Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Βάσος και τότε ήμουν 21(φοιτητής) και έπαιζε κάτι με την 23χρονή φοιτήτρια (νηπιαγωγός) Φωτεινή από την φημισμένη περιοχή των Σερρών. Κάναμε παρέα αρκετό καιρό πιο πριν, ήμασταν μια ομάδα 15+ ατόμων με κάποια κοινά ενδιαφέρονται που βρισκόμασταν που και που.

Ξεκίνησαν όλα όταν της ζήτησα να βρεθούμε οι δυο μας και έτσι βρεθήκαμε σε ένα μαγαζί στην γειτονιά της για φαγητό. Μεσημεράκι φάγαμε καλά και την οδήγησα με την μηχανή μου σπίτι της. Ανέβηκα να το δω και φυσικά αρπάξαμε ο ένας τον άλλον. Είχαμε αποδεχθεί ήδη στην προηγούμενη κουβέντα μας ότι αρέσει ο ένας στον άλλον αλλά ότι και οι δύο δεν ψάχνουμε για σχέση αυτή την στιγμή. Να πω εδώ ότι ήταν κάπου στο 1.70, πόντια, με υπέροχο τεράστιο κώλο αν και αρκετά αδύνατη. Έντονα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο και σχετικά μελαψή. Εγώ μελαψός, 1.85, 95 κιλά, σχετικά γυμνασμένος και 17 πόντους χοντρό πούτσο.

Την ξάπλωσα στο τεράστιο κρεβάτι που είχε στην μέση του στούντιο που νοίκιαζε μου ψιθύρισε στο αυτί "κάνε ήσυχα γιατί μας ακούει η σπιτονοικοκυρά από κάτω" και άρχισα να τη γδύνω και να γδύνομαι. Έβαλα προφυλακτικό και μπήκα στην υγρή και άνετη μουνάρα της. Δυστυχώς δεν είχε καθόλου στήθος αν και είχε έντονες μαύρες ρώγες. Σύντομα για να ευχαριστηθώ την κωλάρα της έβαλα τα χέρια μου και την γράπωσα ενώ της ζήτησα να βάλει τα πόδια της στους ώμους μου. Έτσι δεν έβλεπα και την απουσία του στήθους της (μου είχε δημιουργήσει την ψευδαίσθηση όλο αυτό τον καιρό ότι είχε ένα αξιόλογο στήθος και με είχε ξενερώσει).

Σε αυτήν τη στάση καρφωνόμουν για αρκετή ώρα και αυτή έχυνε ξανά και ξανά. Στόχος μου ήταν να την κάνω να φωνάξει γιατί μου άρεσε η αίσθηση ότι μια ώριμη γυναικά από κάτω θα μας άκουγε. Άρχισε να ακούγεται το κρεβάτι, αυτή να μη μπορεί να συγκρατηθεί και να βογκάει και εγώ καρφώθηκα και τελείωσα ενώ την έσφιγγα σαν τρελός. Βγήκα και είδα ένα γεμάτο προφυλακτικό όπως δεν το είχα ξαναδεί.

Ήταν οριακά μεγαλύτερή μου (2 χρόνια) αλλά αρκετά πιο ώριμη στη συμπεριφορά και στο στυλ και μαζί με την κωλάρα της και το ανοιχτό και πολύ υγρό μουνί της (μέχρι τότε οι εμπειρίες μου ήταν με σχετικά σφιχτά μουνάκια από μικρότερες φοιτήτριες) οδήγησαν τον πούτσο μου σε έναν οργασμό που δεν είχε ξανακάνει. Δούλευα αργότερα και έπρεπε να φύγω ωστόσο ο πάγος είχε σπάσει.

Δυο μέρες μετά ξάπλωσα εγώ στο κρεβάτι της γυμνός και άρχισε να μου παίρνει πίπα. Δεν το είχα καταλάβει αλλά οι χειλάρες της τύπου Τζούλια Ρόμπερτς έπαιρναν καταπληκτική πίπα. Το ευχαριστιόμουν για ένα δεκάλεπτο και μετά τύλιξα τα πόδια μου πάνω της, γράπωσα τα μαλλιά της και άρχισα να της γαμάω το στόμα. Της τα έδωσα όλα και με καμάρι τα κατάπιε. Χαμογέλασε, ξάπλωσε δίπλα μου και κοιμηθήκαμε. Ναι τόση ευχαρίστηση που απλά έπεσα για ύπνο μια περίοδο που ξεκινούσα το σεξ το βράδυ και κοιμόμουν ξημερώματα και αν.

Την επόμενη μέρα φύγαμε για τις σχολές μας νωρίς αλλά το βράδυ είχαμε κανονίσει με φίλους. Πέρασα από το σπίτι της για να την πάρω και φυσικά πριν τους βρούμε να την ''πάρω'' αλλά είχα αργήσει και δε μου καθόταν. Δεν ήθελε και να καταλάβει ότι κάτι παίζει μεταξύ μας η υπόλοιπη παρέα. Οκ της λέω αλλά τουλάχιστον μια πίπα να μην είμαι εκεί καυλωμένος... δεν θα μπορώ να κρατηθώ! Εντάξει μου λέει αλλά μην μου χαλάσεις τα μαλλιά, πειράξεις τα ρούχα κτλ. Φυσικά απαντάω και έκατσα στην άκρη του κρεβατιού της με τον πούτσο μου να ξεπροβάλλει από το ξεκουμπωμένο τζιν μου. Άρχισε να τον ρουφάει και να με κοιτάει που και που στα μάτια. Όσο καταλάβαινε ότι το απολαμβάνω τόσο συνέχιζε πιο έντονα και με πάθος. Γενικά ήταν γονατισμένη στο πάτωμα αλλά ανάλογα του πως ένιωθε ανεβοκατέβαινε για να ρουφήξει όπως ήθελε αυτή το καυλί μου. Όταν έφτασα στο όριο την έπιασα από τον λαιμό και κάτω από τα μαλλιά (για να μην τα χαλάσω...) και της γάμησα το στόμα μέχρι που τελείωσα έχοντας μόνο το κεφάλι μέσα να ακουμπάει και να αδειάζει το σπέρμα μου στη γλώσσα της ενώ αυτή είχε σφίξει δυνατά γύρω του τα χείλη της.

Τραβήχτηκε και με κοιτούσε με απορία με κλειστό και μπουκωμένο το στόμα της. Έκανε κάτι νοήματα και εγώ απαντούσα ναι, τι θες, δεν καταλαβαίνω. Έδειξε για ακόμη μια φορά το στόμα της και μετά τον νεροχύτη και τότε κατάλαβα. Ήθελε να τα φτύσει και μου ζητούσε την άδεια. Οκ της λέω και πήγε άδειασε την στοματάρα της από το σπέρμα μου. Συγνώμη μου λέει αλλά είναι πολλά!

Κοιτάμε το ρολόι και είχε περάσει μισή ώρα. Φυσικά δεν το είχαμε καταλάβει αλλά με αυτό αφορμή μας είχαν όλοι καταλάβει. Υπήρξε αρκετή καζούρα όλο το βράδυ αλλά το καλύτερο ήταν μετά που ενώ ήθελε να πάει μόνη σπίτι εγώ την πήρα και την πήγα στο δωμάτιο μου στις εστίες. Εκεί μας άκουσε όλος ο όροφος ενώ την γαμούσα στα 4 με το στρινγκ της στην άκρη απλά και το μουνί της να στεγνώνει κάποια στιγμή από την ένταση. Είχαμε πιει και φάει καλά ενώ ξέραμε τι θέλαμε πια και οι δύο αλλά νιώθαμε και άνετα ο ένας με τον άλλο. Ήταν μόνο σεξ το ξέραμε και το ευχαριστηθήκαμε στο μικρό που έτριζε κρεβάτι των εστιών με την απουσία ηχομόνωσης για πάρα πολύ ώρα ενώ ακόμη μια φορά μείναμε και οι δύο σε μια στάση. Αυτή την φόρα στα τέσσερα αυτή (αργότερα απλά έβλεπες μια κωλάρα ανασηκωμένη να γαμιέται και αυτή να λιώνει στο κρεβάτι) ενώ εγώ κάρφωνα γρήγορα και σταθερά ίσως και άγαρμπα την μουνάρα της. Στάζαμε και οι δύο ιδρώτα.

Κάποια στιγμή είχε στεγνώσει τόσο που φοβήθηκα ότι θα σπάσει το προφυλακτικό και βγήκα (μου ζήτησε συγνώμη, τα είχε βγάλει όλα τα υγρά της στον πούτσο μου είπε). Την κόλλησα στον τοίχο πλάγια και χαμηλά στο κρεβάτι και της το έχωσα στο στόμα. Σύντομα φώναζα πάρ' τα… και την έχυνα στο λαρύγγι βαθιά με τα χέρια μου να κρατάνε το κεφάλι της δυνατά και τα χείλη της να τον τυλίγουν ολόκληρο. Την έσφιγγα εκεί αδιαφορώντας για το πως νιώθει και αν μπορεί να πάρει ανάσα αλλά φαίνεται ότι της άρεσε γιατί τα κατάπιε και δεν αντέδρασε αν και διήρκησε όλο αυτό αρκετή ώρα,

Κοιμηθήκαμε αγκαλιά εντελώς γυμνοί και το πρωί κάναμε έρωτα. Τρυφερό σεξ όλο φιλιά και γλύκες, απλό ιεραποστολικό λες και θέλαμε και το girlfriend experience στο πακέτο. Τελειώσαμε μαζί και έφυγε.

Δυστυχώς αυτό ήταν. Αυτή είχε εκτονωθεί αρκετά ενώ εγώ ήδη είχα γνωρίσει μια κοπέλα που σύντομα θα ερωτευτώ οπότε πέρασαν μερικές μέρες ήρεμα. Μετά μου απάντησε ότι δε θέλει να μπλεχτεί ανάμεσα μας (ήξεραν στην παρέα πια ότι είχα γνωρίσει κάποια που με ενδιέφερε πολύ και φυσικά της το είχαν πει). Βρεθήκαμε σπίτι της για να μου το πει και να μου εξηγήσει (εγώ νόμιζα ότι θα γαμήσω) και μερικά φιλιά μετά με έσπρωξε από πάνω της. Η ελπίδα και η καύλα πεθαίνει τελευταία οπότε και της έβαλα το χέρι στον πούτσο μου. Τον έπιασε, τον χάιδεψε και μετά τον έβγαλα έξω και μου τον έπαιξε. Ήταν λάθος αυτό είπε και έπρεπε να σταματήσουμε αλλά με έκανε να τελειώσω για τελευταία φορά. Μέσα στο χέρι της. Μου έδειξε ακόμη ένα της ταλέντο την ίδια στιγμή που μου έδειχνε την άσπρη λιμνούλα στην παλάμη της.

Ελπίζω να σας άρεσε.
Copyright protected OW ref: 178572Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.