Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ο Βασίλης, ο Αντρέας και ο Νίκος (αλλαγμένα ονόματα), είναι τρεις αρχιτέκτονες-συνέταιροι με γραφείο στην Αθήνα, σαραντάρηδες και αρκετά εμφανίσιμοι, οι οποίοι ανέλαβαν πριν από 2 μήνες να σχεδιάσουν έναν όροφο που θέλουμε να χτίσουμε πάνω από τον υπάρχοντα στο σπίτι μας.

Από τις πρώτες επισκέψεις τους στο σπίτι μας δεν άργησαν να στρέψουν την προσοχή τους στην Άρτεμη, η οποία επίσης από την αρχή τους είδε με "άλλο μάτι". Στο πρώτο ραντεβού που είχαν έρθει μόνο οι δύο, έτυχε να φοράει ένα ποδηλατικό κολάν με φανελάκι. Χωρίς εσώρουχα, όπως ήταν φυσικό, ξεχώριζε κανείς εύκολα ένα καλοσχηματισμένο "camel-toe" και δύο καυλωμένες ρώγες. Αυτοί το παρατήρησαν, καρφώνονταν διαρκώς και φυσικά η Άρτεμη φρόντιζε να τα επιδεικνύει όσο γινόταν από την στιγμή που το αντιλήφθηκε.

Στο δεύτερο ραντεβού η γυναίκα μου ήταν προετοιμασμένη, όμως και αυτοί φαίνεται ότι ήταν υποψιασμένοι, γιατί είχαν έρθει και οι τρεις ενώ δεν υπήρχε λόγος. Εκείνη φρόντισε να φοράει ένα κίτρινο σορτσάκι που φοράει στο γυμναστήριο, το οποίο καταβάλλει προσπάθεια να καλύψει τα κωλομέρια της, χώνεται διαρκώς μέσα στο μουνί της και τον κώλο της και από πάνω μικροσκοπικό τοπάκι, χωρίς σουτιέν. Το πάρτι του ηδονοβλεψία.

Οι καημένοι προσπαθούσαν να κρατήσουν τα μάτια τους μακριά από αυτή, αλλά ήταν αδύνατο. Εγώ φρόντιζα, όσο ήταν μαζί της και μιλούσαν για το πάνω σπίτι και έβλεπαν σχέδια, να τους δίνω λίγο χώρο και άνεση να κάνουν παιχνίδι, πηγαίνοντας σε άλλα δωμάτια, κάνοντας δουλειές κλπ. Και επανερχόμουν. Μετά από 3-4 επισκέψεις τους, εκείνοι έχοντας προφανώς καταλάβει τι παίζει, ήρθαν πιο κοντά μας, δίνοντας πλέον φιλικό χαρακτήρα στη συνεργασία.

Εκείνη την ημέρα ήταν κανονισμένο να πάμε εμείς στο γραφείο τους να δούμε κάποια σχέδια. Στα πλαίσια του φιλικού χαρακτήρα που είπα πριν, μας είπαν να πάμε αργά όταν θα είχε φύγει το προσωπικό τους για να δούμε σχέδια και να πιούμε και κανένα ποτό. Η Άρτεμη αποφάσισε να φορέσει αυτές τις μακριές μαύρες μπότες τής φωτογραφίας (στη συλλογή μας) και από πάνω ένα πολύ λεπτό, πολύ κοντό μαύρο φορεματάκι με πολύ λεπτά ραντάκια και χαμηλό ντεκολτέ. Από μέσα καθόλου εσώρουχα. Το φόρεμα τόσο λεπτό που διαγράφονταν τα πάντα. Αλλά και στο παραμικρό σκύψιμο φαινόταν το κάτω μέρος από το κωλαράκι της. Έκανε και το μαλλί σγουρό, κάτι που έδινε έναν επιπλέον τόνο σεξουαλικότητας.

- Κάτι μου λέει ότι θέλεις να γαμηθείς σήμερα… της είπα μόλις την είδα.

- Ε καιρός ήταν, και αργήσαμε… η απάντησή της.

Χαμογέλασα πονηρά, της έδωσα ένα φιλί στο στόμα και φύγαμε για Αθήνα. Αφήσαμε το αυτοκίνητο σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ 24 ωρών, του οποίου ο ιδιοκτήτης όταν την είδε κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό, διασχίσαμε την Σόλωνος μέσα σε κορναρίσματα και βρεθήκαμε στο γραφείο τους. Φυσικά μόλις την είδαν σχεδόν μαρμάρωσαν. Ήταν πολύ δύσκολο να κρατηθούν μακριά της.

Καθίσαμε σε ένα σαλονάκι. Όσο και να προσπαθούσε, με αυτό που φορούσε ήταν αδύνατο να κρύψει το οτιδήποτε. Οι τύποι είχαν δει μέχρι και τη μήτρα της. Σηκώθηκε κάποια στιγμή να πάρει κάτι από την τσάντα της, έσκυψε και ο μισός κώλος ήταν έξω. Με όλα αυτά είχα καυλώσει απίστευτα. Είπαμε κάποια τυπικά στην αρχή, μετά μας ρώτησαν για ποτάκια, μας έβαλαν και αφού ήπιαμε τα πρώτα και χόρτασαν μάτι, μετά μας πέρασαν στα σχεδιαστήρια να δούμε τα σχέδια.

Στεκόμασταν όρθιοι μπροστά από ένα πολύ μεγάλο σχεδιαστήριο, εγώ στη μία άκρη, οι δύο από αυτούς δίπλα μου, η Άρτεμις και ο τρίτος στην άλλη άκρη. Έσκυβε ελαφρά μπροστά να δει στα σχέδια κάποιες λεπτομέρειες και φαινόταν ο κώλος της. Έσκυβα κι εγώ αλλά με την άκρη του ματιού μου παρατηρούσα τους άλλους που καρφώνονταν στον κώλο της. Είχα γίνει πέτρα και από όσο έβλεπα το ίδιο συνέβαινε και σε εκείνους.

Όπως ήμασταν σκυμμένοι πάνω στο σχεδιαστήριο, αντιλήφθηκα ότι ο ένας είχε βάλει το χέρι του κρυφά στον κώλο της και τον χάιδευε, ενώ ο άλλος ακουμπούσε πάνω της και της χάιδευε τον μηρό από το πλάι. Εκείνη έκανε την αδιάφορη. Αποφάσισα ότι ήταν ώρα να κινηθώ. Έχοντας πείρα από όσα μου είχε διδάξει το παρελθόν, είχα εσκεμμένα "ξεχάσει" στο αυτοκίνητο κάτι περιοδικά για σπίτια.

- Παιδιά ξεχάσαμε κάτι περιοδικά στο αυτοκίνητο. Δώστε μου ένα τεταρτάκι να πεταχτώ να τα φέρω γιατί θα τα χρειαστούμε… τους είπα και κινήθηκα προς την πόρτα.

- Περίμενε, μου λέει ο Αντρέας. Πάρε τα κλειδιά για να ξεκλειδώσεις κάτω γιατί θα έχει κλειδώσει η θυρωρός και θα έχει φύγει. Για να μπορέσεις να ξαναμπείς και να ανοίξεις κι εδώ επάνω όταν ανέβεις… και μου έδωσε τα κλειδιά του.

Στη διαδρομή πηγαίνοντας και γυρίζοντας από το αυτοκίνητο, είχα τεράστια αγωνία, καύλα, προσμονή για όσα φανταζόμουν ότι θα αντίκριζα πίσω. Γύρισα, ξεκλείδωσα όσο πιο αθόρυβα μπορούσα και μπήκα στο γραφείο. Κρυφοκοίταξα μέσα στα σχεδιαστήρια χωρίς να με αντιληφθούν και…

Ότι περίμενα! Με τα χέρια τους περασμένα παντού, μέσα από το φόρεμά της, χούφτωναν μουνί, κώλο και βυζιά, τη γλωσσοφιλούσαν και την έγλειφαν παντού. Τρίβονταν πάνω στα γυμνά πόδια της και την έπαιζαν με τα χέρια. Της είχαν σηκώσει το φόρεμα και το είχαν μαζέψει γύρω από τη μέση της, κατεβάζοντάς το και από πάνω. Και οι τρεις κολλημένοι πάνω της την έγλειφαν και την δάγκωναν παντού κι εκείνοι αναστέναζε και έβγαζε ήχους καύλας.

Στη συνέχεια οι δύο γονάτισαν, ο ένας μπροστά και ο άλλος πίσω της, εκείνη με ανοιχτά τα πόδια, να της γλείφουν μουνί και κώλο ταυτόχρονα. Ο τρίτος όρθιος δίπλα της, με το καυλί του να το μαλακίζει στη χούφτα της, να της ρουφάει και να της δαγκώνει τις ρώγες στα μικρά της βυζάκια. Κάθε φορά που σηκωνόταν από τα βυζιά της, την αποκαλούσε πουτάνα, ξεκωλιάρα, πόρνη, γαμημένη μανούλα, και της έριχνε σφαλιάρες στο πρόσωπο. Εκείνη βόγκαγε και αναστέναζε βαριά. Την ρωτούσε συνέχεια πότε θα γυρίσει ο μαλάκας της για να δει πως θα την ξεκωλιάσουν.

Ήμουν ήδη με το καυλί στο χέρι και το έπαιζα. Αποφάσισα να κρυφοκοιτάξω για λίγο ακόμα πριν εμφανιστώ. Άλλωστε δε φαινόταν πια να τους νοιάζει που ήμουν. Ο Νίκος άνοιγε τα κωλομέρια της με τα χέρια του, έφτυνε μέσα και έτρωγε την κωλοτρυπίδα της, δάγκωνε τα κωλομάγουλα και τους έριχνε συνεχώς σφαλιάρες. Ο Αντρέας μπροστά της είχε 3-4 δάχτυλα μέσα στο μουνί της, το πήδαγε με αυτά και της έτρωγε τη κλειτορίδα. Εκείνη με λυγισμένα τα γυμνασμένα της πόδια προσπαθούσε να κουνάει τη λεκάνη της μπρος/πίσω. Έπαιζε ταυτόχρονα τον πούτσο του Βασίλη που την έγλειφε παντού.

Της έβγαλαν το φορεματάκι από πάνω της και έμεινε μόνο με τις μπότες. Ένα απίθανα καυλωτικό θέαμα. Την έβλεπα, ότι ήδη είχε καυλώσει τρελά και είχε αρχίσει να ξεφεύγει. Το βρίσιμο και οι σφαλιάρες, σε συνδυασμό με αυτά που της έκαναν, είναι φίλτρο καύλας για αυτή. Την τρελαίνουν. Αμέσως μετά βρέθηκε στα γόνατα ανάμεσά τους, να περιποιείται με το στόμα της τα καυλιά τους και αυτούς να συνεχίζουν να την στολίζουν με κοσμητικά, "ρούφα καριόλα", "πάρ' τον όλο μέσα πουτάνα", "ψωλού", "ξεκωλιάρα μαμά" και πολλά άλλα που καύλωναν κι εμένα τρελά.

Έβαζαν δύο καυλιά μέσα στο στόμα της, την έπιαναν γερά από τα μαλλιά και της γαμούσαν το στόμα δυνατά μέχρι τα αρχίδια. Τα σάλια της έτρεχαν πάνω της, έχανε την ανάσα της και την ξανάβρισκε, έτρωγε πουτσοσκάμπιλα στο πρόσωπο, την έφτυναν και την έβριζαν διαρκώς και τραβούσαν τις ρώγες της.

Αποφάσισα να κάνω την εμφάνισή μου. Μαζεύτηκα, τον έβαλα μέσα και επιστρέφω στην εξώπορτα. Την ανοίγω και την ξανακλείνω και μπαίνω αργά μέσα, βρίσκοντάς τους στην κατάσταση που περιέγραφα.

- Βλέπω αρχίσατε χωρίς εμένα… ήταν το άμεσο σχόλιο για να τους χαλαρώσω.

- Ρε φίλε, συγγνώμη δηλαδή, αλλά πώς να αντέξεις με κάτι τέτοιο δίπλα σου;… η χαμογελαστή απάντηση του Αντρέα, δείχνοντας την γυναίκα μου που είχε τον πούτσο του στο στόμα της.

- Αφού η γυναίκα ήρθε για να γαμηθεί και το ξέρεις πολύ καλά… το σχόλιο του Βασίλη.

- Σας καταλαβαίνω και σας νιώθω. Μην δικαιολογείστε και μην ανησυχείτε. Συνεχίστε χωρίς να ενοχλείστε από εμένα. Εγώ θα κάτσω εδώ στο γραφείο αν δεν σας πειράζει και θα απολαμβάνω. Αλλιώς, αν σας πειράζει, μπορώ να πάω για κανένα ποτό μέχρι τα Εξάρχεια και επιστρέφω.

Εμείς μιλούσαμε και η Άρτεμις, στον κόσμο της και στην καύλα της, κατάπινε ανενόχλητη τα καυλιά τους.

- Κανένα πρόβλημα, κάνε ότι σε ευχαριστεί περισσότερο… η απάντηση του Βασίλη, άλλωστε τη γυναίκα σου γαμάμε, δεν θα σε διώξουμε κιόλας. Πάντως μιλάμε για τρελό ξέκωλο ρε φίλε… και συνέχισαν το πήδημα του στόματός της.

Πέρασα διακριτικά πίσω τους και πήγα κι έκατσα σε ένα γραφείο μεγάλο που είχε καλή θέα σε όλο το χώρο. Κατέβασα το παντελόνι, τον πήρα στο χέρι, στο άλλο χέρι το ποτό μου και άρχισα να τον παίζω αργά και απολαυστικά απολαμβάνοντας το θέαμα.

Ο Νίκος τη σήκωσε από το πάτωμα, πήγε πίσω της, την έσπρωξε να σκύψει πάνω στα άλλα δύο καυλιά και της τον έβαλε στο μουνί με μια κίνηση, μέσα σε ένα δυνατό πλατσουριστό ήχο, δείγμα ότι η Άρτεμις είχε γίνει μούσκεμα. Πίπωνε σκυφτή τους δύο πούτσους και τον έτρωγε στο τριχωτό της μουνί. Άκουγα τα "σπλατς-σπλατς" που έκανε η μουνάρα της κι έβλεπα τις σταγόνες που πετάγονταν στο πλάι. Τα καυλωμένα της βογκητά τους τρέλαιναν και τους έκαναν να τη βρίζουν ασταμάτητα. Κάποιες στιγμές, σηκωνόταν από τα δύο καυλιά, στεκόταν όρθια και ο Νίκος τη γάμαγε με δύναμη ενώ τις μάλαζε τα βυζιά με τα χέρια του, ή τα έτρωγαν οι άλλοι δύο από μπροστά της.

- Θες να στον βάλω στον κώλο πουτανίτσα;… η ερώτηση του Νίκου ενώ την είχε όρθια και την πήδαγε.

- Ναι… η απάντησή της μέσα σε βογκητά και αναστεναγμούς.

- Ναι τι, βρωμιάρα μανούλα; Πες το μου!

- Γάμα μου τον κώλο μαλάκα…

η ξέπνοη απάντησή της και όπως την είχε όρθια, τον έβγαλε από το μουνί της και τον έσπρωξε κατευθείαν βαθιά στη μουσκεμένη της κωλοτρυπίδα. Υποδέχτηκε τη βίαιη και ξαφνική διείσδυση με ένα βαθύ και πονεμένο αναστεναγμό, αλλά η μαθημένη της κωλοτρυπίδα άνοιξε εντελώς και παρέδωσε άμεσα, προσφέροντάς της απόλαυση. Της σφυροκοπούσε τον κώλο στα όρθια κρατώντας τη δυνατά από τη μέση ή από τα βυζιά και σε κάθε βίαιο μπάσιμο αυτή βόγκαγε δυνατά και τον παρακαλούσε να την σκίσει όλο και πιο πολύ.

Ο Βασίλης που ομολογώ ότι είχε τον πιο μακρύ πούτσο που έχω δει ζωντανά, πήγε από μπροστά, της σήκωσε το ένα πόδι, έσκυψε και χάζευε τον πούτσο του Νίκου που πάτωνε στον κώλο της με ταχύτητα.

- Την έχεις γυμνάσει καλά τη κωλοτρυπίδα σου γαμημένο ξέκωλο…

της είπε, σηκώθηκε όρθιος μπροστά της, έριξε μια δυνατά σφαλιάρα στο μάγουλό της, την έφτυσε στο στόμα μέσα, άρχισε να τη γλωσσοφιλάει δυνατά και βαθιά και όπως της κρατούσε όρθιο το ένα πόδι, της τον έβαλε εκεί στα όρθια στο μουνί, με τον πούτσο του Νίκου στον κώλο της.

Είχε κρεμάσει τα χέρια της πίσω από τον σβέρκο του Βασίλη και φώναζε να τη γαμήσουν σαν πουτάνα. Της διπλοπήδαγαν τις τρύπες στα όρθια, με το ένα πόδι περασμένο γύρω από τη μέση του Βασίλη και το άλλο στο πάτωμα. Αυτός πήρε και το άλλο της πόδι, το πέρασε και αυτό γύρω από τη μέση του, και κρατώντας την έτσι κρεμασμένη από το σβέρκο του στον αέρα, της πηδούσαν μαζί τις δύο τρύπες μέχρι τα αρχίδια τους να χτυπάνε πάνω της.

Είχα γίνει κάγκελο και τον έπαιζα σαν τρελός βλέποντας να την ανεβοκατεβάζουν στα καυλιά τους. Ο Νίκος βγήκε από τον κώλο της και τον αντικατέστησε άμεσα ο Αντρέας. Τον είχε πιο κοντό από τους άλλους, αλλά ξεκάθαρα πολύ πιο χοντρό και αυτό φάνηκε –κυρίως ακούστηκε- στην αντίδρασή της, μόλις τον έβαλε με μια κίνηση μέχρι τέρμα στη κωλοτρυπίδα της. Όσο ανοιγμένη κι αν ήταν, τον ένιωσε για τα καλά γιατί βόγκηξε πολύ δυνατά και άρχισε να φωνάζει όσο τη γάμαγε. Αφού την πήδηξαν λίγο ακόμα εκεί, στα όρθια, την κατέβασαν από τα καυλιά τους και μετακινήθηκαν προς το άλλο μεγάλο γραφείο δίπλα σε αυτό που καθόμουν.

Την έκαναν να σκύψει πάνω του και άρχισαν να της γαμάνε τον κώλο στη σειρά, ο ένας μετά τον άλλον. Πήδαγε ο ένας με μανία και μόλις αισθανόταν ότι έφτανε να χύσει σταματούσε και συνέχιζε ο άλλος. Με αυτόν τον τρόπο, για αρκετή ώρα της είχαν ανοίξει τον κώλο εντελώς. Ακόμα κι ο "χοντρός" Αντρέας πλέον όταν έμπαινε, δεν της έκανε διαφορά. Η κωλοτρυπίδα της είχε ανοίξει διάπλατα. Αφού της πήδηξαν έτσι τον κώλο για αρκετή ώρα, την τράβηξαν στον καναπέ.

Ο Αντρέας έκατσε στον καναπέ, αυτή τον καβάλησε βάζοντάς τον στο μουνί της και στην πλάτη της ήρθε ο Νίκος και τον έβαλε στον κώλο της. Ο Βασίλης ανέβηκε στον καναπέ και τον έδωσε στο στόμα της. Εκεί πρέπει να την είχαν καμία ώρα και εναλλάσσονταν οι συνδυασμοί και οι θέσεις τους, με την Άρτεμη, είτε με τον κώλο προς τα έξω, είτε με το μουνί προς τα έξω, να έχει διαρκώς τρεις πούτσους μέσα της.

Το μήκος του Βασίλη βοηθούσε στο να μπορούν κάποιες φορές να βάζουν, είτε δύο πούτσους μέσα στο μουνί και έναν στον κώλο, είτε δύο στον κώλο και έναν στο μουνί. Της είχαν ανοίξει διάπλατα τις τρύπες και έκαναν πάρτι μέσα τους. Η γυναίκα μου πρέπει να είχε χύσει ήδη 4-5 φορές. Εκείνοι άντεχαν αρκετή ώρα γιατί το γεγονός ότι ήταν τρεις, τους έδινε τη δυνατότητα μόλις ένας πλησίαζε να χύσει, να βγαίνει να χαλαρώνει λίγο, αφήνοντας τους άλλους δύο να συνεχίσουν και επανερχόταν δριμύτερος.

Συνολικά την έλιωσαν στον πούτσο για κανένα 3ωρο. Απολαυστικό και καυλωτικό 3ωρο. Μέχρι που ήρθε η ώρα να την χύσουμε… όλοι… μαζί κι εγώ.

Ο Αντρέας και ο Νίκος την πήδαγαν μαζί στο μουνί, όταν ο ένας τους δεν άντεξε και άρχισε να χύνει μέσα της, οδηγώντας και τον άλλο αυτόματα στην ίδια κορύφωση. Αφού άδειασαν και οι δύο μέσα στο μουνί της, ο Βασίλης που μέχρι εκείνη τη στιγμή τη γάμαγε βαθιά στο λαρύγγι, ήρθε πίσω της και της τον έβαλε μέχρι τέρμα στον κώλο, επιτρέποντάς μου εμένα να ανέβω στον καναπέ και να τον παίξω πάνω από το πρόσωπό της. Όσο εκείνος βόγκαγε και γέμιζε τον κώλο της με τα χύσια του, εγώ άδειαζα τα δικά μου στο πρόσωπο, τα μαλλιά της και τα βυζιά της.

Εκείνη νιώθοντας όλα τα χύσια μέσα της, έχυσε δυνατά, τρέμοντας και φωνάζοντας για ακόμα μια φορά. Όταν σηκώθηκε από τον καναπέ, τα χύσια έβγαιναν από μέσα της και έτρεχαν στα πόδια της κι έτσι έφυγε τρέχοντας για το μπάνιο, ώστε να πλυθεί.

Οι άλλοι χαλαρώνοντας γυμνοί στα γραφεία τους σχολίαζαν πόσο μουνάρα και ξέκωλο είναι η γυναίκα μου και αναρωτιόνταν, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, πως θα δουλέψουν τώρα από εδώ και πέρα μαζί μας, που κάθε φορά που θα έρχονται σε επαφή μαζί μας θα θέλουν να την ξεπατώσουν στο πήδημα. Εγώ τους έδωσα να καταλάβουν ότι όποτε θέλουν δεν υπάρχει πρόβλημα, σε οποιαδήποτε επίσκεψη δική τους ή δική μας μπορούν χωρίς κανέναν ενδοιασμό να τη σκίζουν από παντού. Να συνδυάσουμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, τους είπα.

Τους έδωσα να καταλάβουν ότι ακόμα κι εγώ να μην είμαι εκεί, ή μπροστά, δεν τους εμποδίζει τίποτα να προχωρήσουν μαζί της σε ότι θέλουν. Κι έτσι αποχωρήσαμε από το γραφείο, μέσα σε πολύ φιλικό κλίμα, ανοίγοντας μεγάλες παρτίδες με τον αρχιτεκτονικό κλάδο της Αθήνας.




Copyright protected OW ref: 178373



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.