Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ζω στην Αθήνα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Φυσιολογικός, απλός άνθρωπος, με τη δουλίτσα μου στο δημόσιο, χωρισμένος 2 χρόνια. Το να χωρίζεις μετά από 10 χρόνια γάμου δεν είναι εύκολο. Τους είχα πιάσει να γαμιούνται στη κρεβατοκάμαρα μας. Δε θα το ξεχάσω ποτέ. Μπαίνοντας σπίτι άκουσα πρώτα τα καυλωτικά βρισίδια και τους δυνατούς αναστεναγμούς, τις σφαλιάρες. Κατάλαβα τι συνέβαινε, το υποψιαζόμουν καιρό, μπούκαρα μέσα. Ο γαμιόλης γονατιστός άνοιγε δρόμο στο μουνί της με φόρα ενώ της βαρούσε τον κώλο κι αυτή στα 4 με τέντα τα πόδια και να τον τουρλώνει όσο μπορεί για να έχει ο γαμιάς της καλή θέα στα πάντα.

2 Χρόνια. 2 Χρόνια μόνος σε ένα σπίτι, το ξεπέρασα αλλά δε βρήκα το κουράγιο για κάτι καινούριο, ούτε το έψαξα. Κάθε βράδυ θα κάνω το ίδιο. Ολόγυμνος στον καναπέ με μπύρες, τσόντες στη διαπασών, να τραβάω 2-3 μαλακίες σερί πριν ξεραθώ πάνω στον καναπέ. Το σεξ είναι το πρόβλημα μου. Τη μοναξιά τη συνήθισα δε με πειράζει. Αλλά συνέχεια να τον παίζεις δε λέει. Θες να γαμήσεις μουνί να νοιώσεις ζωντανός. Η μεγαλύτερη απόλαυση κατ' εμέ. Το πήδημα.

Συζητούσα με τον κολλητό μου στο τηλέφωνο.

- Δυο χρόνια φίλε σήμερα. Ακριβώς 2 χρόνια από όταν τη βρήκα εδώ να πηδιέται με τον άλλο. Ούτε στο δωμάτιο δε μπαίνω πια, στον καναπέ κοιμάμαι.

- Ε καιρός πια να το ξεπεράσεις και να συνεχίσεις τη ζωή σου. Αλλά από το σπίτι δε γίνεται. Στο λέω συνέχεια! Βγες έξω! Γνώρισε κόσμο, κάνε παρέες! Να… σήμερα που κλείνεις και 2 χρόνια χωρισμού βγες να το γιορτάσεις. Πάμε μαζί σε κάνα κλαμπάκι;

- Λες ε; Καλά… θα το σκεφτώ για αύριο ίσως, σήμερα είμαι κουρασμένος. Άντε… τα λέμε, καληνύχτα.

- Καλά, σκέψου το, αν αλλάξεις γνώμη πάρε με, καληνύχτα.

Ξεκίνησα να κάνω ότι και κάθε βράδυ. Τσόντα, καθισμένος με ανοιχτά πόδια στο καναπέ και το πουλί στο χέρι. Ήθελα να γαμήσω σαν τρελός. Έβλεπα τη παρτούζα και τον έπαιζα με μανία μουγκρίζοντας, ώσπου δεν άντεξα και έχυσα με πίεση πάνω στον τοίχο. Το σπέρμα μου έπεσε πάνω στα προηγούμενα, πάντα τον τοίχο έχυνα και δεν τα μάζευα ποτέ. Τα κρατούσα συλλογή στο τοίχο. Συχνά καθόμουν και σκεφτόμουν με όλο αυτό το καρπερό σπέρμα πόσα γαμήσια θα μπορούσα να 'χα ρίξει και πόσες θα μπορούσα να είχα γκαστρώσει. Πολλές καύλες. Πάρα πολλές καύλες. Υπερβολικά πάρα πολλές καύλες. Οι καύλες με καύλες περνούν. Στην Αθήνα βρίσκεις πολλές καύλες που έχουν καύλες σε μπαράκια. Η ιδέα του κολλητού δεν ήταν άσχημη. Εκείνος βέβαια εννοούσε να αρχίσω μια σχέση, αλλά εγώ πήδημα ήθελα, εκείνος αυτό δε θα το ενέκρινε. Σηκώθηκα σενιαρίστηκα λοιπόν και πήγα σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα κλαμπάκια της αθήνας. "Σήμερα θα γαμήσω ό,τι και να γίνει, δε φεύγω αν δε γαμήσω".

Μπήκα στο κλαμπ και δεν απογοητεύτηκα. Φουλ στο φοιτηταριό, όλο και κάτι θα πετύχαινα. Ξέκωλα 20χρονα μπουμπουκάκια παντού τριγύρω, με στητούς κώλους και τροφαντά βυζιά.

Ήθελα πρώτα να φτιαχτώ. Πήγα στο μπαρ, παρήγγειλα ένα ουίσκι και το κατέβασα με τη μία. Πήρα ένα δεύτερο, ύστερα 3 τεκίλες, 1 βότκα. Ήθελα να ζαλιστώ, να περάσω καλά, ωραίο ήταν το μπαρ και η μουσική άρχισε να μ' αρέσει. Στο 5ο ποτό, άρχισα να χορεύω χαμογελαστός και ζαλισμένος ενώ το 6ο ποτό άρχιζε να με επηρεάζει και εκεί κάτω. Τριγύρω κοπελίτσες να χορεύουν. Τις γαμούσα όλες άνετα. Πώς ντύνονται έτσι βρε παιδί μου οι γυναίκες;... και να μη θες καυλώνεις. Το μάτι μου έπεσε πάνω σε μια. Μουνάρα. Δεν χαρακτηρίζεται αλλιώς. Μικρούλα, το πολύ 20, θα μπορούσε και κόρη μου να ήταν. Μακρύ μαλλί καλλίγραμμο σώμα, ποδάρες, βυζάρες και ένας κώλος... κόλαση. Δεν υπήρχε αρσενικό τριγύρω που να μη την κοιτά. Ψηλά μαύρα σέξι τακούνια και μαύρο φόρεμα. Αλλά τι φόρεμα;... Ψήγμα φορέματος για την ακρίβεια. Το φουστάκι πάρα πολύ κολλητό και πολύ κοντό, ίσα-ίσα με το ζόρι κάλυπτε τον κώλο της. Η πλάτη ανύπαρκτη, γυμνή, όλη έξω και το μπροστά επίσης ανύπαρκτο. Το ντεκολτέ κατέβαινε μέχρι πιο κάτω και από τον αφαλό, ουσιαστικά όλο κι όλο το πάνω μέρος του" φορέματος" ήταν δυο μεγάλες λωρίδες υφάσματος που ξεκινούσαν από την αρχή της φούστας στα γεννητικά της όργανα, περνούσαν και κάλυπταν τις δυο μεγάλες βυζάρες της (οι οποίες διαγράφονταν βέβαια ξεκάθαρα στητές), περνούσαν και έδεναν πίσω στον αυχένα. Μουνάρα.

Τη κοίταζα σα βλάκας να χορεύει και μου σηκωνόταν μέσα από το παντελόνι. Χόρευε αυτή, χόρευε και ο πούτσος μου. Όσο την κοίταζα, τόσο μου σηκωνόταν, πλέον θα ήταν πολύ εμφανές για όποιον με κοιτούσε αλλά τα χα πιεί κιόλας και δε με πολυένοιαζε. Εγώ να τη γαμήσω ήθελα. Με είδε να τη κοιτάω και μου έκλεισε το μάτι. Πήγα κοντά σα μαγεμένος με το ποτό μου. Δε σκεφτόμουν. Οδηγούμουν από το ποτό και το πουλί. Την πλησίασα και αρχίσαμε να χορεύουμε μαζί. Φαινόταν να μην έχει παρέα. Την πουτάνα... ήταν σκέτη καύλα. Τι σώμα, τι χορός. Χόρευε πάνω μου κολλημένη συνέχεια, μύριζε αλκοόλ, φαινόταν να έχει πιει πολλά η αλήθεια. Μου τριβόταν συνέχεια κι εμένα μου είχε γίνει πέτρα. Η κοιλιά της ακούμπησε τον πούτσο μου και κοίταξε κάτω το εξόγκωμα στο παντελόνι μου που έκανε πέρα. Γέλασε… σίγουρα ήταν μεθυσμένη.

- Το εργαλείο σου φαίνεται μεγάλο! Ξανά γέλια.

- Μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνη σου, της είπα και πιάνοντάς την από τη μέση την κόλλησα πάνω μου ώστε να νοιώθει καλά την επίδρασή της πάνω μου. Έτσι με κάθε της κίνηση μου τον έτριβε κι αυτός μεγάλωνε κι άλλο.

- Πώς σε λένε;

- Γρηγόρη, εσένα;

- Βάσω. Ξέρεις γρηγόρη;… χι, χι… χώρισα σήμερα!

- Α! Ε τότε καλώς ήρθες στο κλαμπ. Εγώ χώρισα πριν 2 χρόνια. (Λικνιζόμουν στη μουσική με τέτοιο τρόπο που να τον τρίβω πάνω της. Καύλα). Ε… είσαι και μικρή εσύ, θα το ξεπεράσεις...

Τσαντίστηκε.

- Δεν είμαι μικρή! Μην το ξαναπείς αυτό. Βλέποντάς με δηλαδή με κάνεις για καμιά μικρή;

Στάθηκε λίγο πίσω και μ έδειξε τον εαυτό της. Μουνάρα.

- Χα, χα, χα… η αλήθεια είναι πως όχι.

- Προσπάθησα πολύ σήμερα να μη θυμίζω παιδί. Για αυτό με χώρισε. Για να πάει με μια πολύ μεγαλύτερη και έμπειρη, τώρα θα δει τι χάνει!

- Ότι χάνει, χάνει!

- Εσύ πόσο χρονών είσαι; φαίνεσαι μεγάλος! (Σκεφτεται). Μάλλον δεν έπρεπε να το πω αυτό! Χι, χι...

- Δεν πειράζει, 46 είμαι!

- Ουάου, τέλεια! Εγώ 19.

Σωστό μπουμπουκάκι η μικρή. Φαινόταν, όλα πάνω της ήταν... νιάτα σε κάθε σπιθαμή του σώματός της.

Μπήκε ένα δυνατό κομμάτι και επικράτησε χαμός στο κλαμπ. Η Βάσω άρχισε να χορεύει ξανά αισθησιακά στον ξέφρενο ρυθμό. Γύρισε τη πλάτη της και ακούμπησε την τουρλωτή κωλάρα της πάνω στο καυλί μου και άρχισε να την κουνά πάνω του επιδεικτικά. Μου τον έτριβε με τον κώλο και μου έριχνε αισθησιακές ματιές πάνω από τον ώμο της.

"Θα γαμήσω απόψε" σκέφτηκα "την θέλει τη πούτσα της η μικρή".

Άνοιξε τα πόδια της και έσκυψε βαθιά μπροστά με τουρλωμένο κώλο και άρχισε να τον κουνά γρήγορα σε twerking πάνω στο ήδη σηκωμένο καυλί. Το φουστάκι της σηκώθηκε και φαινόταν το στρινγκάκι της. Ήταν μουσκεμένο. "Θα γαμήσω απόψε". Εκστασιασμένος της έπιασα τον κώλο και τον κόλλησα πάνω στο πούτσο μου. Άρχισα να τον τρίβω πάνω της στο ρυθμό της μουσικής. Δεν άντεχα άλλο. Ξεκούμπωσα γρήγορα το κουμπί από το παντελόνι μου και πήγα να τραβήξω το φερμουάρ για να βγάλω έξω το μαρτσαφλάρι μου και να της το χώσω σε όποια τρύπα πετύχω πρώτη, όταν κάποιος με σκούντηξε. Ήταν ένας άλλος μεθυσμένος που μου μίλησε στο αυτί.

- Φίλε, για να τη πηδήξεις πήγαινε αποθήκη στο βάθος στις τουαλέτες, πίστεψέ με, κανείς δε θα καταλάβει τίποτα.

Μου έκλεισε το μάτι και γύρισε από την άλλη.

Ευτυχώς που μου το είπε, ήμουν σε άλλη διάσταση από το ποτό και την καύλα. Θα την παλούκωνα εκεί πέρα μπροστά σε όλους! Εκείνη τη στιγμή γυρίζει η Βάσω ξαναμμένη.

- Πάμε κοντά στο μπαρ να πιούμε τίποτα;

Συμφώνησα αν και εγώ ήθελα να πάμε αμέσως στην αποθήκη και με προσπάθεια εξαιτίας της πολυκοσμίας πήγαμε μέχρι το μπαρ που πήρα 2 βότκες και την κέρασα. Το καυλί μου κόντευε να εκραγεί από τη καύλα. Ο κόσμος ήταν πάρα πολύς, ο ένας στριμωχτά δίπλα στον άλλο, εμείς κολλημένοι πάνω στο μπαρ. Έσκυψε προς το μέρος μου.

- Ξέρεις Γρηγόρη. Σου έχει γίνει κάγκελο. Σε καύλωσα! Και είσαι μεγάλος άντρας όχι κάνας μικρός.

- Τούρμπο με έχεις κάνει μωρό μου, δες, της πήρα το χέρι και το έβαλα πάνω στην πουτσάρα μου και στις φουσκωμένες γεμάτες σπέρμα μπάλες μου. Λοιπόν; πάμε να γαμηθούμε;

- Είναι τεράστιο! Τον έχεις χοντρό Γρηγόρη! Παλούκι είναι!

Άρχισε να μου πασπατεύει τα σκληρά μου αρχίδια και έκλεισα τα μάτια από ικανοποίηση.

- Ναι... μη σταματάς.

- Γρηγόρη φαίνεσαι στερημένος. Το βλέμμα της ήταν πονηρό.

- Δε φαντάζεσαι μωρό μου... τρίβε! 2 χρόνια είναι αυτά... συνέχισε.

Μου τον χάιδευε κατά μήκος και μου μιλούσε καυλωτικά στο αυτί.

- Πόσο καιρό έχεις να νοιώσεις υγρό γυναικείο μουνί γύρω από το παλαμάρι σου; χειλάρες; Από πότε έχουν να σου Τσιμπουκώσουν αυτό το παλούκι;

Ενώ μιλούσε μου ξεκούμπωσε το παντελόνι και πετάχτηκε από μέσα η πούτσα σε όλο της το μεγαλείο ασυγκράτητη.

- Τι κάνεις; θα μας δουν!

Πήγα να το μαζέψω αλλά με εμπόδισε γραπώνοντάς το.

- Κανείς δε μπορεί να δει τη μύτη του εδώ μέσα τόσο σκοτεινά με τόσο κόσμο και καπνό.

Είχε δίκιο, για μεθυσμένη σκεφτόταν πολύ λογικά. Την είδα να σκύβει και να χώνεται κάτω από τη μπάρα. Πλέον δεν την έβλεπε κανείς. Ξαφνικά νιώθω τις χειλάρες της στο καυλί μου. Έχασα το κόσμο. Πόσος καιρός; Πόσο διαφορετικά είναι όταν έχεις κάποια καύλα να σου τον καυλαντίζει και να σε τσιμπουκώνει έτσι; Είχα ανοίξει τα πόδια, απολάμβανα και έπινα το ποτό μου όρθιος. Η μικρή ήξερε καλά τι έκανε. Είτε εγώ είχα καιρό να μου πάρουν πίπα είτε εκείνη ήταν πολύ καλή ή και τα 2. Μου τον ρούφαγε για τα καλά, λύσσαγε πάνω στο καυλί μου, μετά μου τον έπαιζε με τα χέρια ενώ έχωσε τις μπάλες μου στο στόμα της η πουτάνα. Με αποτέλειωνε, το σπέρμα μου μαζευόταν με γοργούς ρυθμούς. Έγλειφε πίεζε, τσιμπούκωνε με μανία δυνατά και γρήγορα. Ένιωσα το χύσιμο να έρχεται πολύ γρήγορα, δε πρόλαβα ούτε να το σκεφτώ, μου τον έπαιζε σα τρελή. Δε ξέρω ποιος από τους 2 μας ήθελε πιο πολύ το γαμήσι. Ήθελα να το προλάβω. Της έπιασα γρήγορα το κεφάλι με τα χέρια το έβγαλα από τις μπάλες μου και με φόρα να προλάβω το χύσιμο, της έχωσα τη πούτσα με δύναμη ολόκληρη μέσα στο στόμα μέχρι το λαιμό. Τον πίεσα μέσα στο λαρύγγι της τεντώθηκα με δύναμη μπροστά εξαπολύοντας με πίεση το σπέρμα μου με κλειστά μάτια και ανοιχτό στόμα σε άναρθρη κραυγή απόλαυσης. Έτρεμα.

- Φα' τα μωρή, φά' τα όλα, σ' αρέσει τώρα ε;

Όταν έχυσα εντελώς και σιγουρεύτηκα πως τα κατάπιε όλα, της τον έβγαλα από το στόμα κούμπωσα το παντελόνι και την τράβηξα να σηκωθεί.

- Μα γιατί μου το πήρες;… μ' αρέσει να παίζω μ' αυτό, είσαι κακός…

Παραπατούσε, η μικρή ήταν τύφλα. Θα την εκμεταλλευόμουν φουλ τώρα, μα δε με πείραζε, ήθελα οπωσδήποτε να τη γαμήσω, με είχε τρελάνει.

- Έλα πάμε από δω.

Φτάνουμε στις τουαλέτες και όντως είδα μια πόρτα αποθήκης που είχε σήμα μόνο για το προσωπικό, ευτυχώς όμως ήταν ξεκλείδωτη. Μπαίνω μέσα, ανοίγω το φως και κλείνω πάλι την πόρτα πίσω μου.

Αυτή γελούσε

- Χι, χι, χι… σου την έφερα, δεν ξέρεις. Δε ξέρεις!

- Τι;

- Το πίστεψες πως είμαι τόσο μεγάλη; Σιγά μην και είμαι και 70! 17 είμαι χα, χα, χα… Έλα… τι κοκάλωσες; Εγώ για καλό στο 'πα. Έλα να με γαμήσεις τώρα...

Κουνιόταν προκλητικά.

- Όχι… πάμε να φύγουμε.

Με τράβηξε μακριά από την πόρτα και κόλλησε αυτή απάνω της. Έλυσε το "φόρεμα" πίσω από το λαιμό (τα δυο κορδόνια) και κατέβασε τις λωρίδες του υφάσματος εμφανίζοντας. 2 Βυζάρες. Βυζάρες! Ήταν ολοστρόγγυλα και πολύ στητά λόγω της νιότης της. Και τεράστια. Άρχισε να παίζει με αυτά κι εμένα μου έπαιζε το μάτι.

- Ύλα... αφού το θες, ποιος θα το μαθει; Δε θες να δοκιμάσεις αυτή τη ρώγα; Έχει σκληρύνει, έλα να δεις…

Οι ρώγες της είχαν σκουρύνει, τα τροφαντά βυζιά είχαν στυλωθεί για τα καλά, ολοστρόγγυλα, τεντωμένα, ερεθισμένα για τα καλά. Οι ρώγες τεράστιες και φουσκωτές κοιτούσαν προς τα πάνω. Θεέ μου πως ήταν δυνατόν να είναι 17;

"Μουνάρα, καύλα... αχ τι καύλα, θα τη γαμήσω. Όχι είναι ανήλικο" μου σηκωνόταν ξανά με γοργούς ρυθμούς.

- Μα έλα τι κοκάλωσες; Αχ… τι ζέστη εδώ μέσα!

Γυρίζει πλάτη και επιδεικτικά, σηκώνει το φουστάκι, σκύβει μπροστά και βγάζει το στρινγκ της. Το πουλί μου είχε ξεκολλήσει από τη θέση του. Έπρεπε να βγω γρήγορα από εδώ μέσα, πόσο να κρατιόμουν;… αλλά δε μπορούσα να σταματήσω να την κοιτάζω. Τι σώμα ήταν αυτό; Τι κωλάρα; Με νάζι έκατσε πάνω σε ένα παλιό έπιπλο που ήταν εκεί μέσα, έγειρε πίσω άνοιξε τα πόδια διάπλατα και φάνηκε το ξυρισμένο μουνί.

- Έλα αφού ξέρω πως το θες, φαίνεται. Θα σου σκιστεί το παντελόνι…

και άρχισε να το παίζει μπροστά μου. Το μουνάκι φαινόταν σαν όαση μέσα στην έρημο για μένα. Έσταζε, έσταζε, έπεφταν στο πάτωμα η καργιόλα. Πόσο καυλωμένη; Κουνούσε το γοφό της και έπαιζε με το μουνί της, έβαλε μέσα και δάχτυλο.

- Αχ ναι! Ναι! Ναι… έλα, μη με αφήνεις μόνη! Μόνη το έκανα και σπίτι μου, να γαμηθώ ήρθα. Θέλω πούτσο! Φέρε μου τη πούτσα σου! Γάμησε με, σε παρακαλώ! Αφού θες! Φαίνεται. Έλα να μου τον χώσεις. Θέλω να με παλουκώσεις τώρα. Έλα, έτοιμη είμαι!

Και με τα δυο της χέρια κάνει πέρα τα μουνόχειλα και μου ανοίγει τη μουνότρυπα της να είναι ανοιχτή να μπει ο πούτσος μου. Από μέσα να χύνονται τα υγρά της. Ξέχασα και την ηλικία και τα πάντα. Δε γαμιέται, δεν την παλεύω, ό,τι γίνει έγινε, εξάλλου ποιος θα το μάθει; Ξεκαυλώνω το φορτίο μου στο μικρό και μετά εξαφανίζομαι.

- Θα σε ξεσκίσω ξεκωλιάρα... ξέρεις πώς με έχεις κάνει;

- Σε καύλωσα;… αχ ναι, γάμησε με.

Με γρήγορες κινήσεις την πλησιάζω και ξεκουμπώνομαι, τον βγάζω έξω και πάω να μπω.

- Όπα! Προφυλακτικό;

Με πιάνουν τα γέλια.

- Με κοροϊδεύεις μικρή;… κόψε της μαλακίες!

- Περίμενε! Περίμεν...

και μπήκα.

- Περίμενε! Μη με χύσεις! Η γυναικολόγος λέει πως είμαι πολύ καρπερή, γκαστρώνομαι εύκολα!

Εγώ ήδη μπαινόβγαινα.

- Εγώ να δεις πόσο καρπερός είμαι μικρή! Θα βγω εγκαίρως. (Θα δούμε, αναλόγως τα κέφια).

Ηρέμησε κάπως. Της κρατούσα τα κωλομέρια και την κάρφωνα άγρια.

- Τι πουτσάρα έχεις! Ναι, ναι, κάρφωνε με, κάρφωνε! Πονάω γαμιόλη! Είναι τόσο χοντρή, δεν την αντέχω, αχ… θα με κάνεις να χύσω!

Φώναζε πάρα πολύ δυνατά, φυσικά δε μας άκουγαν, σε κλαμπ ήμασταν. Την κόλλησα με την πλάτη στον τοίχο ενώ τη χούφτωνα από κάτω.

- Σ' αρέσει πουτανάκι ε;… παρ' τον! Τι μουνάρα έχεις;… σε παλουκώνω μωρή καργιόλα, σε παλουκώνω.

- Πήδα με πιο γρήγορα! Πονάω και καυλώνω! Καυλώνω! Γάμα με! Ναι! Ναι! Πιο γρήγορα! Τελειώνω! Τελειώνω…

Την έσκιζα στα 2 κυριολεκτικά. Ο πούτσος μου είχε πάρει φωτιά από την ταχύτητα και τη δύναμη, είχα ιδρώσει και βογκούσα.

- Χύνω! Χύνω! Ναι…

Έχυσε πάνω στο καυλί μου η μουνάρα. Το καυλί μου έκανε πάρτι από την απόλυση και δε σταματούσε να πετά σωρό από προσπερματικά.

- Βγάλ' τα όλα. Βγάλε όλη τη καύλα σου πάνω στο καυλί μου καργιόλα.

Με το που έχυσε τη γύρισα πλάτη.

- Σκύψε.

- Τι;

- Σκύψε, θέλω την κωλάρα σου.

- Όχι, δε με έχουν ξαναπάρει από πίσω.

- Καιρός σου είναι λοιπόν, θα σε ξεπαρθενέψω κι από κει... σκύψε και άνοιξε τα πόδια!

Υπάκουσε. Τι θέα... τι κωλάρα;… με προσπάθεια της άνοιξα τη στενή κωλότρυπα και έμπαινα λίγο-λίγο.

- Πονάω! Πονάω!

- Σκάσε!

Της έχωσα μια δυνατή σφαλιάρα στο κωλομέρι. Όσο τον έχωνα τόσο καύλωνα, τόσο πιο πολύ φώναζε από πόνο αυτή τη φορά. Σιγά-σιγά τον έχωσα όλο!

- Είναι πολύ χοντρό πονάω!

- Σκάσε είπα! Τον ήθελες, τον παίρνεις κωλάρα. Θα με ξεκαυλώσεις τώρα όπως θέλω εγώ τσουλάκι.

Της ξαναβάρεσα τον κώλο. Ήταν πολύ στενά αλήθεια, με το ζόρι το έκανα. Αλλά όσο περνούσε η ώρα τόσο πιο εύκολα γλιστρούσα μέσα της. Μέχρι που άρχισε να αγκομαχά καυλωμένη ξανά.

- Αχ είναι τέλειο! Μη σταματάς! Σκίσε μου τον κώλο!

- Σε σκίζω καργιόλα! Παρ' τον όλο μέσα να μη μπορείς να περπατήσεις.

Και τον τούρλωνε. Έλεγα βρωμόλογα, τη γαμούσα και της βαρούσα το κώλο όλο και πιο δυνατά. Είχε κοκκινίσει αλλά συνέχιζα, ήταν υπέροχος και αυτή η πουτάνα γούσταρε για τα καλά. Έπαιζε και με το μουνί της ταυτόχρονα και είχε καυλώσει για τα καλά, μου το έλεγε ήταν και έτοιμη να χύσει πάλι.

- Σκίσε με, σκίσε με γαμιά μου, χύνω ξανά...

Μέχρι που άνοιξε η πόρτα. Ήταν κάποιος από το προσωπικό που μας κοίταζε σαστισμένος. Εγώ συνέχιζα απτόητος. Το τσουλάκι ακριβώς εκείνη τη στιγμή έχυσε ξανά με δύναμη στο πάτωμα φωνάζοντας από τον οργασμό.

- Χύνω...

Χύσια πετάχτηκαν από τη τρύπα της στο πάτωμα. Το παιδί έκλεισε γρήγορα τη πόρτα και έφυγε σαν χαμένος. Την ξαναξάπλωσα πάνω στο παλιό έπιπλο τραπέζι και εγώ όρθιος την ξέσκιζα στην άκρη του τραπεζιού. Είχαμε γίνει μούσκεμα.

- Τι δυνατό καυλί! Με γαμάς πόση ώρα. Είσαι ο γαμιάς μου.

- Τι μουνάρα έχεις μωρή;… με τρελαίνεις, θα με κάνεις να εκραγώ από την καύλα.

- Όχι μέσα μου! Μην ξεχνάς…

- Σου έχω ρίξει προσπερματικά ένα σωρό... ότι έγινε-έγινε.

- Όχι! Μην τυχόν και με χύσεις.

- Καλά σκάσε τώρα να γαμήσω.

Και έβαλα όλη μου τη δεξιοτεχνία για το μεγάλο φινάλε. Είχε 3 οργασμούς στη σειρά, της είχε γυρίσει το μάτι, τέτοιο πήδημα δε θα το ξαναζήσει ποτέ η μικρή, θα το θυμάται για πάντα. Γαμιόμασταν και βριζόμασταν πρόστυχα. Δεν άντεχα κι εγώ άλλο είχα φτάσει στο αμήν. Καταλάβαινα το σπέρμα μου να κατεβαίνει, αυτή η απόλαυση δε περιγράφεται. Γι' αυτό και πήγαινα όλο και πιο γρήγορα πιο γρήγορα συνεχώς, ήταν σαν ναρκωτικό, δε μπορούσα να σταματήσω. Ο οργασμός ερχόταν. Αν ήταν να βγω για τη μικρή έπρεπε να βγω τώρα. Αν δεν ήθελα να της καταστρέψω τη ζωή με μια εγκυμοσύνη έπρεπε να βγω τότε. Το σπέρμα μου πάρα πολύ δυνατό, δε θα τη γλίτωνε. Αλλά δε γινόταν. Είχα πωρωθεί. "Αντέχω λίγο ακόμη, αντέχω, δε μπορώ να βγω τώρα , λιγάκι ακόμα" αλλά ήταν χειρότερο γιατί κάθε κλάσμα δευτερολέπτου γινόταν όλο και χειρότερο, όλο και πιο δύσκολο να βγω, όλο και πιο απολαυστικό. Αυτή δεν καταλάβαινε ότι κόντευα, κουνιόταν αλύπητα και έτριβε ξέφρενα τη κλειτορίδα της φωνάζοντας καυλωτικά, κάνοντάς το πολύ χειρότερο. "Τι έκσταση… λίγο ακόμα".

Ήταν αδύνατο. Αέναη κίνηση, μέσα έξω να τη σφυροκοπάω με όλη μου τη δύναμη, η ψωλή μου πήγαινε από μόνη της, όσο και αν της έλεγα να βγει εκείνη έκανε το αντίθετο, με την ώρα κοπανιόταν όλο και πιο δυνατά όλο και πιο βαθιά αγνοώντας τον κίνδυνο. Καμιά απολύτως προφύλαξη στη σύνδεσή μας με το σπέρμα μου μπαρούτι καρπερότητας. "Μια ακόμα ώθηση και βγαίνω, μια ακόμα". Το σπέρμα έφτασε. Σφιγγόμουν, το κρατούσα ιδροκοπώντας, προσπαθούσα να παρατείνω... δεν ξέρω τι. Δε σκεφτόμουν. Ήταν ξεκάθαρο πως δεν επρόκειτο να βγω με τη θέλησή μου αλλά δε σκεφτόμουν καθαρά. Αλλά ακριβώς αυτή η προσμονή του οργασμού ήταν η μεγαλύτερη απόλαυση, γι' αυτό το κρατούσα. Βασανιστήριο από τη μια αλλά και τεράστια απόλαυση από την άλλη. "Αντέχω λίγο ακόμα, 2 ωθήσεις και βγήκα". Δεν πρόλαβα. 1η ώθηση και στη δεύτερη χωρίς να το καταλάβω, χωρίς να το συγκρατήσω, ξεπήδησε από μέσα σα φωτιά απελευθερωτική το καρπερό μου σπέρμα. Η ψωλάρα μου χωμένη μέχρι τα αρχίδια μέσα στο μουνί της, άνοιξε. Πετούσα τη καυτερή φωτιά μου με φόρα κατευθείαν μέσα στη μήτρα της.

- Ναι, α...

- Τι κάνεις;… τι κάνεις;… χύνεις;…

- Χύνω...

Έτρεμα ολόκληρος και φώναζα ασυγκράτητα. Πολύ δυνατός οργασμός.

- Βγες μαλάκα τώρα!

Με έσπρωχνε αλλά ήμουν πιο δυνατός κρατούσα αντίσταση και το πουλί μου λες και είχε σφηνώσει στη μήτρα της.

- Νιώθω το σπέρμα σου, βγες!

- Αχ ναι, ναι! παρ' τα όλα μέσα σου μωρή πουτάνα, σε χύνω... χύνω.

Έχυνα ασταμάτητα, την είχα πιάσει από τη μέση και δε την άφηνα να κουνηθεί παρά τις προσπάθειές της.

- Τι έκανες;… τι έκανες;…

Έβγαιναν και οι τελευταίες σταγόνες, βαριανάσαινα και απολάμβανα.

- Αχ... σε έχυσα, απόλαυση…

Κουνιόμουν ακόμα σιγανά μέσα της βγάζοντας και τα τελευταία. Δε θα έβγαινα αν δε στράγγιζα.

- Τι μου έκανες; Με γκάστρωσες μαλάκα! Τι θα κάνω τώρα;

Είχα τελειώσει πια, οπότε χαλάρωσα τη λαβή μου και βγήκα.

- Sorry μικρή, είπα να βγω γιατί είσαι μικρή να σου κάνω το χατίρι γιατί ποτέ δε βγαίνω, αλλά ήταν μια απόλαυση. Δε μπόρεσα να βγω. Έτσι έχουν όμως τα πράγματα, εσείς ανοίγετε τα πόδια και τα μουνιά σας εμείς έχουμε καθήκον να τα γεμίζουμε. Να το ξέρεις από νωρίς. Μου άνοιξες την τρύπα σου μπροστά μου, τι να έκανα; Έπρεπε να στο γεμίσω αφού ήθελες. Δε φταίω εγώ!

Αυτή με το δάχτυλο προσπαθούσε να βγάλει το σπέρμα μου από τη τρύπα της. Με ικανοποίηση είδα πως ήταν πάρα πολύ. Εγώ κουμπωνόμουν.

- Δε σου είπα να με χύσεις! Να με πηδήξεις σου είπα.

- Μέσα στο πήδημα είναι και το χύσιμο, δεν το ήξερες; Τώρα το έμαθες! Γαμάς, χύνεις, τελειώνεις, έτσι πάει.

- Γαμώτο! Σίγουρα έχω γκαστρωθεί! Τι θα κάνουμε;

- Ειλικρινά δε με ενδιαφέρει, αυτά να τα σκεφτόσουν πριν μου ανοίξεις δρόμο στη μήτρα σου πουτανάκι, πάρε χάπι αν θες. Με ικανοποίησες και με το παραπάνω, ευχαριστώ! Είσαι μούναρος, δε λέω, αλλά εγώ να γαμήσω και να αδειάσω τη δεξαμενή μου ήθελα, αν με καταλαβαίνεις. Τίποτε άλλο. Ήσουν και μεθυσμένη, εύκολο θύμα. Και ειλικρινά ήσουν απίστευτη γλύκα, θα το θυμάμαι.

Της έκλεισα το μάτι, άνοιξα την πόρτα και έφυγα, επιτέλους ικανοποιημένος.

Δεν την ξαναείδα ποτέ.




Copyright protected OW ref: 178886



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.