Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γνώρισα τη Μιμίκα σε ένα μπαράκι και τα φτιάξαμε σχεδόν αμέσως. Εγώ στα 27 και αυτή στα 26. Όμορφη κοπέλα αυτή και συμπαθητικός εγώ κολλήσαμε γρήγορα. Ήταν πιο έμπειρη από μένα στο σεξ και μαζί της γνώρισα και το παθητικό έρωτα όταν με γάμησε με στραπόν και πήρε τη παρθενιά του κώλου μου. Της άρεσε πολύ να γαμάει αντρικά κωλαράκια. Μου εκθείαζε συνεχώς το δικό μου κωλαράκι και με πίεζε συνέχεια να με πηδήξει. Επειδή δεν ήθελα να τη χάσω δέχτηκα να την αφήσω να με γαμήσει. Στις αρχές πονούσα πολύ αλλά σιγά-σιγά άρχισα να το συνηθίζω και να μου αρέσει.

Δυστυχώς μετά από δύο χρόνια ή Μιμίκα με χώρισε για χάρη άλλου. Το πρόβλημα μου ήταν ότι είχα εθιστεί στον παθητικό ρόλο και σκεφτόμουν πως θα το κάλυπτα. Αποφάσισα να επισκεφτώ ένα sex shop για να αγοράσω ένα δονητή και λιπαντικό. Ντρεπόμουν πολύ, δεν ήξερα πως να το ζητήσω. Επισκέφτηκα το κατάστημα στις 21:30 λίγο πριν κλείσει ώστε εκείνη την ώρα να μην υπάρχουν μέσα πολλοί πελάτες. Για καλή μου τύχη ήμουν μόνος αλλά έπεσα σε γυναίκα πωλήτρια. Ή τύπισσα ήταν γύρω στα 25, όμορφη δεν την έλεγες με αρκετά τατουάζ, κοντά μαλλιά και σκληρά χαρακτηριστικά. Φορούσε ένα μαύρο αμάνικο ριχτό φόρεμα που έφτανε μέχρι το γόνατο. Εγώ κώλωσα γιατί θα προτιμούσα άντρα για να με εξυπηρετήσει. Μου έριξε μια εξεταστική ματιά από πάνω μέχρι κάτω και με ρώτησε τι θα ήθελα.

- Καλησπέρα είμαι ή Έλσα, πως μπορώ να σε εξυπηρετήσω;

- Καλησπέρα είμαι ό Δημήτρης και θέλω να αγοράσω δονητή και λιπαντικό.

- Έχω μεγάλη συλλογή από δονητές σε διάφορες ποιότητες και μεγέθη για όλες τις χρήσεις. Ας κατέβουμε στο υπόγειο για να δούμε με την ησυχία μας.

Πραγματικά είχε πολύ μεγάλη συλλογή, τα χάζευα και δεν ήξερα τι να διαλέξω.

- Λοιπόν για να σε βοηθήσω πες μου γιατί χρήση το θέλεις;

Ντράπηκα πολύ και πρέπει να κοκκίνισα. Ή Έλσα λόγω εμπειρίας το κατάλαβε αμέσως. Λοιπόν για να σε διευκολύνω θα σε ρωτάω και θα μου απαντάς.

- Δημήτρη δεν υπάρχουν ντροπές στο σεξ. Κατά αρχήν είναι για προσωπική σου χρήση; Θα το κάνεις μόνος ή με παρέα;

- Είναι για μένα και θα είμαι μόνος.

- Ωραία τότε χρειάζεσαι ένα μαλακό δονητή με βεντούζα ώστε να μπορείς να το στερεώνεις είτε στο πάτωμα είτε στα πλακάκια και να γαμάς το κωλαράκι σου. Πόσο καιρό το κάνεις και με τι μέγεθος; Με άντρα ή με γυναίκα;

Στο σημείο εκείνο ήθελα να ανοίξει ή γη και να με καταπιεί αλλά κατάφερα να απαντήσω.

- Μου το έκανε ή κοπέλα μου με στραπόν κανονικού μεγέθους για δύο χρόνια.

- Τέλεια θα σου προτείνω μερικούς δονητές σε διάφορες ποιότητες και τιμές.

Όπως μου μιλούσε ήλθε δίπλα μου και μου χάιδεψε το κώλο.

- Δημήτρη μου αρέσεις, έχεις ωραίο κώλο και είναι κρίμα που δεν έχεις κοπέλα να σε γαμάει. Πόσο καιρό έχεις να γαμηθείς;

- Σχεδόν 3 μήνες και σε ευχαριστώ για το κομπλιμέντο.

- Είναι ή αλήθεια και αν θέλεις μπορούμε να γαμηθούμε παρέα. Έχω χώρο πίσω και σε λίγο θα κλείσω. Έχω ωραία στραπόν και αν σου αρέσει το γαμήσι που θα σου κάνω μπορούμε να το συνεχίσουμε. Είμαι αμφί και με φτιάχνει να γαμάω αντρικά και γυναικεία κωλαράκια.

Πριν προλάβω να απαντήσω με αγκάλιασε σαν να ήταν άντρας και με φίλησε με πάθος στα χείλη βάζοντας τα χέρια της μέσα από το παντελόνι χουφτώνοντας μου τα κωλομέρια ενώ το δάχτυλο της πήγε κατευθείαν στη κωλοτρυπίδα μου.

- Έλσα κι εμένα μου αρέσεις και θέλω να γαμηθώ μαζί σου.

- Τέλεια πλύσου και ξάπλωσε στο κρεβάτι. Θα κλείσω το μαγαζί κι έρχομαι.

Ή αλήθεια ήταν ότι ένιωθα περίεργα, ή φάση με είχε εξιτάρει και ή Έλσα μου έβγαζε έναν ιδιαίτερο ανδρισμό που με κόμπλαρε. Πλύθηκα και ξάπλωσα στο κρεβάτι να την περιμένω. Πλύθηκε κι αυτή, φόρεσε αντρικό μποξεράκι και μακό μπλουζάκι. Στη μέση της είχε δέσει ένα στραπόν περίπου στο μέγεθος που χρησιμοποιούσαμε με τη Μιμίκα. Στάθηκε δίπλα στο κρεβάτι και μου είπε να πάω δίπλα της. Με φίλησε και μου έπιασε το κώλο ενώ πιέζοντας μου το κεφάλι με ανάγκασε να γονατίσω μπροστά της.

- Έλα Δημήτρη γονάτισε και ξεκίνα να μου γλείφεις τον πούτσο. Καύλωσε με να σε γαμήσω.

Το πρόσωπο της πήρε μια παράξενη έκφραση ενώ μου γαμούσε το στόμα με δύναμη και μου μίλαγε με βρομόλογα.

- Γλείψε με καργιόλη, ρούφα μου τη ψωλάρα ετοίμασε με για να σε γαμήσω να σου σκίσω το κώλο.

Σε λίγο με έβαλε να γονατίσω στην άκρη του κρεβατιού με τα πόδια ανοιχτά. Μου έγλειψε την κωλοτρυπίδα, την άλειψε με λιπαντικό και έφερε τον πούτσο της στην τρυπούλα μου.

- Είσαι έτοιμος πούστη μου για να φας το πούτσο μου; Σε λίγο θα καρφωθεί μέσα σου και θα σου οργώσω τη κωλότρυπα.

- Ναι, είμαι έτοιμος, γάμα με, ξέσκισε μου τη κωλάρα.

Ένιωσα το κεφάλι του πούτσου της να μπαίνει στη τρύπα μου και σε λίγο με μια απότομη κίνηση καρφώθηκε στο κωλάντερο μου.

- Αχ… σιγά με πονάς.

- Σκάσε μωρή πούστρα που πονάς. Αφού γαμιέσαι… η κωλάρα σου χώνεψε με τη μία την ψωλάρα μου.

Ή Έλσα είχε αφηνιάσει, με γαμούσε με άγριο πάθος όπως ένας άντρας νταβραντισμένος που ξεκωλιάζει το τεκνό του. Πονούσα αλλά γαμιόμουν έτσι όπως δεν με γάμησε ποτέ ή Μιμίκα. Είχα καυλώσει με την όλη φάση. Ή Έλσα με γαμούσε και έβριζε σαν νταλικέρης.

- Πες μου μωρή καργιόλα, σου αρέσει να γαμιέσαι με γυναίκες που έχουν αρχίδια; Σου αρέσουν οι αγριάδες; Σε γαμούσε ή κοπέλα σου έτσι όπως σε γαμάω εγώ;

- Όχι εσύ με γαμάς καλύτερα. Με πονάς αλλά μου αρέσει.

- Σε σκίζω, σε ξεκωλιάζω, σε λίγο καιρό θα σε κάνω μεγάλη γαμιόλα. Σε χύνω μωρή στη κωλότρυπα σου σε γκαστρώνω.

- Ναι, γάμα με, χύνω κι εγώ.

Μόλις χύσαμε ή Έλσα έπεσε πάνω μου ενώ το κορμί της έτρεμε από τη καύλα. Γδύθηκε και μου είπε να της γλείψω το μουνί και την κωλοτρυπίδα και να ρουφήξω τα χύσια της. Μου έκανε εντύπωση που είχε τριχωτό μουνάκι και τρίχες στις μασχάλες. Το μουνί της ήταν μούσκεμα και είχε μια έντονη μυρωδιά μάλλον δυσάρεστη. Ρούφηξα όσα περισσότερα χύσια μπορούσα και συνέχισα με τη κωλοτρυπίδα της που μου φάνηκε κάπως ανοιχτή. Στη συνέχεια με έβαλε να της γλείψω και τις μασχάλες που ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα. Παρ' όλη την αηδία που ένιωθα όταν έγλειφα τον ιδρώτα στο κορμί της ό πούτσος μου ήταν συνέχεια καυλωμένος.

Μόλις συνήλθαμε πήγαμε στη ντουζιέρα για να πλυθούμε παρέα. Εκεί πάλι με γονάτισε μπροστά της και άρχισε να με κατουράει στο κορμί και στο πρόσωπο ενώ ήπια λίγα τσίσα της. Είχαν απαίσια γεύση αλλά με εξίταρε ή αίσθηση που με κατουρούσε.

- Μπράβο καργιόλη, τα πήγες μια χαρά. Γλείφεις και γαμιέσαι ωραία. Αν σου άρεσε και θέλεις να το συνεχίσουμε θα σου κάνω πολλά κόλπα.

- Ναι, μου άρεσε, θέλω να το συνεχίσουμε.

- Τέλεια ξάπλωσε ανάσκελα για να σε γαμήσω σαν γκόμενα με τα πόδια στους ώμους μου. Γουστάρω να βλέπω τη φάτσα των τεκνών όταν τα ξεκωλιάζω.

- Έχεις γαμήσει πολλούς άντρες; Γαμάς και γυναίκες; Εσύ γαμιέσαι;

- Ναι έχω γαμήσει πολλούς άντρες, για μένα δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση όταν τους γαμάω και βγάζω τη θηλυκή τους πλευρά. Μου λένε ότι είναι άντρες και ότι μόνο γαμάνε αλλά μόλις γευτούν τη γλύκα της πούτσας μου τότε στήνονται πρόθυμα για να τους γαμήσω και να τους αφαιρέσω τον ανδρισμό τους. Όταν ένας άντρας γαμηθεί και γνωρίσει την ηδονή της κωλοτρυπίδας τότε δεν υπάρχει γυρισμός.

- Έλσα με τρομάζεις με αυτά που μου λες. Εμένα μου αρέσει να γαμιέμαι αλλά και να γαμάω. Δε θέλω να χάσω τον ανδρισμό μου.

- Μάλλον δεν το κατάλαβες καλά. Φυσικά θα γαμιούνται αλλά και θα γαμάνε. Γίνονται αμφισεξουαλικοί και χαίρονται και τους δύο ρόλους. Το ίδιο ισχύει και για σένα. Έχω φίλους και φίλες που είναι αμφί και γαμιούνται όπως εγώ και με τα δύο φύλα.

- Έλα μωρό μου ξάπλωσε κάτω και ετοιμάσου να απολαύσεις το ξεκώλιασμα σου. Μετά αν θέλεις μπορείς να γαμήσεις και το δικό μου κωλαράκι.

Ξάπλωσα ανάσκελα με τα πόδια στους ώμους της Έλσας ή οποία μου έχωσε τον πούτσο της στην ανοιχτή κωλοτρυπίδα μου και με γαμούσε δυνατά.

- Τι κωλάρα είναι αυτή που γαμάω σήμερα; Πούστη μου θα σε ξεκωλιάσω θα σε κάνω πουτανάκι για μένα και τις φίλες μου.

Τα λόγια της με πρόσβαλλαν και μου μείωναν τον ανδρισμό αλλά τελικά μου άρεσαν και με καύλωναν. Ή Έλσα με γαμούσε δυνατά σαν άντρας και δεν συγκρινόταν καθόλου με τη Μιμίκα. Από τη πολλή καύλα άρχισα να ξεθαρρεύω και να απολαμβάνω το ξεκώλιασμα μου και μάλιστα να τη παροτρύνω να συνεχίσει να με γαμάει.

- Ψωλαρά μου τι γαμήσι είναι αυτό; Γάμα με, σκίσε μου τον κώλο, φέρε και τις φίλες σου να με γαμήσουν. Μου αρέσει να γαμιέμαι.

- Έννοια σου και το βλέπω, από τα πολλά γαμήσια σε λίγο καιρό θα γίνεις πουτανάκι και θα θέλεις να γαμιέσαι συνέχεια.

- Αχ πως μου αρέσει να γαμιέμαι. Με τρελαίνει ή ψωλάρα σου που μου σκίζει την κωλάρα. Συνέχισε να με γαμάς σε λίγο θα χύσω.

- Χύσε με καργιόλη, σε γαμάω, σου σκίζω την κωλοτρυπίδα, σε ξεκωλιάζω.

Έκανα το καλύτερο χύσιμο της ζωής μου με το πούτσο της Έλσας χωμένο βαθιά μέσα στη κωλότρυπα μου. Μόλις έβγαλε το πούτσο της από τη τρύπα μου ένιωσα ένα μεγάλο κενό αλλά ή Έλσα μου έχωσε εύκολα 2 και μετά 3 δάχτυλα και συνέχισε να με γαμάει.

- Πούστη μου σε άνοιξα καλά, την επόμενη φορά θα σε γαμήσω με μεγαλύτερο και πιο χοντρό πούτσο.

Μόλις ηρεμήσαμε από την ένταση του γαμησιού πήγαμε να πλυθούμε. Πάλι με κατούρησε και αυτή τη φορά ήπια σχεδόν όλα τα κάτουρα της. Παρ' όλο τον εξευτελισμό μου καύλωσα αμέσως και γυρίζοντας την προς το τοίχο της πήγα να χώσω τον πούτσο μου στο μουνί της.

- Όχι μαλάκα στο μουνί, χώσ' τον μου στο κώλο και σκίσε μου τον όπως έσκισα το δικό σου.

Ό πούτσος μου μπήκε εύκολα στον κώλο της και ξεκίνησα να τη γαμάω με δύναμη. Είχα λυσσάξει από τη καύλα και σφυροκοπούσα με μανία την κωλοτρυπίδα της.

- Σκίσε με γαμιά μου άνοιξε μου το κωλάντερο. Τρελαίνομαι όταν γαμιέμαι από τον κώλο. Γάμησε με καργιόλη, χύσε στο κωλάντερο μου.

- Αχ τι ωραία που σε γαμάω και σου ανταποδίδω το ξεκώλιασμα.

Πρέπει να ήταν πολύ έμπειρη στο γαμήσι από το κώλο γιατί δούλευε τέλεια τους μύες μέσα στη κωλάρα της με αποτέλεσμα να μου σφίγγει και να μου ρουφάει συνέχεια τον πούτσο.

- Πως με ρουφάει ή κωλάρα σου, με τρελαίνεις, σε λίγο θα χύσω μέσα στην κωλότρυπα σου.

- Γάμα με πούστη μου, γέμισε τη κωλότρυπα μου με τα καυτά σου χύσια.

- Χύνω μωρή καργιόλα, παρ' τα όλα μέσα στην κωλάρα σου.

- Τα παίρνω καργιόλη, χύσε με.

Κάναμε ένα φοβερό γαμήσι που κυριολεχτικά μας εξουθένωσε. Τρέμοντας από τη καύλα και τη κούραση πέσαμε ξεροί στο κρεβάτι.

Τελικά με την Έλσα κολλήσαμε και γαμιόμαστε συχνά ξεσκίζοντας τα κωλαράκια μας. Με τα πολλά γαμήσια κατάφερε να μου ανοίξει αρκετά τη κωλοτρυπίδα ώστε να με γαμάει με χοντρά 20ποντα στραπόν.
Copyright protected OW ref: 179293Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.