Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όπως έχετε είδη καταλάβει από τις προηγούμενες ιστορίες, έχω γίνει η πουτανίτσα τους και με κάνουν ότι θέλουν. Μου αρέσει βέβαια, δε λέω, αλλά φοβάμαι πολύ μην το μάθει ο άντρας μου. Όμως η καύλα μου νικά το φόβο. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να ευχαριστηθώ αυτή τη κατάσταση και να ζητήσω να ζήσω μερικές από τις φαντασιώσεις μου.

Πάντα είχα απορία αν οι μαύροι είχαν όλοι τόσο μεγάλες πούτσες και αναρωτιόμουν πως θα ήταν από κοντά αν κρατούσα μια μαύρη πούτσα στα χέρια μου. Ζήτησα λοιπόν από τον Παναγιώτη, ένας από τους φίλους του, να κανονίσει να δω και να κρατήσω στα χέρια μια μαύρη πούτσα. Αυτός πρόθημα πάντα δέχτηκε. Μια μέρα μου τηλεφώνησε:

- Ετοιμάσου, θα έρθω να σε πάρω το βράδυ.

- Που θα πάμε;… του λέω.

- Εκεί που ζήτησες. Σε μαύρο, να την πιάσεις και να τη χαρείς, υπάρχει όμως μια προϋπόθεση. Να του την παίξεις να χύσει, μη μένει με την καύλα!

Δέχτηκα. Το βράδυ ήρθε με πήρε και βγήκαμε στην εθνική οδό.

- Που πάμε;… ρωτάω.

- Σε ένα πάρκινγκ έξω από την Αθήνα. Εκεί έχει νταλικέρηδες και ένας είναι μαύρος. Του μίλησα για σένα και δέχτηκε.

Μετά από λίγη ώρα φτάσαμε, πάρκαρε λίγο απόμερα έσβησε τα φώτα και περιμέναμε. Σε λίγο βλέπω ένα τεράστιο μαύρο άντρα να έρχεται προς εμάς.

- Αυτός είναι;… ρωτάω.

- Ναι.

- Πω… είναι τεράστιος!

- Το ίδιο και το μαύρο καυλί του.

Άρχισα να τρέμω από φόβο και καύλα γι' αυτό που θα έπιανα με τα χέρια μου. Ο μαύρος ήρθε κοντά.

- Αυτή είναι ;

- Ναι.

- Όμορφη είναι.

- Ναι… και καυλωμένη… του λέει ο Παναγιώτης.

Ήρθε δίπλα μου.

- Θέλεις να τη δεις καύλα μου;

Κούνησα το κεφάλι καταφατικά. Την έβγαλε αργά-αργά ενώ έτρεμα σαν ψάρι. Ήταν ένα τεράστιο μαύρο πράγμα σαν χέλι, μακρύ και χοντρό. Μου πιάνει το χέρι και μου το βάζει επάνω της. Πανικός! Καύλα, φόβος, τρεμούλα.

- Μη φοβάσαι καυλιάρα μου, παίχτη όπως θες, δική σου είναι, κάνε ότι θες μαζί της.

Άρχισα να την παίζω, να τη χαϊδεύω και να την πλησιάζω κοντά.

- Σ αρέσει;… με ρωτάει ο Παναγιώτης.

- Ναι πολύ… του λέω τρέμοντας.

- Άκου… μου λέει. Τώρα που την έχεις ευχαριστήσου την καλά, γλειφ' τη, κάνε πίπα, μη χάνεις την ευκαιρία… μου λέει.

Η καύλα μου είχε νικήσει όλους τους φόβους μου. Η ψωλάρα του μαύρου ήταν σαν παγωτό για μένα τώρα. Την έγλειφα, τη φίλαγα, τη ρούφαγα. Την είχα μέσα στο λαρύγγι μου ολόκληρη. Τρόμαξα κι εγώ με την αντοχή μου!

- Ρουφά πουτάνα, μου έλεγε ο μαύρος, παρ' τη μέσα καργιόλα γυναίκα, γλειφ' τη καλά ψωλού.

- Μ… τι ψωλή γλείφω η πουτάνα σήμερα; Θέλω να σε βλέπω πιο συχνά να τη γλείφω.

- Ναι μωρή καργιόλα αλλά να σε γαμάω κι εγώ όμως…

- Ναι, ναι, θα με γαμάς από παντού! Θα το κανονίζει ο Παναγιώτης πουτσαρά μου. Τι γλείφω η πουτάνα;… τι πούτσα έχω στο στόμα;… φώναζα.

- Γλείψε καλά πουτανάκι να χύσει να φύγουμε γιατί θα αργήσουμε και θα καταλάβει ο άντρας σου!

- Δεν αντέχω η καργιόλα, θέλω κι άλλο στο μουνί μου, ο άντρας μου να πάει να γαμηθεί

Είχα ξεφύγει τελείως. Ο Παναγιώτης φώναζε χυσ' τη την πουτάνα να φύγουμε, θα τα χαλάσει όλα από την καύλα της.

Τη νιώθω να τρέμει. Ο αράπης με πιάνει από τα μαλλιά, με τραβάει, μου τη χώνει όλη μέσα και πνίγομαι…

- Παρ' τα ψωλού, παρ' τα γαμημένη πουτάνα, καργιόλα παντρεμένη.

Με έβριζε χυδαία και έχυνε, έχυνε χωρίς σταματημό ο καργιόλης. Δε μπορούσα άλλο, τα έπινα όλα σα χυμό μουγκρίζοντας.

- Είσαι μεγάλη πουτάνα

- Σ' άρεσα;

- Πολύ καύλα μου…

Σκύβει και μου δίνει ένα γλωσσόφιλο και μαζεύει το παλαμάρι του μέσα.

- Σε θέλω πάλι…

του ψιθύρισα στο αυτί φεύγοντας.

- Ναι καργιόλα, θα γίνω κι εγώ ένας από τους γαμιάδες σου, το έχω κανονίσει με τον Παναγιώτη.

Σκέφτηκα πως αυτοί μέχρι πουτάνα για βίζιτες θα με κάνουν. Αλλά ναι… το θέλω!

Ούτε εγώ δεν ξέρω τι άλλο μου ετοιμάζουν.

Φιλάκια Ελίζα
Copyright protected OW ref: 178905Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.