Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Από την τρίτη λυκείου είχα φάει γερό κόλλημα με έναν 9 χρόνια μεγαλύτερο μου, ας τον πούμε Γιώργο. Δεν ήταν πολύ όμορφος αλλά ήταν σχεδόν 1.80 μελαχρινός και αθλητικός τύπος, έξυπνος κτλ. Εγώ δεν ήξερα πως να τον πλησιάσω, δεν έγινε τίποτα μέχρι τη χρονιά που πέρασα στην Κρήτη όπου έμενε.

Εγώ πέρασα τη δεύτερη φορά που έδωσα γιατί ήθελα πολύ υψηλόβαθμη σχολή, από πηγές… δηλαδή φίλο του Γιώργου που είναι ξάδερφος με την κολλητή μου, είχα μάθει την περιοχή που έμενε και θα έμενα κοντά του. Αυτό με χαροποιούσε πάρα πολύ.

Μία μέρα στο δρόμο μου για το σπίτι τον είδα με μία κοπέλα να κάθονται έξω στα σκαλιά της πολυκατοικίας του. Με έπιασαν τα νεύρα μου, βγήκε η Κατίνα από μέσα μου, απέρριψε εμένα που ήμουν πολύ ωραία (1.66, κατσαρά μαύρα/καφέ μαλλιά και είμαι μικροκαμωμένη με αρκετές καμπύλες) και βρήκε εκείνη; Την έβλεπα συχνά μετά από εκείνη την ημέρα μαζί του.

Μετά από αρκετό καιρό είχαμε βγει με την κολλητή μου (ας την πούμε Ειρήνη) και τον ξάδερφο της (Ανδρέας) για καφέ στο νησί μαζί με τις παρέες μας. Όμως όλοι φύγανε και μείναμε εμείς οι 4 που περιμέναμε για το καράβι. Η συζήτηση πήγε κάπως έτσι:

- Γιώργος: Αν μία κοπέλα δεν έχει θηλυκότητα δεν πάει να είναι πανέμορφη εγώ δεν την κοιτάζω καν.

- Ανδρέας: Έτσι είναι Γιώργο, μερικές φέρονται σαν φιλαράκια όχι σαν κοπέλες, πως να κάνεις σχέση με μία που σου θυμίζει το φίλο σου;

- Γιώργος: Καλά στην συμπεριφορά μπορείς να κάνεις εξαίρεση αν είναι αρκετά ωραία, όμως οι ωραίες κοπέλες είναι και ψώνια.

- Εγώ: Δεν αφήνετε τις μαλακίες;

- Γιώργος: Τι σε έπιασε;

- Ειρήνη: Βρε παιδιά ας ηρεμήσουμε λίγο, πρώτη φορά βγαίνουμε όλοι μαζί ας μην το χαλάσουμε!

- Εγώ: Τον κύριο από εδώ τον βλέπω συνέχεια… δε θα πάθω και τίποτα αν δεν τον ξανά δω.

Τότε σηκώνεται ο Γιώργος πάνω με ηρεμία.

- Γιώργος: Ανδρέα έρχεσαι μαζί μου;

Σηκώνεται και ο Ανδρέας πάνε συζητώντας προς τα μηχανάκια τους βάζουν κράνη και φεύγουν.

- Ειρήνη: Τι κατάλαβες;

- Εγώ: Ήθελες να κάνουν κι άλλες υποδείξεις για το πως πρέπει να φερόμαστε;

- Ειρήνη: Εδώ Ελένη δεν μπλέκεται φεμινισμός αλλά ζήλια, τον είδες με άλλη μία φορά πριν μήνες και έχεις τα νεύρα σου ακόμα.

- Εγώ: Πού ξέρεις για αυτό;

- Ειρήνη: Μου το είπες εσύ!

- Εγώ: Όχι δν στο είπα!

- Ειρήνη: Καλά, ο Ανδρέας μου το είπε που του το είπε ο Γιώργος. Επίτηδες την έφερνε εκεί να σου τη σπάσει, η ξαδέρφη του η Κρητικιά είναι.

- Εγώ: Γιατί δεν μου το είπες;

- Ειρήνη: Νόμιζα ότι δεν τον ήθελες πια.

Μετά δε θυμάμαι καλά τι έγινε, το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι που το πλοίο ήταν γεμάτο και δεν υπήρχε θέση πουθενά. Εγώ είχα καμπίνα που είχε μάλιστα δύο κρεβάτια επειδή όλες οι μονές ήταν ήδη κλεισμένες. Κατέβηκα κάτω να πάρω κάτι να φάω και είδα το Γιώργο να ψάχνει θέση. Αποφάσισα να πάω και να του πω να έρθει στην καμπίνα να χρησιμοποιήσει το ένα κρεβάτι. Δε θα πω ψέματα το είχα καταλάβει ότι το πιθανότερο ήταν να γαμηθούμε όμως δεν θα με πείραζε.

- Έχω την καμπίνα με τον τάδε αριθμό, έχει δύο κρεβάτια θες να έρθεις;

Ο Γιώργος αρχικά πήρε μία έκφραση έκπληξης για μερικά δεύτερα χωρίς να πει κάτι αλλά στο τέλος είπε:

- Θα βρω θέση αλλά ευχαριστώ.

- Εντάξει

Έφυγα με το φαγητό μου. Μετά από λίγη ώρα που έφτασα στην καμπίνα ακούω ένα χτύπημα. Σηκώνομαι, ρωτάω ποιος είναι και ακούω την φωνή του να λέει "Ο Γιώργος είμαι, άνοιξε".

- Ήταν που θα έβρισκες θέση (είπα γελώντας χαριτωμένα ενώ κλείδωσα την πόρτα).

- Να φύγω;… είπε ενοχλημένος με ξινό ύφος.

- Θα κοιμηθείς στο πάνω κρεβάτι.

- Εσύ θα κοιμηθείς που είσαι κοντή και θα κατεβαίνεις πιο εύκολα.

- Καλά

Έβαλε το σακίδιο του στην καρέκλα, έκατσε στο κάτω κρεβάτι και έβγαλε τα παπούτσια του, έκατσα δίπλα του.

- Συγνώμη για πριν.

- Δεν παρεξηγούμαι, σε ξέρω.

Μένω εκεί για λίγο, τον κοιτάω στα μάτια, τοποθετώ τα χέρια μου πίσω στο σβέρκο του χαϊδεύω με δάκτυλα τα λίγο μακριά μαλλιά του και τον φιλάω. Ανταποκρίνεται αμέσως σχεδόν αλλά δεν κάνει τίποτα άλλο πέρα από το φιλί. Μετά από αρκετά δευτερόλεπτα τον αφήνω και του λέω:

- Κάνε κάτι πια!

- Μου αρέσει να με παρακαλάς

Με ξαπλώνει στο κρεβάτι και αρχίζει να με φιλά στον λαιμό ενώ με το αριστερό του χέρι ψάχνει την έξω τσέπη του σακιδίου του. Μετά από λίγο βγάζει ένα κουτί προφυλακτικά.

- Πήγα να δανειστώ από τον Ανδρέα, για αυτό άργησα.

Έβγαλε το παντελόνι και το εσώρουχο του και με βοήθησε να βγάλω το φόρεμα μου. Έβγαλε το σακίδιο του από την καρέκλα, έκατσε και ξεκίνησε να τραβά μαλακία. Γονάτισα και άρχισα να του γλείφω απαλά-απαλά τα αρχίδια. Ο πούτσος του είχε γίνει σίδερο και εκείνος άρχισε να βογκά. Του φτύνω τον πούτσο και τον φιλάω.

- Πάρε τον όλο μέσα μωρό μου, θέλω να δω το όμορφο προσωπάκι σου να πνίγεται από το σπέρμα.

Έβαλα όλη μου την τέχνη, σε λίγο ξεκίνησε το παραμιλητό.

- Δεν είσαι φοιτήτρια εσύ πουτάνα είσαι, πούτσους θες και σου γυάλισε ο δικός μου, πάρε τον τώρα σου ανήκει. Απόψε θα πιεις όλο το σπέρμα από τις μαλακίες που τράβηξα για εσένα.

Έβγαλε τον πούτσο του από το στόμα μου με αποτέλεσμα το μισό σπέρμα να βρεθεί στο πρόσωπο μου πάνω. Έβαλε το χέρι του και πασάλειψε το πρόσωπο μου με αυτά. Μου έδωσε το χέρι του να το γλείψω και έτσι έκανα ξεκίνησε να μου χαϊδεύει τα μαλλιά με το άλλο χέρι.

- Ο μαλάκας ο πρώην σου σε έμαθε πως να παίρνεις πίπες, δεν τον άκουσα ποτέ να λέει πως σου πήρε την παρθενιά.

- Παρθένα είμαι ακόμα

- Και από μουνί;

- Ναι!

Χαμογέλασε και με ανυπομονησία με σήκωσε, με ξάπλωσε στο κρεβάτι μου έβγαλε το στρινγκ και άρχισε να με γλείφει απαλά. Μετά ξεκίνησε να βάλει την γλώσσα του μέσα στο μουνί μου.

- Δε μου αρέσει αυτό.

- Εντάξει κοριτσάκι μου.

Με έγλειφε τόσο σιγά και ήρεμα και με καύλωνε. Είχα έναν 28 χρονών που ήταν το στερεότυπο του Α αρσενικού να γλείφει γλυκά το μουνί μου. Έχυσα βγάζοντας ένα βογκητό. Εκείνος έμεινε εκεί να καθαρίσει το μουνί μου για πολύ ώρα.

- Δε θα μείνει χρόνος για να με γαμήσεις έτσι όπως το πας, σταμάτα με το γλείψιμο!

Έμεινε εκεί και άρχισε να δαγκώνει τα μουνόχειλα μου και να μου βάζει δάκτυλο. Δεν πήρε πολύ για να ξανά χύσω. Έχωσε στο γεμάτο υγρά μουνί μου 3 δάκτυλα μαζί και τα έχωσε στο στόμα μου.

- Καταλαβαίνεις γιατί δεν ξεκολλάω τόση ώρα; Για αυτό ο πρώην σου έμεινε μόνο στο να τρώει το μουνί σου.

- Προτιμώ τα δικά σου!

Γέλασε, σηκώθηκε, πήρε το κουτί με τα προφυλακτικά, έβαλε ένα και ξεκίνησε να μου βάζει το χοντρό του πούτσο που ήταν γεμάτος φλέβες. Πονούσα αρκετά αλλά τον ήθελα, ήθελα μάλιστα να με γαμήσει για όλο το ταξίδι. Σήκωσα τα πόδια μου και τα έβαλα τους ώμους του, με έπιασε από τη λεκάνη, είπε να πάρω μια ανάσα και με τράβηξε πάνω στον πούτσο του. Αυτό ήταν.

Τον αγκάλιασα ενώ δάκρυα έβγαιναν από τα μάτια μου, προσπαθούσα να μη φωνάξω, εκείνος συνέχιζε.

Έμπαινε, έβγαινε, έμπαινε, έβγαινε, με σταθερά αυξανόμενο ρυθμό. Ξεκίνησε να με φιλά γιατί κατάλαβε πως σε λίγο θα φώναζα. Η καύλα μου είχε σπάσει τα ρεκόρ, όμως ήξερα πως κρατιόταν. Ήθελα να με γαμήσει δυνατά, όμως η παρθενιά μου και το μέρος που ήμασταν δεν του το επέτρεπαν. Σταμάτησα να τον φιλάω.

- Πάμε στην τουαλέτα, δε θα ακουγόμαστε τόσο πολύ εκεί.

- Θες να στα δώσω όλα μωράκι μου; Αν είναι θα μείνουμε εδώ να το απολαύσεις περισσότερο.

- Ήδη μου αρέσει το γαμήσι αλλά...

- Ξέρω…

Με ξαπλώνει στο κρεβάτι έρχεται πάνω μου ξεκινά να με γαμάει και να γλείφει το στήθος μου, ενώ εγώ του χάιδευα την πλάτη και βογκούσα.

- Έχεις πολύ μεγάλες ρώγες, πρώτη φορά βλέπω τόσο μεγάλες!

- Σκάσε και γάμα με.

- Σου αρέσει το άγριο σεξ καργιόλα; Παρακάλα με, φώναξε πόσο θες να σε γαμήσω κι άλλο.

- Σε θέλω… γάμα με… συνέχισε έτσι…

Σηκώθηκε πάνω και στάθηκε όρθιος μπροστά μου, πήρα ανάσες και τον ρώτησα τι έγινε. Έσπρωξε το κεφάλι μου στο πέος του, έβγαλα το προφυλακτικό και άρχισα να του ρουφάω τον πούτσο.

- Ξέρεις από πίπες αλλά έχεις δρόμο, θα μάθεις τώρα καλύτερες με εμένα. Θα σε κάνω σωστή πουτάνα. Φτύσε καλά-καλά τον πούτσο μου, δεν είναι αρκετά σαλιωμένος. Πιο αργά, θα χύσω ξανά και το μάθημα πρέπει να κρατήσει κι άλλο.

Τον άκουγα πιστά, ήθελα πολύ να ξανά νιώσω την πούτσα του μέσα μου, να ξανά ακούσω αυτόν τον μαγευτικό ήχο που έκανε η είσοδος της πούτσας μου στο υγρό μουνί μου.

- Χύνω… που τα θέλει η καργιόλα μου;…

- Δώσε μου να τα πιω!

Μου τον χώνει βίαια στο στόμα και χύνει, ο πούτσος του αυτήν τη φορά δεν είχε χάσει καθόλου την στύση του.

- Ακόμα και ο πούτσος μου δε θέλει να σου χαλάσει χατίρι! Άνοιξε τα πόδια σου!

Άνοιξα τα πόδια μου, μπήκε αμέσως μέσα με μεγάλη δύναμη, ο πούτσος του με κάρφωνε, είχε φτάσει μέσα στο απροχώρητο. Ήθελε να μπει πιο μέσα, έβαλα τα πόδια μου γύρω από τη μέση του και σήκωσα την λεκάνη μου. Τον ήθελα πολύ. Έβαλε ένα δάκτυλο στην κωλοτρυπίδα μου άφησα μία κραυγή πολύ μικρή σε σύγκριση με τα βογκητά που έβγαιναν χωρίς έλεγχο από το στόμα μου.

- Όταν πάμε σπίτι μου θα πάρω και το κωλαράκι σου, τώρα πρέπει να πάρω πρώτα το μουνί, πρέπει να γνωριστεί ο πούτσος μου καλά με αυτό τόσο καιρό το φανταζόταν.

- Ναι, ναι… μη σταματάς!

- Δε σε αφήνω.

Συνέχισε αυτό για τουλάχιστον 40 λεπτά, μούδιασα ολόκληρη, άφησα μία κραυγή και έχυσα. Δεν ένιωθα καλά εκείνη τη στιγμή, ήμουν έτοιμη για λιποθυμία. Σηκώθηκε έπιασε ένα μπουκάλι με νερό και μου έδωσε να πιω.

- Σε κούρασα πολύ

Με πήρε αγκαλιά και κοιμηθήκαμε. Όταν φτάσαμε στην Κρήτη του είπα για την ξαδέρφη του.

- Δεν είναι ξαδέρφη μου, απλά έκανα σεξ μαζί της.

- Κόψε τις πλάκες!

- Σοβαρά μιλάω

Τελικά η φίλη μου η Ειρήνη μου είπε ψέματα για να πάω μαζί του επιτέλους. Έχει περάσει 1 χρόνος, είμαστε σε σχέση τώρα και περνάμε καλά.




Copyright protected OW ref: 178589



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.