Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μετά το ξέσκισμά μου με τον πρώην στη θάλασσα (Σεξ με τον πρώην στη θάλασσα) το τρίο που ποθούσα με το Γιάννη και τον αδελφό του, επιτέλους πραγματοποιήθηκε.

- Να είσαι στο σπίτι μας στο Σούνιο στις 10 και μισή άκουγα το Γιάννη στο τηλέφωνο.

- Θα τα πούμε εκεί του λέω.

Κοιτάω το ρολόι, ήταν ακόμα νωρίς πολύ. Ήπια ένα καφέ και αποφάσισα να ασχοληθώ με την περιποίηση μου. Φρεσκάρισα το μουνάκι μου, έκανα ένα ντουζάκι, βάφτηκα, χτενίστηκα και σκεφτόμουν τι να φορέσω. Κατέληξα σε μια ολόσωμη φόρμα εξώπλατη χωρίς σουτιέν και με ένα μαύρο δαντελωτό βρακάκι.

Ώρα 10:25 το βράδυ πάρκαρα έξω από το σπίτι των παιδιών. Αποφασίζω ότι είναι νωρίς και ανάβω ένα τσιγάρο. Η ανυπομονησία μου βαρούσε κόκκινο, ναι μεν ο Γιάννης ήταν πολύ ωραίος, αλλά και ο Στράτος, ο αδελφός του, δεν πήγαινε πίσω. Μελαχρινός, με γκριζοπράσινα μάτια. Έσβησα το τσιγάρο, βγήκα, κλείδωσα το αυτοκίνητο και κατευθύνθηκα προς την εξώπορτα. Χτύπησα το κουδούνι και αμέσως σχεδόν ανοίγει. Από τη μια ανυπομονώ, από την άλλη φοβάμαι. Μπαίνω τελικά μέσα και με καλωσορίζει ο Στράτος.

- Κακώς χαθήκαμε… μου λέει.

Του χαμογελάω απλά και βγαίνω προς το μπαλκόνι έχουν φτιάξει ωραία ατμόσφαιρα. Έχουν κάνει κάτι σαν ιδιωτική καμπάνα με κουνουπιέρα και κατευθυνόμαστε προς τα εκεί. Μέσα είναι ήδη ο Γιάννης σιγοπίνει τεκίλα.

- Τι θα πιείς;… με ρωτά ο Γιάννης.

- Ότι πίνετε κ εσείς.

Μου βάζουν τεκίλα και αρχίζω να χαλαρώνω στο καναπεδάκι μέσα στην καμπάνα. Κάποια στιγμή βρέθηκαν ο ένας δεξιά ο άλλος αριστερά μου. Το χέρι του Στράτου είχε κατέβει αρκετά χαμηλά στην πλάτη μου και με χάιδευε. Ο Γιάννης με κοιτούσε με το ίδιο αχόρταγο βλέμμα όπως αυτό στην παραλία όταν με γαμούσε. Αρχίζουμε να φιλιόμαστε και νιώθω το Στράτο να παραμερίζει τα μαλλιά μου και να με δαγκώνει απαλά το λαιμό. Τα χέρια του χαϊδεύουν το στήθος μου πάνω από τη φόρμα μου. Τη λύνει αισθησιακά και με φιλάει στην πλάτη όσο ο Γιάννης μου δαγκώνει το λαιμό.

"Ξέρουν τα κουμπιά μου οι πούστηδες" σκέφτομαι και χαλαρώνω περισσότερο. Ανασηκώνομαι και πάω να τους τραβήξω μέσα αλλά ο Στράτος ανοίγει το καναπεδάκι για να βολευτούμε και οι 3.

Κατεβάζω εντελώς τη φόρμα μου και μένω με το βρακάκι μου μόνο. Με ξαπλώνουν και αρχίζουν να με φιλάνε παντού εναλλάξ, στα χείλη, στο λαιμό, μέχρι που φτάνουν στο στήθος μου (την αμέσως επόμενη ερωτογενή ζώνη μου) και βάζουν από μία ρώγα μου στο στόμα τους γλείφοντάς τες και δαγκώνοντάς αισθησιακά. Είχα παραδοθεί στα χάδια τους, ήταν και οι δυο καταπληκτικοί. Είχα χαλαρώσει τόσο που ήμουν αλλού. Βγάζω τη μπλούζα του Στράτου και του Γιάννη και βάζω το χέρι μου μέσα από τις βερμούδες τους. Οι πούτσες τους είναι κάγκελο αλλά δε με αφήνουν, ασχολούνται ακόμα με το στήθος μου. Μου ξεφεύγουν πνιχτά βογκητά και ο Στράτος αρχίζει να με φιλάει απαλά στα χείλη για να μην ακούγομαι. Μου λέει στο αυτάκι "χαλάρωσε μωρό μου, λίγο πιο ήσυχα". Κολλάει πάνω μου και με φιλάει πιο έντονα αυτή τη φορά.

Νιώθω το Γιάννη να κατεβάζει το βρακάκι μου και τα χέρια του Στράτου να με χαϊδεύουν. Αρχίζει ο Γιάννης να μου γλείφει το μουνάκι και ο Στράτος να μου γλείφει το στήθος. Η καύλα μου είναι τεράστια. Ανασηκώνω το κεφάλι του Στράτου και του λέω να μου δώσει την πούτσα στο στόμα. Αρχίζω να του παίρνω πίπα και σε συνδυασμό με το γλειφομούνι που νου προσφέρει ο Γιάννης χύνω και ευτυχώς που ήμουν μπουκωμένη με το Στράτο και δε με άκουσε η γειτονία. Αλλάζουν θέση με το Γιάννη και ο Στράτος με γλείφει, ενώ τα υγρά μου από το γλείψιμο του Γιάννη τρέχουν στα μπούτια μου. Γλείφει τα υγρά μου ενώ τσιμπουκώνω το Γιάννη.

- Ανέβα στον πούτσο μου καύλα μου… λέει ο Γιάννης.

Ανεβαίνω και αρχίζω να ανεβοκατεβαίνω αργά, όσο ο Στράτος χαϊδεύει την πίσω τρύπα μου.

- Ανασηκώνομαι για να τον βολέψω. Θες η καύλα;… θες η στιγμή;… του λέω:

- Βάλε μου δάχτυλο στο κωλαράκι να ανοίξει.

Όσο γαμιέμαι με το Γιάννη νιώθω το χέρι του να παίζει με την πίσω τρύπα μου. Κάποια στιγμή μπαίνει και με παίρνουν σάντουιτς. Γυρνάω για να τον κοιτάξω και αρχίζει να με φιλάει στα χείλη όσο αισθησιακά και πριν. Ο Γιάννης αρχίζει να χύνει και αλλάζουν θέσεις με το Στράτο. Κάτι άκουσα το Γιάννη να λέει για μπάνιο αλλά ήμασταν τόσο καυλωμένοι με το Στράτο που δεν έδωσα σημασία. Ο Στράτος πιο πουτσαράς και πιο τρυφερός από το Γιάννη με φιλούσε και μου ψιθύριζε στο αυτί ότι με θέλει όλη δική του. Χύνουμε ταυτόχρονα και ξαπλώνω δίπλα του να συνέλθω.

Μοιραζόμαστε γυμνοί και όρθιοι έξω από την καμπάνα ένα τσιγάρο. Ξαφνικά πετάει το τσιγάρο και με αρπάζει στα χέρια πηγαίνοντας με προς το μπάνιο. Σε όλη τη διαδρομή με φιλάει. Εκείνη την ώρα έβγαινε ο Γιάννης μας βλέπει έτσι και λέει:

- Εμένα δε με παίζετε;

Ο Στράτος πάνω στην καύλα του ξεφεύγει ένα "παράτα μας μικρέ". Μπαίνουμε στο μπάνιο και μου λέει:

- Πουτανάκι θέλω το κωλαράκι σου.

Γυρνάω και τουρλώνομαι. Μπαίνει στο κωλαράκι μου ενώ το νερό τρέχει από πάνω μας. Με γαμάει πιο ωραία από το Γιάννη.

- Παίξε το μουνάκι σου καύλα μου…

ακούω το Στράτο μέσα στα βογκητά μας. Βάζω το χέρι μου και παίζω το μουνάκι μου.

- Πες μου όταν θα χύνεις…

λέω στο Στράτο. Μετά από λίγο μας ξεφεύγει ένα ταυτόχρονο χύσιμο. Κάνουμε μπάνιο και βγαίνουμε τυλιγμένοι με πετσέτες στην καμπάνα. Ανάβουμε από ένα τσιγάρο και πίνουμε το υπόλοιπο ποτό μας. Τότε ο Γιάννης προτείνει να πάμε μέσα να δούμε καμιά τσόντα για ιδέες.

- Ρε μαλάκα τι λες;… του απαντάει ο Στράτος.

- Αν θες εσύ πήγαινε εμείς δε χρειαζόμαστε ιδέες… του απαντάω.

Πίνουμε το ποτό μας και με αφήνουν να κάνω το τσιγάρο μου χωρίς να μιλάμε. Ξαφνικά ο Στράτος αρχίζει να με ξαναφιλά και ο Γιάννης να μου κάνει αισθησιακό μασάζ φιλώντας την πλάτη μου. Ο Στράτος βάζει δυο δάχτυλα στο στόμα μου να τα γλείψω και αρχίζει να χαϊδεύει τη μια ρώγα μου όσο με φιλάει. Ο Γιάννης με γυρνάει να τον κοιτάξω και κάνει το ίδιο με τα δάχτυλα του. Μου τα βάζει στο στόμα και μετά στη ρώγα μου. Αφήνω απαλά βογγητά από τα χάδια τους, γυρνάω και φιλάω το Γιάννη. Ο Στράτος μου φιλάει το στήθος πολύ απαλά. Για κάποιο λόγο ο Στράτος αρχίζει να μου αρέσει περισσότερο. Με ξαπλώνουν απαλά και ο Στράτος αρχίζει να μου δένει απαλά τα χέρια πάνω από το κεφάλι μου. Σκύβει και με φιλάει. Ανεβαίνει στο στόμα μου και αρχίζει να μου γαμάει το στόμα. Μου λύνει τα χέρια αλλά δεν τα κουνάω πάνω από το κεφάλι μου. Ο Γιάννης ήδη γλείφει το μουνάκι μου που στάζει. Τον διώχνει ο Στράτος και γυρνάει να με γλείψει σε 69. Ο Γιάννης μένει να μας κοιτάει και να τον παίζει.

- Γιάννη μου, έλα, δεν ήρθα μόνο για το Στράτο.

Τους ξαπλώνω και τους δυο και αρχίζω να τους παίρνω πίπα εναλλάξ.

- Καύλα είσαι… ακούω το Στράτο να λέει μέσα από τα βογκητά του.

- Ξάπλωσε να σε γαμήσουμε πουτάνα, λέει ο Γιάννης.

Ξαπλώνω ανάμεσά τους και φιλιέμαι με το Γιάννη όσο ο Στράτος τρίβει τον πούτσο του στο σώμα μου και με χαϊδεύει αχόρταγα.

- Αγόρια ποιός θα με γαμήσει;

- Μη βιάζεσαι καύλα μου, θέλω να σου φάω το μουνί... ακούω το Στράτο.

Ο Γιάννης μου ψιθυρίζει στο αυτί:

- Αν αυτό γίνεται για να ζηλέψω πιάνει… να ξέρεις.

Τον αρπάζω και τον φιλάω με γλώσσα. Κατεβαίνει προς το στήθος μου και αρχίζει να με γλείφει το στήθος. Ο Στράτος αποδείχθηκε μάστορας στο γλειφομούνι άρχισα να χύνω μέσα σε σπασμούς. Πήγαμε και οι 3 στο μπάνιο όπου και τους πήρα πίπα και με έχυσαν στο στόμα βρίζοντάς με. Ολοκληρώσαμε το μπάνιο και ξαπλώσαμε και οι 3 αγκαλιά. Το πρωί που ξύπνησα ο Γιάννης έλειπε αλλά εμένα και το Στράτο αυτό δε μας εμπόδισε από το να γαμηθούμε με ελάχιστα διαλείμματα ξεκούρασης.

Αν θέλετε τη συνέχεια γράψτε μου στα σχόλια.




Copyright protected OW ref: 179025



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).