Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το όνομά μου είναι Ρούλα. Θα με περιέγραφα ως μια μικρή νταρντάνα. Ύψος σχεδόν 1.80, άγρια επιδερμίδα και έντονα κόκκινα χείλη. Μαλλιά καστανόξανθα ελαφρώς μπουκλωτά, μεγάλα γαλάζια μάτια. Το σώμα μου είναι τέρμα θηλυκό, παρά τα επιπλέον κιλά μου. Οι καμπύλες άλλωστε είναι το μεγάλο ατού μιας γυναίκας.

Γενικά τα ερωτικά μου θα τα χαρακτήριζα αρκετά έντονα. Στα 23 μου, έχω κάνει 4-5 one-night stand και αρκετές περιστασιακές σχέσεις. Δε μπορώ να πω ότι αποζητώ τη σταθερότητα, λατρεύω όμως το γαμήσι. Το αποζητώ συνέχεια, σε κάθε ευκαιρία, και μου αρέσει να παίρνω την πρωτοβουλία και να έχω τον έλεγχο. Με λίγα λόγια, είμαι άτακτη.

Την περασμένη Παρασκευή ένας πολύ καλός φίλος από τη σχολή, ας τον πούμε Π, με κάλεσε στο πάρτι γενεθλίων που έκανε σπίτι του. Εκείνη την ημέρα ένιωθα από το πρωί αρκετά ερεθισμένη, βοηθούσε και το γεγονός ότι έφευγα σύντομα διακοπές. Έτσι ντύθηκα αρκετά προκλητικά, δεδομένου ότι ήταν απλά μια συγκέντρωση φίλων για πίτσες και ποτό. Φόρεσα ένα μαύρο σετάκι, μπλούζα με ανοικτό ντεκολτέ και σορτσάκι κοντό, με ακάλυπτο όλο το πόδι στην ουσία. Από κάτω μαύρα καλοκαιρινά ψηλοτάκουνα με μια λωρίδα δέρματος. Ήμουν πολύ σέξι και μου άρεσε.

Στο πάρτι ξεχώριζα από μακριά. Όλες οι άλλες κοπέλες είχαν έρθει απλά ντυμένες, το ίδιο και τα αγόρια. Είχα ανάψει φωτιές όμως, ήταν φανερό. Όλοι μου έριχναν κλεφτές ματιές.

Η ώρα πέρασε ευχάριστα με φαγητό, ποτό και κουβέντα. Ένας-ένας οι καλεσμένοι έφευγαν, ώσπου μετά τα μεσάνυχτα είχαμε ξεμείνει εγώ, ο Π, ο Γ και ο Θ. Κανείς μας όμως δεν ήθελε να μαζευτεί από τώρα σπίτι, και είπαμε να το γυρίσουμε στο θάρρος ή αλήθεια.

Πρέπει να σας πω σε αυτό το σημείο ότι και οι τρεις φίλοι μου είναι κλασικές περιπτώσεις μπάκουρων. Δεν έχουν σχέση αυτή την περίοδο, αμφιβάλλω κι αν είχαν ποτέ. Με είχαν κι οι τρεις φάει με τα μάτια τους, ήταν φανερό ότι πολύ ήθελαν να με πηδήξουν. Εγώ στο θάρρος ή αλήθεια είπα να τους τσούξω λίγο και όποτε διάλεγαν αλήθεια τους ρωτούσα για σεξουαλικογκομενικά, που ήξερα ότι τους ήταν άβολο να απαντάνε. Έπαιζα με τη φωτιά και πολύ το διασκέδαζα.

Μετά από μια τέτοια άβολη ερώτησή μου, ήταν η σειρά του Π, που διάλεξε να προκαλέσει το Γ. Ο Γ πρέπει να σας πω ότι όλο το βράδυ είχε κολλήσει στα εκτεθειμένα μπούτια μου, δε μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω τους. Έτσι λοιπόν, όταν διάλεξε θάρρος ο Π του είπε με ένα σαρδόνιο χαμόγελο «Χούφτωσε τα μπούτια της Ρούλας».

Τα έχασα προς στιγμήν είναι η αλήθεια, δεν το περίμενα. Το ίδιο κι ο Γ, όμως συνήλθε γρήγορα και, πιστός στους κανόνες του παιχνιδιού, άπλωσε διστακτικά το χεράκι κι ακούμπησε το μπούτι μου. Αρχικά το άγγιγμά του ήταν τελείως ουδέτερο, έπειτα όμως άρχισε διστακτικά να κινείται. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα το άφησε και νόμιζα ότι τελείωσε. Επενέβη όμως γελώντας ο Π, και είπε ότι η πρόκληση ήταν και για τα δύο πόδια, όχι μόνο για το ένα.

Ο Γ δεν έχασε ευκαιρία και έπιασε και το άλλο μπούτι μου, πολύ πιο δυνατά και λαίμαργα. Το έντονο τρίψιμο σε συνδυασμό με τη σκέψη ότι το μπούτι μου μπορεί να ήταν και το πρώτο που έπιανε με άναψαν περισσότερο. Το δεύτερο χούφτωμα κράτησε περισσότερο.

Είχα ερεθιστεί, είπα όμως να μη δώσω συνέχεια. Όταν ήρθε η σειρά μου ρώτησα κάτι άκυρο τον Θ. Όταν όμως ήρθε η σειρά του Θ, αυτός προκάλεσε τον Π να μου χουφτώσει το στήθος. Και φυσικά ο Π ήταν παραπάνω από έτοιμος, πριν προλάβω να κουνηθώ άπλωσε το χέρι και χούφτωσε λαίμαργα. Ήταν η σειρά του Π, προκάλεσε εμένα και χωρίς να το πολυσκεφτώ διάλεξα θάρρος. Με προκάλεσε να πάρω μια πίπα στο Θ και πριν προλάβω να το σκεφτώ έστω ο Θ είχε ήδη κατεβάσει τα παντελόνια του και είχε φέρει το καυλί του μπροστά μου. Ο Π, με το ένα του χέρι ακόμα στο στήθος μου, με έπιασε από τα μαλλιά και έσπρωξε το κεφάλι μου προς τα εκεί, αναγκάζοντάς με να το πάρω στο στόμα μου.

Έχω γλείψει αρκετά καυλιά είναι η αλήθεια, ο Θ όμως είχε μια ιδιαιτερότητα. Ήταν στραβό κατά κάποιον τρόπο, και πρησμένο. Αυτό το αφύσικο πρήξιμο της εφηβείας, που συνήθως δηλώνει ότι η πούτσα αυτή δεν έχει ξαναγαμήσει. Χωρίς να το καλοσκεφτώ, δρώντας περισσότερο παρορμητικά και υπό την επήρεια του ποτού, άρχισα να τον γλείφω και να τον ρουφάω. Σφυρίγματα πανηγυρισμών και επιδοκιμασίας ακολούθησαν από τον Π, που έσπρωξε το κεφάλι μου για να τον πάρω βαθύτερα. Ο Θ δεν ξύριζε την πούτσα του και είχε ένα φουντωτό θάμνο στη βάση, στον οποίο χώθηκαν τα ρουθούνια μου όπως με έσπρωξε ο Π. Η όλη κατάσταση μου έβγαζε μια αίσθηση υποταγής και ταπείνωσης που με καύλωνε περισσότερο.

Φυσικά ο Θ σαν άμαθος που ήταν δεν άντεξε πολύ το περιποιημένο μου τσιμπούκι. Σε λιγότερο από 5 λεπτά το καυλί του άρχισε να ξερνάει. Και μιλάμε για πολύ σπέρμα, πρέπει να είχε να χύσει εβδομάδες. Για λίγο ένιωσα να πνίγομαι, δεν το περίμενα, κατάφερα όμως να τα καταπιώ. Τότε σήκωσα πρώτη φορά το βλέμμα και είδα τα μάτια του Θ να έχουν θολώσει και να έχει μείνει με το στόμα ανοικτό.

Πριν προλάβει καλά-καλά ο Θ να βγάλει την πούτσα από το στόμα μου, ο Π με άρπαξε ξανά από τα μαλλιά και με έσυρε στο Γ, που στο μεταξύ είχε γδυθεί. Αυτό δεν ήταν βέβαια πρόκληση του παιχνιδιού, αλλά πλέον το πράγμα είχε σοβαρέψει! Ο Γ είχε ένα απρόσμενα χοντρό καυλί, το ίδιο απεριποίητο με του Θ.

Ακόμα και το ιδανικό για τσιμπούκια στόμα μου δυσκολεύτηκε να το χωρέσει. Με το χέρι του Π όμως να πιέζει το κεφάλι μου και να το κρατά ακίνητο, ήθελα δεν ήθελα του πήρα μια περιποιημένη πίπα, που κράτησε όμως ίσως και λιγότερο από του Θ. Αυτή τη φορά ήμουν προετοιμασμένη και τα κατάπια όλα με μεγάλη ταχύτητα.

Πλέον ήταν η σειρά του Π. Δικαιωματικά, αφού αυτός το ξεκίνησε όλο. Του κατέβασα τα παντελόνια και το μποξεράκι μόνη μου και τον πήρα στο στόμα μου χωρίς να με κρατάει κανείς. Ήξερα ότι αυτός είχε τις μεγαλύτερες πιθανότητες να μην ήταν η πρώτη φορά και είχα βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου να τον καταφέρω να τελειώσει την ίδια ώρα με τους υπόλοιπους. Δεν τα κατάφερα, ο Π ήξερε να κρατιέται και εκσπερμάτισε στο στόμα μου μετά από 10 ολόκληρα λεπτά.

Μόλις είχαν τελειώσει κι οι 3, πίστευα ότι μια ωραία βραδιά είχε τελειώσει με μια σειρά περιποιημένα τσιμπούκια. Είπα να σπάσω την αμηχανία της στιγμής και να το πάρω στην πλάκα.

- Νομίζω ότι μετά από όλα αυτά είμαι η αδιαμφισβήτητη νικήτρια του παιχνιδιού!

- Μη βιάζεσαι Ρούλα, τώρα αρχίσαμε, έχει και συνέχεια.

Όπως είχα μόλις ξαπλώσει ξανά στον καναπέ και είχα τεντώσει τα πόδια, ο Π πετάχτηκε, μου τα έπιασε από τους αστραγάλους και τα τράβηξε. Πανικοβλήθηκα, το σώμα μου εγκατέλειπε σιγά-σιγά τον καναπέ και ήταν κοντά να πέσει το κεφάλι μου στο πάτωμα. Τελευταία στιγμή με άρπαξαν από τα χέρια ο Γ και ο Θ. Πλέον βρισκόμουν στον αέρα οριζοντίως. Με κρατούσαν οι τρεις τους και με πήγαιναν στο δωμάτιο του Π. Με πέταξαν στο κρεβάτι του και έπιασαν δουλειά.

Ο Π, αφού πρώτα χούφτωσε μια γερή τα μπούτια μου, τράβηξε απότομα και κατέβασε το κοντό μαύρο σορτσάκι από το συνολάκι μου. Ταυτόχρονα, ο Θ τράβηξε τη μπλούζα μου από το κεφάλι. Ακολούθησε ο Γ, ξεκούμπωσε το καλόγουστο κούμπωμα από τα παπούτσια μου και άρχισε να παίζει με τα γυμνά μου πλέον πέλματα. Από τη μια στιγμή στην άλλη είχα βρεθεί ξαπλωμένη στο κρεβάτι του Π, ξυπόλητη να φοράω μόνο τα εσώρουχά μου (μαύρο στράπλες σουτιέν και ασορτί στρινγκ), με γύρω μου τρεις πούτσες που φαίνεται ότι δεν είχαν χορτάσει.

Χωρίς να μου πουν κουβέντα, όρμησαν κι οι τρεις στο σώμα μου. Με εξίταρε το γεγονός ότι δε μου μιλούσαν καθόλου. Έδειχνε ότι το μόνο που τους ένοιαζε ήταν η καύλα τους, ήμουν ένα σώμα που προορίζονταν να απολαύσουν και δεν είχε σημασία τι έλεγα για αυτό, θεωρούσαν δεδομένο ότι είχαν δικαίωμα πάνω μου. Ο Π ρουφούσε το λαιμό μου και με τη μανία που το έκανε σίγουρα θα έκανε σημάδι. Ο Θ είχε χώσει το μούτρο του στην κοιλιά μου (που πρέπει να σας πω ότι είναι πολύ τρυφερή κι επίπεδη), τη δάγκωνε κι έγλειφε τον αφαλό μου. Ο Γ είχε εστιάσει στα πόδια μου. Πιπιλούσε τα πέλματα γύρω-γύρω κι έγλειφε τα δαχτυλάκια.

Πρέπει να σας πω σε αυτό το σημείο ότι αν και έχω αρκετές εμπειρίες δεν είχα ξανακάνει παρτούζα. Πόσο μάλλον με τρεις. Βρισκόμουν ξαπλωμένη σε ένα ξένο κρεβάτι, με τρία στόματα να παραβιάζουν το σώμα μου. Δεν ήξερα σε ποια ανατριχίλα να αφεθώ πρώτα. Η προοπτική να έκανα την πρώτη μου παρτούζα με δύο τύπους που δεν είχαν ξαναπηδήξει και άλλον έναν που είχε ελάχιστες εμπειρίες σε σχέση με εμένα, θα με έκαναν να χάσω εντελώς τον έλεγχο.

Πρώτος έκανε την επόμενη κίνηση ο Γ. Άφησε τα πέλματα μου και άρχισε να ανεβαίνει. Έγλειφε και φιλούσε τις γάμπες και τα μπούτια μου. Ακολούθησε ο Κ, που κατέβασε το σουτιέν μου και επιτέθηκε στα βυζιά μου. Τελευταίος ο Θ. Όταν χόρτασε με την κοιλιά μου κατέβασε αργά και βασανιστικά το στρινγκ μου ως τα γόνατα. Έφερε τη μούρη του μπροστά στο μουνάκι μου, που έτρεχε σα βρύση, και έχωσε διστακτικά τη γλώσσα του μέσα.

Αναστέναξα απότομα. Δεν ήθελα να μιλήσω για να μην τους το χαλάσω. Ήταν φανερό πάντως πως δεν είχε καθόλου εμπειρία, ήταν φοβερά αδέξιος. Άπλωσα τα χέρια μου και προσπαθούσα να τον καθοδηγήσω, αλλά δεν είχα ιδιαίτερη επιτυχία. Από ένα σημείο και μετά είχε καταντήσει βασανιστικό, είχα τόσους ερεθισμούς και η αδεξιότητα του Θ με εμπόδιζε να τελειώσω. Κάποια στιγμή δεν άντεξα άλλο και ξέσπασα.

«Δε μπορώ άλλο. Ξεσκίστε με επιτέλους. Θέλω ένα χοντρό καυλί μέσα μου τώρα».

Ο Π δεν έχασε καιρό. Κατέβασε ξανά τα παντελόνια του και έβγαλε από τη μέση το Θ. Τοποθέτησε το σώμα του ανάμεσα στα πόδια μου και την ψωλάρα του σε θέση βολής. Πήγε να φορέσει καπότα αλλά δεν τον άφησα. Του είπα ότι παίρνω χάπι, ήταν όμως ψέματα. Τρελαινόμουν στη σκέψη να χύσουν τρεις ψωλές μέσα μου και δεδομένου ότι δεν ήμουν γόνιμη είπα να πάρω το ρίσκο.

Έπιασε με τις χερούκλες του τα κωλομέρια μου και με σήκωσε με δύναμη. Τώρα ο κώλος μου ήταν στον αέρα. Κέντραρε στο μουνάκι του και βύθισε την ψωλάρα του χωρίς πρόβλημα. Επιτέλους, μια πούτσα στο μουνάκι μου. Τρελάθηκα από την ηδονή, την έψαχνα όλη μέρα. Δε συγκρατούσα πλέον τον εαυτό μου, βογκούσα και ζητούσα να συνεχίσουν να με γαμάνε.

Ο Π συνέχιζε να κρατάει τον κώλο μου στον αέρα, είχε πλέον στηθεί στα γόνατα και για να μπορεί να κινείται πιο εύκολα και έβαζε και έβγαζε μέσα μου τον πούτσο του. Εγώ απλά του ζητούσα να το κάνει πιο δυνατά και πιο δυνατά. Ήταν φανερό ότι γούσταρε πολύ με την όλη φάση. Ήταν σαν να έπαιρνε δώρο για τα γενέθλιά του το μουνάκι μου.

- Τι πούτσα είναι αυτή αγόρι μου; Πως με σκίζεις έτσι;

- Γουστάρεις μωρή καργιόλα; Γουστάρεις που σε σκίζω;

- Ξέσκισε με ψωλαρά μου. Κι άλλο, μόνο τόσο μπορείς;

Είχα πάρει αρκετές πούτσες μεγαλύτερες από του Π, ο τρόπος όμως που ορμούσε μέσα μου με τρέλαινε. Ήταν σαν να με πολιορκούν, να με εμβολίζουν. Ο Π είχε τον απόλυτο έλεγχο, δεν κουνιόμουν καθόλου. Ένιωθα απλά το μουνάκι μου να γεμίζει και να αδειάζει από την πούτσα του.

Όταν έφτασε κοντά να τελειώσει, σίγουρος επειδή του είχα πει ότι παίρνω χάπι, επιτάχυνε έντονα. Δεν του είπα τίποτα, ήθελα τα χύσια του. Έφτανε όλο και πιο βαθιά, όσο βαθύτερα μέσα μου μπορούσε. Και σε λίγο ένιωσα το ζεστό του σπέρμα να πλημμυρίζει το ήδη υγρό μουνάκι μου.

Ήμουν στην απόλυτη καύλα. Είχα τελειώσει μαζί του αλλά δεν είχα χορτάσει. Ήθελα άμεσα τον επόμενο, η σκέψη ότι μπορεί και για τους δυο τους να γινόμουν η πρώτη γκόμενα που πηδούσαν με έκανε να χάσω τον εαυτό μου.

Σειρά μετά είχε ο Γ. Ο Γ δεν κρατιόταν πλέον, είχε καυλώσει ξανά. Το χοντρό καυλί του φάνταζε τεράστιο όπως ξεπρόβαλε από τις απεριποίητες τρίχες του. Το φανταζόμουν να εισέρχεται στο ήδη ανοικτό μου μουνάκι και να με ξεσκίζει και πωρωνόμουν. Άνοιξα τα πόδια μου προκλητικά και του έκανα σήμα κουνώντας το δείκτη να πλησιάσει. Όταν έφτασε δίπλα μου έπιασα την πούτσα του, που το χέρι μου δεν έφτανε για να την κλείσει πλήρως, και την οδήγησα ακριβώς μπροστά στο μουνάκι μου, ενώ τα πόδια μου παρέμεναν τέρμα ανοικτά.

- Χωσ' το μου αγόρι μου, σκίσε το μουνάκι μου με την πουτσάρα σου.

- Ναι μωρή, φά' την

Το χοντρό του καυλί στριμώχτηκε στο μουνάκι μου, ακόμα κι ανοιγμένο όπως ήταν. Φάνηκε να δυσφορεί και άνοιξα τα πόδια όσο δεν πήγαινε άλλο για να τον προλάβω. Μπήκε τελικά μέσα μου τελικά και ένιωθα να έχω γεμίσει στον υπέρτατο βαθμό, να μην υπάρχει περιθώριο ούτε χιλιοστό. Παναγία μου, ακόμα το θυμάμαι και τρελαίνομαι.

Κουνιόμουν με μανία πάνω στην πούτσα του, ήθελα να με γεμίσει κι άλλο. Δυστυχώς όμως ο Γ ήταν πρωτάρης και φαινόταν. Δεν ήξερε τι να κάνει, από τη στιγμή που μπήκε κατασκήνωσε μέσα μου και δεν κουνιόταν καθόλου. Προσπαθούσα να το αναπληρώσω με τη δική μου κίνηση από κάτω, σύντομα όμως αναγκάστηκα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου.

Ο Γ είχε απλώσει τα χέρια του στα βυζιά μου και είχε αφεθεί στο άγγιγμά τους. Τσαντισμένη που δεν κουνιόταν καθόλου, εκμεταλλεύτηκα τη χαλαρότητα του και τον έβαλα κάτω. Τον έσπρωξα με τα χέρια και χωρίς να βγει το καυλί του από μέσα μου τον ξάπλωσα στο κρεβάτι. Βρέθηκα έτσι από πάνω, να έχω εγώ πλέον τον έλεγχο και άρχισα να χορεύω στην πούτσα του με μανία. Κουνούσα κυκλικά τους γοφούς μου, ήθελα να ανοίξει τόσο το μουνάκι μου που η χοντρή του πούτσα να χωρά πλέον άνετα.

Κουνιόμουν όλο και πιο γρήγορα, είχα φτάσει κοντά, όμως ο Γ μου χάλασε για άλλη μια φορά τα σχέδια. Που να αντέξει περισσότερο, πρωτάρης ήταν. Μόλις ήμουν ένα τσικ πριν τελειώσω ένιωσα το φορτίο του να απελευθερώνεται. Όσο κι αν ήταν θριαμβευτική η αίσθηση ότι τον έβγαλα νοκ άουτ, ήταν ξενέρωμα που δεν άντεξε ένα λεπτό παραπάνω. Θα την πλήρωνε ο Θ.

Ο Θ είχε σαστίσει με την όλη κατάσταση και φαινόταν έξω από τα νερά του. Δεν τον λυπήθηκα καθόλου. Μόλις η πούτσα του Γ συρρικνώθηκε μέσα μου, σηκώθηκα και τράβηξα στο κρεβάτι τον Θ. Τον έβαλα να ξαπλώσει και άρχισα να λύνω το παντελόνι του. Ο μαλάκας το είχε ξαναφορέσει, μάλλον ακόμα και όπως ήταν το σκηνικό δεν πίστευε ότι θα είχε την τύχη να γαμήσει. Τα επιδέξια δάχτυλά μου σύντομα ξεπέρασαν το κούμπωμα και βρέθηκα να κατεβάζω το μποξεράκι του. Η πούτσα του πετάχτηκε ξανά όρθια και πριν προλάβει να κάνει κάτι που θα με ξενερώσει τον καβάλησα και την κατηύθυνα μέσα μου.

Ήταν τέρμα καυλωμένη και σκληρή, όπως μου αρέσει. Κουνιόμουν και χοροπηδούσα πάνω της. Τα βογκητά μου ενώνονταν με του Θ, που πρέπει να είχε τρομάξει. Πολύ το γούσταρα, είχα εγώ πλέον τον έλεγχο της κατάστασης. Με τις σκέψεις αυτές ήρθα σε ένα δυνατό οργασμό, τα υγρά μου πετάχτηκαν παντού και ακολούθησαν σφυρίγματα ενθουσιασμού. Ήταν σαν να δίνω παράσταση.

Τώρα που είχα τελειώσει χαλάρωσα κάπως, και κουνιόμουν πλέον πιο αργά ίσα-ίσα για να τελειώσει και ο Θ (που φαινόταν dead από το σοκ). Ο Π όμως είχε άλλη άποψη. Με άρπαξε με τα χέρια του, με κράτησε ακίνητη, με το καυλί του Θ ακόμα μέσα, και μου άνοιξε τα κωλομάγουλα. Είπε ότι σαν εορτάζων δικαιούνταν μια δόση από την τρυπούλα μου. Δεν είχε άδικο.

Πλέον κουνιόμουν ελάχιστα, ίσα να μην τρελαθεί ο Θ, για να διευκολύνω τον Π. Ο Π είχε χώσει δύο δάχτυλα στο κωλαράκι μου και το άνοιγε. Του έκανα σήμα να κοιτάξει στο τσαντάκι μου, μιας που πάντα κουβαλάω μαζί ένα βαζάκι βαζελίνης (για ώρα ανάγκης). Έμεινε μαλάκας, αλλά τη χρησιμοποίησε κανονικά. Με τη βοήθειά της κατάφερε να χώσει το παλούκι του στο στενό μου κωλαράκι. Εν τω μεταξύ, όλη αυτή την ώρα δεν είχα αφήσει το Θ ούτε να βγει από μέσα μου ούτε να ξεκαυλώσει, οπότε είχα πλέον δύο καυλιά στις τρυπούλες μου.

Πλέον η πρωτοβουλία ανήκε κυρίως στον Π, που με σφυροκοπούσε από πίσω. Το κωλαράκι μου είναι πάντα περιποιημένο και γούσταρε πολύ. Ο Θ κλασικά δεν κουνιόταν, προσπαθούσα όμως πότε-πότε να παίρνω την πρωτοβουλία από τον Π για να ασχολούμαι και με αυτόν. Έκανα και στο Γ σήμα με το δάχτυλο, να έρθει για τρίτο γύρο. Πήρα το χοντρό του καυλί στο στόμα και τον έκανα σύντομα να καυλώσει ξανά. Παράλληλα του έπαιζα και μαλακία με τα χέρια. Πλέον και επισήμως τους εξυπηρετούσα με κάθε μέσο που μου είχε παράσχει η φύση. Μόνο τα μαλλιά μου και τα δάχτυλα των ποδιών μου είχαν μείνει αμέτοχα!

Όπως ήταν αναμενόμενο, τελείωσε πρώτος ο Θ. Τον έβγαλα πλέον από μέσα μου για να διευκολυνθούν άπαντες. Ο Π βρήκε ευκαιρία και με έσπρωξε να πέσω στα 4, οπότε πλέον με το Γ με πήγαιναν πίπα-κώλο εμπλοκή. Έτρωγα κανονικό κωλογάμημα από τον Π. Παρ' όλο που είχα φάει και μεγαλύτερες πούτσες από πίσω αυτός έβγαζε μια πρωτοφανή επιθετικότητα και αντοχή. Από την ηδονή και τις ανατριχίλες ήρθα σε άλλον ένα δυνατό οργασμό. Τον τελευταίο της βραδιάς.

Ο Π μετά από περίπου 15 λεπτά δεν άντεξε άλλο και άδειασε στο κωλαράκι μου. Τώρα πλέον μπορούσα να αφοσιωθώ στο Γ, που τελείωσε μετά από μια περιποιημένη μαλακία που του τράβηξα. Τους είχα κι επισήμως βγάλει όλους νοκ άουτ.

Ηρεμήσαμε, συνήλθαμε, βρήκαμε τις ανάσες μας. Ντυθήκαμε ξανά έχοντας όλοι μια ευφορία στο πρόσωπο, τσουγκρίσαμε μια τελευταία φορά στην υγειά του Π και πήραμε το δρόμο του γυρισμού με το πρωινό μετρό.

Είναι περίεργο πως καμιά φορά ξεκινάς για ένα ήσυχο πάρτι σε σπίτι και καταλήγεις στην καλύτερη παρτούζα της ζωής σου. Και μάλιστα με τρεις τύπους που μόνο γαμιάδες δε θεωρούνται. Π… πολύχρονος και να τα εκατοστίσεις!
Copyright protected OW ref: 179242Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).