Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Τότε ήμουν 20 ετών κοριτσάκι και είχα την τάση να μου αρέσουν πολλοί άντρες. Είχα φάει τρελό κόλλημα με έναν εικοσάρη αλλά και με έναν άλλον εικοσιεννιάρη. Ο εικοσάρης (Π) δεν με προσέλκυσε ποτέ παρόλο που του άρεσα σαν εμφάνιση.

Εκεί που σπούδαζα έμενε και ο εικοσιεννιάρης (Γ) ο οποίος ήταν από την Αμερική (όπου σπούδαζα) και πολύ πλούσιος, αλλά εμένα θα μου άρεσε και φτωχός να ήταν. Ψηλός, μελαχρινός, με πανέμορφο χαμόγελο και σχετικά μακριά μαύρα μαλλιά.

Εγώ τότε είχα μακριά μαύρα σγουρά μαλλιά, ήμουν 1.65, αδύνατη, με σωματότυπο κλεψύδρα. Πολλοί με ήθελαν αλλά εγώ ήθελα εκείνους που δε με ήθελαν, με μία εξαίρεση που έχει να κάνει με αυτήν την ιστορία.

Με τον ξένο δε φοβόμουν να φλερτάρω, καθώς δεν είχε άμεση επαφή με το οικογενειακό μου περιβάλλον. Δε φλέρταρα υπερβολικά βέβαια απλά φαινόταν ότι καιγόμουν για εκείνον. Μην πω ότι μύριζε και ο καπνός από 1 χιλιόμετρο μακριά.

Η σχολή μου ανέθεσε μία εργασία που δεν είχε σημασία με το αντικείμενο μας ενώ έδινε την δυνατότητα συνέντευξης. Άρπαξα την ευκαιρία και τον ρώτησα αν θέλει να του πάρω συνέντευξη.

Είπε ναι, ετοιμάστηκα και εγώ, αλλά όχι υπερβολικά, καθώς δεν περίμενα να χάσω την παρθενιά μου. Πλύθηκα ξυρίστηκα φυσικά παντού έβαλα άρωμα έβαλα ωραία εσώρουχα αλλά δε βάφτηκα από τεμπελιά κάτι που δε μετάνιωσα αργότερα.

Με υποδέχτηκε με ένα πανέμορφο χαμόγελο και φορούσε μπουρνούζι. Μου πρότεινε να κάνουμε την συνέντευξη όσο είναι στο τζακούζι επειδή έχει ένα θέμα στην πλάτη. Κανένα πρόβλημα δεν είχα εγώ. Του λέω πάμε.

Μέχρι να απαντήσει όλες τις ερωτήσεις με είχε φάει με τα μάτια του, ειδικά το στήθος μου που είναι μεγάλο αν σκεφτείς πόσο μικροκαμωμένη είμαι. Εγώ το έπαιξα σοβαρή γιατί άρχισα να έχω δεύτερες σκέψεις.

– Αυτές ήταν… σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο που μου αφιέρωσες!

– Ευχαρίστηση μου, αν θες μπορώ να σου δείξω το υπόλοιπο σπίτι.

– Ίσως μία άλλη φορά.

– Σου αρέσουν τα λουλούδια;

Εκείνη τη στιγμή έδειξε την θήκη των μολυβιών μου που είχε λουλούδια πάνω.

– Ε… ναι, μου αρέσουν αρκετά.

– Έλα να σου δείξω μόνο το θερμοκήπιο.

Με πήρε από το χέρι και με οδήγησε στο θερμοκήπιο, μου φάνηκε αστείος έτσι όπως ήταν με το μπουρνούζι και έβαλα τα γέλια για λίγο. Όταν φτάσαμε εκεί μου έδειξε κάθε λουλούδι που υπήρχε και ξεκίνησε να αναφέρει όλες τις γνώσεις του για τα φυτά. Κουράστηκα εγώ να στέκομαι και έκατσα στο παγκάκι που υπήρχε μέσα. Τον κοιτούσα ενώ συνέχιζε να μιλάει. Άρχισα να καυλώνω. Ήρθε και έκατσε δίπλα μου.

– Είσαι όμορφη.

– Ευχαριστώ.

– Είσαι πιο όμορφη και από τα κόκκινα τριαντάφυλλα, τα μάγουλα σου έχουν το ίδιο χρώμα με αυτά εκεί μάλιστα…

– Κούραση… όλη την ημέρα τρέχω.

Αντί να μου απαντήσει με φιλά. Δεν ανταποκρίθηκα αλλά έμεινα και με άφησε. Είπε συγνώμη και εκεί που πάει να σηκωθεί πέφτω πάνω του και τον φιλάω. Έκατσα πάνω του με ανοικτά τα πόδια και ένιωσα τον πούτσο του που γινόταν πιο σκληρή.

Πήγαμε γρήγορα στο υπνοδωμάτιο του, κλείδωσε την πόρτα ενώ άρχισα να βγάζω τα ρούχα μου, εκείνος πήρε τα προφυλακτικά από το συρτάρι του κομοδίνου του και πετάει σε μία καρέκλα το μπουρνούζι του. Με βλέπει με τα εσώρουχα και ξαπλώνει στο κρεβάτι. Ξεκινά ξανά να με φιλά στο στόμα. Βάζει το χέρι του στο μουνί μου και βλέπει πως το στρινγκ έγινε μούσκεμα χαμογελά μου βγάζει το σουτιέν και αρχίζει να φιλά το στήθος μου ενώ δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις ρώγες μου. Προχωρά κι άλλο κάτω, μου βγάζει το στρινγκ και αρχίζει να με γλείφει.

Τα έχασα, μου είχαν ξανακάνει γλειφομούνι αλλά όχι έτσι. Άρχισα να κουνάω πάνω κάτω τη λεκάνη μου και έβαλα το δεξί χέρι μου στο κεφάλι του ώστε να τον βάλω πιο μέσα.

Υπήρχε ένας καθρέπτης μπροστά στο κρεβάτι και μπορούσα να δω την ηδονή που υπήρχε στο πρόσωπο μου. Βογκούσα όλο και πιο δυνατά, πράγμα που τον έκανε να τρώει το μουνί μου ολοένα και μεγαλύτερη τέχνη. Ήθελε να κάνει επίδειξη. Του έβγαλα την πίστη για να με γαμήσει. Μετάνιωσα για το χρόνο που αφιέρωσα στην εργασία. θα μπορούσα να τον έχω στο μουνί μου να με γλείφει αντί να με παίρνει μάτι.

Ξεκίνησε μετά από λίγη ώρα να βάζει και δάκτυλο, μετά δύο δάκτυλα ταυτόχρονα ύστερα 3. Ένιωσα τον πιο δυνατό έως τότε οργασμό. Ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου. Μου έδωσε δύο λεπτά να πάρω ανάσα μετά ξεκίνησε να με φιλά. Έκατσα πάνω του και τρίφτηκα στον πούτσο του που ακόμα ήταν στο μαγιό. Του το έβγαλα και αντίκρισα το κατόρθωμα μου, ένας ροζ μακρύς παχύς πούτσος με γεμάτος φλέβες και δύο μεγάλα αρχίδια.

Έσκυψα και άρχισα να τον φιλάω. Όταν τον φιλούσα στο κεφάλι του έφτυσα και μπόλικο σάλιο. Έβαλε το χέρι του στο κεφάλι μου και με έσπρωξε ελαφριά να τον πάρω όλο μέσα.

– Περίμενε λίγο… του είπα.

Αρχίζω να γλείφω τα αρχίδια του και ο Γ μουγκρίζει ελαφρά. Συνεχίζω. Ξεκινάω να τα φιλάω και να τα χαϊδεύω απαλά με τα δάκτυλα μου. Σε λιγότερο από 5 λεπτά παίρνει το κεφάλι μου και με βάζει να πάρω στο στόμα την πούτσα του.

Βογκάει και γεμίζει το στόμα μου σπέρμα. Με κοιτά χαρούμενος. Ο πούτσος εκεί… όρθιος σαν κύριος με καλούσε να κάτσω πάνω του.

– Έλα από πάνω.

– Είμαι παρθένα και φοβάμαι.

– Άσε το σε εμένα.

Πάει να βάλει το προφυλακτικό που πιο πριν ξέχασε, του λέω πως παίρνω το χάπι για άλλους λόγους. Η χαρά του δε λέγεται. Βάζει τα πόδια μου στους ώμους του και ξεκινά να μπαίνει βαθιά μέσα μου. Όταν έβαλε μόνο το κεφαλάκι του πούτσου του μου είπε:

– Μωρό μου θα πονέσεις τώρα αρκετά, αν θες σταματάω.

Μπαίνει και εγώ αρχίζω να φωνάζω στα ελληνικά

– Τι πούτσος είναι αυτός γαμιά μου;…

Σταματά, και με κοιτά του λέω στα αγγλικά…

– Μου αρέσει που με γαμάς, άσε με να πω τα δικά μου.

– Κάνε ότι σου αρέσει.

Τον έχωνε όλο και πιο βαθιά. Έφτασε όσο πιο βαθιά μπορούσε και ξεκίνησε να μπαινοβγαίνει. Ξεκίνησαν και εμένα τα ελληνικά μου.

– Μη με λυπάσαι, γάμα με! είναι που δεν ήθελα και τώρα είμαι η πόρνη σου!

Πριν προλάβω να χύσω τέλειωσε εκείνος. Ξεκίνησα να βάζω δάκτυλο. Εκείνος έμεινε εκεί ώστε να πάρω δύο ανάσες αλλά κοίταζε με λαχτάρα το μουνί μου.

– Έλα πιο κοντά να δεις καλύτερα!

Πλησιάζει και αρχίζω να του δίνω τα δάκτυλα με τα υγρά μας για να τα πιπιλάει. Αφού τελειώνει ξαπλώνει και λέει:

– Κάτσε στο πρόσωπο μου.

Έκατσα και δεν το μετάνιωσα. Η γλώσσα του είναι μαγική. Είδα το ρολόι μου στην αρχή και στο τέλος του γλειψίματος. Μισή ώρα με έγλειφε και είχα χαθεί. Είχα γίνει κόκκινη όταν έφυγα από πάνω του, με είδε κι έβαλε τα γέλια.

– Είσαι κουρασμένη;

Παρατήρησα τον πούτσο του που ήταν όρθιος πάλι.

– Εσύ έχεις ενέργεια!

– Τσιμπούκι ή γαμήσι;

Δεν τον άφησα να κουνηθεί όπως ήταν ξαπλωμένος έκατσα πάνω του και ξεκίνησα να γαμιέμαι. Σιγά-σιγά σηκώθηκε όρθιος εκείνος με εμένα αγκαλιά και τυλιγμένα τα πόδια μου στην μέση του. Με έβαλε με την πλάτη σε έναν τοίχο και άρχιζε να με γαμάει λες και άλλαζε θέση στα ζωτικά μου όργανα.

Τελείωσε ενώ βογκούσε δυνατά. Ξαπλώσαμε μαζί στο κρεβάτι του κι εγώ κοιμήθηκα. Ξύπνησα μετά από αρκετές ώρες με τα φιλιά του.

– Έχεις μία εργασία να γράψεις μικρό κοριτσάκι μου!

– Πριν λίγο δεν ήμουν τόσο μικρή στα μάτια σου.

– Πριν λίγο ήσουν ακόμα παρθένα.

Με φίλησε πολλές φορές ενώ έβαζα τα ρούχα μου και με πήγε στο πανεπιστήμιο με το αμάξι του. Μου έδωσε τον προσωπικό του αριθμό και έφυγε.

Με τον Γ γαμήθηκα ξανά πάρα πολλές φορές. Ήταν λες και είχαμε σχέση. Ραντεβού, δώρα, στα γενέθλια μας, πηγαίναμε εκδρομές (επαγγελματικά ταξίδια για τους άλλους δηλαδή). Εκείνος από ότι άκουγα ήταν με μία κοπέλα. Για αυτό μάλλον θύμωνε όταν του άφηνα σημάδια. Δεν ήθελα να ρωτήσω γιατί. Μετά δε θα ένιωθα άνετα να το κάνω μαζί του. Τον ήθελα, δε ζήλευα, αρκούσε να τον είχα.

Όταν αποφοίτησα μου έκανε δώρο τα λεφτά της σχολής. Δε μου έδωσε άλλη επιλογή από το να τα δεχτώ. Που και που μάλιστα κάναμε και έρωτα. Ήμουν η ερωμένη του για 2 χρόνια. Μπήκα και εγώ σε μία σχέση που δεν κράτησε παραπάνω από 9 μήνες.

Ήταν μία τρελή περίοδος της ζωής μου αλλά ταυτόχρονα και πολύ γλυκιά.
Copyright protected OW ref: 178652Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.