Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είναι Μάιος του 17 τότε, τρία χρόνια όπως και σήμερα χωρισμένος. Τυχαία μπαίνω σε ένα site και βλέπω μια αγγελία "γυναίκα ζητά γνωριμία με σοβαρό άντρα" Δε χάνω ευκαιρία και στέλνω απάντηση η οποία ήρθε σε πέντε λεπτά. "Είμαι η Μαρία, 37 χρονών, γεματούλα, με στήθος μεγάλο, χωρισμένη εδώ και χρόνια, 12 το σύνολο… και χωρίς σχέση τα τελευταία 2 χρόνια. Αν στείλεις φώτο και μου αρέσεις βρισκόμαστε για καφέ και τα λέμε". Στέλνω φώτο, τότε εγώ 50, μου απαντά "μου αρέσεις και ζητά να βρεθούμε με το αυτοκίνητό μου σε συγκεκριμένο σημείο της πόλης". Δεν περίμενα πάνω από 10 λεπτά όταν την είδα να έρχεται στον καθρέφτη του αυτοκινήτου. Όντως γεματούλα, με στήθος αρκετά μεγάλο, ξανθιά, με σαρκώδη χείλη. Μπήκε στο αυτοκίνητο, κάθισε και ξανασυζητηθήκαμε.

- Πάνος… της είπα που θα πάμε;

- Μα για καφέ λέει.

- Ωραία αλλά πού;

- Τι θα 'λεγες μου απαντά να πάμε Πάργα;

ΟΚ λέω φύγαμε. Στο δρόμο είπαμε σχετικά με την ζωή του καθενός μας και φτάσαμε Πάργα. Περάσαμε μπροστά στην παραλία, ανεβήκαμε προς το κάστρο και καθίσαμε να πιούμε καφέ. Ζήτησε να φάμε κάπου, καθίσαμε και μετά ξεκινήσαμε να γυρίσουμε Γιάννενα. Στο δρόμο μου είπε πως όντως έχει 2 χρόνια να πάει με άντρα και όταν τις είπα πως τη βγάζει μου απάντησε "απλά δεν το σκεφτόμουν. Τώρα της ήρθε και δεν τον έψαξε μέσω γνωστών γιατί ο πρώην της (αστυνομικός) την παρακολουθούσε τι έκανε, ενώ αυτός είχε βρει άλλη.

- Τι θα κάνεις για να τον αποφύγεις;… ρώτησα.

- Απλά θα παίρνω το λεωφορείο για την πόλη, θα κατεβαίνω εκεί που δεν το περιμένει, θα 'σαι εκεί εσύ και ασ' τον να τρέχει.

- Οκ απαντώ.

Όταν φτάσαμε, την πήγα σπίτι της να κάνει μπάνιο και να έρθει στο δικό μου. Φτάσαμε στο σπίτι μου. Πέρασε μέσα, της άρεσε το σπίτι μου και όταν μπήκε στην κρεβατοκάμαρα αμέσως άρχισε να γδύνεται και το ίδιο ζήτησε κι από εμένα.

- Θέλω, μου λέει, να γαμηθώ, δεν πάει άλλο και σε θέλω τώρα! Αλλά φτιάξε με πρώτα.

Ξαπλώνει ανάσκελα και εκεί βλέπω δύο βυζάρες μεγάλες, με σκούρες τις περιοχές γύρω από ρώγα και ένα μουνί ξυρισμένο με παχιά μουνόχειλα. Ξεκίνησα να τα γλείφω και αρχίζει να αναστενάζει.

- Αχ τι έχανα τόσο καιρό, ενώ αυτός γαμούσε εγώ καθόμουν. Ρούφα τες μέχρι να πονέσω, πιες το γάλα μου, καύλα είσαι. Ο καργιόλης ποτέ δε με έγλειψε ποτέ δε με βύζαξε…

- Έλα… απόλαυσέ το και ας' τον αυτόν.

- Σε λίγο θα του γαμηθώ… εκεί θέλω να καταλάβω την διαφορά.

- Περίμενε πρώτα να γευτείς και κάτι άλλο…

και κατεβαίνω στο μουνί της, ένα μουνί παχύ, σε ροζ απόχρωση, μουνόχειλα αφράτα και μια τρυπούλα ίσα που φαινόταν. Βάζω τν γλώσσα μου στην κλειτορίδα της και τρέμει ολόκληρη.

- Ωχ θεέ μου τι μου κάνεις;…

Η γλώσσα μου κάνει σπάτουλα πάνω κάτω στο μουνί και με μια κίνηση τη βάζω μέσα της.

- Χύνω καύλα μου, χύνω… φωνάζει. Αχ τι είναι αυτό σήμερα;… δεν το 'χω ξανακάνει.

Συνεχίζω να τη γαμάω με τη γλώσσα μου και η Μαρία να τρέμει σαν το ψάρι.

- Δεν αντέχω άλλο… ξαναχύνω, χύνω…

και η μουνάρα της να τρέχει ζουμιά ατελείωτα.

- Ξάπλωσε…

μου λέει και πέφτει στην πούτσα μου που είχε γίνει ήδη πέτρα και αρχίζει ένα γλείψιμο άτσαλο.

- Ωπα… όπως γλείφεις παγωτό και μετά τη βάζεις μέσα και ρουφάς το κεφάλι. Σιγά-σιγά τη χώνεις όλη μέσα σου.

- Ναι… αλλά τόση που είναι θα χωρέσει;

- Όση μπορείς ρούφα, κάν' τη πινέλο μέχρι τ' αρχίδια και ρούφα τα κι αυτά.

Το έκανε για κάμποσο. Σηκώνω τα πόδια της και αρχίζω να την παίζω πάνω κάτω στα μουνόχειλα και καμιά φορά να της βάζω το κεφαλάκι μέσα. Έχει τρελαθεί στην καύλα.

- Μη με βασανίζεις βαλ' τη μέσα να τη γευτώ…

και με μια κίνηση τη βάζω μέχρι τα αρχίδια. Βόγκηξε. Ήταν στενή και ένοιωθα κάθε πόντο που έμπαινα μέσα της. Το ίδιο κι αυτή. Στην αρχή σιγά και μετά πιο γρήγορα. Στα πέντε λεπτά φωνάζει "χύνω, χύνω, αχ τι έχανα, γάμησε με, γάμησε με, θέλω κι άλλο…"

- Τώρα που το βρήκες, θα το έχεις όποτε θέλεις. Έλα να ξεκουραστείς…

και τη στήνω στα τέσσερα.

- Τι είναι αυτό;… μου λέει.

- Γιατί δεν το 'χεις ξανακάνει ρωτάω

- Όχι… μου λέει.

- Ε τότε έχεις να μάθεις πολλά…

απαντάω και σφηνώνω τον πούτσο μου μέσα της.

- Αχ καύλα μου, καύλα μου, τι τρέλα είναι αυτό;

Τον βάζω και τον βγάζω απότομα. Την καυλώνει τρελά.

- Γάμα με… μου λέει, γάμα με δυνατά, σε θέλω βαθιά μέσα μου, σκίσε με, κάνε με να ουρλιάξω από την καύλα.

Δεν περνούν λίγα λεπτά και αρχίζει πάλι τα χύνω, χύνω… και η πούτσα μου γεμίζει υγρά από τη μουνάρα της. Εγώ δεν έχω χύσει ακόμη. Ξαπλώνω, τη βάζω ιεροαποστολικά με τη μούρη προς εμένα και πιπιλάω πότε τη μια και πότε την άλλη ρώγα. Τρελαίνεται και σε λίγο ξαναχύνει πλημυρίζοντας πούτσα και αρχίδια με υγρά.

- Μου άρεσε πολύ…

μου λέει, στήνεται, πάω πίσω της και τον βάζω με μιας. Φωνάζει από καύλα, η πούτσα φτάνει μέχρι τα αρχίδια μέσα της και αρχίζω το πήδημα, ενώ μού 'ρχεται να της βάλω κωλοδάχτυλο. Παίρνω υγρά από το μουνί της και αρχίζω να το βάζω στο κωλαράκι της.

- Ωχ… μου λέει, δεν το 'χω κάνει ποτέ από εκεί, είμαι παρθένα άφησέ το για άλλη φορά, σήμερα σε θέλω από το μουνί μου, άσε με να γευτώ πούτσα που τόσο μου έλειψε.

Δεν τις χαλάω χατίρι και συνεχίζω να τη γαμάω. Νοιώθω να κοντεύω να χύσω και τις λέω ότι σε λίγο τελειώνω.

- Μέσα μου, παίρνω χάπι, όλα μέσα μου, να τα νιώσω, τόσα χρόνια να γευτεί η μουνάρα μου χύσια, χύσε με σου λέω, χύσε με…

Δεν περνάνε λίγα λεπτά, τα νιώθω να έρχονται και φωνάζω:

- Σε χύνω, σε χύνω μουνάρα μου, παρ' τα όλα δικά σου!

- Δωσ' τα μου καυλιάρη μου, δώστα, χύσε το μουνί μου, χυσ' το, γέμισε το με τα χύσια σου…

και πέφτει μπρούμυτα με εμένα πάνω της και την πούτσα στο μουνί της ακόμα σηκωμένη. Πέρασαν κάμποσα λεπτά μέχρι να σηκωθούμε από το κρεβάτι με το μουνί της γεμάτο χύσια. Πήγαμε πλυθήκαμε και ξαναξαπλώσαμε στο κρεβάτι.

- Τι θα γίνει ρώτησα θα υπάρχει συνέχεια η θα φύγεις.

- Όχι, μου λέει, απόψε θέλω να απολαύσω την πούτσα σου μέχρι το πρωί που θα πάω για δουλειά.

Γαμηθήκαμε όλο το βράδυ σε πολλές στάσεις, κάναμε 69, καρεκλάτο, στον καναπέ, πάνω στο τραπέζι με τα πόδια ανοιχτά. Στο τέλος μου έκανε την έκπληξη γλείφοντας τα χύσια στην πούτσα μου μέχρι που την γυάλισε.

Με τη Μαρία συνέχισα για δυο μήνες ακόμα. Τα γαμήσια μαζί της ήταν πολλά και πάντα με καύλα. Σε επόμενη τα υπόλοιπα.
Copyright protected OW ref: 178831Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.