Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν περίεργα τα πράγματα εκείνο τον καιρό. Η πενταήμερη εκδρομή στην τρίτη λυκείου ήταν το μόνο πράγμα που περιμέναμε για να σπάσουμε λίγο το ρυθμό των πυρετωδών προετοιμασιών για της πανελλαδικές. Το κακό όμως ήταν ότι στην τρίτη λυκείου, στο τμήμα Γ 1, ήμουν ο μοναδικός που άκουγα ροκ και μέταλ. Η παρέα από την πρώτη και τη δευτέρα λυκείου είχε σπάσει. Άλλος στην πρώτη δέσμη, άλλος στη δεύτερη κι ο άλλος στην τέταρτη. Και το χειρότερο απ' όλα είναι να σου λένε όλοι ότι δε θα έρθουν. Ευτυχώς τελικά ήρθε ο φίλος μου ο Χ. (έχω περιγράψει στις πρώτες ιστορίες πώς είχαμε γνωριστεί) με τον όρο να μέναμε μαζί στο δωμάτιο. Δεν είχα θέμα και είπα ότι θα το κανονίζαμε.

Η εκδρομή θα ξεκινούσε τη Δευτέρα πριν την Κυριακή των Βαΐων. Η διαδρομή ήταν από Πάτρα προς Θεσσαλονίκη, με διάφορες επισκέψεις στη βόρεια Ελλάδα (Έδεσσα, Νάουσα, Ρούπελ, Καβάλα), αλλά το ξενοδοχείο που είχαμε κλείσει ήταν Καλαμαριά.

Βρέθηκα στο δεύτερο λεωφορείο με τον Χ. Φόρτωσαν τα μπαγκάζια, αλλά είχα στο χέρι μου ένα μικρό σακ-βουαγιάζ με τα σύνεργα επιβίωσης. Φορητό ραδιοκασετόφωνο με cd- player, φρέσκες μπαταρίες, κασέτες επιλογών και μερικά άλμπουμ σε cd, που άξιζε να τα ακούσεις ολόκληρα. Έπιασα θέση στα καθίσματα μπροστά από την πίσω πόρτα του λεωφορείου, ώστε κανένας να μη μας ενοχλούσε αν γέρναμε τις καρέκλες πίσω.

Όπως ήταν φυσικό, μετά το πέρασμα με καράβι από Ρίο-Αντίριο, άρχισε ο οδηγός να παίζει λαϊκά και ξένα ποπάκια που άκουγαν όλοι οι άλλοι. Αμέσως έβγαλα το κασετόφωνο και ο ήχος του άλμπουμ Transcendence των Crimson Glory, σκέπασε τη μουσική του λεωφορείου. Δεν πρόλαβε να τελειώσει η Λαίδη του Χειμώνα (το πρώτο κομμάτι) και άρχισαν οι διαμαρτυρίες και οι παρατηρήσεις.

- Όχι κοκόνα μου! Δεν το κλείνω. Δε μπορώ να ακούω το κλάμα των ηλίθιων που έχετε βάλει. Προτιμώ τη μελωδία της φωνής του Μίντναϊτ. Έχω κι εγώ δικαίωμα να ακούω ότι μουσική θέλω. Αν σε ενοχλεί τράβα χόρεψε με τις άλλες μπροστά ή πίσω, αλλά να θυμάσαι ότι ο Μπράλος έχει στροφές.

Σκάει μετά από λίγο η καθηγήτρια των αγγλικών. Είδα τις γκιόσες που πήγαν να κάνουν παράπονα. Αλλά ω του θαύματος! Η δεσποινίς Δώρα με τα κόκκινα μαλλιά, το 1.68 ύψος και 55 περίπου βάρος, μέτριο και στητό στήθος, τη νεαρή σχετικά ηλικία (25 πάνω κάτω και είχε μεγάλο δόντι για να πάρει μόνιμη θέση), η ονείρωξη του κάθε μαθητή του λυκείου εκτός από μερικά άτυχα τμήματα που είχαν άλλη καθηγήτρια-πατσαβούρα (ναι εγώ την πατσαβούρα είχα), αλλάζει θέση με τις κοπέλες μπροστά. Βολεύεται στο κάθισμα, γυρνάει προς το μέρος μου και του Χ και λέει:

- Ρε παιδιά καλό το power progressive metal, αλλά πολύ δυνατό. Δε βάζετε κάτι πιο ροκ;

Μαλάκας ο Ιανός. Σαγόνι στο πάτωμα από την έκπληξη. Κλείνω το cd. Αλλάζω τη θέση στο κασετόφωνο, κοιτάω τις κασέτες και βλέπω μια με επιλογές από 60-70. Καπακώνω και ο Ρόρυ Γκάλαχερ ξεκινά το παιχνίδι των σκιών. Η Δώρα γυρνά προς το μέρος μου, μου κλείνει το μάτι και στήνεται πιο κοντά μας να ακούσει. Η μιάμιση ώρα της 90λεπτης κασέτας πέρασε και εμείς φτάναμε στην πρώτη στάση.

Βγήκαμε για καφέ και τσιγάρο. Όλοι όσοι κάπνιζαν το έκαναν κρυφά. Εγώ το φούντωσα με το που βγήκα έξω από το λεωφορείο. Οι γονείς μου ήξεραν ότι καπνίζω και ούτως ή άλλως δούλευα νυχτοκάμματο τρεις φορές την εβδομάδα και αγόραζα τα τσιγάρα μου με δικά μου λεφτά. Συν τις άλλοις ήμουν ήδη 18 και κανένας δε μπορούσε να μου πει κουβέντα (εκτός από την καργιόλα τη γυμνάστρια που με είχε βάλει στο μάτι, αλλά είχα πάρει απαλλαγή από τη γυμναστική λόγω ενός προβλήματος στο σπόνδυλο).

Στη στάση του λεωφορείου σκάει η δεύτερη έκπληξη. Εγώ κι ο Χ βγάλαμε τα χρώματα. Iron maiden (Number of the beast) μπλούζα αυτός, Mercyful Fate (Melissa) φούτερ εγώ. Η Δώρα μας κοιτάει καθώς πίνει καφέ με τις άλλες τέσσερις καθηγήτριες και τον μπακουρο-χημικό. Σηκώνεται και έρχεται προς το μέρος μας και κάτω από τη μπλούζα της βρίσκονται οι Saxon (Crusader).

Εκείνη τη στιγμή το μυαλό μου άρχισε να παίρνει στροφές. Ήξερα ότι υπήρχε σχέδιο για βραδινή διασκέδαση, αλλά εγώ σκόπευα να πάω λαδάδικα και όχι εκεί που ήθελαν οι καρακάξες και οι ψευτομόρτηδες. Δεν κώλωσα καθόλου. Ο Χ θα ερχόταν μαζί μου για έξοδο. Εγώ ενήλικος με ταυτότητα και γνώστης της περιοχής, αλλά και με γεμάτο πορτοφόλι, είχα βάλει σκοπό να κάνω την πενταήμερη αξέχαστη τουλάχιστον για εμένα.

Οι ώρες μέσα στο λεωφορείο κυλούσαν πιο ευχάριστα μετά το διάλειμμα για νικοτίνη. Πολύ αργότερα φτάναμε στο ξενοδοχείο στην Καλαμαριά και κάναμε τσεκ-ιν. Το απόγευμα είχε ξενάγηση στη Θεσσαλονίκη. Λευκός πύργος και τα λοιπά. Βαρεμάρα. Τα είχα ξαναδεί. Το ίδιο βράδυ όλοι ετοιμάζονταν για την πρώτη έξοδο.

Ποια λεωφορεία και ποια μετρήματα κεφαλιών; Ούτε καν ιδέα δεν είχαν. Εγώ όμως πήρα τον Χ και με την αστική συγκοινωνία βρεθήκαμε λαδάδικα και ντουγρού στα ροκάδικα. Μπύρες, σφηνάκια και φιστίκια αράπικα. Ροκ μουσική και αργότερα λίγο μέταλ. Βέβαια είχα το νου μου στην ώρα και είχα αποφασίσει να πάρουμε ταρίφα για πίσω. Τα ακούσματα ξέπλυναν όλη τη βρωμιά της ποπ υποκουλτούρας του λεωφορείου.

Γυρίσαμε σχεδόν ταυτόχρονα με τους άλλους και πέσαμε ξεροί για ύπνο. Την άλλη μέρα, καφές, πρωινό και τσιγάρο. Οι ώρες κυλούσαν και οι ξεναγήσεις συνεχίζονταν. Βρέθηκα να μιλάω με τη Δώρα έξω από το Ρούπελ. Με ρώτησε που την κοπανήσαμε την προηγούμενη και είπα στα ίσια λαδάδικα. Είδα κάτι σα θλίψη στα μάτια της. Στα γρήγορα της είπα πως αν θέλει, απόψε θα ξαναπήγαινα σε μαγαζί με ζωντανή μουσική.

Καύλωνα στην ιδέα ότι θα ερχόταν μαζί μας και θα την αποπλανούσα. Ήταν πολύ μπάνικια γυναίκα, πως να το κάνουμε. Χώρια ότι είχε κλείσει μονόκλινο. Το βράδυ έκανα μπάνιο και πλύθηκα καλά. Ξύρισα τα λιγοστά γένια και έβαλα after shave. Η Δώρα είχε προφασιστεί αδιαθεσία και δεν πήγε με το τσούρμο. Μια ώρα αργότερα βρεθήκαμε σε ένα ωραίο ταβερνοειδές μαγαζί στις Σαράντα Εκκλησίες. Ζωντανή έντεχνη μουσική με πιάνο, κιθάρα, ντραμς και μπάσο.

Φαγητό και κρασί ροζέ. Δεν ξεχωρίζαμε για μαθητές λυκείου. Πόσο μάλιστα όταν ζήτησα από το σερβιτόρο να μου φέρει να δοκιμάσω πρώτα τα κρασιά. Κατάλαβε ότι ήμουν γνώστης. Ο χρόνος κύλησε ευχάριστα. Η Δώρα ανοίχτηκε. Έμαθα πλέον ότι ο πατέρας της είχε μεγάλο πολιτικό μέσο, αλλά και πως ήταν πολύ ευκατάστατος. Όμως εκείνη ήθελε να πετάξει από τη φωλιά. Ήταν η μόνη κόρη με τρεις μεγαλύτερους αδερφούς.

Όταν ο Χ πήγε τουαλέτα έκανα την πρώτη μου και μοναδική κίνηση. Της είπα ότι μου αρέσει (όπως και σε όλους τους υπόλοιπους μαθητές), αλλά αν ήθελε θα μπορούσαμε να περάσουμε καλά. Ήξερε ότι ήμουν ενήλικος, όμως ανέφερε κάποια σχέση. Χωρίς να ξέρω γιατί, ξεφούρνισα ότι οι κανονισμένες σχέσεις δεν είναι και οι καλύτερες. Με κοίταξε σαστισμένη και ομολογώ ότι κι εγώ δεν περίμενα να έχω πέσει μέσα.

- Ρε συ Δώρα. Δε σου ζητώ να κάνουμε σχέση. Σου λέω στα ίσια ότι μου αρέσεις και θα ήθελα να κάνω κάτι μαζί σου. Τώρα μπορείς να με διαολοστείλεις ή να δοκιμάσεις το απαγορευμένο. Όσο για αυτόν με τον οποίον είσαι, ένα θα πω! Δε θα κουμαντάρει τη ζωή σου ο πατέρας σου. Αν δε σου αρέσει παράτα τον.

Ο Χ γύρισε και η προηγούμενη συζήτηση διακόπηκε. Δυο ώρες αργότερα γυρίσαμε στο ξενοδοχείο και παραδόξως φτάσαμε πριν το τσούρμο. Ανέβηκα στο δωμάτιο μου και έπλυνα τα δόντια μου. Περίμενα δισταχτικά για ένα λεπτό και μετά το πήρα απόφαση. Λίγο αργότερα χτυπούσα την πόρτα του μονόκλινου της Δώρας. Η πόρτα άνοιξε και την είδα να φοράει μόνο σουτιέν και τάνγκα.

- Άργησες! Έμπα μέσα γρήγορα.

Μπήκα και έκλεισε την πόρτα πίσω μου κλειδώνοντας. Και μόνο κοιτώντας τη, είχα αρχίσει να καυλώνω. Όμως το προηγούμενο καλοκαίρι είχα γνωριστεί με την Πόπη και είχα μάθει δυο-τρια πράγματα για το σεξ. Την πλησίασα και έγειρα προς το μέρος της. Τα χείλη μας ενώθηκαν και η γλώσσα μου άρχισε να χορεύει με τη δική της. Αργά και προσεκτικά πήρα πρωτοβουλία στο φιλί μας. Στη συνέχεια την άφησα να εξερευνήσει το στόμα μου με τη δική της γλώσσα, ενώ εγώ με τα χέρια μου ξεκούμπωνα το σουτιέν της. Καθώς με φιλούσε έπιασα το στήθος της και μάλαξα κυκλικά τις ρώγες της που αμέσως ανταποκρίθηκαν και άρχισαν να σκληραίνουν.

Σιγά-σιγά κινηθήκαμε προς το κρεβάτι. Άρχισα να τη φιλάω στη βάση του λαιμού και στους ώμους. Αργά χάραζα με τα χείλη μου ένα μονοπάτι προς το στήθος της. Η Δώρα αναστέναξε όταν άρχισα να φιλώ και να ρουφάω την αριστερή της θηλή, ενώ έπαιζα με το χέρι μου με τη δεξιά για να μην είναι παραπονεμένη. Στη συνέχεια άλλαξα θέσεις. Άκουσα την ανάσα της να γίνεται πιο γρήγορη και καθώς ήταν όρθια, γονάτισα και άρχισα να παίζω με τον αφαλό της. Τα δάχτυλα μου πέρασαν από το τάνγκα και μισή στιγμή αργότερα έπεφτε στο πάτωμα. Της ζήτησα να ξαπλώσει και όταν βολεύτηκε το στόμα μου βρέθηκε πάνω στο μουνάκι της. Είχε μόλις ξυριστεί γιατί ήταν μαλακό σα βελούδο.

Με τη γλώσσα μου και το στόμα μου άνοιξα τα τοιχώματα του μουνιού της και έγλειψα κυκλικά την κλειτορίδα της. Αναστέναξε δυνατά και το χέρι της βρέθηκε σχεδόν δίπλα στο στόμα μου. Το έσπρωξα αργά και συνέχισα να γλείφω με πάθος. Ίσως είκοσι λεπτά αργότερα η Δώρα με σταμάτησε, ενώ όλο της το σώμα έτρεμε. Δεν της είχα βάλει καθόλου δάκτυλο, αλλά πρέπει να είχε τελειώσει δύο ή τρεις φορές. Η κλειτορίδα της είχε πρηστεί, όπως επίσης και η πούτσα μου.

Με τράβηξε και φιληθήκαμε στο στόμα ενώ το χέρι της έπιασε τη σιδερένια ψωλή πάνω από το παντελόνι. Βόγκηξα από καύλα.

- Είσαι πολύ σκληρός.

- Είμαι έτσι επειδή μου άρεσε αυτό που σου έκανα. Είμαι πολύ κοντά...

Με φίλησε, σταματώντας τα λόγια μου. Τα χέρια της έλυσαν τη ζώνη του παντελονιού μου και η πούτσα μου αποφυλακίστηκε από την πίεση. Στα γρήγορα με βοήθησε και τη βοήθησα να κατεβάσουμε το παντελόνι και το εσώρουχο. Στη συνέχεια έπιασε με το χέρι της την πούτσα μου και την έσφιξε μαλακά. Ξεκίνησε να την παίζει και φώναξα από καύλα πως θα χύσω.

Το στόμα της βρέθηκε στη βάλανο και τη φυλάκισε. Η γλώσσα της ακούμπησε την ουρήθρα. Τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν και μια ανάσα αργότερα εκτόξευσα το σπέρμα μου στα βάθη του λαιμού της. Δεν ξέρω πόση ώρα έχυνα, αλλά εκείνη τα κατάπινε με ζήλο. Όταν τελείωσε το θεάρεστο έργο της, έστρεψε το κεφάλι της προς πάνω.

- Δεν έχω αφήσει κάποιον να τελειώσει στο στόμα μου. Αλλά εσύ ήσουν πολύ υπομονετικός καθώς με έγλειφες και κατάπιες τα υγρά μου. Κανένας δε με έχει γλείψει όπως εσύ.

- Είχα δασκάλα, της απάντησα. Αλλά ευχαρίστως θα δεχτώ οδηγίες για να κάνω καλύτερη την τεχνική μου.

- Σίγουρα δε θα χρειαστείς πολλές.

- Σε πειράζει να καπνίσω; Ήταν πολύ έντονο.

- Θα καπνίσουμε μαζί.

Συνεχίζεται…
Copyright protected OW ref: 179078Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.