Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πρόλογος

Εκείνη είναι κοντά στα 40. Μέτρια σε ύψος, ξανθιά με γκριζοπράσινα μάτια. Σώμα κανονικό με έντονες καμπύλες όμως (στήθος, πισινός, χείλια όλα γεμάτα, όρθια και εκ γενετής - πράγμα που την κάνει να είναι πολύ περήφανη ομολογουμένως).
Εκείνος είναι κοντά στα 45. Ψηλός, μελαχρινός, αδύνατος, με σώμα γυμνασμένο πολύ αλλά όχι σαν ντουλάπα. Ανήκει στα σώματα ασφαλείας κι έχει κι αυτός μεγάλη αυτοπεποίθηση και δικαίως.
Φαινομενικά ήσυχοι άνθρωποι και οι δύο, δεν τους αρέσει ούτε να εξωτερικεύονται, ούτε να προκαλούν. Παντρεμένοι με άλλους. Γνωρίζονται χρόνια κι αγαπιούνται πολύ, αλλά όχι ερωτικά. Ανθρώπινα. Είναι εκεί ο ένας για τον άλλον, όποτε χρειαστεί, εκείνος την προστατεύει κι εκείνη τον παρηγορεί.

Κανένας δεν έχει σκοπό να "χαλάσει το σπίτι του". Οι γάμοι και των δύο είναι ευτυχισμένοι. Αυτό που τους δένει είναι η σεξουαλική έλξη, η πολύ καλή χημεία μεταξύ τους και η ασφάλεια ότι ποτέ κανένας από τους συζύγους δε θα μάθει κάτι.

Ο λόγος αυτής της "σχέσης" δεν είναι γιατί δεν περνάνε καλά στους γάμους τους. Ούτε κάνουν μαζί κάτι ερωτικό που δεν έχουν κάνει ή δεν εξακολουθούν να κάνουν ο καθένας με το σύζυγο του. Είναι μαζί γιατί το "παράνομο" της σχέσης αυτής τους ιντριγκάρει και τους ανανεώνει. Δεν θα σκέφτονταν ποτέ κάτι που να εμπλέκονται και οι σύζυγοι τους. Εκείνοι είναι δικοί τους και δεν πρόκειται να τους μοιραστούν με κανέναν. Εγωιστικό θα μου πείτε, ε; Ίσως και να είναι, μα ειλικρινά δεν είναι δική μας δουλειά.

Εκείνος έχει διάφορες περιστασιακές σχέσεις αλλά μόνιμη μόνο μαζί της. Εκείνη μόνο εκείνον και ούτε σκοπεύει να έχει άλλον.

Εκείνη έχει τάσεις υποταγής χωρίς όμως να είναι πραγματικά υποτακτική. Δεν της αρέσει να πονάει ή να ξεφτιλίζεται πραγματικά. Της αρέσει να παραδίδει τον έλεγχο στον παρτενέρ της και γι' αυτό είναι μαζί του. Γιατί ξέρει τα όρια της και πως να την "υποτάσσει" χωρίς να την προσβάλει.

Εκείνος την ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες γιατί παιδεύτηκε πολύ για να τη "ρίξει" και γιατί πότε δεν ξέρει τι τον περιμένει κι αυτό τον ερεθίζει απόλυτα. Εκτός από το σώμα του παίζει και με το μυαλό του.

Νοικιάζουν εδώ και χρόνια μια μονοκατοικία εκτός πόλης για τις συναντήσεις τους. Τις ιστορίες τους τις διηγείται πότε ο ένας και πότε ο άλλος. Την αρχή την κάνει εκείνη.


Ιστορία 1η - ΘΥΜΟΣ


Πίνω τον καφέ μου και σε περιμένω. Σήμερα με έχουν πιάσει τα "γυναικεία" μου... οι ζήλιες μου. Σκέφτομαι ότι δεν είμαι η μόνη που παίζεις μαζί της αλλά άλλη μια στο χαρέμι σου. Ο εγωισμός μου υποφέρει. Θυμώνω. Ζηλεύω. Καίγομαι χειρότερα κι από την κάφτρα του τσιγάρου μου. Έρχεσαι και θυμωμένη αρχίζω να σου φωνάζω. Εσύ καταλαβαίνεις ότι ζηλεύω και παραξενεύεσαι αλλά αυτό σε κάνει να καυλώνεις κιόλας. Δε μ' έχεις δει ποτέ να ζηλεύω κανέναν άλλον εκτός από τον άντρα μου.

Ο εγωισμός σου και η στύση σου αρχίζουν και ανυψώνονται με γοργούς ρυθμούς! Τρελαίνεσαι που με βλέπεις να σε θέλω τόσο. Μου λες ότι δεν υπάρχει καμία άλλη. Δε σε πιστεύω, γελάω ειρωνικά ενώ τα μάτια μου έχουν γίνει τελείως γκρίζα από το θυμό μου. Απομακρύνομαι...

Ο εγωισμός σου όμως έχει πάρει φωτιά. Όπως ακριβώς και ο πούτσος σου! Στο κάτω-κάτω ήρθες να με γαμήσεις όχι να με παρηγορήσεις. Με προλαβαίνεις, με αρπάζεις, με κολλάς στον τοίχο και με φιλάς. Με όλο σου το βάρος με έχεις κολλήσει στον τοίχο, με φιλάς και με χουφτώνεις. Με το ένα σου χέρι ακινητοποιείς τα χέρια μου πάνω από το κεφάλι μου και με το άλλο μου σκίζεις το φόρεμα. Καυλώνω αλλά δεν παραδίδομαι ακόμα, είμαι ακόμα θυμωμένη. Νιώθω όμως τον καύλαρο ανάμεσα στα πόδια μου που έχει γίνει πέτρα και γίνεται όλο και δυσκολότερο να αντισταθώ. Το μουνί μου έχει αρχίσει και τρέχει, οι ρώγες μου κοντεύουν να τρυπήσουν το σουτιέν. Το καταλαβαίνεις... εξάλλου ξέρεις καλά να διαβάζεις την ένταση της καύλας μου ακόμα κι όταν προσπαθώ να το κρύψω.

Μου σκίζεις το σουτιέν, κατεβάζεις το παντελόνι και το μποξεράκι σου, κάνεις το στρινγκ μου στην άκρη και χώνεις όλο τον πούτσο σου στη μουνάρα μου με λύσσα, χωρίς προκαταρκτικά, χωρίς τίποτα. Εκεί, στον τοίχο, στα όρθια. Πως να αντισταθώ άλλο; Ακόμα σε κατηγορώ αλλά ανοίγω τα πόδια μου όσο περισσότερο μπορώ, σηκώνοντας το δεξί όσο ψηλότερα γίνεται για να τον πάρω όσο πιο βαθιά είναι δυνατόν. Νιώθω τα αρχίδια σου να χτυπάνε στην κωλοτρυπίδα μου και το καυλί σου τη μήτρα μου. Κλαίω από ζήλια και καύλα. Με βλέπεις και καυλώνεις ακόμα πιο πολύ. Καταλαβαίνεις ότι χύνω και με καρφώνεις πιο δυνατά. Σε τρελαίνει που με βλέπεις να κλαίω. Ξέρεις ότι σε γουστάρω, ξέρεις ότι καυλώνω και μόνο που σε βλέπω, αλλά πρώτη φορά με βλέπεις να σε ζηλεύω, να σε ποθώ.

Θυμάσαι πόσο κόπιασες για να σου δώσω μια ευκαιρία, πόσες φορές νόμιζες ότι αυτήν τη φορά θα κατάφερνες να με γαμήσεις αλλά πάντα κατέληγες στο σπίτι σου να τον παίζεις μόνος σου. Και τώρα με βλέπεις να χύνω από αδυναμία παρ' όλο που προσπάθησα πολύ ν' αντισταθώ. Για πρώτη φορά με λύγισες κι αυτό σε κάνει να καυλώνεις όσο δεν έχεις καυλώσει ποτέ ως τώρα. Δεν είναι η στάση, δεν είναι η ένταση, δεν είναι που με βλέπεις να χύνω κι ας είναι κάθε οργασμός μου ένα από τα καλύτερα αφροδισιακά για σένα. Είναι ότι έστω και για μία φορά σου δίνω αυτό που δε σου έχω δώσει ποτέ. την αίσθηση ότι χωρίς εσένα δε μπορώ να ζήσω. Αυτό σε έχει συνεπάρει και δεν υπολογίζεις τίποτα. Σα να είμαι από χαρτόνι με γυρίζεις ανάποδα, με κολλάς στον τοίχο ξανά και ρίχνεις πάλι όλο σου το βάρος επάνω μου. Κρατάς ακόμα τα χέρια μου σφιχτά αλλά τώρα τα κατεβάζεις και τα πιέζεις στην πλάτη μου. Οι ρώγες μου τρίβονται στον τοίχο. Μου ψιθυρίζεις στο αυτί ότι δεν υπάρχει καμία άλλη σαν και μένα κι ότι τώρα θα με κάνεις να το καταλάβω για τα καλά. Ξέρεις πόσο καυλώνω όταν νιώθω την ανάσα σου στον λαιμό μου.

Αυτό ήταν. Παραδίδομαι εντελώς. Τώρα πια είμαι σκέτος πηλός στα χέρια σου. Αρχίζεις να μου γλείφεις το αυτί και να μου δαγκώνεις τους ώμους. Μου τραβάς τα μαλλιά, και γλείφεις το λαιμό μου. Δεν τον πιπιλάς αλλά τον γλείφεις με την άκρη της γλώσσας σου. Αρχίζουν οι σπασμοί του μουνιού μου, τα υγρά μου τρέχουν στα μπούτια μου. Νιώθω ξαφνικά τα δάχτυλα σου στην κωλοτρυπίδα μου. Βαθιά, βίαια, δυνατά! Λιώνω. Χύνω ξανά. Το καταλαβαίνεις.

Δεν έχεις χύσει ακόμα αλλά τώρα δε μπορείς να κρατηθείς άλλο. Με αναγκάζεις να γονατίσω και χύνεις στην πλάτη μου. Νιώθω τα χύσια σου να τρέχουν μέχρι την κωλοτρυπίδα μου που ανοιγοκλείνει λαχταρώντας να τη γαμήσεις και χύνω ξανά. Από την ένταση και τους τόσους οργασμούς δε βγαίνει η φωνή μου κι ας θέλω να σε παρακαλέσω να με ξεκωλιάσεις. Ο πούτσος σου είναι ακόμα πέτρα όμως. Ούτε εσύ έχεις ξεθυμάνει.

Με σηκώνεις σα μαριονέτα και με ρίχνεις στην πλάτη του καναπέ. Ο κώλος μου είναι ακριβώς εκεί που τον θες. Αφήνεις τα χέρια μου κι αρπάζεις τα κωλομάγουλα μου. Μπήγεις τα νύχια σου μέσα τους και με τραβάς πάνω στο καυλί σου. Μου τον χώνεις όλο με μανία. Με σκίζεις. Τα αρχίδια σου χτυπάνε με λύσσα τα μουνόχειλα μου. Με τα χέρια μου ελεύθερα πια, παίζω την κλειτορίδα μου και τις ρώγες μου. Δεν αντέχεις άλλο... με χύνεις και με διατάζεις να χύσω κι εγώ. Υπακούω και τα χύσια μου τινάζονται στο πάτωμα. Με πιάνεις από τα μαλλιά και με βάζεις να τα γλείψω. Το κάνω και μόλις τελειώσω οδηγείς το κεφάλι μου στο καυλί σου. Τον παίρνω όλο μέσα, τον ρουφάω και φτάνει στο λαρύγγι μου. Μου γαμάς το στόμα, με χύνεις και τα χύσια σου έρχονται τόσο δυνατά που δε μπορώ να τα κρατήσω στο στόμα μου και στάζουν στις βυζάρες μου. Το χέρι σου δεν έχει αφήσει τα μαλλιά μου και τώρα βγάζεις τον πούτσο από το στόμα μου και γυρνάς το κεφάλι μου έτσι ώστε να κοιταζόμαστε στα μάτια.

Τα μάτια μου είναι ακόμα γκρίζα αλλά από καύλα τώρα πια. Με διατάζεις να φέρω τις βυζάρες μου στο στόμα και να γλείψω τα χύσια σου. Το κάνω ενώ μου ρίχνεις δυνατά πουτσοσκάμπιλα στο πρόσωπο. Ξαναχύνω. Μου τον δίνεις στο στόμα να καθαρίσω τις τελευταίες σταγόνες σπέρματος. Το κάνω και το κάνω καλά... δεν έχει μείνει ούτε σταγόνα.

Αφήνεις τα μαλλιά μου κι από την κούραση σωριάζομαι στο πάτωμα εντελώς. Με σηκώνεις και με πας στο κρεβάτι. Κουμπώνεις το παντελόνι σου, με φιλάς στο μέτωπο, μου λες ότι είμαι μία και μοναδική κι αν ξανασκεφτώ τέτοιες αηδίες την άλλη φορά θα αναγκαστείς να με τιμωρήσεις πολύ σκληρά. Με ρωτάς αν σε πιστεύω... απαντώ "ναι" και φεύγεις.

Έχω ώρες πριν να γυρίσω σπίτι. Γυρίζω στο πλάι, νιώθω τα χύσια σου παντού και αποκοιμιέμαι ευχαριστημένη.
Copyright protected OW ref: 179054Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.