Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Θα σας γυρίσω λίγα χρόνια πίσω, στο μακρινό μου παρελθόν, αρχές του 2010. Είμαι ο Χρήστος από Θεσσαλονίκη. Εκείνη την εποχή είμαι 17 ετών και έχω πάρει μέρος στα σχολικά εκπαιδευτικά προγράμματα Εράσμους ανταλλαγής μαθητών. Με λίγα λόγια φιλοξενώ εγώ ένα μαθητή από μια άλλη χώρα και αντίστοιχα αυτός στη δικιά του χώρα. Εγώ αρχές του έτους θα πήγαινα Αγγλία στο φίλο μου τον Κέβιν. Ο Κέβιν έμενε με την οικογένεια του και άλλα δυο αδέρφια σε ένα τέλειο σπίτι 3πατο με κήπο κλπ. Από την πρώτη στιγμή με κάνανε να νιώθω σαν στο σπίτι μου. Για να μη μακρηγορώ με λεπτομέρειες, ας επικεντρωθούμε στη μητέρα του Κέβιν την Πόλα. Η Πόλα είναι μια γυναικάρα γύρω στα 45, κορμί λαμπάδα, ύψος 1.75, κομμένο καρέ ψηλά μαλλί, γαλάζια μάτια με γυαλιά μυωπίας και φακιδούλες στο πρόσωπο της. Το δέρμα της είναι λευκό σαν το γάλα, πεταχτό κωλαράκι και μικρά βυζάκια.

Απλά μεγάλωνε τα παιδιά της και φρόντιζε το σπίτι. Από την πρώτη στιγμή μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Μετά τις 2 πρώτες βδομάδες που πήρα θάρρος, την έτρωγα με τα μάτια μου και όποτε έβρισκα ευκαιρία εκτωνόμουν στα προσωπικά της πράγματα. Έψαχνα στα άπλυτα τα εσώρουχα της και την έπαιζα με το κάθε τι. Ένα βροχερό μεσημέρι γυρίσαμε από το σχολείο με το Κέβιν και διαπιστώσαμε ότι η Πόλα ήταν βαριά άρρωστη από γρίπη, ξάπλα στον καναπέ, με πυρετό κλπ. Πήγα στην κουζίνα και της ετοίμασα μια ζέστη κοτόσουπα να καλμάρει και ένα γιατροσόφι που μου κάνει η γιαγιά μου εντριβές με ούζο και ασπιρίνη. Της εξήγησα ότι πρέπει να την αλείψω με αυτό το οποίο μυρίζει λίγο έντονα αλλά αύριο θα είναι περδίκι. Δέχτηκε, ανεβήκαμε στο δωμάτιο της και σα να μην τρέχει τίποτα με άφησε να της αλείψω το μαγικό ζωμό σε όλο το κορμί της.

Ήταν η πρώτη φορά που τη χάιδευα, ακουμπούσα το κορμί της, οπότε καταλαβαίνετε πως έγινα. Βάλαμε στοίχημα ότι αέριο θα είναι καλά και την άφησα να κοιμηθεί. Την επόμενη μέρα, όντος είχε πετύχει, της είχαν φύγει όλα… και πυρετός και βήχας κλπ. Ήταν πολύ χαρούμενη και έλεγε πως μου χρωστάει μεγάλη χάρη. Ήθελα να της ζητήσω κάτι, αλλά δεν ήξερα πως να της το πω. Είχε την κακιά συνήθεια τα παιδιά της όταν τα χαιρετάει να τα φιλάει στοργικά στο στόμα. Αυτό ήθελα κι εγώ. Κάθε φορά που τα φιλούσε εγώ ζήλευα. Το σκεφτόμουν όλη μέρα. Μου είχε στείλει μήνυμα στο Κινητό μου να της πω μέχρι το βράδυ τι χάρη θέλω να μου ξεπληρώσει. Βρήκα το θάρρος το βράδυ όταν ήρθε να με καληνυχτίσει. Για καλή μου τύχη δεν είχε ανεβεί ακόμα ο Κέβιν στο δωμάτιο.

- Χρήστο δε μου απάντησες, σκέφτηκες τι θέλεις;

- Ναι…

- Τι είναι;

- Αλλά ντρέπομαι

- Είναι τόσο κακό;

- Δεν ξέρω πως θα το πάρεις.

- Πες μου αγόρι όμορφο, τι θέλεις;

- Θέλω κι εγώ να με αποχαιρετάς όπως τα παιδιά σου...

- Δηλαδή;

- Με φιλάκι στο στόμα...

- Μετά από λίγα δευτερόλεπτα μπήκε ο Κέβιν και δεν πήρα ποτέ απάντηση.

Όλο το βράδυ δε μπόρεσα να κοιμηθώ, έβριζα τον εαυτό μου πως πήρα τέτοιο θάρρος εγώ και πως θα την ξανά αντικρύσω. Την επόμενη μέρα ήμουν σχεδόν όλη την ώρα με τον Κέβιν, αλλά δεν είδα καμία παράξενη συμπεριφορά στην Πόλα. Ήταν όπως πάντα. Την επόμενη μέρα μετά το σχολείο η Πόλα τους πήγε στο γιατρό. Έμεινα μόνος σπίτι, ανέβηκα στο δωμάτιο της, στο συρτάρι με τα εσώρουχα της και το απόλαυσα. Έβλεπα τηλεόραση όταν άνοιξε η πόρτα. Ήταν μόνο η Πόλα. Μου είπε ότι ο Κέβιν κάθισε σε μια καφετέρια πιο κάτω και αν θέλω να πάω. Χωρίς δεύτερη σκέψη ανέβηκα και ντύθηκα να φύγω για να μη μείνω στο σπίτι μαζί της από ντροπή. Στην πόρτα πάνω με φωνάζει:

- Χρήστο που πας;

- Πάω να βρω τον Κέβιν, θέλεις κάτι;

- Φεύγεις έτσι;… χωρίς να με φιλήσεις;

Έρχεται προς το μέρος μου, σκύβει στο αυτί μου και μου ψιθυρίζει "νομίζω σου χρωστάω κάτι" και μου σκάει ένα φιλί στο στόμα. Ασυναίσθητα βάζω το ένα μου χέρι στο κεφάλι της και το γυρνάει σε γλωσσόφιλο. Ρουφούσε με δύναμη τη γλώσσα μου σα να ήθελε να τη βγάλει. Με κόλλησε στην πόρτα και ένιωσα το ένα της πόδι να τυλίγει το κορμί μου. Σταματάει…

- Σίγουρα θέλεις ακόμα να πας να βρεις τον Κέβιν;

Την τραβάω προς το μέρος μου και την ξαναφιλώ. Πίσω από την πλάτη μου κλειδώνει την πόρτα και με τραβάει στο καθιστικό. Μου πιάνει το κεφάλι και με οδηγεί αυτή. Μετά τα γλωσσόφιλα φιλούσα τα αυτιά της, έχωνα τη γλώσσα μέσα και η Πόλα αναστέναζε. Με κατέβασε στο λαιμό, έβγαλε το μπλουζάκι της με έβαλε στα μικρά βυζάκια της με την τριγωνική ξεχειλωμένη ρώγα της, έβγαλε το κολάν της και σήκωσε τα πόδι της στο στόμα μου.

- Γλείψε τα και αυτά baby…

Μύριζε όλο της το κορμί κρέμα καρύδα. Είχε τέλεια αίσθηση και απαλότητα, δεν ήξερα από αυτά, πρωτάρης γαρ, άνοιξα το στόμα μου και έβαλε στην αρχή το ένα δάχτυλο και σιγά-σιγά όλα μέσα. Έβλεπα ότι της άρεσε, μούγκριζε και χάιδευε το στήθος της. Ξεκίνησα και εγώ άγαρμπα να γλείφω, να ρουφάω και να βάζω ανάμεσα στα δαχτυλάκια της τη γλώσσα μου. Μετά με τράβηξε προς τα πάνω μέχρι το βρακί της, με αγκάλιασε με τα πόδια και με τα χέρια της, με έσπρωξε στο μουνί της παραχώρησε το βρακάκι της και άρχισα για πρώτη φορά στη ζωή μου να γλείφω το μουνί. Με το ένα της δάχτυλο έπαιζε την κλειτορίδα της κι εγώ με τη γλώσσα τη γαμούσα. Τελείωσε, με έσπρωξε λίγο και με τα πόδια της μου κατέβασε το παντελόνι. Άρχισε να μου χαϊδεύει το πουλί το οποίο ήθελε να εκραγεί. Μου την έπαιζε με μαεστρία. Μετά σηκώθηκε, κάθισε στα γόνατα και το έβαλε βαθιά στο στόμα της. Με τα χέρια της μου έπιασε τα κωλομέρια και τα άνοιξε. Μια χάιδευε τα αρχίδια μου και μια την τρύπα μου. Εγώ ασυναίσθητα, κάθε φορά που με ακουμπούσαν τα νύχια της στην τρύπα μου τιναζόμουν.

- Χαλάρωσε αγόρι μου, δε θα σου κάνω τίποτα που να μη θέλεις.

Ξάπλωσε στον καναπέ και με τράβηξε πάνω της. Με μια κίνηση με έβαλε μέσα της. Άρχισα να κουνιέμαι, πέρασε τα πόδια της στο λαιμό μου και έβαλε τα δάχτυλα της στο στόμα μου. Φώναζε να κάνω πιο γρήγορα και πιο γρήγορα. Νιώθω να τελειώνει και να τρέμει όλο της το κορμί. Με σπρώχνει και με ξαπλώνει κάτω στο πάτωμα. Πηγαίνει, φοράει κάτι 15ποντα και ανεβαίνει από πάνω μου. αρχίζει με μανία να χοροπηδάει, χώνει τα νύχια της στο στήθος μου, έχω παραδοθεί στα χέρια της.

Σταματά, με βάζει στον καναπέ και έρχεται, κάθεται ανάποδα, σκύβει μπροστά, μου χαϊδεύει τα αρχίδια και με το ένα της χέρι με βάζει να της πιάσω την κωλοτρυπίδα. Νιώθω πάλι να τρέμει το κορμί της να τελειώνει. Σηκώνεται, με φιλάει και μου λέει ότι πρέπει να τελειώσω κι εγώ. Στήνεται στον καναπέ στα 4, πάω από πίσω της, το πιάνει και χαϊδεύει την κωλότρυπα της, αλλά εν τελεί τη βάζει ξανά στο μουνί της. Την πιάνω από τα καπούλια τις ρίχνω κάτι ανάποδες σφαλιάρες με τις οποίες κατευθείαν κοκκίνισε. Μου έρχεται να τελειώσω, τη βγάζω και χύνω όλη της την πλάτη. Σηκώνεται, με φιλάει, μου λέει να την πάρω αγκαλιά και να την πάω στο μπάνιο.

Μπαίνουμε στη ντουζιέρα και φιλιόμαστε κάτω από τα νερά και τις σαπουνάδες. Κατεβαίνει και με γλείφει, το βάζει βαθιά μέσα της, χαϊδεύει την τρύπα μου, μου σηκώνει το ένα μου πόδι και μου τη γλείφει. Με το χέρι την παίζει. Σε λίγα λεπτά άρχισα να χύνω στο πρόσωπο της. Είχε κλείσει τα μάτια της και τα χύσια μου τρέχαν παντού. Πλυθήκαμε και πήγαμε ντυθήκαμε.

Είχα άλλους 4 μήνες να μείνω εκεί. Τις λεπτομέρειες θα τις πω σε άλλη ιστορία. Για να έχετε τροφή να περιμένετε, η Πόλα με πάσαρε και στην κολλητή της με την οποία μια φορά με ξεζούμισαν μαζί και την τελευταία εβδομάδα την πήραμε μαζί με τον άντρα της.




Copyright protected OW ref: 179005



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.