Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία διαδραματίζεται σε παραλία της Αττικής, στην οποία όσες φορές πηγαίναμε ήταν άδεια. Πάμε λοιπόν, στήνουμε ομπρελίτσα και ξαπλώνουμε. Η κοπέλα μου φορούσε ένα μαύρο μπραζίλιαν σχεδόν στρινγκ και πάνω μαύρο στράπλες. Αφού της βάζω λαδάκι αργά και βασανιστικά, πάω το χέρι μου στο μουνάκι της και βλέπω ότι είναι μούσκεμα.

- Μωράκι μου τι γίνεται εδώ;

- Τίποτα μωρό μου.

- Θέλει πούτσα το μωρό μου;

Μου γνέφει με ένα καυλωμένο ύφος. Αρχίζει να μου παίρνει μια τρομερή πίπα και εγώ να της βάζω δάχτυλο. Ύστερα έρχεται από πάνω, κάνω στην άκρη το μαγιό και της τον βάζω. Άρχισα να τη γαμάω με μανία και αυτή να φωνάζει από καύλα. Βγάζει και το από πάνω και εμφανίζονται τα βυζάκια της.

Κάποια στιγμή βλέπω να κατεβαίνουν δύο άντρες γύρω στα 50. Συνεχίζω να τη γαμάω και όταν είδα ότι έρχονται προς το μέρος μας απλά της λέω να μην τρομάξει. Εκείνη σταμάτησε, φόρεσε το σουτιέν και ξάπλωσε. Οι δύο άντρες πέρασαν μπροστά μας, ενώ είχαν το βλέμμα κολλημένο στην κωλάρα της. Καθίσανε αρκετά κοντά αλλά αμέσως βούτηξαν στην θάλασσα.

Μετά από λίγο μπήκαμε μέσα και πιάσαμε λίγη κουβέντα. Ήταν χωρισμένοι και οι δυο, είχαν κρεοπωλείο και ασχολούνταν με τη φωτογραφία ερασιτεχνικά. Αφού γνωριστήκαμε μετά από λίγο βγήκαμε έξω. Αφού έκατσε λίγο ανάσκελα γύρισε μπρούμυτα και μου ζήτησε να της βάλω λαδάκι. Άρχισα να την αλείφω παντού και μετά στο κωλαράκι της. Οι δυο άντρες πιάσανε τέσσερις μπύρες και ήρθαν προς το μέρος μας. Κάτσανε οκλαδόν και μας δώσανε από μια μπύρα στον καθένα. Η κοπέλα μου συνέχισε να κάθεται μπρούμυτα προσφέροντας το κωλαράκι της σε θέα μιας και το μπραζίλιαν είχε γίνει σα στρινγκ. Μάλιστα δεν άργησε και το κομπλιμέντο για το σώμα της κοπέλας μου και ζήτησαν και συγνώμη εάν διέκοψαν πριν. Μας είπαν ότι φωτογραφίζουν μοντέλα με μαγιό και εσώρουχα, κυρίως αισθησιακές φωτογραφίσεις.

- Άμα θέλει η κοπέλα σου έχουμε στο αυτοκίνητο μερικά καινούργια μαγιό και εσώρουχα, μπορούμε να κάνουμε μια μίνι φωτογράφιση.

- Γιατί όχι… ε αγάπη μου;

- Ε... οκ μωρό μου.

Η αλήθεια είναι λίγο καύλωσα και ζήλεψα αλλά θα ήθελα να δω πως γράφει στο φακό.

- Ωραία, θα πάμε μετά να δοκιμάσεις και να κάνουμε μερικές λήψεις εκεί.

Ύστερα αυτοί σηκώθηκαν και μπήκαν στην θάλασσα.

- Μωρό μου θέλω να τους καυλώσω πολύ, βλέπω πως με κοιτάνε, αλλά θέλω να σου κάνω και σένα μια ερωτική φωτογράφιση έκπληξη.

Εκεί καύλωσα κι εγώ ξέρω πόσο καυλιάρα είναι και η ιδέα να την δουν τελείως γυμνή με άναψε παραπάνω.

Όταν βγήκαν ξανά από την θάλασσα, φέρανε κι άλλες μπύρες. Μετά από 4-5 μπύρες μας είχε βαρέσει λίγο. Ο ένας από αυτούς σηκώθηκε να μπει στη θάλασσα και ακολούθησα κι εγώ καθώς η ζέστη ήταν αφόρητη. Η κοπέλα μου και ο άλλος έκατσαν πίσω και συζητούσαν περί φωτογραφίας. Ενώ κολυμπούσα μέσα βλέπω προς την στεριά, ο άλλος να έχει αρχίσει να της βάζει λάδι στην πλάτη. Της ξεκούμπωσε το σουτιέν και άπλωνε το λάδι στην πλάτη. Ύστερα πήγε και στα πόδια, και σιγά-σιγά ανέβαζε το χέρι και έπιανε λίγο κωλαράκι. Βγήκαμε έξω και είπαν να πάνε να δοκιμάσουν τα εσώρουχα και τα μαγιό. Εγώ έκατσα πίσω και πήγανε οι τρεις τους. Μάλιστα ο ένας της είπε να πάρει και το λάδι για να βάλει μετά να γυαλίζει. Αφού πέρασε κάμποση ώρα εμφανίστηκαν και οι τρεις, χαμογελώντας, αλλά η κοπέλα μου πλέον δε φορούσε το ίδιο μαγιό. Είχε ένα παρεό σα δίχτυ άσπρο και από μέσα ένα κόκκινο μαγιό αλλά δε φορούσε σουτιέν και τα βυζάκια της γυαλίζανε από το λάδι. Έρχονται λοιπόν και κάθονται.

- Το καλύτερο μοντέλο η δικιά σου. Φοβερή!

- Κάτσε να σου δείξουμε μερικές φώτο…

και βγάζει το κινητό της η κοπέλα μου. Είχε διάφορες πόζες με μαγιό από μπροστά, ύστερα όταν γύρισε από πίσω ήταν όλα Στρινγκ. Είχε φωτογραφίες με εσώρουχα άκρως αποκαλυπτικά, το σώμα της να γυαλίζει και ξαφνικά φωτογραφίες χωρίς σουτιέν. Και μια για το τέλος με ένα κοντό babydoll το οποίο κάλυπτε μόνο το μισό κωλαράκι της και από μέσα δε φορούσε τίποτα. Εκεί τρελάθηκα τελείως, ήθελα να την πιάσω να τη γαμήσω μπροστά τους.

Οι άλλοι δύο σηκώθηκαν να πάνε στην θάλασσα.

- Μωρό τι φωτογραφίες είναι αυτές, πρέπει να τους καύλωσες του μπάρμπες, θέλω να σε γαμήσω τώρα.

- Μ... μωράκι μου σου έχω και άλλες φώτο, πάμε να μπούμε μέσα…

και σηκώνεται και βλέπω το μαγιό της είναι τάνγκα, μια σκέτη γραμμή από πίσω. Να περπατάει καυλιάρικα και να κουνάει την κωλάρα της.

Εγώ δε μπήκα γιατί ακόμα δεν είχα πάρει χαμπάρι τι γίνεται. Αυτοί άρχισαν να κολυμπάνε και να πηγαίνουν σχετικά μακριά. Εκεί βρήκα ευκαιρία να δω την φωτογραφική. Είδα όλες τις προηγούμενες φωτογραφίες αλλά είχε και ενδιάμεσες, την ώρα που άλλαζε μπροστά τους. Καθώς συνέχιζα βλέπω μια φωτογραφία, η κοπέλα μου με τα πόδια ανοιχτά και το μουνί της να στάζει. Στην επόμενη καθόταν στα τέσσερα και είχαν ζουμάρει στις τρυπούλες της. Ύστερα βλέπω δύο δάχτυλα να μπαίνουν στο μουνάκι της. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στις επόμενες ήταν η κοπέλα μου με το καυλί τους στο στόμα. Εκεί δεν ήξερα τι ένιωθα πλέον, καύλα η ζήλια, μάλλον λίγο παραπάνω καύλα. Άφησα τη φωτογραφική καθώς πλησίαζαν προς τα έξω. Βλέπω την κοπέλα μου να βγαίνει και το εσώρουχο να λείπει. Και οι άλλοι δύο να είναι εμφανώς καυλωμένοι. Έρχεται και κάθεται δίπλα μου γυμνή τελείως.

- Μωρό μου που πήγε το μαγιό σου.

- Ε παίζαμε ποιος θα κρατήσει την αναπνοή πιο πολύ. Ο χαμένος αφαιρεί το μαγιό του. Αλλά σιγά, με είδανε πριν γυμνή. Φωτογράφοι είναι. Αλλά είναι και μερικές άλλες φώτο θα σου τις δείξω στο σπίτι.

- Άσε τις είδα στη φωτογραφική.

- Μ... σου άρεσαν;

- Εντάξει… καλές ήταν.

- Είχα καυλώσει πολύ και είπα να ξεκαυλώσω και του άλλους.

Στην αρχή έκανα ναζάκια και δεν άλλαζα μπροστά τους, μετά στα πολύ σέξι εσώρουχα τα είδαν όλα. Άρχισα να αλλάζω μπροστά τους και μετά μου λέγανε διάφορες πόζες. Ήρθε ο ένας και μου έβαλε δαχτυλάκι, ήταν πολύ χοντρά τα δάχτυλα του, μου έβαλε λάδι στο κωλαράκι και μου έβαλε και εκεί δάχτυλο. Ύστερα έβγαλε την πούτσα του, ήταν παχιά και γεμάτη φλέβες. Άρχισα να τη γλείφω και σε λίγα λεπτά μου γάμαγε το στόμα. Δεν άργησε πολύ να έρθει και ο άλλος. Αφού τους έκανα ένα τρομερό τσιμπούκι χύσανε στα βυζιά μου. Τώρα όση ώρα ήμασταν μέσα, ο ένας μου έβαζε δάχτυλο στον κώλο και ο άλλος στο μουνί. Εγώ έπαιζα τα καυλιά τους. Ο ένας μάλιστα την έχει πολύ χοντρή με άρπαξε αγκαλιά και η πούτσα του ήταν ακριβώς στο μουνί μου. Σχεδόν το έβαλε μέσα. Έχω καυλώσει πάρα πολύ.

Όσο μου τα έλεγε αυτά η ψωλή μου είχε γίνει πέτρα. Τη βγάζω έξω και κατευθείαν άρχισε να μου την ρουφάει.

Οι άλλοι δυο μας είδαν και έρχονται προς τα εμάς. Η κοπέλα μου στήθηκε στα τέσσερα ενώ έγλειφε την ψωλή μου και ο ένας από αυτούς άρχισε να τη γαμάει. Μπορούσα να διακρίνω ότι δε μπορούσε να συγκεντρωθεί από την καύλα. Αφού τη γαμήσαμε λίγο έτσι, ήρθε και έκατσε στη ψωλή μου και άρχισε να γλείφει τις άλλες δύο ψωλές. Εκείνοι τη γαμούσαν από το στόμα δυνατά κι εγώ από το μουνί. Κάποια στιγμή έρχεται ο ένας, της βάζει λάδι στον κώλο και με τη μία χώνει την ψωλή του. Πλέον όλες οι τρύπες ήταν καλυμμένες. Η κοπέλα μου άρχισε να χύνει δυνατά και εμείς ακολουθήσαμε. Τη χύσαμε στο πρόσωπο και στα βυζιά.

Μπήκαμε όλοι στη θάλασσα. Όταν βγήκαμε ξαπλώσαμε στον ήλιο και μας πήρε ο ύπνος. Όταν ξύπνησα είδα την κοπέλα μου στα τέσσερα ο ένας να την τσιμπουκώνει και ο άλλος να τη γαμάει από πίσω δυνατά. Αφού άλλαξαν θέσεις και συνέχισαν να τη γαμάνε άλλο λίγο, χύσανε στο στόμα της. Για την υπόλοιπη ημέρα τη γαμούσαμε και οι τρεις όποτε καυλώναμε. Ανταλλάξαμε κινητά με τα παιδιά για καμιά μελλοντική φωτογράφιση.




Copyright protected OW ref: 179365



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.