Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μετά από μια εβδομάδα που η Φωτεινή ήταν στην Θεσσαλονίκη, (διαβάστε την ιστορία με τίτλο «Η Φωτεινή στη Θεσσαλονίκη») και ενώ όλες τις μέρες γαμιόταν με το Γιάννη, λίγες φορές με πήραν τηλέφωνο αλλά συχνά μου έστελναν φωτογραφίες και βίντεο από τα ξεσκίσματα τους. Την τελευταία, μάλιστα, ημέρα πριν κατέβουν Ηράκλειο, τη γάμησε μαζί με το 17χρονο αδελφό του, όπως μου εκμυστηρεύτηκε αργότερα η Φωτεινή, ενώ ο Γιάννης της είπε πως κάθε φορά που θα ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη θα μένει σπίτι του και θα την ξεφτιλίζει στο γαμήσι μαζί με τον αδερφό του.

Επέστρεψε στη Κρήτη, συνοδευόμενη από το νέο γαμιά της και αποτέλεσμα της 5ήμερης παραμονής του στο σπίτι μας, αφού μόλις προχθές (18/8), έφυγε ο Γιάννης για την πόλη του, ήταν να γαμιούνται συνέχεια μπροστά μου, πολλές φορές στα γαμήσια συμμετείχαν και κάποιος ή κάποιοι από τους γνωστούς γαμιάδες της, κυκλοφορούσαν σα ζευγάρι κι έκαναν βόλτες στην πόλη ή πήγαιναν για μπάνιο σε διάφορες παραλίες με τη Φωτεινή να φοράει ένα στρινγκάκι και ένα σουτιέν που ίσα ψευτοέκρυβε τα βυζιά της, για μαγιό. Για να μην τα πολυλογώ όμως κι αφού σας είπα εν συντομία πως εξελίχθηκαν οι μέρες που έκατσε μαζί μας, θα σας πω πως έγινε το πρώτο τους γαμήσι μπροστά μου, τη μέρα που ήρθαν, μόλις φτάσαμε σπίτι από το λιμάνι.

- Κάνε στην άκρη Γιάννη, να δεις πως σου γαμούσα τη γυναίκα μια βδομάδα στη Θεσσαλονίκη και πως θα στη γαμάω από δω και πέρα κάθε φορά που θα ανεβαίνει στη συμπρωτεύουσα. Σήκωσε το φόρεμα τσουλάκι κι έλα κοντά μου. Πάλι στάζεις μωρή; Σε όλο το ταξίδι σε γαμούσα, μια βδομάδα στην Θεσσαλονίκη σε γαμούσα, τώρα στο αυτοκίνητο από το λιμάνι ως το σπίτι πάλι σου είχα δάχτυλο κι έχυσες… και πάλι είσαι μούσκεμα;

- Δικό σου είναι Γιάννη, με έχεις κάνει σκλάβα της πούτσας σου και δεν ξέρω πως θα καταφέρνω κι εσένα και τους άλλους τέσσερις γαμιάδες μου… σκίσε με μπροστά στον άντρα μου όπως το έκανες τόσες μέρες.

- Θα σε πηδάμε όλοι μαζί πουτανάκι τώρα που είμαι δω, όταν δεν είμαι θα σε πηδάνε αυτοί κι όταν ανεβαίνεις πάνω θα σε γαμάω εγώ με δικούς μου φίλους αφού γουστάρεις παρτούζες. Θα σε γαμήσει όλη η Θεσσαλονίκη και δε θα ξέρεις ποιος σε γκάστρωσε πόρνη.

- Ναι Γιάννη… σταμάτα όμως να μιλάς και γλείψε μου το μουνί.

Της φιλούσε, της έφτυνε και της έγλειφε το μουνί για ώρα κι εκείνη τον κρατούσε από τα μαλλιά και βογκούσε από καύλα. Μετά την ανέβασε στο τραπέζι, της άνοιξε πάλι τα πόδια και συνέχισε να τη γλείφει από το μουνί μέχρι πίσω στον κώλο, κι αυτή τρελαινόταν.

- Γάμησε με Γιάννη… κι εσύ καργιόλη να βλέπεις που θα σου ξεσκίσει την πουτάνα τη γυναίκα σου.

- Έλα μωρή, γλείψε τη ψωλή μου, βαθιά να πνίγεσαι, όπως την έπαιρνες τόσες μέρες. Αφού ρε μαλακά εσύ δεν τη γαμάς τέτοια μουνάρα θα έρχομαι κι εγώ όπως ο φίλος σου, ο φίλος της, ο κουμπάρος του αδερφού της κι ο ξάδερφος σου. Μου τα είπε όλα η πουτάνα σου το πρώτο βράδυ μετά το τηλέφωνό σου.

Την έστησε στα τέσσερα και μπήκε μέσα της χωρίς προφυλακτικό, έτσι γαμιέται τώρα πια με το Γιάννη, τον Δημήτρη, τον Αντώνη και τον Κυριάκο και με αυτόν πλέον.

- Κερατά κοίτα πως της γαμάω το μουνί, την καρφώνω μαλάκα, τέρμα στη μήτρα της, μπρος πίσω.

- Αχ… αχ… Γιάννη… ναι καυλιάρη μου…

Τα αρχίδια του, χτυπούσαν στα μουνόχειλα της, τη γαμούσε άγρια και τη χαστούκιζε βρίζοντάς τη.

- Γκάστρωσε με, του φώναζε συνέχεια, χύσε με και γκάστρωσε με…

- Είμαι έτοιμος, χύσε καργιόλα να χύσουμε μαζί…

κι αμέσως άρχισε να την γαμάει πιο γρήγορα και εκείνη τρέμοντας άρχισε να φωνάζει ότι χύνει στην πούτσα του την ώρα που κι εκείνος άδειαζε το φορτίο του μέσα στη μήτρα της γυναίκας μου.

- Σου χύνω το καυτό μου σπέρμα μέσα στη μήτρα, όπως πάντα εκεί θα χύνω, να γκαστρωθείς μωρή. Παρ' τα όλα τα χύσια μου μουνάρα μου.

- Μ... ναι… μαλάκα φέρε μας από ένα ποτήρι κρύο νερό.

- Στην υγειά σου κερατά, έχω καυλώσει όμως πάλι και θα σου ξεσκίσω τη γυναίκα ξανά, αλλά αυτή τη φορά θα πάμε στο κρεβάτι σας, στη μεριά που κοιμάσαι εσύ καργιόλη θα τη γαμήσω.

Η Φωτεινή ανέβηκε πάνω όταν αυτός ξάπλωσε στη μεριά μου στο κρεβάτι, του έπιασε την πούτσα και την οδήγησε ξανά στο μουνί της ενώ με κοιτούσαν μέσα στα μάτια και οι δυο τους.

- Χόρεψε στην πούτσα μου πάνω πουτάνα, κι εσύ χαμένε κοίτα.

- Θέλω να μου κάνεις παιδί Γιάννη, αν δε μου το κάνεις εσύ θα μου το κάνει κάποιος από τους άλλους μου γαμιάδες.

- Θα σε γαμώ μωρή μέχρι να σου κάνω παιδί, ίσως και δύο και μετά πάλι θα σε γαμάω κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και μετά από αυτήν, τώρα που σε βρήκα θα σε γαμάω πάντα.

- Ναι, Γιάννη, θα είστε πέντε οι γαμιάδες από δω και πέρα και για πάντα.

Ενώ η Φωτεινή ανεβοκατεβαίνει γρήγορα στη πούτσα του, ο Γιάννης της χώνει δάχτυλο στον κώλο και της τον γαμάει κι αυτόν γρήγορα. Η φωτεινή χύνει συνέχεια και βογκάει τρελαμένη από καύλα.

- Χύνω πουτάνα, παρ' τα όλα ξανά μέσα στο μουνί σου. Σε ακούει ο καργιόλης.

- Ναι Γιάννη, ναι. Χύνω γαμιά μου κι εγώ.

- Έτσι μπράβο τσουλάκι μου, έλα να χαλαρώσουμε λίγο και θα συνεχίσουμε μετά. Θα σου κάνω παιδιά πουτανάκι και ο κερατάς θα δουλεύει για να τα ταΐζει.

- Ναι πουτσαρά μου, ναι.

- Αφού δε σε πηδάει καλά ο άντρας σου πουτανάκι μου, λογικό να ψάχνεις και να βρίσκεις αλλού να πηδιέσαι και να θες κάποιον να σε ξεμουνιάζει και να σου δείχνει τη θέση σου η οποία είναι πάνω σε πούτσες, μόνο να γαμιέσαι και να φωνάζεις να παρακαλάς για γαμήσι και τσιμπούκια.

- Έτσι είναι γαμιά μου, γι αυτό γαμιέμαι και με τον κολλητό του, τον ξάδερφο του, τον παιδικό μου φίλο αλλά και τον κουμπάρο του αδερφού μου, πλέον και μαζί σου και με όποιον θελήσεις εσύ.

- Αφού δε σε γαμάει καλά ο μικροψώλης σου θα σε ξεσκίζω εγώ πουτανάρα μου. Έλα ρούφα μου πάλι το καυλί, κάθε φορά που θα πνίγεσαι με το καυλί μου θα τρως και χαστούκι καύλα μου… θα με παρακαλάς να στον βάλω, να μου δείχνεις συνέχεια πόσο ψωλορουφήχτρα είσαι.

- Μη με βασανίζεις άλλο και γάμησε με, δε χορταίνω την πούτσα σου, έχω κολλήσει και μ' αυτή όπως τις άλλες τέσσερις.

- Θα στον χώνω όποτε γουστάρω μωρή.

- Σε παρακαλώ, γάμησε με επιτέλους ρε!

Της τον έχωσε απότομα στο μουνί, και τις έριχνε δυνατά χαστούκια ενώ αυτή φώναζε από καύλα και πόνο.

- Ρούφα μου πάλι τη πούτσα μωρή πουτάνα να γευτείς τα υγρά του μουνιού σου. Άνοιξε μου τώρα την τρύπα του κώλου για να μπω.

Σαν υπνωτισμένη αμέσως υπάκουσε και με τα χέρια της άνοιξε τα κωλομάγουλα της αφήνοντας και πάλι εκτεθειμένη τη κωλοτρυπίδα της στις ορέξεις του.

- Μην περιμένεις σάλιο ή κάτι άλλο, έτσι θα σου μπω από τον κώλο να πονάς. Μετά από τόσες μέρες, τέρμα η λίπανση πουτάνα. Μέχρι να αλλάξουν χρώμα τα κωλομάγουλα σου και να γίνουν μαύρα, θα σε χτυπάω πουτάνα, που σε έχει στην αγαμία η πούστρα σου και λυσσάς για πούτσο με κάθε ευκαιρία.

Την κρατούσε από τα μαλλιά, την γαμούσε άγρια από το κώλο ενώ δε σταματούσε να την βρίζει και να της βαράει το κώλο με τη Φωτεινή να δακρύζει από πόνο και να φωνάζει από καύλα.

- Σ’ αρέσει πουτάνα που σου ανοίγω την κωλάρα σου μπροστά στον άντρα σου, ε; Κοίτα μωρή πούστρα πως πρέπει να γαμάς, κοίτα τη γυναικούλα σου να πηδιέται και να γίνεται η πουτάνα κάποιου άλλου. Όταν τελειώσω μαζί της μαλάκα δε θα μπορεί να περπατήσει, θα τν γαμάω εγώ, θα την γαμάνε οι τέσσερις που σου τη γαμάνε αλλά θα φέρνω κι άλλους να την ξεσκίζουμε και να την ξεφτιλίζουμε στον πούτσο όλοι μαζί, ειδικά όταν έρχεται στη Θεσσαλονίκη και μένει σπίτι μου, δε θα υπάρχει τρύπα της γυναίκας σου χωρίς να έχει μια πούτσα μέσα. Έλα καργιόλη να γλείψεις τα πόδια της γυναικούλας σου όσο της σκίζω τον κώλο. Μου ανήκει πλέον η γυναίκα σου πουστράκο, είναι η πουτάνα μου, χύνει συνέχεια για την πούτσα μου, κοίτα τη μαλάκα.

Μπήκε ξανά με δύναμη στο μουνί της Φωτεινής, τη γαμούσε δυνατά και άγρια, της τραβούσε τα μαλλιά, της χτυπούσε τον κώλο και αφού έχυσαν γι' ακόμα μια φορά μαζί, ξάπλωσαν να ξεκουραστούν γιατί θα ακολουθούσαν κι άλλα τέτοια γαμήσια τις επόμενες πέντε μέρες που έμεινε μαζί μας, μέχρι σήμερα βράδυ (19/8) που έφυγε. Σε κάποια από αυτά συμμετείχαν και οι γνωστοί τέσσερις, κατά διαστήματα.

Εν τω μεταξύ χθες είχαμε επέτειο γάμου με τη Φωτεινή. Εκεί και παρουσία του Θεσσαλονικιού, του φίλου μου αλλά και του ξαδέρφου μου, μου ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να βάλει κι επίσημα μπροστά για παιδί. Αυτό όπως μου εξήγησε έχει ως αποτέλεσμα ότι πλέον θα γαμιέται μόνο με τον ξάδερφο μου, τον κολλητό μου και το θεσσαλονικιό όταν βρίσκετε στη Θεσσαλονίκη και πάντα χωρίς προφυλακτικό. Όσο για τον κουμπάρο του αδερφού της και τον αδερφό του Θεσσαλονικιού, το Λεωνίδα, θα γαμιέται και με αυτούς αλλά θα τους ζητάει να φοράνε προφυλακτικό… έτσι είπε τουλάχιστον. Αν και επεσήμανε, πως και γι' αυτούς τους δυο δεν τη πειράζει να τη γαμάνε και χωρίς καπότα, το πολύ-πολύ να την γκαστρώσει το δεκαεπτάχρονο, μου τόνισε χαιρέκακα. Το τι έγινε χθες με όλους αυτούς σπίτι επ’ ευκαιρίας της επετείου μας, είναι μια άλλη ιστορία.




Copyright protected OW ref: 178852



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.