Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Οι φίλοι του άντρα μου (3ο μέρος)

Δε μ' αρέσει να επαναλαμβάνω τα ίδια. Όσοι διαβάζετε αυτά που γράφω ξέρετε ότι πλέον είμαι ένα σεξουαλικό αντικείμενο στα χέρια τους που το κάνουν ότι θέλουν. Βέβαια μ' αρέσει δεν το κρύβω αλλά φοβάμαι πολύ που θα καταλήξει όλη αυτή η καύλα που ζω στα χέρια τους. Το τι με περιμένει κάθε φορά είναι κάτι που με τρομάζει αλλά και με καυλώνει. Αυτή τη φορά πολύ, πάρα πολύ!

Ο Κώστας ο δεύτερος φίλος του φημιζόταν για τις επιτυχίες του σε γυναίκες και για το τολμηρό και σκληρό σεξ, έτσι μου έλεγε ο άντρας μου όταν στις καύλες μας μιλούσαμε. Τώρα με τρόμο το διαπίστωσα όταν άκουσα τι ετοιμάζει. Ήθελαν να βάλουν έναν συνάδελφό τους να με γαμηση χωρίς να με ξέρει. Τρελάθηκα όταν μου το είπε, έγινε άσχημος καυγάς. Έκλεισα το τηλέφωνο στα μούτρα του.

Τις επόμενες μέρες μου τηλεφωνούσαν με τη σειρά να με πείσουν. Αυτό κρατησε δύο εβδομάδες καυγάδων και άρνησης. Με τίποτα δε δεχομουν και ας με καυλωνε τρελά η ιδέα. Τελικά μετά από ένα μήνα συμφώνησα κάτω από απειλές και ρώτησα πώς είναι σίγουροι ότι αυτός δε θα το πει σε άλλους ή και στον άντρα μου.

- Μη φοβάσαι, τα έχουμε όλα υπό ελέγχο πουτανάκι, λέει ο Κώστας.

- Πως;… ρωτάω.

- Θα φοράς μάσκα, μου λέει, δε θα φαίνεται τίποτα από το πρόσωπο σου.

- Και που θα γίνει;… τον ρωτάω.

- Στο σπίτι του, θα λείπει η γυναίκα του δύο μέρες.

- Όχι… δε θέλω, προτιμώ ξενοδοχείο, το γνωστό, εκεί που με πάτε εσείς που είναι έξω από την Αθήνα.

Συμφώνησαν και κανονίστηκε για το Σάββατο που ο άντρας μου θα ήταν νύχτα, αφού έτσι θα κανόνιζαν αυτοί.

Το Σάββατο με πήραν και πήγαμε όλοι μαζί γιατί ήθελαν να βλέπουν να με γαμάει. Φτάσαμε και πήγαμε στο μπαρ. Ήταν όλα κανονισμένα, οι άλλοι μαζί με το συνάδελφο θα ήταν στο δωμάτιο. Εγώ με τον Κώστα θα ανεβαίναμε αργότερα, αφού πρώτα θα μου έβαζε τη μάσκα στο διάδρομο.

Έτσι και έγινε. Μπήκαμε στο δωμάτιο. Όλοι καθισμένοι γύρω σε καρέκλες και ο συνάδελφος στο κρεβάτι με το μποξεράκι του. "Καλός…" σκέφτηκα μόλις τον είδα και καύλωσα. Να γαμηθείς με ξένο αλλά να λέει και κάτι. Αυτός έλεγε και απ' ότι φαινόταν είχε και προσόντα φουσκωτά.

- Αυτή είναι;… τον ακούω να λέει.

- Ναι ρε, δε σ' αρέσει; Είναι πολύ καυλιάρα.

- Όχι δε λέω, καλή μουνάρα είναι. Έλα κοντά καυλιάρα.

Πλησιάζω και μου πιάνει τα βυζιά.

- Καργιόλα έχεις βυζάρες…

και τραβώντας με κοντά μου δίνει ένα γλωσσόφιλο βαθύ, που ανταποκρίθηκα κι εγώ με καύλα. Σε λίγο ήμουν γυμνή και με ανοιχτά πόδια να με γλείφει κι εγώ να αναστενάζω.

- Σ' αρέσει πουτάνα;… μου λέει ο Κώστας.

- Πολύ… είναι καλός στο γλείψιμο.

- Θέλουμε να την ξεσκίσεις την πουτάνα Στέλιο σήμερα. Έφυγε από τον άντρα της για σένα, να την ξεκωλιάσεις.

- Ναι μωρή καυλιάρα;
- Ναι καργιόλη, καν' το.

- Είδες Στέλιο που στο έλεγα;… λέει ο Κώστας, είναι πολύ καργιόλα την πάμε και σε άλλους και τη γαμάνε. Είναι τσουλάκι, σ' αρέσει ;

- Πολύ όμορφο μουνί, θα την ξεσκίσω!

- Γάμησε την όπως θέλεις, τα κάνει όλα, θα σου φέρουμε κι άλλες παντρεμένες… του λέει ο Παναγιώτης.

- Ρε θέλω τη γυναίκα του Τ… αυτή τη μουνάρα να γαμήσω, όλο τη φαντάζομαι τη γαμιόλα…

τον ακούω να λέει. Ταράχτηκα στο όνομα του άντρα μου και η καύλα μου χτύπησε κόκκινο

- Σ' αρέσει τόσο πολύ η γυναίκα του;… ρωτάω

- Πάρα πολύ, μέχρι λεφτά δίνω να τη γαμήσω, είναι μήτρα η πουτάνα και θέλει πούτσα, το ξέρω.

- Πως;… ρωτάω.

- Βλέπω το βλέμμα της όταν τη φέρνει καμιά φορά στη δουλειά, με τις βυζάρες και το κωλαράκι της. Σαν ξελιγωμένη κοιτάει η ψωλού.

- Έτσι ε;… τα θέλει;

- Ναι η γαμιόλα, τη θέλω πολύ!

- Αν την είχες εδώ τώρα αντί για μένα τι θα της έκανες;… ρωτάω καυλωμένη.

- Θα την ξεκώλιαζα την ψωλού.

Η καύλα μου ήταν σαν ηφαίστειο. Φοβόμουν μην του πω εγώ είμαι ρε γαμιόλη άντρα, σκιίσ' τα μου όλα ρε πούστη γαμιά!

- Θέλεις να μου κάνεις ότι θα έκανες σ αυτήν και να λες το όνομα της;

- Πως τη λένε καργιόλα;

- Ε. Ωραίο όνομα

- Λοιπόν θα γαμήσεις την Ε σήμερα;

- Ναι μωρή ψωλού, ναι γαμημένη! Πάρε μου πίπα τώρα Ε, ρουφά την ψωλάρα μου γαμιόλα.

- Αχ ναι μωρό μου, ναι, και μετά θα με γαμήσεις την πουτάνα άγρια, σκληρά, με βρίσιμο και σφαλιάρες σαν την Ε.

- Σκάσε γαμιόλα πόρνη, ρουφά καργιόλα γαμημένη, έτσι, να πας ξεκωλιασμένη στον άντρα σου.

- Έτσι θέλεις να με στείλεις;

- Ναι μωρή, έτσι, στο μαλακά σου.

- Στείλε με πούστη, στείλε με ανοιγμένη από παντού, με τα χύσια σου μέσα μου. Να με δει ξεκωλιασμένη.

- Γαμιόλα… θα στα σκίσω όλα σήμερα…

μου λέει και τρώω το πρώτο χαστούκι. Καύλωσα!

- Έτσι ρε μαλάκα… έτσι, χτύπα με την πουτάνα!

Είχα πλέον ξεφύγει, γαμιόμουν λες και ήξερε ποια γαμούσε και αυτό με τρελαίνει. Με χαστούκιζε, με έβριζε, μου τραβούσε τα μαλλιά, με έφτυνε, δεν ελεγχόταν η καύλα του. Εγώ έτρεμα από καύλα και φόβο μην καταλάβει ποια γαμάει. Μου άρεσε όμως και τον προκαλούσα.

- Γάμα με πούστη άντρα, ξεκώλιασε τη γυναίκα του μαλάκα αφού της αρέσει. Γάμα τη γαμιά μου, σκίσε με σαν αυτή, χύσε τη μουνάρα μου πούστη!

Είχα τρελαθεί κι αυτός με έβλεπε καυλωμένη και με έβριζε όλο και περισσότερο και με χτυπούσε. Εγώ καύλωνα και έγλειφα τη γλώσσα του σε φιλιά ερωτικά που ούτε στον άντρα μου δεν τα δίνω.

- Γαμιόλα μ' αρέσεις, θέλω να σε γαμάω πουτάνα!

- Ναι μωρό μου κι εγώ θέλω, κρυφά από τον άντρα μου, να με ξεσκίζεις την πουτάνα!

Ο έλεγχος είχε χαθεί, ζητούσα να με γαμάει, να με βρίζει, να με χαστουκίζει να θέλω να χύσει μέσα μου, στο μουνί, στον κώλο, στο στόμα. Με είχε τρελάνει ότι με γαμούσε χωρίς να με ξέρει και ότι με γουστάρει τόσο πολύ. Κι εγώ τον γούσταρα, ήταν πολύ καυλιάρης. Ήθελα το ξύλο και το βρίσιμο. Έβλεπα και τους άλλους που έπαιζαν τα καυλιά τους και χτυπιόμουν από την καύλα. Η ψωλάρα του με τρύπαγε. Με είχε χύσει μέσα σε όλες τις τρύπες κι εγώ ζήταγα κι άλλο γαμήσι.

Πρώτη φορά γαμιόμουν έτσι σκληρά σαν ξεφτιλισμένη πουτάνα. Πρώτη φορά ζήταγα ξύλο και βρίσιμο. Ήμουν τελείως εκτός ελέγχου και κόκκινη από το ξύλο, αλλά πολύ καυλωμένη, γεμάτη χύσια που έτρεχαν. Τότε ο Κώστας είπε…

- Τέλος Τάσο… πρέπει να την πάμε σπίτι της, θα έρθει ο άντρας της. Μια άλλη φορά θα τη φέρουμε για όλη νύχτα.

- Ναι ρε φίλε μ' αρέσει πολύ η πουτάνα… και μου δίνει ένα φιλί με γλώσσα. Εσένα μωρό σου άρεσε που σε γάμησα έτσι;

- Πολύ καυλιάρη μου, πάρα πολύ και θέλω κι άλλη φορά.

- Θα το κανονίσει ο Κώστας καύλα μου.

- Εύχομαι να γαμήσεις την Ε και να τη στείλεις χυμένη στον άντρα της.

Ούτε ντους δεν ήθελα να κάνω, έφυγα με τα χύσια του μέσα μου και επάνω μου. Σκεφτόμουν να με έβλεπε ο άντρας μου έτσι ξεσκισμένη και χυμένη.

Τελικά, σας λέω αλήθεια, ήταν τα καλύτερα 3 χρόνια του γάμου μου. 3 χρόνια πουτανάκι στα χέρια των φίλων του άντρα μου.

Φιλάκια… Ελίζα.
Copyright protected OW ref: 178985Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.