Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Χθες η Φωτεινή ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με τον Γιάννη, (όπως είχα κανονίσει και σας είχα πει στην προηγούμενη ιστορία μου με τίτλο «Τώρα της κανόνισα και γαμήσι»), πήγαν για καφέ κι όπως ήταν αναμενόμενο ο ένας άρεσε στον άλλον οπότε γρήγορα κατέληξαν σπίτι του να τακτοποιήσουν τα πράγματα της για την εκεί παραμονή της. Για όλα με ενημέρωνε με μηνύματα και όλα κυλούσαν ήρεμα, συζητήσεις για να γνωριστούν, αστεία, πειράγματα αλλά και κομπλιμέντα, μέχρι το βραδάκι αργά που με πήρε τηλέφωνο

- Αγάπη μου, τον Γιάννη τον έχω καθισμένο εδώ και μισή ώρα, απέναντι μου δεμένο πισθάγκωνα και εγώ στέκομαι μπροστά του και χαϊδεύομαι ενώ με παρακολουθεί. Δε μπορεί, κερατά μου, να αγγίξει τον εαυτό του ούτε κι εμένα και έχει τρελαθεί. Αναστενάζω μπροστά του όσο του ανοίγω τα ποδαράκια μου με το μουσκεμένο μου βρακάκι. Με το ένα χέρι ζουλάω το στήθος μου και με το άλλο χαϊδεύω το μουνί μου. Χώνω το βρακάκι μου ανάμεσα στα υγρά μου χείλη να υγρανθεί και αφού μούσκεψε καλά το τρίβω απαλά στο προσωπάκι του. Αφού το μύρισε αρκετά, του το χώνω μέσα από το εσώρουχο, να νιώθει πάνω στο καυλί του τα υγρά μου και συνεχίζω αυτό που έκανα και πριν. Ανοίγω τα πόδια μου και του δείχνω το γυμνό μου μουνάκι. Με τα χέρια μου το ανοίγω να το δει πως είναι από μέσα, ροζ και υγρό, τεντώνω τα χειλάκια μου δείχνοντας του προκλητικά την τρυπούλα μου. "Αχ πουτανάκι μόλις με λύσεις θα σε σκίσω", με απειλεί. Τεντώνω το πόδι μου και το περνάω απαλά πάνω από το μποξεράκι του χαϊδεύοντας την στύση του. Χώνω το χεράκι μου ανάμεσα στα χειλάκια μου και αρχίζω να το χαϊδεύω όσο αναστενάζω. Με αποκαλεί πουτάνα, το ακούς μωρό μου; Έχω έρθει στο σπίτι ενός εντελώς άγνωστού μου και είναι έτοιμος να με γαμήσει και θα με γαμάει και τις εφτά ημέρες που θα με φιλοξενήσει. Τον πλησιάζω και φέρνω στο προσωπάκι του τα μουσκεμένα μου δάχτυλα. Θέλει να τα γλείψει και του τα δίνω να τα πιπιλίσει. Τα μυρίζει, τα γλείφει και τώρα τα πιπιλάει με λαχτάρα. Αχ, μωρό μου να έβλεπες πως μου ρουφάει τα δάχτυλα ο άνθρωπος στον οποίο κανόνισες να έρθω και να μείνω ολόκληρη την εβδομάδα. Αχ ξεφτίλα μου σε ευχαριστώ. Μ' αρέσει που θέλει να τα μυρίσει και να τα γευτεί. Του γελάω πονηρά και απομακρύνομαι ξανά, σκοπεύω να τον τρελάνω. Δαγκώνω λίγο το αυτί του και ξανά στέκομαι απέναντι του με ανοιχτά τα πόδια, με το ένα χέρι σφίγγω λίγο τον λαιμό μου και από το άλλο χέρι ένα δάχτυλο μου μπαίνει απότομα μέσα μου. Με παρακαλάει να καθίσω στο καυλί του αλλά εγώ αρχίζω να γαμάω το μουνάκι μου με το δάχτυλό μου μπροστά του και να βογκάω ασταμάτητα. Έχει καυλώσει τρελά, η πούτσα του ζορίζετε μέσα στο μποξεράκι.

- Έλα καύλα μου να σε γαμήσω, μη με παιδεύεις άλλο…

- Τον ακούς μαλάκα μου πως με παρακαλάει; Τον πλησιάζω, χουφτώνω το φούσκωμα στο μποξεράκι του πιέζοντας το καυλί του. Γάμησε με άγρια όσο μας ακούει από το τηλέφωνο ο άντρας μου.

- Λύσε με να σε γαμήσω πουτάνα

Στήνομαι μπροστά του στα τέσσερα μωρό μου, έχοντας τον ακόμα δεμένο και ρίχνω μόνη μου μια σφαλιάρα στον κώλο μου και αρχίζω να γαμάω το μουνάκι μου με τα χέρια μου και να φωνάζω.. Στρέφομαι προς αυτόν κι έτσι όπως είναι καθιστός γονατίζω και στέκομαι μπροστά από το καυλί του. Φέρνω το προσωπάκι μου μπροστά από το φουσκωμένο του μποξεράκι, κολλάω πάνω του και το τρίβω, τον μυρίζω με μανία.

- Μου δαγκώνει απαλά τον πούτσο πάνω από το εσώρουχο και τώρα το κατεβάζει με τα δόντια. Επιτέλους τρίβει το πρόσωπο της στο γυμνό μου καυλί, το πιάνει απαλά με το ένα της χέρι και δίνει ένα απαλό φιλί στο κεφαλάκι μου. Αρχίζει να το πιπιλάει με την γλωσσίτσα της σαν να είναι το γλειφιτζουράκι της. Ρούφηξε το όλο μωρή, με έχεις τρελάνει. Το δαγκώνει απαλά και το βάζει σιγά-σιγά όλο μέσα στο στόμα της. Στέκεται σε αυτό το σημείο η γαμιόλα σου και με κοιτάει μαλάκα, θα την πεθάνω στο γαμήσι. Το βάζει και το βγάζει από το στόμα της βασανιστικά αργά και χαμογελώντας συνεχίζει έτσι αργά. Με ειρωνεύεται το πουτανάκι. Λύσε με και θα δεις τι θα πάθεις τσούλα.

Τον παίζει με τα χέρια και πηγαίνει στα μπαλάκια μου με τη γλώσσα. Αρχίζει να τα πιπιλάει όσο μου τον παίζει και να τα δαγκώνει. Τα βάζει ολόκληρα στο στόμα της και τα ρουφάει με μανία και μου τον παίζει απίστευτα γρήγορα. Με το πόδι μου προσπαθώ να βρω το μουνί της να το τρίψω. Σταματάει απότομα, ανεβαίνει πάνω μου και αρχίζει να με φιλάει ενώ μου σφίγγει τα μαλλιά ανάμεσα στα χέρια της. Νιώθω το υγρό της μουνάκι πάνω μου να με αγγίζει, η πούτσα μου προσπαθεί να βρει τη τρύπα της γυναίκας σου. Τη βρήκα, ανασηκώνω τη λεκάνη μου και καρφώνομαι μέσα…

- Γάμησε με τώρα

- Καρφώνομαι τέρμα στο μουνί της και μένω ακίνητος

- Γάμησε με γαμώτο, αυτό δεν ήθελες τόση ώρα κι εσύ;

- Λύσε με πρώτα, αλλιώς δε θα κουνηθώ άλλο!

- Θα σε λύσω γαμώτο, θα σε λύσω…

- Υπάκουο είναι το κορίτσι σου μαλάκα, μπράβο. Σηκώνομαι όπως είμαι καρφωμένος μέσα της και τη ρίχνω στη καρέκλα. Όσο τη γαμάω δυνατά, τη χαστουκίζω στο πρόσωπο 2-3 φορές, το ακούς κερατά; Αυτό για να μάθεις να με παιδεύεις πουτάνα.

- Αχ μωρό μου, με γλείφει παντού, στο λαιμό, το στήθος! Γιάννη… θέλω να μου χύσεις το μουνάκι.

- Παρακάλεσε με, παρακάλεσε με να σε γκαστρώσω τσουλάκι.

- Σε παρακαλώ… γκάστρωσέ με… ξέσκισε με και χύσε με, άνοιξέ μου τη γαμημένη τρυπούλα και γέμισε τη με τα χύσια σου. Μην σταματάς να με γαμάς γαμώτο.

- Μ’ αρέσει να υποφέρεις όπως υπέφερα κι εγώ πριν… και κατά βάθος αρέσει και σε σένα, κάνω λάθος;

- Όχι… δεν αντέχω άλλο… θες να με τρελάνεις; Ξέσκισε με επιτέλους.

- Σήκω κι άνοιξε τη κουρτίνα και το παράθυρο. Τραβάω το τραπέζι, κερατά, κοντά στο παράθυρο που άνοιξε η γυναίκα σου, την σπρώχνω και τη στήνω όρθια, να σκύψει μπροστά, μπαίνω από πίσω της στο μουνί της και τη γαμάω δυνατά ενώ της βαράω χαστούκια στον κώλο, τα ακούς ξεφτίλα; Της δαγκώνω το σβέρκο… δεν ξέρω πόσο μπορώ να αντέξω ακόμα. Τι να σκέφτονται τώρα οι γείτονες και οι περαστικοί από το δρόμο που σε ακούνε να ουρλιάζεις πουτανάκι; Θα αντέξεις όσο θέλω εγώ, γιατί μου ανήκεις για αυτή τη μια βδομάδα που θα είσαι εδώ.

- Λένε πως είμαι ένα πουτανάκι που παρακαλάει να γαμηθεί. Θέλω να χύσω, δε μπορώ άλλο, σε παρακαλώ, άσε με να χύσω...

- Έτσι πουτάνα, έτσι…

- Αχ… δε μπορώ άλλο Γιάννη…

- Της γαμάω το μουνί γρήγορα μαλάκα και το καργιολάκι φωνάζει, την ακούς; Θα σε γκαστρώσω πορνίδιο.

- Ναι, ναι, μη σταματάς… χύσε με Γιάννη, σε παρακαλώ.

- Έλα να χύσουμε μαζί πουτάνα μου και να κλείσουμε το τηλέφωνο του αντρούλη σου να σε ξεπατώσω με την ησυχία μου.

- Χύνω… χύνω Γιάννη… μωρό μου τον χύνω…

- Χύνω μαλάκα, χύνω βαθιά στη μήτρα της γυναικούλας σου, εκεί θα τη χύνω όλες τις μέρες που θα είναι στη Θεσσαλονίκη και μετά που θα κατέβω εγώ σε σας και κάθε φορά που θα σου τη ξεπατώνω.

- Συσπάται όλο μου το σώμα, αγάπη μου. Μωρό μου ξέχασα να σου πω ότι ο Γιάννης είναι από την Αλβανία και στην Ελλάδα είναι τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Γλυκέ μου σ’ αφήνω.

Κλείνοντας το τηλέφωνο και γεμάτος καύλα σκεφτόμουν ότι μια βδομάδα που θα αποτελείται από πολύ καύλα και γαμήσι για την αγαπημένη μου γυναικούλα, μόλις ξεκίνησε.

Σήμερα το πρωί όταν ξύπνησα βρήκα στην ομαδική στο messenger που φτιάξαμε από χθες μια φωτογραφία που έδειχνε τη Φωτεινή να είναι πάνω στο Γιάννη και η πούτσα του να βρίσκεται στο μουνί της, με το εξής σχόλιο.

«Brinar, unë jam duke e qirë gruan tuaj, dhe unë do të bëj atë një nënë. Θα με κάνει μανούλα, λέει μωρό μου, φιλάκια».

Ο Γιάννης τελικά είναι αλβανός. Μου γαμάει τη γυναίκα ένας αλβανός. Δεν είμαι ρατσιστής αλλά όπως και να το κάνεις αλλιώς είναι να στη γαμάει έλληνας κι αλλιώς αλβανός ή μαύρος. Ποτέ δε περίμενα να ζήσω τόσο μεγάλη ξεφτίλα. Τώρα που το ξανά σκέφτομαι μάλλον με καυλώνει ιδιαίτερα η ιδέα να μου την γαμάει κάποιος ξένος.




Copyright protected OW ref: 178366



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).