Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Αυτή είναι η πρώτη μεγάλη φαντασίωση που εκπληρώσαμε με τον αφέντη μου. Θέλαμε πολύ να μοιραστούμε τα τρελά μας γαμήσια και με άλλους.

Όταν βρέθηκε το υποψήφιο ζευγάρι, ο αφέντης μου ανέθεσε να κανονίσω ώρα και μέρα. Φτάσαμε στο μέρος και καθίσαμε έξω για ένα τσιγάρο. Ανεβήκαμε τις σκάλες και, καθώς ο κύριος μας άνοιξε την πόρτα, αντικρίσαμε ένα, μάλλον απροσδόκητο θέαμα. Ήμασταν τόσο αφοσιωμένοι στη φαντασίωση μας όμως που δεν το αφήσαμε να μας επηρεάσει.

Καθίσαμε σε ένα μικρό σαλόνι, η κυρία φορούσε ένα φόρεμα που δεν άφηνε τίποτα στη φαντασία. Κάθισε δίπλα στον αφέντη μου, με σταυρωμένα πόδια, για να φαίνονται τα ζουμερά μπουτάκια της.

Την έβλεπα πως τον κοιτούσε και της έτρεχαν τα σάλια για τον πούτσο του. Εγώ καύλωνα. Σκεφτόμουν πως θέλω να τη σκίσει όπως σκίζει εμένα και ανυπομονούσα να τον δω. Ο άλλος καθόταν δίπλα μου, δε με ενθουσίαζε και πολύ. Μετά από λίγη ώρα ψιλής κουβέντας, ξεκίνησε το γλέντι.

Η κυρία κυριολεκτικά τα πέταξε όλα, είχε όρεξη για γερή πούτσα, και αυτό θα της έδινε ο γαμιάς μου.

Εγώ έβγαλα τη μπλούζα και αμέσως ο κύριος άρχισε να χαϊδεύει τα ζουμερά μου βυζάκια ενθουσιασμένος.

Είχε μείνει άφωνος, ήξερα ότι θα χύσει γρήγορα και αυτό ήθελα. Έτριβα το μουνάκι μου πάνω του και άφηνα μερικά βογκητά να ξεφύγουν, ενώ τα μάτια μου ήταν κολλημένα στον αφέντη μου, που απολάμβανε ένα λυσσασμένο τσιμπούκι.

Το μουνάκι μου έσταζε, ήθελα να βάλω το χέρι μου μέσα τόσο πολύ.

Έσκυψα να γλείψω τον, σχετικά μικρό, πούτσο του κυρίου και πριν προλάβω να τον ακουμπήσω στο στόμα, εκείνος κρατήθηκε με μεγάλη προσπάθεια για να μη χύσει και είπε "θα με πεθάνει αυτή".

Δεν πρόλαβα να τον γλείψω για περισσότερα από 2 λεπτά, όταν η λυσσασμένη κυρία είπε να πάμε όλοι στο υπνοδωμάτιο. Εκεί ο γαμιάς μου την έστησε στα 4 και ξεκίνησε να της σκίζει τη μουνάρα, ενώ εκείνη με το ζόρι κρατιόταν να μη λιποθυμήσει.

Ο άλλος με ξάπλωσε, τον έβλεπα, θαύμαζε το μουνάκι μου, ήθελε να το γαμήσει σαν τρελός, όμως πριν προλάβει καν να μπει, έχυσε. Ο αφέντης μου δίπλα μας στο κρεβάτι συνέχιζε να σκίζει την άλλη κι εγώ από την καύλα μου που τον έβλεπα να σπρώχνει την πουτσάρα του βαθιά στον κώλο της, σχεδόν δεν κατάλαβα ότι ο άλλος δε με γάμησε.

Αφού έβγαλε το προφυλακτικό, έφυγε για λίγο και τότε εγώ ξάπλωσα να απολαύσω τον αφέντη μου, ενώ έπαιζα το υγρό μου μουνάκι.

Επιτέλους τον έβγαλε από μέσα της.

- Γλείψε με μωρό μου, μου είπε.

- Αμέσως κύριε

Τον έβαλα βαθιά στο στόμα μου, γεμίζοντας τον υγρά, ενώ τον κοιτούσα στα μάτια δείχνοντας του πόσο με τρελαίνει. Τον έβαζα μέσα μέχρι τον λαιμό και δεν τον χόρταινα. Αφού τον σάλιωσα καλά, τον ξανάβαλε στον κώλο της άλλης.

Στο μεταξύ ο κύριος ήρθε και προσπάθησε να με ικανοποιήσει με το χέρι του βάζοντας μου δύο δάχτυλα, τα οποία ούτε κατάλαβα πως ήταν εκεί. Έκανα πως το απολαμβάνω και μετά από λίγο, τον ξάπλωσα και έκατσα στην κοιλιά του, τρίβοντας πάνω του το μουνάκι μου.

Εγώ και ο αφέντης τους είχαμε και τους 2 από κάτω μας και κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον. Μετά από λίγο ο κύριος έφυγε πάλι, και μας άφησε τους 3 μας να γαμιόμαστε.

Τότε επιτέλους, ήρθε η σειρά μου. Ο αφέντης μου, έβγαλε το προφυλακτικό, και έβαλε την πουτσάρα του στο μουνάκι μου που έσταζε και τον φώναζε. Εγώ ήμουν στα 4 και η άλλη ξαπλωμένη από κάτω μου σχεδόν.

Ο γαμιάς μου τραβούσε τα μαλλιά, με χτυπούσε δυνατά στον κώλο και εγώ φώναζα από το πόσο πολύ έχυνα. Με έλεγε πουτάνα και μου δάγκωνε το αυτί. Η άλλη μας έβλεπε και έπαιζε το μουνάκι της, όταν ο αφέντης με διέταξε να τη γλείψω.

Εγώ λίγο δίστασα, εκείνος τότε πήρε το κεφάλι μου και το έχωσε στη μουνάρα της. Ξεκίνησα να τη γλείφω ενώ ο αφέντης μου έσκιζε τον κώλο και μου έτριβε την κλειτορίδα και τα χύσια μου έτρεχαν μέχρι το πόδι μου.

Έπειτα τον ξαπλώσαμε και αρχίσαμε να τον γλείφουμε και οι δυο. Τα σάλια μας έτρεχαν πάνω στον πούτσο του, ενώ εκείνος το απολάμβανε.

Στο τέλος έμεινα να τον γλείφω μόνο εγώ και περίμενα τα χύσια του με ανυπομονησία. Είχα το πρόσωπο μου δίπλα στην πουτσάρα του, που ήταν έτοιμη να εκραγεί και τα ένιωσα όλα να πέφτουν καυτά πάνω μου.

Τα έγλειψα με όρεξη και έπειτα ξάπλωσα δίπλα του λαχανιασμένη, εξαντλημένη και τον αγκάλιασα, ενώ η άλλη πήγε μέσα να πλυθεί.

Αυτή ήταν μόλις η πρώτη μας φαντασίωση.
Copyright protected OW ref: 178907Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.