους δύο το σαγόνι με αυτό που φορούσε. Ένα μαύρο νυχτικό που τα βυζιά της που ήταν τεράστια έκρυβαν ίσα-ίσα τις ρώγες και φαινόταν όλη η χαράδρα της. Έφτανε 2 δάχτυλα κάτω από το μουνί της και φορούσε ένα μαύρο στρινγκάκι από κάτω που από πίσω έμπαινε όλο το κορδόνι μέσα.

Πρώτη φορά το έβαλε το νυχτικό αυτό μπροστά σε κάποιον άλλον πέρα από μένα, αλλά είδα πως του Χρήστου του άρεσε πολύ το θέαμα (που να ήξερε τι είχα στο μυαλό μου). Εκείνο το βράδυ δεν κράτησε πολύ η έξοδος και φύγαμε.

Μετά από 2 βράδια, δηλαδή 4 μέρες πριν από τώρα που γράφω την ιστορία. Ήταν Σάββατο και κανονίσαμε με το Χρήστο να πάμε σε ένα μαγαζί να αρχίσουμε τα ποτά και να γίνουμε. Σκέφτηκα να πάρω και την Ελένη μαζί μας να περάσουμε καλά χωρίς εκείνη τη στιγμή να περνάει κάτι από το μυαλό μου. Έφτασε το βράδυ που θα βγαίναμε και είπα στην Ελένη ότι θα είμαστε εγώ ο Χρήστος κι αυτή και όλη μέρα ετοιμαζόταν. Με ρώταγε αν αλήθεια έχει μεγάλο πούτσο και τέτοια. Όταν τελείωσε με το ξύρισμα στο μουνάκι της και στα πόδια της πήγε να ετοιμαστεί. Εγώ έβαλα το πουκάμισο μου και ένα παντελόνι και βλέπω την Ελένη να βγαίνει από το μπάνιο με ένα φόρεμα μαύρο (το αγαπημένο της χρώμα), κόκκινο κραγιόν, φόρεμα με φερμουάρ από μπροστά και από πίσω κλειστό, αλλά από κάτω τα μπουτάκια της φαινόντουσαν και από μέσα ένα στρινγκάκι κόκκινο που έκανε μπαμ μέσα από τις μαύρες κάλτσες. Την πήρα αγκαλιά, τη φίλησα και μου είπε "πάμε να βοηθήσουμε το φίλο σου να χύσει με καμιά κοπέλα σήμερα".

Πήγαμε με το αμάξι, πήραμε και το Χρήστο και φτάσαμε στο μαγαζί. Μπήκαμε, ανοίξαμε ένα μπουκάλι και αρχίσαμε να πίνουμε και να συζητάμε περί ανέμων και υδάτων. Μετά από το πρώτο μπουκάλι ακολούθησε και δεύτερο με αρκετά σφηνάκια και όλοι ήμασταν αρκετά φτιαγμένοι. Έβλεπα την Ελένη να χορεύει με το Χρήστο αρκετά προκλητικά αλλά όχι τόσο ώστε να γίνουμε ρεζίλι στον κόσμο. Σε κάποια φάση έρχεται στην αγκαλιά μου και μου λέει ότι έχει καυλώσει πολύ που χόρευε μαζί του και κατά λάθος ακούμπησε στον πούτσο του. Την πήρα από το χέρι και πήγαμε λίγο έξω (έξω εννοώντας μια βεράντα που είχε το μαγαζί για όποιον θέλει να κάτσει έξω).

- Αφού καύλωσες μωρό μου δειξ' το…

και της άνοιξα το φερμουάρ τέρμα σε σημείο να βγουν έξω οι βυζάρες της. Τότε ήρθε ο Χρήστος με τα ποτά μας και του λέμε να κάτσουμε λίγο έξω να πάρουμε αέρα. Έφερε τα πράγματα μας όλα έξω. Έτσι πως καθόμασταν ρώτησε η Ελένη τον Χρήστο αν του αρέσει το στήθος της (κάπως το έφερε η κουβέντα και το ρώτησε).

Ε - Εσένα ρε Χρήστο το στήθος μου σου αρέσει;

Χ - Αν δεν ήταν ψεύτικο θα μου άρεσε περισσότερο.

Ε - Δηλαδή πιστεύεις ότι είναι ψεύτικο;

Χ - Ε ναι… τέτοιες βυζάρες, με το συμπάθιο κιόλας.

Ε - Πιάσε τότε να δεις.

Με κοίταξε ο Χρήστος και του έκλεισα το μάτι εγώ χαμογελώντας. Ο Χρήστος άπλωσε το χέρι του πάνω από το φόρεμα της Ελένης και έπιασε δειλά-δειλά το στήθος της πάνω από το σουτιέν και το φόρεμα. Παίρνει το χέρι του η Ελένη και το βάζει μέσα από το σουτιέν της και του λέει πιάσε. Με κοίταξε πάλι ο Χρήστος και του έκανα το ίδιο νόημα. Έσφιξε το στήθος της στα χέρια του και άρχισε να το ζουλάει με το χέρι του. Το έβγαλε και είπε "περνάει πολύ καλά το φιλαράκι μου" και τον ρώτησε η Ελένη αν ακόμα πιστεύει ότι είναι ψεύτικο. Της είπε με ύφος ότι ακόμα έχει τις αμφιβολίες του και τότε η Ελένη τα έβγαλε απ' έξω και του λέει πιάσε καλύτερα.

Άρχισε να της τα χουφτώνει πάλι δυνατά και άρχισαν να καυλώνουν και οι δυο. Εγώ κοιτώντας μη βγει κανείς καύλωνα με το όλο θέαμα και τους είπα να πάμε καμιά βόλτα. Σηκωθήκαμε, πληρώσαμε και πήγαμε στο αμάξι. Η Ελένη πήγε να μπει μπροστά και της λέω τάχα μου πως κάθε φορά που κάθεται μπροστά πιωμένη μου αποσπά την προσοχή και τέτοια. Της είπα να κάτσει πίσω με το Χρήστο και μπήκαν πίσω. Μου λέει ο Χρήστος:

- Τι φάση;

- Μην αγχώνεσαι, όλα καλά…

ενώ του έκλεισα το μάτι. Μπήκαμε στο αμάξι και ξεκίνησα. Καθώς φτάναμε σιγά-σιγά έξω από την πόλη να μη μας βλέπουν κιόλας, μιλούσαμε και του είπε του Χρήστου η Ελένη πως και δεν έχει καμία. Της είπε πως δεν έτυχε και του και πως έχει να γαμήσει 4 χρόνια. Τον ρώτησα αν τώρα πιστεύει πως είναι αληθινά τα βυζιά της Ελένης και είπα στην Ελένη να τα βγάλει απ' έξω πάλι. Άρχισε πάλι να χουφτώνει τα βυζιά της τόσο δυνατά που η Ελένη έβγαλε μερικούς αναστεναγμούς.

Ε - Πάντως από ότι βλέπω φαίνεσαι αρκετά προικισμένος (κοιτώντας τον καβάλο του) πως και δεν τρελαίνονται οι γυναίκες;

Λίγο ντροπαλός εκείνη την στιγμή που είδε ότι είναι καυλωμένος.

Χ - Συγγνώμη… αλλά πως να μην καυλώσει κανείς με τέτοιες βυζάρες;

Ε - Δηλαδή τώρα είναι πέτρα;

Χ - Θες να δεις;

Ε - Σαν τρελή.

Ο Χρήστος ξεκούμπωσε το παντελόνι του και έβγαλε έξω τον πούτσο του. Γούρλωσε τα μάτια η Ελένη και του είπε ότι είναι τεράστιος. Τον έπιασε με το χέρι της σιγά-σιγά και του έλεγε ότι είναι πολύ μεγάλος και είναι ότι πρέπει για να κάνει μια γυναίκα να σπαρταράει από καύλα. Άρχισε να πηγαίνει το χέρι της πάνω κάτω σιγά-σιγά όσο ο Χρήστος άρχισε να της σφίγγει τις ρώγες στα δάχτυλα του δυνατά. Αναστενάζει πιο δυνατά η Ελένη και άρχισε να πηγαίνει πιο γρήγορα τα χέρια της στον πούτσο του ώσπου σε κάποιο σημείο έβαλε τα χείλη της πάνω στον πούτσο του και άρχισε να τον γλείφει. Όσο γινόταν όλο αυτό εγώ έφτασα σε ένα έρημο μέρος έξω από την πόλη και πάρκαρα. Έσβησα τα φώτα και κοιτούσα από τον καθρέφτη όσο τον έπαιζα. Ο Χρήστος έχωσε τα χέρια του κατευθείαν πάνω στο στρινγκάκι της και άρχισε να της τρίβει το μουνάκι. Η Ελένη άρχισε να πηγαίνει με το στόμα της πάνω κάτω στον πούτσο του. Έφτανε μέχρι τη μέση, δε μπορούσε άλλο.

Ο Χρήστος άρχισε σιγά-σιγά να βάζει τα δάχτυλα του μέσα στο μουνάκι της και να της το γαμάει γρήγορα όσο η Ελένη ρούφαγε δυνατά και γρήγορα τον πούτσο του. Ο Χρήστος τα δάχτυλα του μέσα της τα έχει κάνει 4 και τη γαμάει δυνατά και γρήγορα. Άρχισε πάλι να τον παίρνει στο στόμα της η Ελένη και να τον παίζει με το χέρι της όσο περισσεύει, μέχρι που είδε το Χρήστο ότι είναι έτοιμος να χύσει. Συνεχίζει ακόμα πιο δυνατά και του λέει θέλω να με χύσεις στο στήθος. Όντως βγήκε αμέσως, σηκώθηκε όσο μπόρεσε παίζοντας τον πούτσο του γρήγορα και άρχισε να χύνει πάνω της δυνατά. Τον έβαλε ξανά στο στόμα της για να τον καθαρίσει και ντύθηκαν χωρίς καν να σκουπιστεί η Ελένη.

Εκείνο το βράδυ η Ελένη έχυσε 3 φορές. Εγώ έχυσα όσο τους έβλεπα και αυτό το Σάββατο έχουμε κανονίσει πάλι να βγούμε.
Copyright protected OW ref: 179416Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).