Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας, είναι είμαι ο Νίκος, είμαι 18 ετών φοιτητής στην Θεσσαλονίκη και μόλις είχα την πρώτη μου εμπειρία με μεγαλύτερη. Το ήθελα από μικρός αλλά δε μου είχε δοθεί η ευκαιρία. Λοιπόν στο πανεπιστήμιο έχω γνωρίσει ένα παιδί, τον Πέτρο ο οποίος είναι gay, απελευθερωμένο άτομο, το οποίο εμένα δε μου έδωσε ποτέ αφορμή, οπότε κάναμε παρέα. Μου έλεγε τα δικά του και εγώ τα δικά μου. Εγώ από νεαρή ηλικία μου άρεσαν οι μεγαλύτερες και ήθελα να το δοκιμάσω. Οπότε μου έκανε ένα δώρο… μου πάσαρε τη μάνα του την Αλίκη.

Η κ Αλίκη, η μητέρα του Πέτρου, με τον οποίο έχουν άριστες σχέσεις, είναι περίπου στα 50, κοντή, παχουλή, αλλά με ωραίο στυλ και άποψη. Δεν την είχα δει ποτέ από κοντά πάρα μόνο όταν κάνανε βιντεοκλήσεις, μου έστελνε χαιρετίσματα κλπ. Ένα από τα πολλά βραδιά που καθόμασταν σπίτι μου πέταξε την ιδέα.

- Ρε συ Νίκο θέλεις να κανονίσω κονέ με τη μάνα μου; Σσ πειράζει που είναι έτσι;

- Τι λες ρε Πέτρο;… πως και τι;

- Η μάνα μου τα τελευταία χρόνια δεν πολύ έρχεται σε επαφή με τον πατέρα μου και τη βρίσκει με δονητές.

- Και πως;… τι θα της πεις;

- Την αλήθεια, ότι ο φίλος μου ο Νίκος ενδιαφέρεται να πάει με μεγαλύτερη και αν θέλει να βρεθείτε. Σιγά, η μάνα μου είναι ανοιχτός χαρακτήρας. Δεν το έχει κάνει ακόμα αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

- Ξέρω 'γω ρε αδερφέ;… τι να σου πω;

Με τα πολλά δεν ξανά έγινε κουβέντα. Έρχεται η Αλίκη να δει το γιο της και με φωνάζει σπίτι για φαγητό. Δε μου είχε πει τίποτα. Μου ανοίγει, τον χαιρετάω, πάω, κάθομαι στον καναπέ και εμφανίζεται η κυρία Αλίκη. Μένω παγωτό γιατί έχω στο μυαλό μου τη συζήτηση που είχαμε κάνει.

- Μαμά να σου συστήσω τον φίλο μου τον Νίκο, το παιδί που έβλεπες στην κάμερα και αυτόν που σου είχα πει.

- Χάρηκα πολύ.

- Κι εγώ παιδί μου

Έρχεται και με φιλάει στο μάγουλο. Μας στρώνει το τραπέζι να φάμε όλοι μαζί. Εγώ έχω ψιλοκομπλάρει. Η συζήτηση πήγαινε στη σχολή, πως περνάμε κλπ κλπ. Όταν σηκώθηκε η κυρία Αλίκη να μαζέψει, ο Πέτρος βρήκε την ευκαιρία.

- Τι έπαθες ρε μαλάκα;… γιατί είσαι έτσι;

- Τίποτα ρε Πέτρο, ξέρω 'γω;… μου ήρθε στο μυαλό η συζήτηση που είχαμε κάνει περί της μάνας σου.

- Α... δε σου είπα;

- Τι;

- Της τα είπα και λέει πως αν θέλει το παιδί και είναι εχέμυθος δεν έχει πρόβλημα αλλά έτσι που συμπεριφέρεσαι νομίζει ότι δε γουστάρεις τελικά.

- Τι λες ρε μαλάκα;

- Δε σου άρεσε από κοντά;

- Μονό με τη σκέψη η πούτσα μου έχει γίνει κάγκελο ρε συ!

- Ε ωραία… πήγαινε μέσα και όρμησε της, αυτά γουστάρει, τις αγριότητες.

- Ρε συ ντρέπομαι.

- Θέλεις;

- Ναι πολύ!

- Οκ…

Πάει ο Πέτρος στην κουζίνα στην μάνα του κι εγώ κάθομαι στο σαλόνι σαν παγωτό άσπρος. Ανοίγει την εξώπορτα και ο Πέτρος φεύγει. Μου λέει απλά "τα λέμε". Μετά από 1 λεπτό ακούω την κυρία Αλίκη μέσα από την κουζίνα να με φωνάζει.

- Νίκο;

- Ορίστε κ Αλίκη.

- Έλα εδώ μην κάθεσαι μόνος.

Πηγαίνω μέσα, η κυρία Αλίκη κάθεται στην καρέκλα, έχει κάνει τον καφέ και κάνει τσιγάρο.

- Μήπως θέλεις καφεδάκι;

- Μ... όχι να σαι καλά, ο Πέτρος που πήγε;

- Ο Πέτρος πήγε μια βόλτα γιατί λέει ότι είσαι στρεσαρισμένος.

- Τι εννοείς;

- Αγόρι μου θέλεις να με πηδήξεις η όχι;

- Πολύ!

- Ε τότε τι κάθεσαι στην πόρτα; Έλα εδώ.

Πηγαίνω μπροστά της, με πιάνει από τη μέση και βάζει τη μούρη της στο ύψος του πουλιού μου.

- Μ... είναι έτοιμο ε; Α ρε νεολαία!

Κατεβάζω το παντελόνι μου και αρχίζει και τον παίζει μπροστά της.

- Μ... είχε δίκιο ο Πέτρος, είναι μεγάλο πιο μεγάλο από του άντρα μου.

Το βάζει στο στόμα της. Ήμουν έτοιμος να χύσω το κατάλαβε.

- Όχι μωρό μου, όχι ακόμα.

Με παίρνει και πηγαίνουμε στο δωμάτιο, βγάζει το φόρεμα της και της ορμάω. Τη φιλάω και δαγκώνω το λαιμό. Αρχίζει να μουγκρίζει:

- Μ... έτσι μωρό μου, κάνε με δικιά σου!

Είχε κάτι βυζάρες στρογγυλές. Τις δαγκώνω με μανία, με ξαπλώνει, ανεβαίνει πάνω μου και βάζει το μουνί της στο στόμα μου.

- Ρούφα το μωρό μου, κάνε με να τελειώσω.

Ρουφάω τα υγρά της και βάζω τη γλώσσα μου όσο πιο μέσα μπορώ. Αρχίζει να μουγκρίζει, χύνει στο πρόσωπο μου.

- Ναι καυλιάρη μου, ρούφα τα όλα.

Κατεβαίνει προς τα κάτω και καβαλάει κατευθείαν το καυλί μου. Αρχίζει να καλπάζει, χώνει τα νύχια της στο στήθος μου.

- Αχ ναι… χύσε με!

- Πόσο μου αρέσει η πούτσα σου;… με σκίζει.

- Μωρό μου χύνω… έλα μαζί μου…

και τελειώνουμε μαζί. Πέφτει πάνω μου και με γλωσσοφιλάει. Η πούτσα μου ακόμα καυλωμένη μέσα στο μουνί της.

- Μωρό μου τι γίνεται;… αυτή δεν πέφτει με τίποτα;

- Όχι, θέλει κι άλλο γύρο.

Γυρίζει από κάτω, περνάει τα πόδια της στο λαιμό μου, βάζει ένα μαξιλάρι από κάτω και με βαριά φωνή:

- Τράβα μου ακόμα ένα γαμήσι μωρό μου!

Αρχίζω να πελεκίζω χωρίς σταματημό. Νιώθω να βγαίνουν τα υγρά της σα νερό από το μουνί της. Ουρλιάζει τώρα ότι δεν αντέχει άλλο αλλά εγώ δε σταματάω. Μετά από κάνα 20λεπτο σφυροκόπημα θέλω να χύσω.

- Χύσε ματιά μου, δεν αντέχω άλλο…

και ακόμα μια φορά τη χύνω μέσα στη μουνάρα της. Βγαίνω και παίρνει μια εμβρυακή στάση.

- Νίκο με διέλυσες αγόρι μου, είχα καιρό να το κάνω, δεν είμαι και νεαρή πλέον.

Την αγκαλιάζω, τη φιλάω και πάλι με καυλώνει. Της πιάνω το χέρι και το βάζω εκεί.

- Νίκο έχω μουδιάσει αγόρι μου, δεν αντέχω άλλο.

- Μ... εγώ όμως θέλω.

Την πιάνω από τα μαλλιά και έτσι όπως είμαι ξαπλωμένος και μούσκεμα την πηγαίνω προς την πούτσα μου. Αρχίζει να τον παίζει και να τον παίρνει στο στόμα της. Με το ζόρι χωρούσε. Άκουγα τον κλασικό πνιγμό αλλά εμένα μ' άρεσε. Άρχισα με το δάχτυλο και έπαιζα την κωλοτρυπίδα της αλλά τραβιόταν. Άκουσα να κλείνει η πόρτα και κατάλαβα ότι είχε επιστρέψει ο Πέτρος.

- Ωχ ήρθε ο Πέτρος.

Σήκωσε το κεφάλι της και με το χέρι της μου τον έπαιζε.

- Και τι;… θέλεις να σταματήσω;… μήπως δεν ξέρει ότι πηδάς τη μάνα του στο δωμάτιο;

- Ξέρω 'γω;

- Άντε φτάνει.

Σηκωνόμαστε και πάω έξω. Ο Πέτρος ήταν στο μπαλκόνι, έκανε τσιγάρο. Η Αλίκη μπήκε για μπάνιο και βγήκα έξω μαζί του.

- Έχεις ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, για πες;

- Μαλάκα ευχαριστώ πολύ, ήταν τέλεια.

Σε λίγη ώρα έρχεται και η Αλίκη φιλάει στο στόμα τον Πέτρο και έρχεται και φιλάει κι εμένα ένα γλωσσόφιλο.

- Καλά ο δικός σου με διέλυσε, πονάω παντού.

- Χαίρομαι μαμά που πέρασες καλά, να έρχεσαι οπότε θέλεις, εδώ είναι ο Νίκος.

Έφυγα. Το βράδυ πήρα τηλέφωνο τον Πέτρο να δω τι κάνει και μου είπε ότι είχε κανονίσει να βγει με έναν τύπο. Μου είπε να έρθω να κάνω παρέα στη μαμά του αν δεν έχω πρόβλημα. Εννοείται πως πήγα. Πριν φύγει καν ο Πέτρος εμείς φιλιόμασταν στον καναπέ. Τον ξεπροβοδίσαμε και αρχίσαμε πάλι. Την πήρε τηλέφωνο ο άντρας της, το σήκωσε και εγώ κατέβηκα και της έγλειφα το μουνί. Κανόνιζε να κατέβει να την πάρει. Καύλωνα ακόμα πιο πολύ που μιλούσε με τον άντρα της κι εγώ την έγλειφα. Πήγαμε στο δωμάτιο. Ήξερα ότι στο συρτάρι ο Πέτρος ότι είχε δονητή. Τον έβγαλα και άρχιζα να τον βάζω παντού. Εκείνο το βράδυ την έπαιρνα παρέα με το δονητή. Όταν ήμουν στο μουνί τον έχωνα στον κώλο και όταν ήμουν στον κώλο τον έχωνα στο μουνί. Μέχρι που πέσαμε ξεροί για ύπνο.



Copyright protected OW ref: 178938



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).