Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν η πρώτη μου μέρα στην καινούργια μου δουλειά. Δουλειά γραφείου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι συνάδελφοι μου έδειξαν τα πάντα για το γραφείο. Κάποια στιγμή τους ρώτησα για καφέ και μου είπαν πως στον ημιώροφο έχει ένα κυλικείο. Κατέβηκα με ένα συνάδελφο να μου το δείξει αλλά και να πάρουμε καφέ.

Εκεί λοιπόν είδα μια κοπελίτσα με μια κωλάρα να κάνει καφέδες και είπα εδώ είμαστε.

Εδώ να σάς πω πως εγώ ήμουν 33 χρονών, 1.80 και 80 κιλά, με νορμάλ σώμα, ένα πολύ ικανοποιητικό παπάρι αλλά και παντρεμένος. Αυτή ήταν 23 χρονών 1.70 ύψος 60-62 κιλά με πολύ ωραίο σώμα και πρόσωπο.

Αφού πέρασαν οι μέρες, πήρα τα πάνω μου και στη δουλειά ο επόμενος στόχος ήταν να μάθω για την πιτσιρικά και να τη "φάω".

Έμαθα πως είχε σχέση, αλλά ο δικός της ήταν δημόσιος υπάλληλος που είχε διοριστεί στην Αθήνα και ερχόταν ένα σαββατοκύριακο το μήνα.

Έτσι λοιπόν είπα να ξεκινήσω παιχνίδι. Με γνώρισε κι αυτή, ήξερε πως είμαι παντρεμένος οπότε ήξερε τι ήθελα αφού πολλές φορές κοιτούσα την κωλάρα της και καθόλου διακριτικά.

Μια μέρα λοιπόν παρατήρησα πως δε φορούσε στρινγκ. Της λέω:

- Κατερίνα (τυχαίο το όνομα) έχεις περίοδο;

- Ναι, μου λέει, πως το κατάλαβες;

- Αφού φοράς κανονικό εσώρουχο…
απαντάω. (Ήμασταν μόνοι μας στο κυλικείο) και τότε γυρνάει και μου λέει:

- Αυτά βλέπεις παντρεμένος άνθρωπος;

- Μα για αυτό το υπέροχο κωλαράκι έρχομαι, είναι ένας πειρασμός που δεν γίνεται να μην δω και φανταστώ όπως θα ήθελα.

Έκλεισα το μάτι, πήρα τον καφέ και έφυγα. Μετά από δυο μέρες την ξαναπέτυχα μόνη της. Γερνάει και μου λέει:

- Σήμερα πρέπει να σε ικανοποίησα!

Σκύβει και βλέπω την κωλάρα της με το στρινγκ. Σκέφτηκα πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για να την ξεσκίσω.

Την ίδια μέρα ξανά κατέβηκα και την ξαναπέτυχα μόνη της.

- Ξέρεις τι έκανες πριν; Πέτρα μου έγινε, αλλά είμαι σίγουρος πως και εσύ είσαι μούσκεμα.

Μου είπε πως ήταν μούσκεμα και να σταματήσω γιατί αυτή ήταν για καιρό χωρίς σεξ και με σοβαρή σχέση και εγώ παντρεμένος και απάντησα πως αυτές είναι οι καλύτερες προϋποθέσεις για κάτι μαγικό.

Ένα απόγευμα λοιπόν μόλις τελείωσα τη δουλειά και φεύγοντας για το αυτοκίνητο την είδα στη βροχή να περιμένει το αστικό.

- Έλα να σε πάω σπίτι… της λεω.

- Αν με αφήσεις διακριτικά να μη μας δει κανείς στην γειτονιά μου, έρχομαι.

Μόλις μπήκαμε στο αυτοκίνητο (ειχε σκοτεινιάσει) της λέω:

- Σε σκέφτομαι πολύ τελευταία, δες πως γίνεται…

και τον πέταξα έξω. Μόλις τον είδε μου είπε πως έχει πάει μόνο με έναν άντρα και ήθελε να δοκιμάσει και κάτι άλλο. Στο δρόμο μιλούσαμε για τσιμπούκια και μόλις μου είπε πως δεν τα καταπίνει, τον έβαλα μέσα και έκλεισα τα κουμπιά. Της είπα πως μου αρέσουν μόνο οι σωστές δουλειές. Σταματήσαμε σε ένα στενό πιο κάτω από το σπίτι της και της λέω:

- Τελευταία ευκαιρία, έτσι θα μάθεις αλλά και θα σου αρέσει.

Έσκυψε και τον πήρε με μεγάλη ευχαρίστηση. Μούγκριζε από την καύλα ενώ ταυτόχρονα χάιδευα πάνω από το τζιν το μουνάκι της.

- Θα σε χύσω…

και έχυσα με απίστευτη πίεση μια πολύ μεγάλη ποσότητα. Τα ρούφηξε όλα, τα κατάπιε με μεγάλη ευχαρίστηση. Σκούπισε το πρόσωπο της και μου είπε:

- Μου άρεσε πολύ, δεν το είχα ξανακάνει, είμαι άβγαλτη σε τέτοια, αν σου άρεσε κι εσένα θα ήθελα να μου μάθεις κάποια πράγματα.

Την επόμενη μέρα, ήταν όλα πολύ τυπικά μεταξύ μας, αλλά είχαμε και οι δυο ένα ωραίο χαμόγελο όταν βρεθήκαμε. Το απόγευμα που τελείωσα την δουλειά την ξαναπέτυχα στην είσοδο. Ήμασταν μόνοι και τη ρώτησα αν θέλει να την πάω πάλι σπίτι.

- Θα έρθει ο μπαμπάς μου να με πάρει, αλλά θα ήθελα πολύ να με ξαναπάς. Πέρασα πολύ ωραία χθες και θα ήθελα να ξαναβάλω αυτή την πούτσα μέσα μου.

Την Κυριακή που έχει αγώνα και θα έχω χρόνο θα κανονίσω να βρεθούμε σε κάποιο ξενοδοχείο. Το σκέφτηκε λιγο, μου είπε οκ και έφυγε.

Ήρθε λοιπόν η Κυριακή, είχα πει στη γυναίκα μου πως θα πάω γήπεδο. Παίζαμε 7μηση αλλά από τις 5 θα ήμασταν στο γήπεδο, οπότε είχα τουλάχιστον τρεις ώρες στη διάθεση μου. Έκλεισα ένα ξενοδοχείο, στο κέντρο της πόλης, αλλά σε ένα στενό για να μη μας πάρει και κανένα μάτι.

Πέντε και μισή μπαίνω στο δωμάτιο, της στέλνω τον αριθμό δωματίου και μετά από 10 λεπτά χτυπάει την πόρτα. Ανοίγω και τη βλέπω τρομερά αγχωμένη. Ήταν πρώτη φορά με κάποιον άλλο εκτός από τον πρώτο και μοναδικό της. Είχα πάρει και ένα κρασάκι μαζί, έβαλα από ένα ποτήρι και ξεκίνησα να τη γδύνω. Το μουνάκι της είχε αρκετές τριχούλες και ήταν πολύ μούσκεμα. Μόλις της έβαλα δάχτυλο αναστέναξε και κατάλαβα πως ήταν πολύ στενή. Γδύθηκα σε δευτερόλεπτα, ήμουν πολύ καυλωμένος όπως κι αυτή. Ξεκίνησε με μια ωραία πίπα, όμως ήθελα να γεμίσω το μουνάκι της. Τραβήχτηκα, έβαλα και την καποτα και μου είπε:

- Σιγά-σιγά μπες, γιατί και την έχεις μεγάλη για το μουνάκι μου και είμαι ενάμιση μήνα αγάμητη.

Τον ακούμπησα στο μουνάκι της και τον κάρφωσα με όλη μου τη δύναμη. Πόνεσε αλλά της άρεσε. Αλλάξαμε αρκετές στάσεις (για να μη χύσω γρήγορα) αλλά όσο την είχα στα τέσσερα έβαζα και ένα ή δυο δάχτυλα στο κωλαράκι της. Είχε χύσει αρκετές φορές και είχε έρθει και η σειρά μου.

- Διάλεξε που θες να σε χύσω, στο στόμα ή στο πρόσωπο;

- Στο στόμα τώρα που έμαθα, γιατί στο πρόσωπο θα πρέπει να ξαναβαφτώ και δεν έχω κάτι μαζί μου.

Βγάζω την καπότα και αρχίζω να γαμάω το στόμα της και να χύνω με πολύ πίεση και ταυτόχρονα να λέω:

- Μην τα καταπιείς όλα κατευθείαν, θέλω να τα δω στη γλώσσα σου.

Τελείωσα, άνοιξε το στόμα της, τα είδα και σαν καλό πουτανάκι τα κατάπιε. Καθίσαμε λίγο να ξεκουραστούμε.

- Ξέρεις τι έρχεται τώρα ε;

- Τι;… ρωτάει με πολύ νάζι.

- Ήρθε η ώρα να γαμήσω αυτό το κωλαράκι που τόσο με καυλώνει εδώ και καιρό.

- Όχι σήμερα, δεν το έχω ξανακάνει και δεν είμαι σίγουρη.

- Θα ξεκινήσουμε και αν δεις πως δε σου αρέσει, σταματάμε.

Είχα ήδη ξανακαυλώσει, έβαλα προφυλακτικό, την έβαλα στα τέσσερα και μπήκα στο υγρό και ανοιχτό πλέον μουνάκι της. Μετά από λίγο και αφού έβαζα και δάχτυλα στον κώλο της, τον έβγαλα και τον ακούμπησα στην παρθένα τρύπα της. Τον έβαλα σιγά-σιγά, βογκούσε αλλά της άρεσε κιόλας. Παράλληλα έπαιζε και το μουνάκι της όπως της είχα πει. Της άρεσε τόσο που άρχισε να λέει "σκίσε με, ξέσκισε με…" και έχυνε ξανά και ξανά. Όταν ήρθε η ώρα να χύσω, έβγαλα την καπότα, έβαλα σάλιο στον πούτσο μου και τον έχωσα ξανά στο ανοιχτό κωλοτρυπίδι της. Έχυσα βαθιά μέσα της. Η θέα της ξεσκισμένης και χυμένης κωλάρας της ήταν απίστευτα όμορφη. Δεν πίστευε πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο αλλά της άρεσε. Μείναμε δέκα λεπτά έτσι. Κάναμε ένα ντουζάκι και φύγαμε. Μου είπε πως πονούσε και το μουνάκι της και το κωλαράκι της αλλά της άρεσε πολύ.

Πήγα και για λίγο στο γήπεδο οπότε είχα μια καλή κάλυψη κι εγώ από τη γυναίκα μου. Αυτό στο ξενοδοχείο συνέχισε για ένα τρίμηνο. Την είχα ξεσκίσει.

Μετά το τρίμηνο σταμάτησε τη δουλειά γιατί της έκανε πρόταση γάμου ο κερατάς και θα μετακόμιζε στην Αθήνα. Για οχτώ μήνες χαθήκαμε μέχρι που μου έστειλε μήνυμα να μου πει πως έρχεται να παντρευτεί στη Θεσσαλονίκη. Και την Κυριακή μετά το γάμο θα είχε ένα δίωρο για ένα τελευταίο γαμήσι. Έτσι ακριβώς έγινε.

Κυριακή μετά το γάμο( που έγινε Σάββατο) έπρεπε να αφήσει το νυφικό που είχε νοικιάσει και να χαιρετήσει κάποιες φίλες της. Έξι παρά ήταν στο ξενοδοχείο, μπήκε μέσα και μου λέει:

- Έχεις λιγότερο από μια ώρα για να με ξεσκίσεις, κάνε με ότι θες, μόνο μην αφήσεις σημάδια. Θέλω να το θυμάμαι για πάντα αυτό το γαμήσι.

Την έβαλα μέσα, γδυθήκαμε γρήγορα, την έριξα στο κρεβάτι και άρχισα να τη γαμάω με δύναμη και χωρίς καπότα. Τη γύρισα στα τέσσερα, έβαλα λίγο λιπαντικό στην πούτσα μου αλλά και στο κωλαράκι της και τον έχωσα με δύναμη. Τη γαμούσα πάνω από δέκα λεπτά και κάθε φορά που έβγαινα έβλεπα την τρύπα της όλο και πιο ξεχειλωμένη, μέχρι που έχυσα μέσα της βαθιά. Πήρα λίγο αέρα για κανένα τετράλεπτο και λέω ετοιμάσου.

- Τι σκέφτηκες πάλι; Να ξέρεις δεν έχω πολύ χρόνο και ο κώλος μου πονάει, πρέπει να φύγω για Αθήνα αμέσως και δε μπορώ ήδη να καθίσω.

- Αρκετά σε ξεκώλιασα, τώρα θα σε ξεμουνιάσω.

- Να ξέρεις πως μετά το γάμο δε με γάμησε!

Αυτό με καύλωσε απίστευτα. Έβαλα τα πόδια της στους ώμους μου και άρχισα να την γαμάω με δύναμη, όλο και πιο δυνατά μέχρι που έχυσα βαθιά μέσα στο ξεχειλωμένο μουνάκι της. Τα άδειασα όλα μέσα της.

- Είσαι τρελός, αλλά μου άρεσε γιατί πρώτη φορά έχυσε κάποιος μέσα μου. Στο δρόμο θα έχω δίπλα τον άντρα μου και θα στάζει και το μουνάκι μου και το κωλαράκι μου τα χύσια του γαμιά μου. Αν θες περίμενε να δεις που θα περάσει να με πάρει με το αυτοκίνητο.

Με καύλωσε πολύ και έτσι ακριβώς έγινε. Την είδα να μπαίνει στο αυτοκίνητο ξεσκισμένη, με κάθε της τρύπα να στάζει από τα χύσια μου και να φεύγει.

Πέρασαν από τότε 3 χρόνια και την είδα προχθές με τον άντρα της έχοντας και ένα μωρό μηνών στο καρότσι σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ήμουν κι εγώ με την οικογένειά μου. Με είδε και μου έκλεισε το μάτι. Βγήκε έξω προς το πάρκινγκ μόνη της. Ειπα πως ξέχασα κάτι στο αυτοκίνητο και έφυγα κι εγώ. Τη βρήκα έξω και μου είπε:

- Τόσα χρόνια του έμεινα πίστη, δεν έκανα τίποτα με κανέναν εκτός από εσένα, αλλά τώρα που σε είδα με τη γυναίκα σου, θέλω να στα πιω όλα και να βλέπω και τη γυναίκα σου και τον άντρα μου και να σκάφτομαι οτι πριν λίγο με έχυνες.

Μπήκαμε στο αυτοκίνητο μου, τον έβγαλα κατευθείαν ενώ τα δάχτυλα μου είχαν περάσει κάτω από το φόρεμα της και έμπαιναν δυο-δυο μέσα στο υγρό μουνάκι της, σε δυο λεπτά την έχυσα μέσα στο στόμα της. Τα περισσότερα δεν τα κατάπιε κατευθείαν, αλλά τα έπαιζε μέχρι να φτάσουμε στους συζύγους μας. Ήταν σκέτη καύλα.

Ελπίζω να ξαναέρθει σύντομα για διακοπές στην όμορφη Θεσσαλονίκη.




Copyright protected OW ref: 178373



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).