Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ό φράχτης του γείτονα

Μετά την απροσδόκητη πίπα της Μαρίας από την τρύπα του φράχτη, ο Κώστας ένιωθε φανερά προβληματισμένος. Με τη Μαρία μεγάλωσαν σε διπλανά σπίτια και έπαιζαν μαζί από παιδιά. Παρ' όλο που η Μαρία είχε εξελιχθεί σε μία απίστευτη γκομενάρα, δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό του ότι θα συνέβαινε κάτι μεταξύ τους. Σκεφτόταν ότι για να πάρει τον πούτσο του στο στόμα της και να του καταπιεί τα χύσια, η Μαρία τον γούσταρε κι αυτός δεν το είχε καταλάβει τόσο καιρό.

Από την άλλη, η Μαρία, αφού πλύθηκε και τακτοποίησε το μαγιό της, σκεφτόταν ότι το αχώνευτο κακομαθημένο γειτονόπουλο της, σήμερα της έδωσε μία πρωτόγνωρη ικανοποίηση στην ατελείωτη καύλα της. Ή Μαρία είχε εντυπωσιαστεί από το μέγεθος του και από την γλυκιά γεύση που της άφησε στο στόμα αυτή η νεανική πούτσα.

Τις σκέψεις της Μαρίας διέκοψε η φωνή της μητέρας της που μόλις μπήκε στο σπίτι.

- Μαρία, Θανάση, γύρισα. Είστε εδώ;

Ή Άννα είχε μία δύσκολη μέρα στην δουλειά και είχε ανάγκη από το φιλί των παιδιών της. Αυτό ήταν το μόνο που την ηρεμούσε και την ξεκούραζε. Αυτά τα παιδιά ήταν ότι πολυτιμότερο είχε στη ζωή της και για αυτά θυσιάστηκε ώστε να μεγαλώσουν χωρίς την παρουσία άλλου άντρα μέσα στο σπίτι.

Ή Άννα ήταν μία πανέμορφη γυναίκα στα 43 της χρόνια. Παρ' όλο που χώρισε από τα 30 της, αφοσιώθηκε στα παιδιά της και δεν επέτρεψε την παρουσία πατριού. Ήταν κάτι που απεχθάνεται. Έτσι καταπίεσε τις νεανικές ορμές της και προτίμησε να συνεχίσει μόνη της στο υπόλοιπο της ζωής της.

Προκειμένου να ξεφύγει από το άγχος και το στρες, η Άννα είχε βρει διέξοδο στον αθλητισμό. Από πολύ μικρή ηλικία είχε ασχοληθεί με την ενόργανη και είχε σχηματίσει ένα υπέροχο αθλητικό σώμα.

Παρά την εγκυμοσύνη που βίωσε, κατάφερε πολύ γρήγορα να χάσει τα περιττά κιλά και να επαναφέρει το σώμα της που ήταν ο πόθος για τις σκέψεις πολλών ανδρών. Τα τελευταία χρόνια, ασχολείται ξανά με την ενόργανη σε ερασιτεχνική ομάδα προκειμένου να διατηρεί την ευλυγισία της και τη φυσική της κατάσταση.

Ό συνδυασμός της άσκησης και της προσεκτικής διατροφής, της έχει χαρίσει ένα σχεδόν αψεγάδιαστο κορμί που θα ζήλευαν και 25χρονες. Το στήθος της ήταν πάντα μικρό αλλά σφιχτό σαν πέτρα με δύο σκούρες και μεγάλες θηλές που τελείωναν σε δύο πεταχτές και στητές ρώγες.

Το κωλαράκι της Άννας δε θύμιζε σε τίποτα τον κώλο μιας σαραντάρας. Ήταν στρογγυλό και στητό χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας και ραγάδων.

Ή Άννα λάτρευε το σεξ. Της άρεσε να παίζει με τους κατά καιρούς γαμιάδες της. Φρόντισε σε κάθε ευκαιρία να γεύεται μεγάλα και σκληρά καυλιά, πάντα όμως κρατούσε εχεμύθεια και προσπαθούσε να μη δώσει το παραμικρό δικαίωμα να τη σχολιάσουν. Δεν ήθελε με τίποτα μάθουν τα παιδιά της κάτι που θα τα κάνει να ντραπούν για την μάνα τους.

Ή Μαρία πετάχτηκε σα σίφουνας από το δωμάτιο της όταν άκουσε την φωνή της μητέρας της που μόλις μπήκε στο σπίτι. Ήταν καθημερινή συνήθεια και στα δύο αδέρφια να τρέχουν να αγκαλιάσουν την Άννα όταν γυρνούσε στο σπίτι από το Νοσοκομείο που εργαζόταν. Αυτός που δεν φάνηκε να την υποδεχτεί, ήταν ο Θανάσης.

Ο Θανάσης είχε κλειστεί στην τουαλέτα και βασάνιζε τον πούτσο του που είχε αναστατωθεί μετά το θέαμα που είχε δει πριν από λίγο στον κήπο του. Ή αδερφή του με μεγάλη μαεστρία ρούφηξε τον πούτσο του γείτονα τους, του Κώστα μπροστά στα μάτια του και την είδε να καταπίνει τα υγρά του, όπως είχε δει να κάνουν στις τσόντες. Ό Θανάσης παρ' όλο που ήταν ένα πανέμορφο αγόρι δεν είχε ποτέ του επαφή με το άλλο φύλο. Ήταν παρθένος και ότι γνώριζε το είχε μάθει από τις τσόντες που παρακολουθούσε στον υπολογιστή του.

Τώρα καυλωμένος από το θέαμα που είχε δει τραβούσε μία απίστευτη μαλάκια στο μπάνιο για να ηρεμήσει λίγο τον πούτσο του που κόντευε να σκίσει το εσώρουχο του.

Ή Άννα και η κόρη της συζητούσαν αυτά που συζητάει κάθε μια συνηθισμένη οικογένεια μόλις η μητέρα γυρίσει από την δουλειά της. Ή Άννα την επόμενη μέρα θα δούλευε στη νυχτερινή βάρδια και έπρεπε να ξεκουραστεί για να αντέξει το ξενύχτι. Ή Μαρία είχε διάβασμα καθώς πλησίαζε η εξεταστική περίοδος στην σχολή της.

Ή μέρα ήταν πολύ ζεστή και ακόμα δεν είχαν όρεξη φαγητού. Ή Άννα πρότεινε στην κόρη της, να πάνε για μία σύντομη βουτιά στην πισίνα ώστε να δροσιστούν και να τους ανοίξει η όρεξη για το μεσημεριανό γεύμα. Έτσι κι έγινε. Σε δευτερόλεπτα η Άννα φορούσε το μαγιό της και κρατούσε μία πετσέτα στο χέρι της.

Το σώμα της Άννας, είχε μεγάλη ομοιότητα με το σώμα της κόρης της. Δύσκολα ξεχώριζε ποια είναι η μάνα και ποια είναι η κόρη. Ειδικά αν τις έβλεπες από πίσω. Τα κωλαράκια τους ήταν ολόιδια. Σαν δύο σταγόνες νερό.

Ή Άννα βούτηξε αμέσως στην πισίνα και άρχισε να κολυμπάει. Το θέαμα που προσέφερε η εικόνα της ήταν εκπληκτικό. Κολυμπούσε κυριολεκτικά σα γοργόνα αφού το γυμνασμένο σώμα της έδινε ευλυγισία και αντοχή.

Ο θόρυβος από το πιτσίλισμα του νερού που έκανε η Άννα, έφτασε στα αυτιά του Κώστα από το διπλανό σπίτι. Ακόμα δεν είχε συνειδητοποιήσει την απίστευτη τύχη του να του ρουφάει το καυλί η πανέμορφη γειτόνισσα του η Μαρία χωρίς να έχουν σχέση και χωρίς να το ζητήσει. Στη σκέψη και μόνο για αυτό που είχε συμβεί πριν από περίπου μία ώρα, ο πούτσος του αναθάρρησε και έγινε ξανά πέτρα.

Έτρεξε γρήγορα στον φράκτη και έψαξε για εκείνη την τρύπα που χάρη σε αυτή, σήμερα άδειασε τα αρχίδια του στο στόμα της Μαρίας.

Ό Κώστας έβαλε το μάτι του στην γνωστή πλέον τρύπα και προσπάθησε να δει ποιος βρίσκεται στην πισίνα των διπλανών.

Διέκρινε τον κώλο της Άννας και πάνω στην ανυπόφορη καύλα του δεν ξεχώρισε ότι βλέπει τη μάνα της αντί για την Μαρία.

"Ωραία", σκέφτηκε. "Ας δοκιμάσουμε αν το Μαράκι έχει όρεξη για ένα ακόμα άδειασμα". Βγάζει τον πούτσο του από το σορτς και τον βάζει με θράσος στην τρύπα του φράχτη για να δοκιμάσει την αντίδραση της Μαρίας, η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν στο δωμάτιο της και άλλαζε ρούχα για να καθίσει στο μεσημεριανό τραπέζι με την οικογένεια της.

Ή Άννα απορροφημένη από το κολύμπι δεν αντιλήφθηκε την παρουσία της σκληρής ψωλής στο φράκτη. Συνέχισε να κολυμπάει αμέριμνη, σε μια προσπάθειά αποφόρτισης από το στρες της δουλειάς.

Ό Κώστας ήταν τόσο σίγουρος ότι στην άλλη πλευρά βρίσκεται η Μαρία που άρχισε να μαρτυρά την παρουσία του φωνάζοντας τη.

- Μαρία, ώρα για μεσημεριανό...

Ή Άννα ακούγοντας την φωνή του Κώστα, έστρεψε το βλέμμα της μηχανικά εκεί που ακουγόταν η φωνή του και έκπληκτη είδε την πούτσα του Κώστα να πάλλεται στην τρύπα του φράχτη.

"Τι στο καλό συμβαίνει εδώ; Ό διπλανός βγάζει το πουλί του στον φράχτη μας και μαλακίζεται; Θα του πω εγώ".

Στην αρχή εκνευρίστηκε αλλά μετά της φάνηκε αστείο. Σκέφτηκε να πειράξει λίγο τον ιδιοκτήτη της μαλαπέρδας που μαλακίζεται με την τρύπα του φράχτη της. Πλησίασε όσο πιο αθόρυβα μπορούσε στον φράχτη και όταν έφτασε δίπλα στην καυλωμένη πούτσα του μικρού. Γούρλωσε τα μάτια της. Ήταν τεράστια. Μεγάλη και χοντρή περίπου 19 εκατοστά και με πάχος που θύμιζε κουτάκι αναψυκτικού.

Το κεφαλάκι του ήταν ζουμπουρλό σα μανιτάρι και δύο άτριχες μπάλες σαν αυτές του πινγκ πονγκ ξεπρόβαλαν ολοκάθαρα μπροστά στα μάτια της. Πόσο της είχε λείψει μία μεγάλη πούτσα στο ζεστό μουνάκι της; Αυτή ήταν μία ιδανική πούτσα για να καλύψει το κενό των 6 μηνών από τότε που είχε γαμηθεί τελευταία φορά. Αμέσως το μάτι της άστραψε και σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που της δόθηκε από το πουθενά.

Ή φωνή της λογικής όμως, την εμπόδισε. Σκέφτηκε ότι μπορεί να πεταχτεί ξαφνικά ένα από τα παιδιά της και να την δει επί τω έργω, κάτι που δεν ήθελε σε καμία περίπτωση.

Από την άλλη δεν ήθελε να αφήσει αυτή την ψωλή ανεκμετάλλευτη. Φαινόταν ολοκάθαρα ότι ανήκε σε κάποιον νεαρό. Το νεανικό δέρμα του και το λείο κεφαλάκι μαρτυρούσαν ότι ο ιδιοκτήτης της πουτσάρας δεν ήταν πάνω από 22 χρονών. "Ό μικρός Κωστάκης θα είναι σίγουρα", σκέφτηκε. Για δες πώς μεγάλωσε αυτό το νιάνιαρο. Και απ ότι βλέπω… παραμεγάλωσε.

Ή Άννα βρισκόταν σε δίλημμα. Από την μία ήθελε να αρπάξει αυτή την θεόρατη ψωλή και από την άλλη έτρεμε στην ιδέα ότι μπορεί να την δουν τα παιδιά της. Τελικά η καύλα της νίκησε. Έπιασε το καυλί με το χέρι της και άρχισε να το παίζει απαλά χαρίζοντας στον Κώστα μία υπέροχη αίσθηση. Το ένα χέρι της άγγιζε τον πούτσο του και με το άλλο χέρι σάλιωνε την παλάμη της και την ακουμπούσε στα φουσκωμένα αρχίδια του.

Αφού του χάιδεψε την περιοχή και τον έκανε να σπαρταράει από καύλα με το έμπειρο μασάζ της, άρχισε να χαϊδεύει το μουνάκι της πάνω από το ύφασμα του μαγιό της.

Ο Κώστας από την άλλη πλευρά του φράχτη ένιωθε μια πρωτόγνωρη ηδονή που ήταν ίσως καλύτερη από το τσιμπούκι της Μαρίας πριν από μία ώρα. Ωστόσο ακόμα πίστευε ότι η περιποίηση που απολάμβανε προερχόταν από την Μαρία. Ούτε καν πήγαινε το μυαλό του ότι η περιποίηση που απολάμβανε προερχόταν από την Άννα. Τη μητέρα της Μαρίας.

Ή Άννα έσκυψε και κάθισε στα γόνατα. Έβγαλε την γλώσσα της και άγγιξε απαλά την ουρήθρα του Κώστα. Ακούμπησε τα χείλη της απαλά πάνω στο στρουμπουλό κεφαλάκι και άρχισε να ρουφάει με μανία σα λυσσασμένη.

Εκεί ο Κώστας κατάλαβε ότι η πίπα που του έπαιρνε τώρα δεν ήταν η ίδια με την προηγούμενη. Ήταν διαφορετική αίσθηση του στόματος και διαφορετική τεχνική.

Ή Άννα ρούφαγε το χοντρό παλαμάρι σαν πεινασμένο θηρίο. Έγλειφε απίστευτα χωρίς ανάσα. Κατέβασε το πάνω μέρος του μαγιό και απελευθέρωσε το όμορφο και στητό στήθος της για να φέρει το καυλί πάνω στις ρώγες της και μετά να του χαρίσει ένα απολαυστικό πιπίλισμα στα αρχίδια. Ρουφούσε τα αρχίδια του Κώστα ένα-ένα ενώ η γλώσσα της έκανε παιχνίδια με την περιοχή ανάμεσα στα αρχίδια και στον πρωκτό. Το μόνο εμπόδιο ανάμεσα τους ήταν αυτός ο καταραμένος φράχτης που αυτή τη στιγμή της έκοβε την άμεση επαφή με τον ψωλάρα γείτονα.

Ο Κώστας δεν πίστευε στην τύχη του. Φυσικά ακόμα νόμιζε ότι αυτή η πίπα, προέρχεται από τη Μαρία. Δε μπήκε στον κόπο να κοιτάξει σε ποιο στόμα χώνεται το καυλί του μέχρι που ένιωσε την αίσθηση του στήθους πάνω στο ψωλοκέφαλο του.

Όταν η Άννα άγγιξε το ψωλοκέφαλο με το στήθος της, ο Κώστας ένιωθε μια πρωτόγνωρη ηδονή που τον πλημμύρισε καύλα αφού ποτέ δεν του είχε τύχει κάτι παρόμοιο με τα άπειρα κοριτσάκια που συναναστρεφόταν.

Τότε αποφάσισε να σκύψει λίγο για να πάρει μάτι τα βυζάκια της Μαρίας που τον τρέλαιναν και ήρθε η μεγάλη έκπληξη.

Το καυλί του ήταν χωμένο στο στόμα της κυρίας Άννας και όχι στης Μαρίας που νόμιζε τόση ώρα. Ήθελε να ανοίξει η γη και να τον καταπιεί. Ντράπηκε τη μητέρα των παιδιών και φοβήθηκε ότι η κυρία Άννα θα πήγαινε στον πατέρα του για να κάνει παράπονα. Δεν ήξερε πώς να δικαιολογήσει την κατάσταση του. Όλες αυτές οι σκέψεις τον γέμισαν άγχος και πανικό. Τραβήχτηκε απότομα και μάζεψε το κοντάρι του βάζοντας το, όπως-όπως μέσα στο εσώρουχο και έφυγε τρέχοντας για το σπίτι του.

Ή καυλωμένη Άννα ξαφνιάστηκε από την αντίδραση του και έμεινε καυλωμένη να κοιτάζει το φράχτη και τον Κώστα να τα μαζεύει και να τρέχει προς το σπίτι του. Ή Άννα σκέφτηκε ότι ίσως να έχει χάσει την τέχνη της στο τσιμπούκι μετά από τόσο καιρό που είχε να γαμηθεί. Οι καύλες πού της είχε δημιουργήσει αυτή η κατάσταση, δύσκολα θα έσβηναν τώρα.

Μάζεψε το στήθος της που το είχε βγάλει έξω από το μαγιό και σηκώθηκε όρθια για να επιστρέψει στην πισίνα και να ρίξει μια βουτιά. Ίσως η δροσιά του νερού να τη βοηθούσε να συνέλθει.

Στο διπλανό σπίτι ο Κώστας είχε κλειστεί στο δωμάτιο του και σκεφτόταν αυτό που του συνέβη πριν από λίγο. Πώς ήταν δυνατόν ο πούτσος του να βρεθεί στο στόμα της κυρίας Άννας από το διπλανό σπίτι;

"Τι μαλακία έκανα γαμώτο";

Ή κυρία Άννα βγαίνει πολλές φορές με τη μάνα μου και μιλάει τακτικά με τον πατέρα μου. Σίγουρα θα τα μάθουν όλα οι γονείς μου. Ποιος ξέρει τι θα έρθει να αραδιάσει αυτή η διπλανή;

Όση ώρα σκεφτόταν αυτά με το πάνω κεφάλι του, το κάτω κεφάλι έκανε τις δικές του σκέψεις. Δυστυχώς για εκείνον, ο Κώστας τράβηξε το εργαλείο του από το στόμα της Άννας, την στιγμή που ήταν στο παρά πέντε για να χύσει . Τα αρχίδια του Κώστα ήταν έτοιμα να εκραγούν. Το πρησμένο κεφάλι του δεν έλεγε να ηρεμήσει με τίποτα. Ένιωθε ότι τα αρχίδια του θα έσπαγαν από την καύλα. Έπρεπε να χύσει οπωσδήποτε για να ηρεμήσει αλλά τέτοια ώρα που να βρει διάθεση για να τραβήξει μαλακία;

Καθόταν στο δωμάτιο του και σκεφτόταν συνεχώς το περιστατικό με τους γείτονες και σιγά-σιγά άρχισε να συμπληρώνει το πάζλ των ανεξήγητων φαινομένων.

Πώς ήταν δυνατόν ο πούτσος του να βρεθεί στο στόμα της κυρίας Άννας; Αυτό δεν μπορεί να έγινε τυχαία. Αφού η Άννα είχε σκύψει πάνω στο καυλί του και το έγλειφε με τέχνη. Το απολάμβανε η πουτάνα. Άρα δεν είμαι ένοχος για τίποτα. Ακόμα και αν έρθει στους γονείς μου να κάνει παράπονα θα την ξεφτιλίσω. Αυτή μου άρπαξε την πούτσα και άρχισε να με ρουφάει.

Ένα χαμόγελο ικανοποίησης φώτισε το πρόσωπο του. Σύντομα όμως το χαμόγελο του αντικαταστάθηκε από μία γκριμάτσα θλίψης και οργής.

"Ρε τι μαλάκας είμαι; Ή μουνάρα κυρία Άννα μου ρούφηξε το καυλί και εγώ το μάζεψα και έφυγα. Τι μαλακία έκανα ρε πούστη μου; Για την κυρία Άννα έχω χύσει άπειρες φορές από τα 13 μου που άρχισα να παίζω το καυλί μου και τώρα που ήρθε να μου τον πάρει πίπα, εγώ κλώτσησα την τύχη μου".

Αυτές οι σκέψεις του γέμισαν το κεφάλι και μετάνιωσε που δεν κατάλαβε πιο γρήγορα την απίστευτη τύχη του ώστε να την εκμεταλλευτεί. Τις σκέψεις του Κώστα, διέκοψε ένα χτύπημα στην πόρτα του δωματίου του.

Ήταν η Χριστίνα, η μητέρα του…
Copyright protected OW ref: 179023Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.