Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Το τρίο

Καλησπέρα σε όλους σας, πέρασαν αρκετά χρόνια από όταν έγραψα την τελευταία ιστορία μου, τώρα πλέον ζω σε άλλη χώρα (θα γράψω σύντομα ιστορίες από εδώ) αλλά ήθελα πάντα να συνεχίσω να μοιράζομαι τις ιστορίες μου.

Διαβάστε αν θέλετε πρώτα το πρώτο μέρος της ιστορίας μου. Με λίγα λόγια, παίρναμε παρτούζα με τον κολλητό μου την Ε η οποία γούσταρε τρελά να γαμιέται από κάθε τρύπα και κυρίως να τη χύνουμε. Αφού είχαμε τελειώσει τον πρώτο γύρο, πήγαμε στο κρεβάτι για να συνεχίσουμε το ξέσκισμα. Εγώ λοιπόν είχα χύσει ήδη 2 φορές, οπότε ήθελα λίγο χρόνο, και κάθισα να τη βλέπω να γαμιέται με το φίλο μου.

- Κάτσε πουτσαρά μου στο κρεβάτι να περιποιηθώ εσένα τώρα. Το μουνί μου έχει γεμίσει χύσια θέλω και τον κώλο μου έτσι…

και κάθεται στο κρεβάτι μπροστά στον φίλο μου. Αρχίζει να τον πιπώνει, ένα πολύ υγρό τσιμπούκι, κράταγε τα σάλια και τα έφτυνε στον πούτσο του, να τρέχουν μέχρι τα αρχίδια. Παράλληλα έβαζε δάχτυλο στη μουνάρα της που ήταν καταχυμένη και έτρεχαν τα χύσια μας έξω. Έτσι τα πήρε με το χέρι και άρχισε να βάζει δάχτυλο στον κώλο της. Εγώ καθόμουν σε μια καρέκλα μπροστά τους και χάιδευα τον πούτσο μου που άρχιζε να φουσκώνει πάλι από την καύλα.

Μετά από λίγο, σηκώνεται, κάθεται πάνω στον πούτσο του φίλου μου με πρόσωπο σε αυτόν και αρχίζει σιγά-σιγά να τον βάζει στον κώλο της. Εγώ περίμενα να ζοριστεί λίγο γιατί ο φίλος μου έχει ένα χοντρό καυλί, αλλά αυτή μία, δύο, στο τρίτο κάθισμα τον είχε πάρει όλο μέσα και της ξεφεύγει ένας γλυκός αναστεναγμός.

- Αχ... πόσο γουστάρω να γαμιέμαι από κώλο, πουτσαράδες μου θα με ξεπατώσετε σήμερα, θέλω να σας αδειάσω τα αρχίδια.

- Τι γαμιόλα είσαι εσύ καύλα μου;… πόσο τυχερός είναι ο κολλητός μου, η κωλάρα σου δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Και όντως, η Ε τον έπαιρνε σαν να ήταν μουνί ο κώλος της, την έβλεπα να ρουφάει την πούτσα του φίλου μου και να ανεβοκατεβαίνει πάνω του, να κουνάει κυκλικά τη μέση της και να έχει τα χέρια της στο στήθος του. Ο φίλος μου τα είχε δει όλα και η καυλιάρα μας κοίταγε στα μάτια, μία εμένα, μία αυτόν. Έβαζε δάχτυλα στο μουνί της ενώ καθόταν με τον κώλο στον φίλο μου, έπαιρνε τα χύσια που ακόμα έτρεχαν και τα έβαζε στο στόμα της.

- Τι ωραία γεύση που έχετε πουτσαράδες μου, θέλω κι άλλο σπέρμα, δωσ' το μου γαμιά μου, σκίσε μου την κωλοτρυπίδα, θέλω να πονάω, γουστάρω πολύ…

και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει ακόμα πιο γρήγορα, σαν τρελή, πάνω στον πούτσο του φίλου μου, ήθελε να τον κάνει να χύσει, το οποίο δεν άργησε να γίνει. Μέσα σε ένα λεπτό ο φίλος μου άρχισε να της λέει:

- Σε χύνω πουτανάκι, παρ' τα όλα στο κωλάντερο, δεν αντέχω άλλο, η κωλάρα σου είναι τόσο στενή!

- Δε μπορώ να το πιστέψω, επιτέλους κάποιος μου χύνει τον κώλο, όλα μέσα πούστη, μέχρι και τα αρχίδια θέλω, ναι, ναι, ναι…

Και επί τόπου σηκώνομαι, έχοντας καυλώσει πλήρως και πάλι με το θέαμα, με την πούτσα μου σε πλήρη στύση και κατακόκκινη… και της λέει ο φίλος μου:

- Τώρα θα σε ξεκωλώσει ο Στάθης, θέλω να σε δω πως θα κουμαντάρεις τέτοια ψωλή που έχει ο φίλος μου παλιό πουτάνα.

- Αυτό περίμενα πως και πως, το σκέφτομαι τόσο καιρό, μην κρατήσεις τίποτα γαμιά μου!

Και στήνεται στα 4, ενώ αρχίζει να ρουφάει ότι χύσι είχε μείνει στην πούτσα του φίλου μου. Εγώ πάω πίσω της και βλέπω για θέα αυτή την απίστευτη κωλάρα να με περιμένει με την τρύπα της να χάσκει έτσι. Χωρίς να το σκεφτώ τον βάζω μέσα και σπρώχνω το καυλί μου να φτάσει όσο μέσα πάει.

- Αχ… ναι… τι πουτσάρα είναι αυτή;… νιώθω τον κώλο μου να τεντώνεται, με τα χύσια του άλλου μέσα είναι τέλειο, όργωσε μου τον κώλο πουτσαρά.

Εγώ νιώθω παράλληλα τον κώλο της πολύ στενό, αλλά και μια ζεστή αίσθηση από τα χύσια του φίλου μου. Αρχίζω να τη γαμάω μονοκόμματα, να φτάνει οριακά η άκρη της πούτσας μου έξω, και να βλέπω την κωλοτρυπίδα της να ανοίγει μπροστά στα μάτια μου και απότομα όλο μέσα, μέχρι τα αρχίδια μου να πέφτουν βαριά στην κωλάρα της. Αυτή σε κάθε τέτοια επανάληψη βογκούσε, ένιωθα να της κόβεται η ανάσα αλλά γούσταρε τρελά.

- Θα σε σκίσω καύλα μου…

και αρχίζω ένα σφυροκόπημα, να της γαμάω την κωλοτρυπίδα γρήγορα και έντονα, ενώ αρχίζω να της ρίχνω σφαλιάρες στον κώλο.

- Αχ ναι, βάρα την πουτάνα σου, γάμα μου τον κώλο και βάρα με πουτσαρά μου, είσαι ο γαμιάς μου, είμαι η πουτάνα σου, κάνε με ότι θες…

και συνέχιζα να της γαμάω τον κώλο, έτσι, μέχρι που την ακούω να λέει:

- Αχ, αρχίζω να νιώθω το μουνί μου να καίει, θα χύσω σύντομα πουτσαρά μου, θέλω να σε κάνω μούσκεμα…

και σηκώνεται, γυρνάει φάτσα σε εμένα και κάθεται έτσι στον πούτσο μου ενώ βάζει 3 δάχτυλα στο μουνί της.

- Θα σε χύσω πουτσαρά μου, θα σε κάνω μούσκεμα, γάμα με έτσι, σκίσε μου την κωλοτρυπίδα.

- Χύσε με μουνάρα μου, τα θέλω όλα…

και αρχίζω με το ένα χέρι να της σφίγγω τον λαιμό και με το άλλο να της ρίχνω συνέχεια σφαλιάρες στο πρόσωπο. Η τύπισσα είχε τρελαθεί, έβλεπα μόνο το ασπράδι από τα μάτια της και σε κάποια φάση φωνάζει "χύνω…" και αρχίζει να σκουϊρτάρει με το χέρι στη μουνάρα της όπως βλέπω στις τσόντες. Πραγματικά πολύ και να τα πετάει όλα πάνω μου, στέρνο, πρόσωπο και εγώ να βγάζω τη γλώσσα έξω και να γλείφω ότι μπορώ. Ήταν αλήθεια ότι πιο καυλωτικό έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Αυτή η κοπέλα απολάμβανε κάθε δευτερόλεπτο το σεξ και τη θαύμαζα για αυτό. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν ενοχές και θέλω πάντα να ικανοποιώ μια γυναίκα όσο δεν πάει.

- Με τελείωσες ρε πούστη, ήταν από τους πιο έντονους οργασμούς της ζωής μου.

- Αντέχεις κι άλλο καύλα μου;… τη ρωτάω.

- Αμέ… είμαι αχόρταγη, θέλω κι άλλο.

Την πιάνω και της δίνω ένα βαθύ γλωσσόφιλο όλο πάθος. Ήθελα να την κάνω να νιώσει όχι σαν πουτάνα, αλλά σαν την πιο ερωτική γυναίκα που υπάρχει στον κόσμο. Σηκώνομαι όρθιος, την πιάνω κι αυτή, τη σηκώνω σαν φτερό και αρχίζω να τη γαμάω έτσι όρθια. Κάνω νόημα στο φίλο μου, ο οποίος είχε μείνει μαλάκας. Το θέαμα που του προσφέραμε πρέπει να ήταν πολύ εντυπωσιακό, γιατί έχουμε καλή χημεία και είμαστε και οι 2 αρκετά ωραίοι, κωλάρα αυτή, πουτσαράς εγώ.

- Έλα να την πάρουμε παρέα, εγώ μουνί εσύ κώλο.

Έρχεται αυτός από πίσω και την κρατάμε μαζί στη μέση. Πρώτα την κρατάγαμε μέχρι να μπορέσει να μπει ο φίλος μου από πίσω και μόλις μπήκε γλιστράω κι εγώ την πούτσα μου γλυκά μέσα στο μουνί της και αρχίζουμε να τη σκίζουμε μαζί, σιγά-σιγά, όσο μας επέτρεπε η στάση.

- Τι μου κάνετε… δεν έχω κανένα έλεγχο, είμαι έρμαιο σας ρε πούστηδες, είναι το όνειρό μου να γαμιέμαι έτσι, κάντε με ότι θέλετε, δε με νοιάζει, θέλω να με έχετε έτσι πάντα, είμαι δική σας.

Αρχίζουμε να μπαινοβγαίνουμε με ρυθμό, ενώ αυτή βογκούσε τόσο αισθαντικά. Αρχίζω εγώ να τη φιλάω και να χαϊδεύω τις ρώγες της, να τις δαγκώνω και να τις τσιμπάω, ενώ ο φίλος μου της έγλειφε το αυτί και το λαιμό. Τον άκουγα να της ψιθυρίζει πόσο μεγάλη πουτάνα είναι και ότι ποτέ δεν έχει γνωρίσει άλλη γυναίκα τόσο έκφυλη. Αυτή είχε παραδοθεί στην καύλα, είχε κλείσει τα μάτια και μου τραβούσε τα μαλλιά η μου έδινε τα δάχτυλα να της τα γλείφω όταν δεν ήταν απασχολημένη η γλώσσα μου.

- Πάμε να ξαπλώσουμε τώρα έτσι, τους λέω.

Και κάθομαι εγώ στο κρεβάτι, έρχεται η Ε πάνω μου, ανεβαίνει κατευθείαν στον πούτσο μου και ο φίλος μου έρχεται από πίσω της και μπαίνει στην κωλάρα της. Τώρα μπορούσαμε να την ξεσκίσουμε. Άρχισε ένα βίαιο γαμήσι που μπαινοβγαίναμε σαν τρελοί. Ένιωθα την πούτσα του φίλου μου να πιέζει τα τοιχώματα της μαζί με τη δική μου και βρίσκαμε ρυθμό, όταν έβγαινε το ένα καυλί έμπαινε το άλλο. Η Ε εν τω μεταξύ τα είχε χάσει, φώναζε, μου γρατζουνούσε το στήθος, έκλαιγε από την καύλα.

- Με πεθαίνετε στον πούτσο, γαμήστε με ρε γαμημένοι, θέλω και μια στο στόμα, φέρτε μου άλλη μια πούτσα.

Αρχίζω εγώ τις σφαλιάρες παντού, ρώγες, πρόσωπο, την έπνιγα από το λαιμό, της έδινα όλο το χέρι στο στόμα μέχρι να βουρκώσει. Γούσταρε τρελά η καυλιάρα. Αλλά και αυτή με βάραγε, μου έριχνε σφαλιάρες, με έφτυνε στο στόμα, δεν έχω γνωρίσει άλλη καύλα σαν αυτή.

Όταν δεν άντεχε κανείς μας άλλο και ξέραμε ότι θα χύναμε, μας έβαλε πάλι τις πούτσες κοντά, σηκώθηκε όρθια σχεδόν και έβαλε τη δική μου στον κώλο της, πλάτη σε εμένα, του φίλου μου στο μουνί και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει μόνη της πλέον ενώ έτριβε την κλειτορίδα της και χάιδευε τα αρχίδια του φίλου μου.

- Θα σε χύσω πουτάνα, θα σου χύσω πάλι την μουνάρα.

- Δωσ' τα μου όλα μέσα καυλιάρη μου, δώσε μου ό,τι σπέρμα σου έμεινε…

και άρχισε να χύνει ο φίλος μου πάλι μέσα στη μουνάρα της. Επί τόπου γυρνάει σε εμένα, κάθεται με το μουνί πάνω στον πούτσο και αρχίσει να χοροπηδάει σαν τρελή. Δεν άντεξα και εγώ άλλο και άρχισα να αδειάζω μέσα της νιώθοντας την πιο γλυκιά αίσθηση καύλας που θα μπορούσα να έχω. Ο φίλος μου είχε σηκωθεί να κάνει ντους και της λέω:

- Τώρα μωρό μου θα σε περιποιηθώ και θα τρελαθείς.

Αυτή με κοιτάζει με απορία και την παίρνω να κάτσει πιο μπροστά, στο πρόσωπο μου. Αρχίζω να της γλείφω τη μουνάρα, να τρώω λαίμαργα τις χειλάρες της, να τρίβω τα μούσια μου στο μουνί της, να τη γλείφω από την κλειτορίδα μέχρι τον κώλο. Αυτή τα είχε χάσει, δεν το περίμενε.

- Είσαι καύλα μωρό μου, κανείς δεν θα το έκανε αυτό για εμένα, γλείψε το μουνί μου, ρούφα τα χύσια και κάνε με να χύσω, πλησιάζω...

και αρχίζω να της γαμάω την κλειτορίδα με τη γλώσσα μου, να την κάνω σκληρή και να την τρίβω πάνω της ενώ ένιωθα την αλμυρή γεύση από τα χύσια μας. Η Ε άρχισε να συσπάται, και να βάζει δάχτυλο στο μουνί της όπως πριν, και αρχίζει πάλι να χύνει και να βογκάει, ενώ σκουίρταρε πάλι και άρχισε να πετάει το μουνόχυμα της πάνω μου, στη γλώσσα, στο πρόσωπο, παντού. Κολλάω το στόμα μου πάνω στην μουνάρα της και αρχίζω να τα ρουφάω όλα, ό,τι μπορώ. Τη σηκώνω έτσι από πάνω μου, και της δίνω ένα βαθύ γλωσσόφιλο και όλα στο στόμα, χύσια, το μουνόχυμα της, τα πάντα. Φασωθήκαμε έτσι σε ένα τρελό γλωσσόφιλο και στο τέλος τα κατάπιε όλα και άρχισε να με γλείφει και να με καθαρίζει. Έκανα και εγώ το ίδιο με τη μουνάρα της και την ξαναφίλησα.

- Μωρό μου, είσαι ο ωραιότερος εραστής που είχα ποτέ, μου έχεις κάνει όλα τα χατίρια και νιώθω η πιο ποθητή γυναίκα του κόσμου μαζί σου. Θέλω να κάνουμε συνέχεια έτσι.

- Ό,τι θέλεις καύλα μου, θα σου κάνω όλα τα χατίρια.

Και αφού βγήκε ο φίλος μου, μπήκαμε για ένα ντους μαζί που με τσιμπούκωνε για άλλη μια φορά.

Αν σας άρεσε η ιστορία μου θα σας πω και σε ένα τρίτο μέρος τι έγινε αφού έφυγε ο φίλος μου.
Copyright protected OW ref: 178942Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.