Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Εγκλωβισμένος στο νησί μου πέρασα μεν ήρεμα αλλά χωρίς δουλειά. Δουλείες στο κτήμα και λίγα γαμήσια με την κυρά κι αυτά μετά από δική μου γκρίνια. Με το ζόρι πίπα, φαντασία μηδέν, χύσιμο με προφυλακτικό παρά την εμμηνόπαυση της συζύγου.

Κάποια στιγμή άνοιξε η καραντίνα κι έπρεπε να φύγω λόγω της φύσης της δουλειάς μου. Επειδή δεν έχω εμπιστοσύνη πουθενά ψάχνοντας στο ίντερνετ έκανα αντίγραφο του viber της κυρίας σε ένα tablet κι έτσι αμέσως μπορούσα να δω με ποιον και τι ακριβώς έγραφε. Αυτό έγινε γιατί την είχα πιάσει να μαλακίζεται μια φορά με έναν πρώην γαμιά της.

Πραγματικά παρακολουθούσα τις συνομιλίες της. Τις πρώτες δύο ημέρες τα πράγματα ήταν ήρεμα. Με φιλενάδες της λέγοντας τις συνηθισμένες παπαριές. Όμως την τρίτη ημέρα το βράδυ έστειλε ένα μήνυμα καλησπερίζοντας τον τύπο. Παντρεμένος κι αυτός απήντησε μετά από μισή ώρα λέγοντας ότι τότε κοιμήθηκε η γυναίκα του. Δεν άργησε τη δουλειά να τη φτάσει και στο σεξουαλικό. Της θύμιζε τα γαμήσια τους, που την έσκιζε από την κωλάρα της -ενώ εμένα ποτέ δε με άφησε-, που την έχυνε στο στόμα ενώ την έκανε να του πει πόσο μεγάλο τον είχε και πόσο βαθιά της τον έχωνε. Δε μπορούσε να της τηλεφωνήσει οπότε όλα αυτά τα διάβαζα. Μάλιστα την έβαλε να το παίξει κι αυτή πήρε έναν τεράστιο μαύρο δονητή που έχουμε λέγοντας του ότι είναι το καυλί του. Πάνω στην καύλα τους την πήρα τηλέφωνο για να της την σπάσω κι αυτή μου έβαλε τις φωνές ότι την ξύπνησα. Το αποκορύφωμα ήταν ότι έδωσαν ραντεβού μετά από δύο ημέρες σε ένα απόμερο σημείο του νησιού.

Τα πήρα στο κρανίο. Άλλαξα την άλλη ημέρα το πρόγραμμα μου και τη μεθεπόμενη ταξίδεψα χωρίς να πω σε κανέναν τίποτα. Αγόρασα δε από τον Πειραιά και κιάλια στρατιωτικά. Το αμάξι το είχα στο λιμάνι κι έτσι έφτασα πρώτος εκεί για να προετοιμάσω την παρακολούθηση. Έκρυψα το αυτοκίνητο και περίμενα κρυμμένος. Μετά από τρεις ώρες έφτασαν με διαφορετικά αμάξια. Η δικιά μου μπήκε στο δικό του και αμέσως αντάλλαξαν γλωσσόφιλα. Πλησίασα όσο μπορούσα για να βλέπω καλύτερα. Όντως ο τύπος είχε ένα καυλί 20 πόντους και διπλάσιο σε πάχος από το δικό μου. Άρχισε να του παίρνει πίπα πολύ ώρα ενώ αυτός της έσπρωχνε το κεφάλι προς τον πούτσο του. Μετά από δέκα περίπου λεπτά σηκώθηκε η γυναίκα μου κοιτώντας ανάποδα και κάθισε πάνω στον πούτσο του γυρνώντας το σώμα της προς τα πίσω. Αυτός της έπαιζε την κλειτορίδα και της έσκιζε τη μουνάρα της.

Τα νεύρα μου πια είχαν αντικατασταθεί από μια απίστευτη καύλα. Μπορούσα να δω τη μουνάρα της να ανεβοκατεβαίνει και αυτός μια να τη φιλάει και μια να της δίνει το δάχτυλο του να το γλείφει. Με το άλλο χέρι συνέχιζε να της το παίζει. Κατάλαβα από μακριά ότι έχυνε ασύστολα γιατί οι συσπάσεις του σώματος της ήταν εντυπωσιακές. Την έβαλε στα τέσσερα όπως μπορούσε και της τον έβαλε στην κωλάρα της. Η πουτανάρα τον πήρε όλο μέσα. Τον εξαφάνισε! Μετά από λίγο τον έβγαλε έξω, τον σκούπισε μάλλον με ένα μωρομάντηλο και της τον έβαλε ξανά στο στόμα. Έχυσε μεγάλη ποσότητα που η κυρά τα ήπιε όλα. Τέτοιο γαμήσι δεν της το έκανα ποτέ. Ήμουν χαμένος από χέρι. Έφυγα πολύ σκεπτικός για τις επόμενες κινήσεις μου. Τη συνέχεια θα σας τη γράψω άλλη φορά.
Copyright protected OW ref: 178841Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).