Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είχα περάσει στη Νομική Αθηνών από την τρίτη δέσμη. Τα δύο πρώτα εξάμηνα μου είχαν φανεί εύκολα, αλλά πολύ βαρετά. Οι καθηγητές μας δίδασκαν την έννοια του νόμου, όμως εγώ έβλεπα αλλιώτικα το κράτος δικαίου. Δε με ενθουσίαζε η προοπτική της δικηγορίας. Κρατώντας όλους τους βαθμούς μου από τις εξετάσεις της δέσμης και μετά την εξεταστική του δευτέρου εξαμήνου, έκανα αίτηση για την κοινωνιολογία της Παντείου και πέρασα.

Ευτυχώς ένας φίλος μου ιδιοκτήτης καταστήματος στον τόπο μου, με είχε συστήσει ως καλό μπάρμαν σε έναν ξάδερφό του. Το καλοκαίρι δούλεψα ασταμάτητα στην Αθήνα. Ήδη γνώριζα πως αν έλεγα στους γονείς μου ότι θα παρατούσα τη νομική, θα μου έκοβαν το εισόδημα και έβαλα σκοπό να βγάλω δικό μου. Εν τω μεταξύ κοιτούσα τις αγγελίες για ενοικίαση σπιτιού με συγκατοίκους για να μοιράζομαι τα έξοδα.

Η τύχη με έφερε σε μια μονοκατοικία στην Καλλιθέα που ήδη νοικιαζόταν από δύο κοπέλες από την Πολωνία. Είχαν ήδη μιλήσει με διάφορα άτομα, αλλά όταν τους είπα πως είμαι μπάρμαν, φοιτητής και έχω μεταφορικό μέσο, καθώς επίσης τους τόνισα ότι είμαι καλόβολος με εμπιστεύθηκαν. Για τα τυπικά έπρεπε να μιλήσουμε και στην Κωνσταντίνα, την ιδιοκτήτρια της μονοκατοικίας, η οποία έμενε δύο τετράγωνα μακριά.

Βρέθηκα λοιπόν στα τέλη Αυγούστου απογευματάκι έξω από το δικό της σπίτι. Χτύπησα το κουδούνι και περίμενα. Μισό λεπτό αργότερα εμφανίστηκε μια 45αρα καστανή γυναίκα, με επίσης καστανά μάτια. Ήταν γύρω στο 1.55 και είχε πιασιματάκια. Φορούσε κάτι σα νυχτικό άσπρο, διαφανούς χρώματος και από μέσα φαίνονταν τα μαύρα εσώρουχα. Συστήθηκα και ανέφερα για ποιο λόγο ήμουν εκεί. Με κάλεσε μέσα και με οδήγησε στην κουζίνα, όπου μου προσέφερε παγωμένη λεμονάδα.

Ένοιωθα τα μάτια της να με σκανάρουν. Το βλέμμα αυτό το αναγνώριζα πλέον εύκολα. Μιλήσαμε για τη συγκατοίκηση και μου έριχνε σπόντες για τις κοπέλες. Χαμογελώντας της είπα ότι δεν έχω χρόνο για σχέσεις, λόγω δουλειάς, διαβάσματος και φοίτησης στο πανεπιστήμιο. Εξ' άλλου ήθελα συγκάτοικους γιατί δεν ήθελα να χαλάω όλα τα λεφτά από τη δουλειά σε ενοίκια, λογαριασμούς κλπ.

- Δηλαδή πώς τη βγάζεις;… με ρώτησε η Κωνσταντίνα. Μόνο με τη χειρωνακτική;

Κάτι ο τόνος της φωνής, κάτι τα κουνήματα, κάτι το βλέμμα της, με έκαναν να ζωηρέψω. Χωρίς ντροπή της είπα:

- Άμα θες! Μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο σε αυτό το θέμα.

Τα μάτια της άστραψαν και χαμογέλασε. Σε μισή ανάσα, βρέθηκα δίπλα της και ενώ τη φιλούσα με πάθος στο στόμα, της σήκωσα το νυχτικό. Την ανέβασα πάνω στο τραπέζι της κουζίνας και γρήγορα τράβηξα το κιλοτάκι της. Στη συνέχεια βρέθηκα ανάμεσα στα πόδια της και με τα δάχτυλα μου άνοιγα το μουνάκι της, προσπαθώντας να βρω σάρκα για τη γλώσσα μου ανάμεσα στο θάμνο της. Μπορεί να ήταν καθαρή, αλλά δεν είχε φροντίσει καθόλου τις τριχούλες της. Βέβαια δε με χάλασε. Πάντοτε μου άρεσε να γλείφω μουνάκια, αρκεί να ήταν καθαρά από άποψη κακοσμίας.

Γρήγορα επικεντρώθηκα στην κλειτορίδα της με τη γλώσσα μου και που και που έγλειφα τα τεράστια μουνόχειλα της. Έβαλα δύο δάχτυλα στον κόλπο της και τη γαμούσα με αυτά αργά και ρυθμικά, κινώντας τα ανάλογα με τη γλώσσα μου. Τα χέρια της Κωνσταντίνας με είχαν πιάσει από τα μαλλιά και με πίεζαν. Αγκομαχητά καύλας έβγαιναν από το στόμα της μαζί με λέξεις χυδαίες που δεν περίμενα να ακούσω.

- Έτσι κωλόπαιδο, γλείψε το μουνάκι μου. Γάμησε με με τα δάχτυλά σου. Κάνε με να χύσω παλιό αρχίδι... (και άλλα τέτοια).

Στον τόνο της φωνής της κατάλαβα ότι φτιαχνόταν να με βρίζει. Όταν το μουνάκι της άρχισε να συσπάται, αντικατέστησα τα δάχτυλα με τη γλώσσα μου και έγλειψα με μανία το εσωτερικό της. Η Κωνσταντίνα βογκούσε πλέον δυνατά. Όσο την έγλειφα κατέβασα το παντελόνι και το εσώρουχο μου, και άρχισα να παίζω με την ήδη σηκωμένη πούτσα μου.

Όταν η λεκάνη της άρχισε να χορεύει από μόνη της και το μουνάκι της ήταν εντελώς πλημμυρισμένο με τους χυμούς της, σφήνωσα τον πούτσο μου μέσα της. Δεν το περίμενε, αλλά αμέσως άρχισε να συσπάται πάνω στο καυλί μου. Της σήκωσα στα πόδια και τα έβαλα στους ώμους μου κι άρχισα να τη γαμάω γρήγορα και δυνατά. Πιο διαπεραστικές κραυγές ξέφυγαν από τα χείλη της μαζί με ένα νέο κορδόνι βρισιών.

- Έτσι πουτσαρά μου. Σκίσε με, γάμα με, μάτωσε με. Κάνε με πουτάνα σου. Καιρό έχω να γαμηθώ έτσι. Σκίσε μου το μουνί. Χύνω γαμημένε! Χύνω ξανά! Μη σταματάς παλιόπουστα...

Ακούγοντας όλα αυτά τα βρομόλογα, μια ιδέα σκίρτησε μέσα μου και άρχισα κι εγώ να την βρίζω. Φαινόταν να το απολαμβάνει απίστευτα γιατί νέα τραντάγματα από τον κόλπο της έσφιξαν το καυλί μου. Τα πόδια της έτρεμαν, το στήθος της ανεβοκατέβαινε με ταχύτητα και το πρόσωπό της ήταν κοκκινισμένο. Το γρήγορο γαμήσι που της έκανα με είχε φέρει κοντά στο να τελειώσω. Βγήκα από μέσα της και την τράβηξα από το τραπέζι λέγοντας της:

- Προσκύνα και πιες τα παλιοκαργιόλα.

Γονάτισε και αμέσως μπούκωσε την πούτσα μου στο στόμα της. Με το πρώτο ρούφηγμα άρχισα να αδειάζω το σπέρμα μου.

- Πιες τα όλα!

Αυτή πραγματικά με υπάκουσε. Ένα λεπτό αργότερα πάλευα να βρω τις ανάσες μου και τα τσιγάρα μου. Η Κωνσταντίνα μου έκανε τράκα ένα και καθίσαμε στις καρέκλες μας, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο και καπνίζοντας.

- Άμα θες, της είπα, θα έρχομαι να σε ξεκαυλώνω που και που, αλλά θα ξυρίσεις το μουνάκι σου.

- Εντάξει Ιανέ, αλλά σήμερα θέλω να με ξαναγαμήσεις.

- Δουλεύω σε δύο ώρες και δε θα προλάβουμε. Θα έρθω αύριο το μεσημέρι μετά τη μετακόμιση. Και που είσαι! Να πλύνεις καλά τον κώλο σου γιατί θα στον γαμήσω κι αυτόν.




Copyright protected OW ref: 179077



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.