Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Σας έχω διηγηθεί αρκετές φορές ιστορίες με την γυναίκα μου την Ξένια. Τα γαμήσια μας στη Θάσο, την ερωτική παγίδα που μου έστησε, που την έπιασα να γαμιέται με συνάδελφό της κλπ. Το γυαλί είχε ραγίσει και κάναμε προσπάθειες να μη σπάσει. Υπάρχουν καλές και κακές περίοδοι. Η αλήθεια είναι ότι κατά το μεγαλύτερο ποσοστό φταίω εγώ που είμαι λάτρης του ποδόγυρου, αλλά η Ξένια έχει αλλάξει συμπεριφορά εδώ και καιρό. Είναι πιο επιθετική και πλέον λειτουργεί ανεξάρτητα μερικές φορές, χωρίς όμως να παραμελεί τα καθήκοντά της ως μητέρα. Όσο για τα συζυγικά της καθήκοντα έχω αναφερθεί σε παλαιότερες ιστορίες.

Η αναγκαστική καραντίνα ήταν ευκαιρία να περάσουμε ως οικογένεια πολύ χρόνο μαζί στο σπίτι. Πέρα από την καθημερινή ενασχόληση με τα παιδιά, το γεγονός ότι δεν είχαμε πρωινό ξύπνημα για δουλειά ήταν μια ευκαιρία να περνάμε πολύ ώρα στο σαλόνι το βράδυ έχοντας βάλει τα μικρά για ύπνο. Κρασάκι, ταινίες κλπ. Μια από αυτές τις νύχτες κρασοκατάνυξης κλπ η Ξένια είχε πιεί κάπως παραπάνω και άρχισε να θυμάται τις απιστίες μου κατά καιρούς. Αυτά που ήξερε τουλάχιστον.

- Σου έλειψαν τα γαμήσια με τα τσουλάκια σου; Εγκλωβίστηκες εδώ μαζί μου και βαριέσαι ε;…

είπε ξαφνικά, αρχίζοντας την επίθεσή της.

- Άσε τις μαλακίες Ξένια. Τα έχουμε πει αυτά. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι και εσύ δεν ήσουν και καλόγρια… προσπάθησα να αμυνθώ.

Η Ξένια γέλασε και η απάντησή της κάθε άλλο παρά αναμενόμενη ήταν από πλευράς μου.

- Ξέρεις όσα θέλω εγώ να ξέρεις…

- Δηλαδή; Έχεις κάνει κι άλλα που εγώ δεν ξέρω;

Αιφνιδιάστηκα με την απάντησή της. Η Ξένια δε μπλοφάρει. Δεν είναι του στυλ της.

- Μπορεί και ναι. Δεν είμαστε και όλο το 24ωρο μαζί…

συνέχισε γελώντας. Συνέχισε να πίνει το κρασί της και είχε ένα μόνιμο ειρωνικό χαμόγελο σχηματισμένο στο πρόσωπό της. Η συζήτηση με εκνεύριζε. Η αλήθεια είναι ότι τρελαίνομαι με τη σκέψη ότι η Ξένια γαμήθηκε με άλλον εν αγνοία μου.

- Ξένια… άσε τις μαλακίες και σταμάτα να πίνεις. Δεν ξέρεις τι λες. Σταμάτα αυτό το παιχνίδι.

- Γιατί; Δεν αντέχεις να μάθεις πως η γυναικούλα σου στα φόρεσε για τα καλά;

- Μη το χοντραίνεις Ξένια…

Είχα αρχίσει να τρέμω από τα νεύρα. Ωστόσο η Ξένια είχε αποφασίσει να με σκάσει. Θα τα έλεγε όλα, οπότε συνέχισε…

- Τι ξέρεις κακομοίρη μου; Μόνο με τον Ηλία ξέρεις, που ήθελα να μας πιάσεις για να ισοφαρίσω τα γαμήσια σου στη Λάρισα. Θυμάσαι;

Αν θυμάμαι λέει; Δεν ξεχνιέται η εικόνα της Ξένιας να γαμιέται από τον συνάδελφό της Ηλία στο σπίτι μας… (Βλέπε παλιές ιστορίες).

- Θυμάμαι πολύ καλά. Σταμάτα Ξένια γιατί δεν ξέρω αν θα συγκρατηθώ ψέλλισα.

- Όσο και να σε ενοχλεί, τίποτα δε μπορεί να αλλάξει. Με είδες με τον Ηλία. Μάθε λοιπόν ότι και ο Θέμης με πήδηξε!

Δεν άντεξα και της άστραψα χαστούκι στο πρόσωπο. Είμαι κτητικός, ζηλιάρης κλπ. Ξέρω πως δεν είμαι άγιος, αλλά η ιδέα πως η Ξένια έχει πηδηχτεί και με άλλο συνάδελφό της με τρέλανε. Δεν περίμενε την αντίδρασή μου, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο πάτωμα. Αναμαλλιασμένη, θυμωμένη, με κοκκινισμένο πρόσωπο (τόσο από το κρασί όσο και από το χαστούκι) με κοίταξε και συνέχισε…

- Κερατάς και από το Θέμη. Και ξέρεις που με πήδηξε; Στο γραφείο μου. Όταν είχα μάθει πως τα περνάς στη Λάρισα αποφάσισα να πηδηχτώ με όποιον κάτσει. Τον είδα να περνά από το γραφείο και να μιλά με το βόδι την Ελένη. Τον φώναξα, έκλεισα την πόρτα και τον άρπαξα από τον πούτσο. Το παλικάρι καύλωσε αμέσως. Του τον έβγαλα έξω και τον τσιμπούκωσα. Ξέρεις πως άμα έχω όρεξη μπορώ να κάνω οποιονδήποτε να χύσει αμέσως. Ο Θέμης έχυσε στο στόμα μου σχεδόν αμέσως. Τα κατάπια όλα η πουτάνα, αλλά η πούτσα του ήταν ακόμα όρθια. Στήθηκα στο γραφείο, έβγαλα το παντελόνι μου και τον τράβηξα μέσα μου. Ο Θέμης δεν ήθελε πολύ για να πάρει μπροστά. Με ξέσκισε κάνα τέταρτο και όταν ήρθε η ώρα να χύσει βγήκε και μου τον έχωσε στο στόμα. Λίγο τσιμπουκάκι ακόμα και άδειασε πάλι στο στόμα μου. Μου γέμισε το στομάχι με σπέρμα. Αφού ηρέμησε, ντύθηκε και επέστρεψε στο πόστο του. Και αυτή ήταν η πρώτη φορά.

Δεν ξέρω αν περίμενε να σχολιάσω ή να αντιδράσω. Είχα μείνει απαθής. Δεν ήξερα τι να πιστέψω. Έλεγε αλήθεια ή απλά τα επινόησε για να μου τη σπάσει;

- Την επόμενη μέρα ο Θέμης ήρθε πρωί-πρωί στο γραφείο μου. Πρότεινε να πάμε για φαγητό το μεσημέρι. Πήγαμε σε ένα εστιατόριο εκεί κοντά. Σιγά μη φάγαμε. Του τον έπαιζα κάτω από το τραπέζι. Είχε τρελαθεί ο δόλιος. Όταν έχυσε στο χέρι μου, έγλειψα τα δάκτυλά μου ένα–ένα. Ο σερβιτόρος πρέπει να μας κατάλαβε. Πήγαμε πάλι στο γραφείο μου και με ξεκώλιασε! Ήξερε να γαμάει κώλους. Τον άφησα να χύσει μέσα στον κώλο μου. Έφυγα κι εγώ για το σπίτι γιατί δε μπορούσα να καθίσω και ο κώλος μου είχε ερεθιστεί αρκετά και έτσουζε. Ευγενέστατος όμως. Έστειλε μήνυμα να ρωτήσει πως είμαι και επειδή κατάλαβα πως άρχισε να κολλάει, του το ξέκοψα και πήγα γι’ άλλα.

- Έχει κι άλλο Άρλεκιν ή τέλος για σήμερα;… τη διέκοψα.

- Μετά από μια βδομάδα έβαλα στόχο τον Ηλία. Την κατάληξη την ξέρεις.

Δεν άντεξα άλλο. Η εικόνα της Ξένιας να γαμιέται με καύλωσε. Την άρπαξα από τα μαλλιά και της έχωσα τον πούτσο στο στόμα. Η πίπα της είναι επική. Δεν είχε όμως πολύ όρεξη, απλά μου τον σάλιωσε και τον ετοίμασε. Τη στήνω στα τέσσερα και μπαίνω στο μουνί της που ήταν έτοιμο. Βγήκα πολύ γρήγορα και προσπάθησα να της γαμήσω το κωλαράκι. Είχαμε καιρό να το δουλέψουμε, οπότε ζορίστηκα αρκετά. Όταν τα κατάφερα άρχισα να μπαινοβγαίνω στον κώλο της όλο και πιο γρήγορα, κλείνοντάς της στο στόμα με το χέρι, γιατί με τα βογκητά της θα ξυπνούσε τα παιδιά. Δεν άργησα να χύσω στον κώλο της και πέφτω ξέπνοος στον καναπέ.

- Έχει και συνέχεια η ιστορία;… τη ρώτησα.

Δεν απάντησε. Την πήρε ο ύπνος στον καναπέ. Της φόρεσα το εσώρουχο και τη σκέπασα. Αν έχει συνέχεια θα μου την πει όταν θελήσει…
Copyright protected OW ref: 178906Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.